lazos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Λοιπον παιδες γεια σας...θελω εναν καλο μαστορα ο οποιος να πιασει το μοτορι και να το φτιαξει λογω του οτι εχω σπασμενη μπιελα στο μηχανακι μου..αλλα θελω καποιον ο οποιος να κανει δουλεια αλλα να μην παιρνει πολλα χρηματα λογω του οτι σδυσκολευομαι αρκετα αυτο τον καιρο και δεν εχω μοτορι!!!!οποιοσ γνωριζει κατι ασ μου πει..σας ευχαριστω πολυ παιδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Και τους τιτλους τους γραφουμε με Ελληνικα ε;:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 ξερω εναν καλο στο Τεπελενι... πες ρε φιλε που μενεις.πως θα σε βοηθησουμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lazos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 με συγχωρειται παιδια νομιζα πως το χα γραψει φιλε Ηλια δεν μπορεσα να καταλαβω τι ακριβως θελεις να μου πεις..νοτια προαστια μενω φιλε τραντεν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostakis zx10 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 αν μηλαμε για εκεινο το gsxr400 16ετηας μηχανακι να σου θυμισω πως δεν αξιζει η επισκευη του εψαξες σε κανενα e-bay μηπως βρες κατι? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Με τα λευτα που θα σου παρουν για επισκευη περνεις αλλο μηχανανακι.. για το δικο μου λεγανε 600 ευρω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 φιλε Ηλια δεν μπορεσα να καταλαβω τι ακριβως θελεις να μου πεις Δεν τρεχει κατι, απλα τον τιτλο τον ειχες γραψει με greeklish...Διορθωθηκε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lazos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Αργοπορημενα απανταω αλλα τρεχαμε....φιλε κωστη εψαξα αλλα τζιφος το μηχανακι το χω λυμενο ολο και ψαχνω να δω μηπως μπορω να βαλω απο καποιο αλλο μηχανακι καποιο μοτερ επανω αλλα δεν μπορω να βρω λογω του οτι δεν ξερω πως θα ξεχωρισω εαν καποιο μοτερ κουμπωνει στις βασεις του δικου μ.,...οποτε εχω βαλει ενα δυο ατομα και ψαχνουν αλλα το να εψαχνα μονος μ θα ταν καλυτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Ψάξε για ίδιο μοτέρ τότε... Που ξέρεις ότι θα κουμπώνει σίγουρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lazos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 φιλαρακι το κακο ειναι οτι εχω ρωτησει σε κανα δυο μαγαζια και δεν ειχαν κατι τετοιο και μου λεγαν πως κουμπωνει σιγουρα του bandit το κοκκινοκαπακο αλλα καποιοι μηχανικοι μου ειπαν πως δεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Soichiro 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Lazos, περνα απο εδω μια βολτα ( Κολοκοτρωνη 39, Ανω Γλυφαδα, 210 96 27 336 )και μιλησε με τον μηχανικο τον Δημητρη μηπως βγαλεις ακρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Lazos, περνα απο εδω μια βολτα ( Κολοκοτρωνη 39, Ανω Γλυφαδα, 210 96 27 336 )και μιλησε με τον μηχανικο τον Δημητρη μηπως βγαλεις ακρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 αυτος ειναι και ο δικος μου. respect για τις γνωσεις του αλλα και για το οτι δεν θα σε δαγκωσει. θα σου πει στα ισα τι παιζει για να μην ταλαιπωρηθεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Soichiro 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 αυτος ειναι και ο δικος μου. respect για τις γνωσεις του αλλα και για το οτι δεν θα σε δαγκωσει. θα σου πει στα ισα τι παιζει για να μην ταλαιπωρηθεις εκει παω κι εγω.. οντως respect ο Μητσος :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lazos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 ρε παιδες σορρυ που δεν απαντουσα αλλα τρεχαματα....κολωκοτρωνη που ειναι ακριβως????και εγω απο γλυφαδα ειμαι αλλα δεν ξερω που ακριβως εννοειται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) πας στα φαναρια της Ολγας,ετσι ωστε φατσα να βλεπεις Βεροπουλο και στο δεξι σ χερι την Α.Παπανδρεου. περνας ακριβως απεναντι διασχιζοντας την και απ'τα 2 ρευματα, και πλεον εχοντας τον Βεροπουλο στο αριστερο χερι .κανεις δεξια στο πρωτο και μετα αριστερα στο πρωτο . σε λιγα μετρα θα το δεις. γενικα η περιοχη θεωρειται ανω γλυφαδα, οποτε αν εσυ εισαι κατω, λογικο να μην το ξερεις. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2012 από τον mixos_1919 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 παιζει να παω κ εγω μεσα στην εβδομαδα γτ θελω αλλαγη λαδιων στις μπροστινες αναρτησεις....αν θες παμε παρεα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Soichiro 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 ρε παιδες σορρυ που δεν απαντουσα αλλα τρεχαματα....κολωκοτρωνη που ειναι ακριβως????και εγω απο γλυφαδα ειμαι αλλα δεν ξερω που ακριβως εννοειται! http://maps.google.c...Greece&t=m&z=16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lazos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 pedes katalava poion lete...sto steno sto nosokomeio ean den kano lathos..eixa paei kapote gia flantzes kai moy eixe zitisei kapoio poso to opoio se allon mixaniko epese peripou sta 60% katw...einai para poli kalos mastoras...apo tous kaliterous mporo na po pou exo gnorisei apla einai ligo akrivoutsikos gia ta sothika tis moto!!!kai apo gnomes pou exo akousei einai souper!!!!o tipos...apla re pedes den diatheto para polla lefta aytin tin epoxi kai einai kapos to thema...tora na m peis mia erwtisi na t kano den xano k tipota...danielo tha kanonisoume ean einai na pame parea ...eyxaristo pados pedes Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες