Jump to content
doctorx

εξατμιση και βαλβιδες

Recommended Posts

παιδια καλησπερα,ακουσα οτι αν βαλεις αλλη εξατμιση στο παπι(DAYTONA DY) χαλανε η βαλβιδες στο μοτερ.ισχυει>;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ναι αγορινα ανοιγουνε οι βαλβιδες και μετα δεν παει βημα.Αμα ομως ειναι 80αρα η εξατμιση δεν υπαρχει προβλημα, αν ειναι μεγαλυτερη τοτε χαλαει!

Τροποποιήθηκε από τον faithgr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε μην ακους τιποτα... εδω στα ντραγκστερ π τρεχουν με σκετα μπουρια δεν καταλαβενουν χριστο θα καταλαβει τ δικο σ?? το εχει πει κ ο δασκαλος π κανει μηχανολογια στο σχολειο μας... οτι τοσα χρονια λενε για αυτο το πραγμα και αυτος τοσα χρονια ποτε δεν εχει δει κατι τετοιο.. εδω πριν ενα μηνα βαλαμε μπροστα ενα Τ50 φτιαγμενο 80αρι με 50αρα κεφαλη , χωρις εξατμιση και δεν επαθε τπτ.. μην ακους μαλακιες .. μπορω ν σ φερω απειρα παραδειγματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα παθει τιποτα το πολυ μετα απο καιρο να σε ξερυθμισει τις βαλβιδες.Σιγα.

Αλλα να ξες αν βαλες στο 50αρι εξατμιση για περισοτερα κυβικα δεν θα ακουγετε καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ουτε καν ρε... θα χαλασει 140 ευρω για εξατμιση??? βαζει μια προτεκ με τοσα λεφτα π θα τ βγει και καλυτερη στο χρονο και με σιγαστηρα και μουνα σ εμφανιση και λιγοτερα λεφτα....

Για μενα βαλε Protech γνισια η Motosport μεγαλη μπουκα και θα σ δουλευει κομπλε.. αντε ν θελει αλλο ζιγκλερακι αν τ βαλεις κ χοανη... αλλα στα α****** θα εχεις και γαμω ηχο και με τις δυο ΣΥΝ οτι στη προτεκ θα μπορεις να βαλεις και σιγαστηρα... Ασε π αμα θες να το φτιαξεις μετα θα την εχεις ετοιμη τν εξατμιση και δεν θα χρειαζεσαι να βαλεις αλλη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα ειμαστε σοβαροι protech και σε 50αρι?

sebring βρησκεις ανετα με 50€(οχι καινουργια) και motosport στα ιδια λεφτα.Και αν θες σιγαστηρα και σε αυτες μπορεις να βαλεις.Αλλα αν ειναι να βαλεις σιγαστηρα καλητερα ασε τη μανησια.

Ασε π αμα θες να το φτιαξεις μετα θα την εχεις ετοιμη τν εξατμιση και δεν θα χρειαζεσαι να βαλεις αλλη

Εχεις δει πολλα φτιαγμενα μηχανακια με protech?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχε υποψην αμα βαλεις sebring οτι εχει προβλημα στο λαιμο η εξατμιση...κοβεται!και μετα θελει κολλημα...σου προτεινω και γω protech...πιο μπασος ηχος και σε οσα μηχανακια την εχω δει ειναι αριστη και απο σκουριες και τετοια σε αντιθεση με την level που ειχα που σκουριασε σε λιγους μηνες :thumbsdown: :thumbsdown: οσο γι αυτο με τις βαλβιδες εχω ακουσει να συμβαινει σε μηχανακια χωρις εξατμιση η με εξατμιση χωρις το τελικο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άκυρα αυτά με τη sebring που λέτε.. Τί κόβεται και τί δεν αξίζει?

Εγώ έχω 2 χρόνια, μεταχείρα την πείρα και είναι σε άριστη κατάσταση.. Άσε που δίνει τρομερά πιο πολύ απο την προτέκτ που είχα!

Φυσικά γνήσια σέμπρινγκ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω 2 χρόνια, μεταχείρα την πείρα και είναι σε άριστη κατάσταση.. Άσε που δίνει τρομερά πιο πολύ απο την προτέκτ που είχα!

Φυσικά γνήσια σέμπρινγκ!

και γω μεταχειρισμενη[γνησια] την πειρα και μου κοπηκε σε λιγοτερο απο χρονο...βεβαια εγω εχω κανει μεγαλα ταξιδια ετσι και δεν το πηγαινα παντα ηρεμα αλλα ουτε και παντα τερμα.Μαλιστα εχω και φιλους που εχουν παθει το ιδιο ακριβως πραγμα.Εμπειριες λεω τωρα αν σε σενα δεν κοπηκε αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να επιτιθεσαι στους αλλους!Σεβασου τη γνωμη του αλλου !η ειρωνειες στους φιλους σου! δεν σε ξερω δεν με ξερεις και ΑΠΑΙΤΩ οπως σου μιλω να μου μιλας!

Τροποποιήθηκε από τον vagoskonti

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα ειμαστε σοβαροι protech και σε 50αρι?

sebring βρησκεις ανετα με 50€(οχι καινουργια) και motosport στα ιδια λεφτα.Και αν θες σιγαστηρα και σε αυτες μπορεις να βαλεις.Αλλα αν ειναι να βαλεις σιγαστηρα καλητερα ασε τη μανησια.

Εχεις δει πολλα φτιαγμενα μηχανακια με protech?

ολα στη πατρα τα σπριντερ τα φτιαγμενα προτεκ φορανε... 55αρια , 54αρια, 56αρια.... 125κεκ ,110κεκ... ολα μα ολα ομως... Τι προκαταληψη ειναι αυτη?? ΜΑΜΑ --> Προτεκ , ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ --> ΣΕΜΠΡΙΝΓΚ ;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απαιτήσεις αλλού.. Δεν σηκώνω απαιτήσεις.. Καταρχήν δε σου επιτέθηκα σε κανένα σημείο.. Συγνώμμη αν προσβλήθηκες, δεν το είχα σκοπό.. Αλλά επειδή σας συνέβη δεν σημαίνει πάλι οτι σημβαίνει γενικά.. Μπορεί και να σημαίνει αυτο.. Δεν ξέρω.. Αλλά σε μένα όχι.. εμένα μια χαρά..

Τροποποιήθηκε από τον kost4s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ολα στη πατρα τα σπριντερ τα φτιαγμενα προτεκ φορανε... 55αρια , 54αρια, 56αρια.... 125κεκ ,110κεκ... ολα μα ολα ομως... Τι προκαταληψη ειναι αυτη?? ΜΑΜΑ --> Προτεκ , ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ --> ΣΕΜΠΡΙΝΓΚ ;;

Εδω ολα τα δυνατα μηχανακια(και οχι μονο) sebring φορανε.Σε λιγο θα μας πεις και οτι η protech ειναι καλητερη.

Protech εδω βαζουν μονο για ομορφια η οσοι φοβουντε μη τους γραψουν.

Και εδω ολοι οι μαστορες sebring λενε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απαιτήσεις αλλού.. Δεν σηκώνω απαιτήσεις.. Καταρχήν δε σου επιτέθηκα σε κανένα σημείο.. Συγνώμμη αν προσβλήθηκες, δεν το είχα σκοπό.. Αλλά επειδή σας συνέβη δεν σημαίνει πάλι οτι σημβαίνει γενικά.. Μπορεί και να σημαίνει αυτο.. Δεν ξέρω.. Αλλά σε μένα όχι.. εμένα μια χαρά..

χαιρομε που δεν συνεβη σε σενα και δεν στο ευχομε αλλα το να λες:

αμφισβητεις τον αλλον και λες οτι ειναι ακυρα σαν να λες τι βλακειες λεει αυτος ψεματα ειναι.Μπορεις να πεις απλα και ωραια τη γνωμη σου χωρις αυτο το σχολιο μπορεις να πεις απλα: εμενα παιδες την εχω δυο χρονια και δεν εχει παθει τιποτα.

επισης να πω οτι συμφωνω στο οτι ειναι απο τις πιο δυνατες εξατμισεις γι αυτο και την εχουν οι περισσοτεροι.Ενα πραγμα που εχω ακουσει[οχι απο προσωπικη εμπειρια απλα μου το εχουν πει πολλα ατομα] οτι απο καποια χιλιοστα και πανω η sebring μπουκωνει και θελει μοτορσπορ η γενικα καποια αλλη εξατμιση δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια ετσι γιατι αν δεν το δω δεν μπορω να πω παντως σε astrea και glx εδω περα μεχρι 52 χιλιοστα [ισως και 53] ολοι sebring εχουν και πανε κομπλε τα μηχανακια τους ουτε μπουκωματα ουτε τιποτα.

Τροποποιήθηκε από τον vagoskonti

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το glx ειχε sebring

το astrea ειχε sebring

και το c50 εχει sebring.. μακραν η καλυτερη εξατμιση!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δίκιο έχεις φίλε.. Και εγώ το έχω 53 χιλιοστά το σουπράκι, αλλά ψιλομπουκώνει.. Έχω και 21 καρμπ βέβαια, αλλά οκ...

Η καλύτερη είναι σέμπρινγκ με λαιμό χειροποίητο σε πολλά χιλιοστά.. Είχε φτιάξει ένα φιλαράκι και την είχε βάλει σε μοτέρ τακεκάβα πάνω..

Τα έσπαγε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αγορινα ανοιγουνε οι βαλβιδες και μετα δεν παει βημα.Αμα ομως ειναι 80αρα η εξατμιση δεν υπαρχει προβλημα, αν ειναι μεγαλυτερη τοτε χαλαει!

re file ksereis an akougetai i motosport st daytona dy rs 50 dunata?

magkes kserete an akougetai i motosport me tn megali mpouka st dy 50 rs dunata?

μαγκες κσερετε αν ακουγεται δυνατα η μοτοσπορτ στο νταιτονα 50 κυβικα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε σε 50αρι κανει μονο τον βαρυ θορυβο που βγαζει αλλα δεν κανει το σκασημο(σαν τη sebring) που κανει στα περισοτερα κυβικα.Δεν κανει και τρελο θορυβο αλλα σε σχεση με αλλες σε 50αρι κανει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γειά σας παιδιά..σε 3 με 4 μήνες γίνομαι 16 και σκέφτομαι για το sprinter 50cc(μεταχειρισμένο) οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) να του βάλω εξάτμιση protech?

2)επειδή δεν θέλω να το πειράξω για τον λόγο ότι στην περιοχή μου σε και γωνιά υπάρχουν και μπάτσοι, υπάρχει κανένας φυσικός τρόπος για την βελτίωση

του? δηλαδή αν του άλλαζα γρανάζια θα αυξανόταν λίγο οι τελική?? η τι άλλο μπορώ να κάνω αλλά να μην ανεβαίνουν τα κυβικά??

3)το κιτ που το κάνει 75cc το καταλαβαίνουν?

ευχαριστώ και ελπίζω να με καταλάβατε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) οχι να μη βαλεις protech αν ειναι 50αρι η το κανεις μεχρι 100 κυβικα.

2)Οχι αν το αφησεις 50αρι οτι και να βαλεις βημα δεν θα παει.Αν το κανεις εστω 70cc τοτε θα παει καλητερα.

3)Αν σβησεις τους αριθμους στο κυλινδρο δεν θα το καταλαβουν.Δεν νομιζω να το ανοιξουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) οχι να μη βαλεις protech αν ειναι 50αρι η το κανεις μεχρι 100 κυβικα.

2)Οχι αν το αφησεις 50αρι οτι και να βαλεις βημα δεν θα παει.Αν το κανεις εστω 70cc τοτε θα παει καλητερα.

3)Αν σβησεις τους αριθμους στο κυλινδρο δεν θα το καταλαβουν.Δεν νομιζω να το ανοιξουν.

70 η 75 γινεται? θα εχει εστω και λιγη διαφορα? αν και δεν νομιζουν να το ανοιξουν γιατι ενας φιλος 17 χρονον εχει dynamik 56mm εχει ολα τα χαρτια αλλα δεν εχει διπλωμα τον εχουν σταματισει πολλες φορες και δεν του εχουν πει τιποτα...την τελευταια φορα τον πιγαν στο τμημα και του ειπαν οτι τουλαχιστον να εχει διπλομα για 50αρι.......ξερεις ποσα € χρειαζεται για να γινει 75?

Τροποποιήθηκε από τον giannist7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

47mm το κανουν ολοι και βγενει γυρο στα 70cc.Μπορεις να το κανεις και 50mm που βγενει γυρο στα 80-85.

Ναι εχει διαφορα.

70 το κανεις και με 100€ αν δεν αλλαξεις κεφαλη για 50mm θες γυρο στα 150-200€ αλλα παει καλητερα.

Με 220€(καπου τοσα) περνεις μοτερ lifan 125 με cdi.

Τροποποιήθηκε από τον gh0st

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

47mm το κανουν ολοι και βγενει γυρο στα 70cc.Μπορεις να το κανεις και 50mm που βγενει γυρο στα 80-85.

Ναι εχει διαφορα.

70 το κανεις και με 100€ αν δεν αλλαξεις κεφαλη για 50mm θες γυρο στα 150-200€ αλλα παει καλητερα.

Με 220€(καπου τοσα) περνεις μοτερ lifan 125 με cdi.

με lifan πιστεύω υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να σε καταλαβουν μπατσοι

δεν ξερω μιπως για 80-85 ειναι ρισκο γτ όπως ειπα υπαρχουν αρκετοι μπατσοι η παλι δεν το καταλαβαινουν?

υπαρχει διαφορα μεταξι 70cc και 80-85?

εσυ τι πρωτινεις?

σορρυ αν σε έπρηξα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα