Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) @Whatevier και που τα ακους και τα βλεπεις κανεις τιποτα..; ΟΧΙ.. γενικως κανενας δεν κανει τιποτα.. γιατι τοσος ντορος.. τουλαχιστων για ΔΕΗ και χαρατσια τα συζηταμε για το πως θα τους αποφυγουμε.. εδω τι συζηταμε..; για φασιτες..αναρχικους..πρεζονια..μπαχαλακηδες..; αυτοι τοσο καιρο που τα ψηφιαζανε σε εκεινους να τα πειτε..στους βολεμενους.. γιατι δεν ειναι μονο οι πολιτικοι βολεμενοι ειναι και αυτοι που τους ψηφισαν.. 25 χρονια δημοσιο και να μην κανεις τιποτα και να εχεις την συνταξη σου σαν αρχοντας δεν εισαι βολεμενος..; Στην Αμερικη ο κοσμος λακιζει απο δουλεια και ειναι σπιτι δουλεια δουλεια σπιτι και μια με δυο φορες τον χρονο να βγουνε και να πανε καπου σαν οικογενεια.. μιλαμε για τους αστυνομικους αν πρεπει να κρατανε οπλο..; Γιατι δεν μιλαμε για τους γιατρους που τα παιρνουν και που μερικοι δεν ξερουν τιποτα.. μιληστε για αλλους υπαλληλους του δημοσιου που δεν εχουν θεση καμια στο δημοσιο δεν ξερουν τιποτα.. οτι μας συμφερει λεει ο καθεις και για να βγαλει το αχτι και το κομπλεξ του.. καλο ειναι να τα λεμε αλλα οταν δεν κανουμε κατι τσαμπα γραψιμο.. για εμενα οταν καποιος λεει τους αστυνομικους μπατσους ειναι πολυ ξεφτιλισμενος.. δεν φταινε οι περισσοτεροι.. υπαρχουν λαμογια οπως υπαρχουν σε πολλες δουλειες και χαλανε την εικονα συνολικα της ΕΛ.ΑΣ. υπαρχουν αρκετοι που μπηκαν για τα λεφτα ενω οι περισσοτεροι ειναι στην απ εξω που θα επρεπε οντως να ειναι μεσα.. κριμα και παλι κριμα.. δεν μιλαει κανεις για τους τραμπουκους της ΔΕΗ με το χαρατσι τους.. σου λεει θα πληρωσεις το χαρατσι και πας με σκυμμενο το κεφαλι να το πληρωσεις.. εδω μας πειραξε που τα Σκοπια τα λενε Μακεδονια και το αντιστροφο και αν οι αστυνομικοι πρεπει να εχουν οπλα.. η χωρα δεν παει σε καλη πορεια και γραφουμε σκοπιμα πραγματα.. αντι να βοηθησει ο ενας τον αλλο αυτη την εποχη τα βαζουμε ολα σε ομαδες και τους ταμπελωνουμε.. για το χαρατσι που ειναι και επικαιρο ζητημα ειναι αν ξερουν 500 ατομα τι πραγματικα πρεπει να κανουν για να το αποφυγουν ολοι οι αλλοι λενε τα δικα τους και λενε διαφορα τι ακουσαν απο τον θειο τους που ειναι προεδρος συνδικαλιστης και θελει να σωσει την χωρα και την θεια Μαρικα που το ακουσε απο την γειτονισσα του εκτου.. διαδικτυακα εχουμε ολοι κοτσια (να μην πω τιποτα βαρυ που δεν αρμοζει) αλλα κανονικα την παπια.. αμα πια.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2011 από τον Anixneutis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 @Whatevier και που τα ακους και τα βλεπεις κανεις τιποτα..; ΟΧΙ.. γενικως κανενας δεν κανει τιποτα.. γιατι τοσος ντορος.. τουλαχιστων για ΔΕΗ και χαρατσια τα συζηταμε για το πως θα τους αποφυγουμε.. εδω τι συζηταμε..; για φασιτες..αναρχικους..πρεζονια..μπαχαλακηδες..; αυτοι τοσο καιρο που τα ψηφιαζανε σε εκεινους να τα πειτε..στους βολεμενους.. γιατι δεν ειναι μονο οι πολιτικοι βολεμενοι ειναι και αυτοι που τους ψηφισαν.. 25 χρονια δημοσιο και να μην κανεις τιποτα και να εχεις την συνταξη σου σαν αρχοντας δεν εισαι βολεμενος..; Στην Αμερικη ο κοσμος λακιζει απο δουλεια και ειναι σπιτι δουλεια δουλεια σπιτι και μια με δυο φορες τον χρονο να βγουνε και να πανε καπου σαν οικογενεια.. μιλαμε για τους αστυνομικους αν πρεπει να κρατανε οπλο..; Γιατι δεν μιλαμε για τους γιατρους που τα παιρνουν και που μερικοι δεν ξερουν τιποτα.. μιληστε για αλλους υπαλληλους του δημοσιου που δεν εχουν θεση καμια στο δημοσιο δεν ξερουν τιποτα.. οτι μας συμφερει λεει ο καθεις και για να βγαλει το αχτι και το κομπλεξ του.. καλο ειναι να τα λεμε αλλα οταν δεν κανουμε κατι τσαμπα γραψιμο.. για εμενα οταν καποιος λεει τους αστυνομικους μπατσους ειναι πολυ ξεφτιλισμενος.. δεν φταινε οι περισσοτεροι.. υπαρχουν λαμογια οπως υπαρχουν σε πολλες δουλειες και χαλανε την εικονα συνολικα της ΕΛ.ΑΣ. υπαρχουν αρκετοι που μπηκαν για τα λεφτα ενω οι περισσοτεροι ειναι στην απ εξω που θα επρεπε οντως να ειναι μεσα.. κριμα και παλι κριμα.. δεν μιλαει κανεις για τους τραμπουκους της ΔΕΗ με το χαρατσι τους.. σου λεει θα πληρωσεις το χαρατσι και πας με σκυμμενο το κεφαλι να το πληρωσεις.. εδω μας πειραξε που τα Σκοπια τα λενε Μακεδονια και το αντιστροφο και αν οι αστυνομικοι πρεπει να εχουν οπλα.. η χωρα δεν παει σε καλη πορεια και γραφουμε σκοπιμα πραγματα.. αντι να βοηθησει ο ενας τον αλλο αυτη την εποχη τα βαζουμε ολα σε ομαδες και τους ταμπελωνουμε.. για το χαρατσι που ειναι και επικαιρο ζητημα ειναι αν ξερουν 500 ατομα τι πραγματικα πρεπει να κανουν για να το αποφυγουν ολοι οι αλλοι λενε τα δικα τους και λενε διαφορα τι ακουσαν απο τον θειο τους που ειναι προεδρος συνδικαλιστης και θελει να σωσει την χωρα και την θεια Μαρικα που το ακουσε απο την γειτονισσα του εκτου.. διαδικτυακα εχουμε ολοι κοτσια (να μην πω τιποτα βαρυ που δεν αρμοζει) αλλα κανονικα την παπια.. αμα πια.. Ρε αδερφε ειλικρινα, με ξερεις προσωπικα και ξερεις και τις δρασεις μου? Διαλογο υποτιθεται οτι κανουμε, και εσυ με ρωτας κατι και απαντας για λογαριασμο μου με "ΟΧΙ". Σου μοιαζει αυτο για διαλογος? Αμα θελεις να κανουμε ο καθενας το μονολογο του, ειλικρινα να μην παιδευομαι, γιατι εχω και το χερι στο γυψο και δεν μου ειναι και οτι πιο ευκολο να γραψω. Λες στο κειμενο σου "αντι να βοηθησει ο ενας τον αλλο αυτη την εποχη τα βαζουμε ολα σε ομαδες και τους ταμπελωνουμε" και 5 γραμμες πιο πριν εχεις χωρισει σε ομαδες ολο τον κοσμο (φασιτες..αναρχικους..πρεζονια..μπαχαλακηδες,βολεμενους,θειαδες,γειτονισσες,δημοσιους,ιδιωτικους) και σου φταινε ολοι αυτοι για ολα. Δεν βλεπεις την αντιφαση στα λογια σου? Αν εχεις διαθεση να το συζητησουμε, μεσα, αλλα αμα ειναι να λεμε ο καθενας το δικο του κ να μην ακουμε ο ενας τον αλλο και να απανταμε ο ενας για λογαριασμο του αλλου, μην παιδευομαστε τζαμπα. (επισης αν μπορεις να γραφεις με παραγραφους, θα ηταν αρκετα πιο ευαναγνωστο το κειμενο, τωρα δυσκολευομουν να το διαβασω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 εχω δει διαφορους χαρακτηρες ανθρωπων να λενε οτι εγω μαω και μαω μαω και δεν μου κανει κανεις τιποτα και δεν πληρωνω φορους και δεν κανω και στα τετοια μου οι μπατσοι και ξαφνικα στα δυσκολα τους βλεπεις και αλλαζουν προσωπο.. το κειμενο δεν πηγαινε για εσενα.. για οσους ξερω τουλαχιστω και οσους εχω δει πηγαινε.. ολοι πολυ στα λογια μενουμε.. εσυ πιστευεις οτι εστω μια στο εκατομμυριο θα μπορουσε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλων στην χωρα μας αληθεια το πιστευεις αυτο..; δεν θα παει ποτε και τιποτα μπροστα.. ολα ξεκιναν απο την παιδεια.. για την αντιφαση που λες ηταν ειρωνεια.. ..και διαλογο να κανουμε τσαμπα θα τον κανουμε γιατι τιποτα δεν θα βγει.. εχεις και γυψο στο χερι.. αστο μην κουραζεσε.. θα πω εγω τα δικα μου εσυ τα δικα σου και αυριο στην ιδια πραγματικοτητα θα ζουμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Να τονισω ΤΙ ρε φιλε μου? Το αυτονοητο? 11 εκατομυρια ελληνες ειμαστε (στην ταυτοτητα)...τι ειναι πιο πιθανο στατιστικα? Σαν να γραφεις εσυ στο Mybike "Ευχηθητε μου καλοριζικο" και να σου την λεω γιατι δεν εγραψες "Ευχηθητε μου καλοριζικο μηχανακι". Δίκιο έχεις απλά εγώ βλέπω τη γενικότερη τάση που υπάρχει μέσα στους 11εκατομύρια Έλληνες να φταίνε μόνο ο αλήτης ο πακιστανός που έκλεψε ένα σάντουιτς και πρέπει να πάει πίσω στη χώρα του! Δεν υπερασπίζομαι κανέναν που κλέβει εννοείτε, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί το να σε κλέψει ξένος είναι χειρότερο απο το να σε κλέψει Έλληνας... Δεν ειχα δει την παρενθεση σου. Για τα Ματ τα χουμε ξαναπει σε αλλο θεμα αν θυμασαι. Παντως, βλεπεις οτι παρα την προσπαθεια του κρατους για καταστολη, ο κοσμος παντα διαμαρτυρεται και παντα θα διαμαρτυρεται. Δεν πειράζει και ελπίζω να κατάλαβες οτι η απάντηση μου δεν ήταν επίθεση σε εσένα αλλά δημιουργήθηκε απο την ένταση της στιγμής! :) @Whatevier και που τα ακους και τα βλεπεις κανεις τιποτα..; ΟΧΙ.. γενικως κανενας δεν κανει τιποτα.. γιατι τοσος ντορος.. τουλαχιστων για ΔΕΗ και χαρατσια τα συζηταμε για το πως θα τους αποφυγουμε.. εδω τι συζηταμε..; για φασιτες..αναρχικους..πρεζονια..μπαχαλακηδες..; αυτοι τοσο καιρο που τα ψηφιαζανε σε εκεινους να τα πειτε..στους βολεμενους.. γιατι δεν ειναι μονο οι πολιτικοι βολεμενοι ειναι και αυτοι που τους ψηφισαν.. 25 χρονια δημοσιο και να μην κανεις τιποτα και να εχεις την συνταξη σου σαν αρχοντας δεν εισαι βολεμενος..; Στην Αμερικη ο κοσμος λακιζει απο δουλεια και ειναι σπιτι δουλεια δουλεια σπιτι και μια με δυο φορες τον χρονο να βγουνε και να πανε καπου σαν οικογενεια.. μιλαμε για τους αστυνομικους αν πρεπει να κρατανε οπλο..; Γιατι δεν μιλαμε για τους γιατρους που τα παιρνουν και που μερικοι δεν ξερουν τιποτα.. μιληστε για αλλους υπαλληλους του δημοσιου που δεν εχουν θεση καμια στο δημοσιο δεν ξερουν τιποτα.. οτι μας συμφερει λεει ο καθεις και για να βγαλει το αχτι και το κομπλεξ του.. καλο ειναι να τα λεμε αλλα οταν δεν κανουμε κατι τσαμπα γραψιμο.. για εμενα οταν καποιος λεει τους αστυνομικους μπατσους ειναι πολυ ξεφτιλισμενος.. δεν φταινε οι περισσοτεροι.. υπαρχουν λαμογια οπως υπαρχουν σε πολλες δουλειες και χαλανε την εικονα συνολικα της ΕΛ.ΑΣ. υπαρχουν αρκετοι που μπηκαν για τα λεφτα ενω οι περισσοτεροι ειναι στην απ εξω που θα επρεπε οντως να ειναι μεσα.. κριμα και παλι κριμα.. δεν μιλαει κανεις για τους τραμπουκους της ΔΕΗ με το χαρατσι τους.. σου λεει θα πληρωσεις το χαρατσι και πας με σκυμμενο το κεφαλι να το πληρωσεις.. εδω μας πειραξε που τα Σκοπια τα λενε Μακεδονια και το αντιστροφο και αν οι αστυνομικοι πρεπει να εχουν οπλα.. η χωρα δεν παει σε καλη πορεια και γραφουμε σκοπιμα πραγματα.. αντι να βοηθησει ο ενας τον αλλο αυτη την εποχη τα βαζουμε ολα σε ομαδες και τους ταμπελωνουμε.. για το χαρατσι που ειναι και επικαιρο ζητημα ειναι αν ξερουν 500 ατομα τι πραγματικα πρεπει να κανουν για να το αποφυγουν ολοι οι αλλοι λενε τα δικα τους και λενε διαφορα τι ακουσαν απο τον θειο τους που ειναι προεδρος συνδικαλιστης και θελει να σωσει την χωρα και την θεια Μαρικα που το ακουσε απο την γειτονισσα του εκτου.. διαδικτυακα εχουμε ολοι κοτσια (να μην πω τιποτα βαρυ που δεν αρμοζει) αλλα κανονικα την παπια.. αμα πια.. Φίλε μου ανιχνευτή δε μας φταίει μόνο οι αστυνομία, μας φταίνε και οι γιατροί που παίρνουν φακελάκια και οι δημόσιοι υπάλληλοι που ξύνουν τα @@ τους και οι πολιτικοί που μας ξεζουμίζουν και όλα αυτά! Σε αυτό το θέμα έτυχε να μιλάμε για αυτούς που είναι και πιο επίκαιρο θέμα με τα διάφορα που συμβαίνουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 εχω δει διαφορους χαρακτηρες ανθρωπων να λενε οτι εγω μαω και μαω μαω και δεν μου κανει κανεις τιποτα και δεν πληρωνω φορους και δεν κανω και στα τετοια μου οι μπατσοι και ξαφνικα στα δυσκολα τους βλεπεις και αλλαζουν προσωπο.. το κειμενο δεν πηγαινε για εσενα.. για οσους ξερω τουλαχιστω και οσους εχω δει πηγαινε.. ολοι πολυ στα λογια μενουμε.. εσυ πιστευεις οτι εστω μια στο εκατομμυριο θα μπορουσε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλων στην χωρα μας αληθεια το πιστευεις αυτο..; δεν θα παει ποτε και τιποτα μπροστα.. ολα ξεκιναν απο την παιδεια.. για την αντιφαση που λες ηταν ειρωνεια.. ..και διαλογο να κανουμε τσαμπα θα τον κανουμε γιατι τιποτα δεν θα βγει.. εχεις και γυψο στο χερι.. αστο μην κουραζεσε.. θα πω εγω τα δικα μου εσυ τα δικα σου και αυριο στην ιδια πραγματικοτητα θα ζουμε.. Στο πρωτο μαζι σου. Ρε μαν, ειλικρινα αυτη η απαισιοδοξια με θλιβει.. και τον εαυτο μου πιανω πολλες φορες να σκεφτεται ετσι κ το μετανιωνω. Μαγικη σφαιρα δεν εχω να σου πω, τι θα γινει αυριο και πως θα αλλαξει το καθετι, αλλα μπορω να πω με αρκετη σιγουρια οτι με μια τετοια απελπισμενη λογικη δεν γινεται να καταφερεις τιποτα. Μπορει να ειμια τυχερος δεν ξερω, αλλα εχω αρκετα παραδειγματα ανθρωπων γυρω μου που δεν ειναι μονο λογια και κανουν κατι για το διπλα τους.. Και ενα quote που μου εχει χαραχτει ειναι: "Despair is for people who know, beyond any doubt, what the future is going to bring. Nobody is in that position. So despair is not only a kind of sin, theologically, but also a simple mistake, because nobody actually knows. In that sense there always is hope." Μην προδικαζουμε πραγματα, αλλο σκεφτομαι ρεαλιστικα κ αλλο απαισιοδοξα. Anyway, cheers! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 ελπιδα υπαρχει αλλα καθε μερα οσο περνανε οι μερες και οι ωρες σε ολη την Ε.Ε. εξελισσονται καταστασεις που μονο καλες δεν γινεται να χαρακτηριστουν.. θα περιμενουμε και θα δουμε.. η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 αλλα αν δεν υπαρχουν αστυνομοι με οπλα και το λοιπα ποιοι θα βαζουν του κλεφτες στη θεση του αυτους με τα καλασνικοφ...θα περνω την καραμπινα του παππουλη μου και αντε παμε?αρκει να ξερουν απο μονοι τους ποτε να τα χρησημοποιουνε οχι σαν τον αλλον σκοτωσε τον Αλεξη ή τον αλλον που αυτοκτονησε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostakis zx10 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 ας μη κοιταμε τα μεμονομενα περιστατικα.. οι αστηνομοι πρεπει να εχουν οπλο. οποιος δε κανει για το σωμα της αστυνομιας ΜΠΟΥΛΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Μα κανείς δεν είπε οτι δεν πρέπει να έχουν! Απλά οτι πρέπει να ελέγχονται απο ψυχίατρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Τι κολλημα εχετε φαει μερικοι με την αστυνομια ρε παιδια? ΟΚ οπως ΠΑΝΤΟΥ θα υπαρχουν και μαλακες και τρελοι.Εκει δηλαδη γιατι να μην εχει? Αν ενας πχ τρελος παει στην αστυνομια δεν φταιει αυτος.Φταιει αυτος που τον εξετασε για το αν ειναι ικανος να εχει οπλο. Δεν εχει στους γιατρους?Δεν εχει στους μηχανικους?Δεν εχει στους λογιστες?Δεν εχει στους εμπορους κλπ? Λετε λετε λετε και μετα ολοι εκει τρεχετε αν σας κελψουν την μηχανη αν σας βιασουν την κορη/γυναικα/γκομενα , αν σας εκβιαζουν , αν αν αν. Δεν λεω να τους χαιδευουμε και τα @ρχιδι@ αλλα χαλαρωστε λιγακι. PS:δεν εχω καν φιλο αστυνομικο. Είναι: 1) δημόσιοι υπάλληλοι (ελπίζω να μην χρειάζεστε να το αναλύσω) 2) συνήθως βύσματα σε υψηλές θέσεις και ανίκανοι στις χαμηλές 3) δεν κάνουνε την δουλειά τους και δυστυχώς μας κλέβουνε μηχανές/σπίτια κτλ ενώ πληρώνονται για αυτό (δες εγκληματικότητα και αποτελεσματικότητα) 4) είναι "ρομποτάκια" που ακολουθάνε εντολές και χτυπάνε γυναικόπαιδα και συγγενείς τους 5) αυτοί που είναι στους δρόμους προφανώς δεν τελειώσανε πανεπιστήμια όπως οι γιατροί 6) δυστυχώς για να έχεις όνειρο να γίνεις αστυνομικός/στρατιωτικός λογικά έχεις προβλήματα και ερεθίζεστε με την εξουσία και σαφώς υποτιμάς το ανθρώπινο είδος 7) μπορώ να συνεχίσω αλλά θα γίνω κακός - ακραίος Δυστυχώς πιστεύω είναι η πιο μισητή "φάρα" και μετά ακολουθάν οι ταρίφες και οι πολιτικοί (σε Ελληνικά δεδομένα ) ΥΓ: ένας κολλητός μου δυστυχώς ορκίστηκε χθες και την τρίτη πάει στην Ξάνθη για εκπαίδευση, αν και είναι φίλος μου από τα νήπια πιστεύω ότι έχει αρκετά προβλήματα και είμαι 100% ενάντια στην επιλογή του (του το έχω πει ξεκάθαρα) ΥΓ2: και τους γιατρούς τους βρίζουμε που και που και όλες τις δουλειές αν είμαστε δυσαρεστημένοι μαζί τους είτε είναι υδραυλικοί είτε οδηγοί είτε κάτι άλλο. ΥΓ3: προσωπικά πιστεύω ιδικά σε κάποια σώματα (πχ ματ) θεωρείται προσόν και παίρνεις μόρια αν έχεις ψυχολογικά και το iq σου είναι στο ρελαντί (ιδικά αν έχεις βιώσει βιασμό από γονείς ξυλοδαρμούς κτλ είσαι ότι πρέπει για την δουλειά) όσο δυσάρεστο και να είναι είναι πραγματικότητα, οι "φυσιολογικοί" είναι εξαιρέσεις! ΥΓ4: και πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ, η αστυνομία είναι σώμα απαραίτητο και ευτυχώς που υπάρχει, αλλιώς θα ήμασταν ένα μεγαλύτερο χάος, δυστυχώς δεν υπάρχει έλεγχος και υπάρχει διαφθορά κυρίως στην διοίκηση της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Δίκιο έχεις απλά εγώ βλέπω τη γενικότερη τάση που υπάρχει μέσα στους 11εκατομύρια Έλληνες να φταίνε μόνο ο αλήτης ο πακιστανός που έκλεψε ένα σάντουιτς και πρέπει να πάει πίσω στη χώρα του! Δεν υπερασπίζομαι κανέναν που κλέβει εννοείτε, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί το να σε κλέψει ξένος είναι χειρότερο απο το να σε κλέψει Έλληνας... Για να στο κανω λιανα, αν κλαπει κατι (που μπορω να το βρω, οχι χρηματα δλδ) και μεινει Ελλαδα υπαρχουν πιθανοτητες να το βρω. Οπως και εκεινον που το εκανε φυσικα και να δρασω με οποιο τροπο θα θεωρησω σωστο. Αν κλαπει παλι κατι και φυγει εξω, εχω μηδαμινες πιθανοτητες να το βρω, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΡΩ, μηδενικες να το επαναπατρισω. Οσο για τον δραστη, μη τον ειδατε μην τον αντικρυσατε ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ "ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ" οποτε τον μπουλο. Δειγμα δωρεαν http://www.mybike.gr...__fromsearch__1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billy7 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Δεν νομιζω οτι θα ηθελα προστασια απο καποιον ο οποιος δεν εχει περασει ψυχιατρικο ελεγχο για να οπλοφορει..... Σιγά τον ψυχιατρικό έλεγχο.Και εγώ που είμαι γιατρός διορισμένος έχω περάσει,"Γειά σας-γειά σας'' και πήρα το χαρτί. Ψυχιατρικό έλεγχο περνάνε και οι κάτοχοι κυνηγετικών όπλων(λειόκανων),μήπως θυμάσαι τον τύπο που σκότωσε τους 3 κυνηγούς γιατί τον ενοχλούσαν; Που φτασαμε...... Να γραφεις κατι υπερ της αστυνομιας και να χρειαζεται να δηλωσεις οτι "δεν εχω φιλο αστυνομικο"... Να γραφεις κατι υπερ της Ελλαδας και να δηλωνεις "παιδια δεν ειμαι εθνικιστης"... Να σε εχουν κλεψει 10 φορες και να φοβασαι να πεις την εθνικοτητα αυτου που σε εκλεψε, Ασχετως αν (εντελως τυχαια ντε!!) τις αλλες 9 ηταν της ιδιας εθνικοτητας. Ε μη μας πουνε και ρατσιστες... Εγω το λεω καταντια... :( εσεις αν θελετε "στολιστε με" φασιστα... +1 Σωστοοοοοός.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Για να στο κανω λιανα, αν κλαπει κατι (που μπορω να το βρω, οχι χρηματα δλδ) και μεινει Ελλαδα υπαρχουν πιθανοτητες να το βρω. Οπως και εκεινον που το εκανε φυσικα και να δρασω με οποιο τροπο θα θεωρησω σωστο. Αν κλαπει παλι κατι και φυγει εξω, εχω μηδαμινες πιθανοτητες να το βρω, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΡΩ, μηδενικες να το επαναπατρισω. Οσο για τον δραστη, μη τον ειδατε μην τον αντικρυσατε ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ "ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ" οποτε τον μπουλο. Δειγμα δωρεαν http://www.mybike.gr...__fromsearch__1 http://www.on-news.gr/2011/11/sos-3000.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+on-news%2FZLSY+%28On-News%29&utm_content=FaceBook Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Το χειρότερο είναι ότι τόσες δεκαετίες μας κυβερνάνε ακατάλληλοι πολιτικοί. Όχι απλώς ακατάλληλοι, ανίκανοι κι επικίνδυνοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Στο πρωτο μαζι σου. Ρε μαν, ειλικρινα αυτη η απαισιοδοξια με θλιβει.. και τον εαυτο μου πιανω πολλες φορες να σκεφτεται ετσι κ το μετανιωνω. Μαγικη σφαιρα δεν εχω να σου πω, τι θα γινει αυριο και πως θα αλλαξει το καθετι, αλλα μπορω να πω με αρκετη σιγουρια οτι με μια τετοια απελπισμενη λογικη δεν γινεται να καταφερεις τιποτα. Μπορει να ειμια τυχερος δεν ξερω, αλλα εχω αρκετα παραδειγματα ανθρωπων γυρω μου που δεν ειναι μονο λογια και κανουν κατι για το διπλα τους.. Και ενα quote που μου εχει χαραχτει ειναι: "Despair is for people who know, beyond any doubt, what the future is going to bring. Nobody is in that position. So despair is not only a kind of sin, theologically, but also a simple mistake, because nobody actually knows. In that sense there always is hope." Μην προδικαζουμε πραγματα, αλλο σκεφτομαι ρεαλιστικα κ αλλο απαισιοδοξα. Anyway, cheers! Πολύ ωραίο κειμενάκι, βεβαια απο κάποιο θεολογικό θέμα, αλλα με ψυχρή λογική ναι, κανείς δεν μπορεί να πει οτι γνωρίζει το μέλλον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 http://www.on-news.g...ontent=FaceBook Και ΄συ τωρα περιμενεις απο μενα να αρχισω να βριζω τους Αυστραλους και να λυπαμαι τους Ελληνες σαν εθνικιστης που πιστευεις οτι ειμαι εεε? Λαθος καταλαβες. Δε βλεπει ολος ο κοσμος τα πραγματα απο πρισματα φιλε μου. Το οτι ειμαι ελληνας και ειναι ελληνες δεν αναιρει το σωστο και το λαθος (που στην περιπτωση μας οριζεται απο τους νομους του κρατους που σε φιλοξενει). Ουτε οτι ενα site που μου πασαρε τον δακρυβρεχτο τιτλο "SOS εκπέμπουν 3.000 Έλληνες λαθρομετανάστες στην Αυστραλία" αναιρει το σωστο και το λαθος. Αν πηγαν για δουλεια με τουριστικη βιζα...λαθος...απελαση. Αν εκλεψαν κιολλας...μεγα λαθος....στην ψειρου και απελαση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Δυστυχώς πιστεύω είναι η πιο μισητή "φάρα" και μετά ακολουθάν οι ταρίφες και οι πολιτικοί (σε Ελληνικά δεδομένα ) αχαχαχα τους ταριφες ρε φιλαρακι γιατι τους γ@μησες ετσι?ενα μεροκαματο πανε να βγαλουν, ενταξει ειναι λιγο ψιλο μ@λ@κες μερικοι αλλα δεν σιγκρινονται με τους μπατσους και τους πολιτικους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Για να στο κανω λιανα, αν κλαπει κατι (που μπορω να το βρω, οχι χρηματα δλδ) και μεινει Ελλαδα υπαρχουν πιθανοτητες να το βρω. Οπως και εκεινον που το εκανε φυσικα και να δρασω με οποιο τροπο θα θεωρησω σωστο. Αν κλαπει παλι κατι και φυγει εξω, εχω μηδαμινες πιθανοτητες να το βρω, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΡΩ, μηδενικες να το επαναπατρισω. Οσο για τον δραστη, μη τον ειδατε μην τον αντικρυσατε ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ "ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ" οποτε τον μπουλο. Δειγμα δωρεαν http://www.mybike.gr...__fromsearch__1 Και ΄συ τωρα περιμενεις απο μενα να αρχισω να βριζω τους Αυστραλους και να λυπαμαι τους Ελληνες σαν εθνικιστης που πιστευεις οτι ειμαι εεε? Λαθος καταλαβες. Δε βλεπει ολος ο κοσμος τα πραγματα απο πρισματα φιλε μου. Το οτι ειμαι ελληνας και ειναι ελληνες δεν αναιρει το σωστο και το λαθος (που στην περιπτωση μας οριζεται απο τους νομους του κρατους που σε φιλοξενει). Ουτε οτι ενα site που μου πασαρε τον δακρυβρεχτο τιτλο "SOS εκπέμπουν 3.000 Έλληνες λαθρομετανάστες στην Αυστραλία" αναιρει το σωστο και το λαθος. Αν πηγαν για δουλεια με τουριστικη βιζα...λαθος...απελαση. Αν εκλεψαν κιολλας...μεγα λαθος....στην ψειρου και απελαση. Αν έκλεψαν ναί! Συμφωνώ, αλλά μιλάμε για σοβαρό παράπτωμα, οχι το σάντουιτς που σου είπα απο πάνω επειδή δεν έχει να φάει ο άνθρωπος! Ούτε τον πούλο επειδή ήρθε να δουλέψει τίμια για ένα καλύτερο μέλλον! Κανείς δε φεύγει με τη θέληση του απο το σπίτι του, απο τη χώρα του! Φαντάσου πόσο άσχημη είναι η κατάσταση εκεί για να αναγκάζεται να μεταναστεύσει! αχαχαχα τους ταριφες ρε φιλαρακι γιατι τους γ@μησες ετσι?ενα μεροκαματο πανε να βγαλουν, ενταξει ειναι λιγο ψιλο μ@λ@κες μερικοι αλλα δεν σιγκρινονται με τους μπατσους και τους πολιτικους. Δεν έχει πάει να σε σκοτώσει ποτέ ταρίφας ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deja Vu 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Οι μισοί τουλάχιστον από αυτούς που έχω γνωρίσει,έχουν ελειπέστατη εκπαίδευση στην χρήση του όπλου.Οχι σαν ικανότητα σκόπευσης,αλλά κυρίως στη σωστή χρήση του όπλου που τους δίνουν.Δεν ξέρουν πότε να το χρησιμοποιήσουν και πως να το χρησιμοποιήσουν.Αν μιλήσεις μαζί τους,νομίζεις ότι μιλάς με κανέναν σερίφη της άγριας δύσης.Οι περισσότεροι είναι αμόρφωτοι επαρχιώτες με χαμηλή αυτοεκτίμηση και η εξουσία που τους δόθηκε είναι το αντίδοτο της ανυπαρξίας τους.Γι αυτό συμπεριφέρονται έτσι στους άλλους.Δυστυχώς τους τρώω στη μάπα όσο βρίσκομαι στην Ελλάδα και δεν ταξιδεύω κι είναι ίσως από τους ελάχιστους ανθρώπους που δεν θέλω να έχω καμία συζήτηση μαζί τους.Προτιμώ να μιλήσω με ένα 10χρονο παιδάκι,παρά με αυτούς.Δεν έχουν κάτι να σου πουν και το μόνο που συζητούν είναι για την δουλειά τους,με ιστορίες σαν αυτές που ακούγαμε στο στρατό από τον κάθε τυχάρπαστο γαμήκουλα των 5 ηπείρων και των 7 θαλασσών. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Ποπό κακία που βγαίνει εδώ μέσα. Οι αστυνομικοί εδώ και δέκα χρόνια περνάνε στην σχολή τους, μέσω πανελληνίων εξετάσεων. Η σχολή τους είναι ανωτέρας εκπαίδευσης. Οπότε εκτός και αν έχετε κανά διδακτορικό δεν νομίζω ότι δικαιούστε να κριτικάρεται το μορφωτικό τους επίπεδο. Επειδή και εγώ κατά περιόδους έκανα παρέα με κάποια παιδιά που το επάγγελμα τους ήταν αστυνομικοί μπορώ να πω ότι ισχύει ότι και σε όλα τα άλλα επαγγέλματα ή κοινωνικές ομάδες. Εσύ Dejavu για να κρίνεις την αντίληψη των αστυνομικών σχετικά με την χρήση των όπλων, είμαι σίγουρος ότι έχεις σπουδές στην εγκληματολογία. Αυτοί που τα κουβαλάνε όλοι μέρα και είναι αυτή η δουλειά τους δεν ξέρουν, αλλά ξέρεις εσύ. Και είχες και τόσο βαθιά σχέση μαζί τους, ενώ τους αντιπαθείς τόσο και σου εκμυστηρεύτηκαν αρκετά ώστε να βγάλεις τέτοιο συμπέρασμα. Αμπελοφιλοσοφίες λέω εγώ. Έγραψε ένα άρθρο ένας ανεύθυνος δημοσιογράφος με βάση 2 περιστατικά στους 55.000 αστυνομικούς και αμέσως ο όχλος να τους λιθοβολήσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Οι μισοί τουλάχιστον από αυτούς που έχω γνωρίσει,έχουν ελειπέστατη εκπαίδευση στην χρήση του όπλου.Οχι σαν ικανότητα σκόπευσης,αλλά κυρίως στη σωστή χρήση του όπλου που τους δίνουν.Δεν ξέρουν πότε να το χρησιμοποιήσουν και πως να το χρησιμοποιήσουν.Αν μιλήσεις μαζί τους,νομίζεις ότι μιλάς με κανέναν σερίφη της άγριας δύσης.Οι περισσότεροι είναι αμόρφωτοι επαρχιώτες με χαμηλή αυτοεκτίμηση και η εξουσία που τους δόθηκε είναι το αντίδοτο της ανυπαρξίας τους.Γι αυτό συμπεριφέρονται έτσι στους άλλους.Δυστυχώς τους τρώω στη μάπα όσο βρίσκομαι στην Ελλάδα και δεν ταξιδεύω κι είναι ίσως από τους ελάχιστους ανθρώπους που δεν θέλω να έχω καμία συζήτηση μαζί τους.Προτιμώ να μιλήσω με ένα 10χρονο παιδάκι,παρά με αυτούς.Δεν έχουν κάτι να σου πουν και το μόνο που συζητούν είναι για την δουλειά τους,με ιστορίες σαν αυτές που ακούγαμε στο στρατό από τον κάθε τυχάρπαστο γαμήκουλα των 5 ηπείρων και των 7 θαλασσών. Τι σχεση εχει αν ειναι απο επαρχια η οχι?Εσυ απο που εισαι?απο το LA ?Και αν ναι ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις την συμπεριφορα των επαρχιωτων? Μην ασχολεισαι αν δεν σου αρεσουν. Αλλα μην ασχοληθεις ουτε οταν θα τους εχεις αναγκη.Εκει ειναι η μαγκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Θα πω αυτο και δεν θα ξαναασχοληθω με το θεμα. Παντα μα παντα βλεπουμε προσωπα μεσα στα αιματα , κλαματα , ''μισος'' και ''κακια'' απο τα ματ κλπ. Τα καδρονια και τις μολωτοφ ομως γιατι δεν τις δειχνετε εσεις οι πολυ φιλελλευθεροι?Γιατι παντα θελετε να δημιουργησετε εντυπωσεις? Να οι κακοι αστυνομικοι χτυπουν τους απλους ανθρωπους , τους μισουν ενω ο απλος μουσατος με το κασκολ φοιτητης απλα εκανε μια διαμαρτηρια.Ειμαστε σοβαροι? Θελεις να διαμαρτηρηθεις?Καντο πολιτισμενα.Νομιζεις πως αν πεθανουν 2-3 αστυνομικοι και αλλοι τοσοι πολιτες θα αλλαξει κατι αμεσα?Μονο πονο στις οικογενειες θα φερει και θα ξεχαστει οπως τοσα και τοσα αλλα. Εχουν απλα εντολες.Και τις εφαρμοζουν καλως η κακως.Τωρα αυτες οι εντολες ερχονται απο καπου.Αν θελεις να αλλαξεις τις εντολες αυτες δεν πας σε μια πορεια με τσαντες γεματες πετρες και μολωτοφ.Τις αλλαζεις στην καλπη.Οσο και μην αρεσει σε μερικους η δημοκρατια παρεχει το δικαιωμα των εκλογων.Αν βγει το κομμα που υποστηριζει η πλειοψηφια τοτε οι υπολοιποι απλα συμορφωνονται με αυτο το αποτελεσμα και οι αλλοι κανουν οτι μπορουν να το αλλαξουν.Οχι επειδη δεν εχει βγει ποτε(κκε - συριζα) και ουτε προκειται , να ξεσπας με αυτον τον τροπο.Αν με τιποτα δεν μπορεις να χωνεψεις το πολιτικο συστημα εδω ανετα μπορεις να πας να ζησεις σε χωρες που εχουν τετοιο πολιτευμα.Αλλα θα αφησεις το iphone , θα αφησεις το wifi θα αφησεις τις βολτες αργα το βραδυ , θα ζησεις με οσα αποφασισει το κρατος να σου δωσει και θα πας να ζησεις 50 χρονια πισω.Μην τα θελεις και ολα δικα σου... Αυτο που δεν μπορω να χωνεψω ειναι πως μερικοι που κραζουν για την πλουτοκρατια τους νομους κλπ εχουν κατι Cayenne κατι Ducati στελνουν τα παιδια τους σε ιδιωτικα σχολεια και στο εξωτερικο κλπ.Καιρος να σταματησει η υποκρισια. Και μια τελευταια απορια που την εχω μεσα μου καιρο.Αν τους χρειαστει η πατριδα(για τον οποιοδηποτε λογο) αυτοι θα ειναι προθυμοι να ανταποκριθουν?Νομιζω πως οχι.Θα πουν βεβαια πως η πατριδα τους εχει προδωσει , δεν τους τιμα κλπ...ΟΤΙ και να εχει κανει ομως αν ερθει ο καθε ενας ''γειτονας'' (φιλοι μας οπως τους αποκαλειτε) και σας την φορεσει τοτε να δω αν θα μπορειτε να βγειτε και να κανετε αυτα που κανετε. Σιγουρα υπαρχει και σημερα αυτο με το δντ με την τροικα κλπ.Ουτε εμενα μου αρεσει.Και εγω θα μεινω ανεργος και εγω θα πεινασω στο τελος.Και τι να κανω δηλαδη?Να βγω με το χασαπομαχαιρο και να θεριζω οποιον εχει διαφορετικη ιδεολογια? Και για τον τυπο που εβαλε το βιντεο με τους αστυνομικους μπορω και εγω να βαλω διαφορα με το αντιστροφο.Τα ειπαμε και πριν. ΠΑΝΤΟΥ υπαρχουν (και θα υπαρχουν) μ@λ@κες. Τελος απο εμενα. αφου ειπες τελος γιατι ξανα ποσταρεις? ενταξει εχεις διαφορετικη αντίληψη στο θεμα και αλλη αποψη ,γιατι προσπαθεις να την επιβάλεις κιολας? εισαι ο ρομπεν τον μπατσων? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deja Vu 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Φίλε μου Μάκη, επέτρεψε μου να σου πω,ότι αμπελοφιλοσοφίες λες εσυ,χωρίς να ξέρεις το ποιόν μου και με τι ασχολούμαι ώστε να μπορέσεις να κρίνεις την δική μου κριτική προς αυτούς.Οτι λέω,ξέρω και το λέω.Οι ανυπόστατες κουβέντες δεν μου άρεσαν ποτέ.Επίσης να σου υπενθυμήσω ένα πράγμα.Μορφωμένος δεν γίνεσαι τελειώνοντας μια σχολή μετά το λύκειο, και πόσο μάλλον τη μεγάλη των μπάτσων σχολή.Η μόρφωση ενός ανθρώπου δεν τελειώνει μέσα από τα σχολικά βιβλία,ούτε από τα βιβλία των σχολών.Με αυτά ειδικεύεσαι,δεν μορφώνεσαι κατά την έννοια που το λέω εγώ. Μίλα μαζί τους,φάτους στη μάπα για μερικές ώρες και μετά ξαναπέστο μου αυτό.Μην κοιτάζεις φίλους σου που μπορεί να είναι αστυνομικοί.Το φίλο τον βλέπεις αλλιώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Σκάσαν μυτη τα Golden Boys.................. :0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deja Vu 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Τι σχεση εχει αν ειναι απο επαρχια η οχι?Εσυ απο που εισαι?απο το LA ?Και αν ναι ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις την συμπεριφορα των επαρχιωτων? Μην ασχολεισαι αν δεν σου αρεσουν. Αλλα μην ασχοληθεις ουτε οταν θα τους εχεις αναγκη.Εκει ειναι η μαγκια. Δεν μίλησα απαξιωτικά για τους επαρχιώτες αν έτσι φάνηκε.Ο βλάχος παραδείγματος χάριν,είναι στη συμπεριφορά κι όχι στη καταγωγή.Δεν έχω τίποτα με τους επαρχιώτες.Άλλωστε πόσοι είναι οι πραγματικοί βέροι Αθηναίοι σ αυτή τη πόλη;Οι περισσότεροι καταγωγή από επαρχία έχουμε ανεξαρτήτως αν γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στην πρωτεύουσα. Όσο για την ενασχόλησή μου με αυτούς,θα σου αναφέρω πως όσο τους πληρώνω με τους φόρους μου,θα απαιτώ να κάνουν την δουλειά τους και να προστατεύουν τους πολίτες.Πολλοί από αυτούς,έχουν ξεχάσει ποιος είναι ο ρόλος που ανέλαβαν όταν χρίστηκαν αστυνομικοί. Η δουλειά τους δεν είναι να κάνουν τον «καμπόσο» στον απλό κοσμάκη με την πρώτη ευκαιρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες