Jump to content
lazos

Συνεργείο

Recommended Posts

Λοιπον παιδες γεια σας...θελω εναν καλο μαστορα ο οποιος να πιασει το μοτορι και να το φτιαξει λογω του οτι εχω σπασμενη μπιελα στο μηχανακι μου..αλλα θελω καποιον ο οποιος να κανει δουλεια αλλα να μην παιρνει πολλα χρηματα λογω του οτι σδυσκολευομαι αρκετα αυτο τον καιρο και δεν εχω μοτορι!!!!οποιοσ γνωριζει κατι ασ μου πει..σας ευχαριστω πολυ παιδια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

με συγχωρειται παιδια νομιζα πως το χα γραψει φιλε Ηλια δεν μπορεσα να καταλαβω τι ακριβως θελεις να μου πεις..νοτια προαστια μενω φιλε τραντεν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν μηλαμε για εκεινο το gsxr400 16ετηας μηχανακι να σου θυμισω πως δεν αξιζει η επισκευη του εψαξες σε κανενα e-bay

μηπως βρες κατι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τα λευτα που θα σου παρουν για επισκευη περνεις αλλο μηχανανακι.. για το δικο μου λεγανε 600 ευρω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε Ηλια δεν μπορεσα να καταλαβω τι ακριβως θελεις να μου πεις

Δεν τρεχει κατι, απλα τον τιτλο τον ειχες γραψει με greeklish...Διορθωθηκε :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αργοπορημενα απανταω αλλα τρεχαμε....φιλε κωστη εψαξα αλλα τζιφος το μηχανακι το χω λυμενο ολο και ψαχνω να δω μηπως μπορω να βαλω απο καποιο αλλο μηχανακι καποιο μοτερ επανω αλλα δεν μπορω να βρω λογω του οτι δεν ξερω πως θα ξεχωρισω εαν καποιο μοτερ κουμπωνει στις βασεις του δικου μ.,...οποτε εχω βαλει ενα δυο ατομα και ψαχνουν αλλα το να εψαχνα μονος μ θα ταν καλυτερο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψάξε για ίδιο μοτέρ τότε... Που ξέρεις ότι θα κουμπώνει σίγουρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλαρακι το κακο ειναι οτι εχω ρωτησει σε κανα δυο μαγαζια και δεν ειχαν κατι τετοιο και μου λεγαν πως κουμπωνει σιγουρα του bandit το κοκκινοκαπακο αλλα καποιοι μηχανικοι μου ειπαν πως δεν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Lazos, περνα απο εδω μια βολτα ( Κολοκοτρωνη 39, Ανω Γλυφαδα, 210 96 27 336 )και μιλησε με τον μηχανικο τον Δημητρη μηπως βγαλεις ακρη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Lazos, περνα απο εδω μια βολτα ( Κολοκοτρωνη 39, Ανω Γλυφαδα, 210 96 27 336 )και μιλησε με τον μηχανικο τον Δημητρη μηπως βγαλεις ακρη.

:thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:thumbsup1:

αυτος ειναι και ο δικος μου. respect για τις γνωσεις του αλλα και για το οτι δεν θα σε δαγκωσει. θα σου πει στα ισα τι παιζει για να μην ταλαιπωρηθεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτος ειναι και ο δικος μου. respect για τις γνωσεις του αλλα και για το οτι δεν θα σε δαγκωσει. θα σου πει στα ισα τι παιζει για να μην ταλαιπωρηθεις

εκει παω κι εγω.. οντως respect ο Μητσος :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδες σορρυ που δεν απαντουσα αλλα τρεχαματα....κολωκοτρωνη που ειναι ακριβως????και εγω απο γλυφαδα ειμαι αλλα δεν ξερω που ακριβως εννοειται!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πας στα φαναρια της Ολγας,ετσι ωστε φατσα να βλεπεις Βεροπουλο και στο δεξι σ χερι την Α.Παπανδρεου. περνας ακριβως απεναντι διασχιζοντας την και απ'τα 2 ρευματα, και πλεον εχοντας τον Βεροπουλο στο αριστερο χερι .κανεις δεξια στο πρωτο και μετα αριστερα στο πρωτο . σε λιγα μετρα θα το δεις.

γενικα η περιοχη θεωρειται ανω γλυφαδα, οποτε αν εσυ εισαι κατω, λογικο να μην το ξερεις.

Τροποποιήθηκε από τον mixos_1919

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιζει να παω κ εγω μεσα στην εβδομαδα γτ θελω αλλαγη λαδιων στις μπροστινες αναρτησεις....αν θες παμε παρεα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ρε παιδες σορρυ που δεν απαντουσα αλλα τρεχαματα....κολωκοτρωνη που ειναι ακριβως????και εγω απο γλυφαδα ειμαι αλλα δεν ξερω που ακριβως εννοειται!

http://maps.google.c...Greece&t=m&z=16

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

pedes katalava poion lete...sto steno sto nosokomeio ean den kano lathos..eixa paei kapote gia flantzes kai moy eixe zitisei kapoio poso to opoio se allon mixaniko epese peripou sta 60% katw...einai para poli kalos mastoras...apo tous kaliterous mporo na po pou exo gnorisei apla einai ligo akrivoutsikos gia ta sothika tis moto!!!kai apo gnomes pou exo akousei einai souper!!!!o tipos...apla re pedes den diatheto para polla lefta aytin tin epoxi kai einai kapos to thema...tora na m peis mia erwtisi na t kano den xano k tipota...danielo tha kanonisoume ean einai na pame parea ...eyxaristo pados pedes

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα