KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Καλησπερα αδερφια, ειμαι κατοχος ενος Shark (καλα και αλλων κρανων αλλα αυτο θελω ) και θελω να του περασω μια φιμε ζελατινα . Που μπορω να βρω για το συγκεκριμενο κρανακι τετοια ζελατινα εν Θεσσαλονικει? Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Στις αντιπροσωπειες της μοτοδυναμικης ρωτησες (Μερεμετσακης, Ματακος κτλ)? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα αδερφια, ειμαι κατοχος ενος Shark (καλα και αλλων κρανων αλλα αυτο θελω ) και θελω να του περασω μια φιμε ζελατινα . Που μπορω να βρω για το συγκεκριμενο κρανακι τετοια ζελατινα εν Θεσσαλονικει? Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας, Mega stock Bazar ? Στην Ε.αντιστάσεως 3 φίλε μου Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2011 από τον klem578 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Mega stock Bazar ? Στην Ε.αντιστάσεως 3 φίλε μου Θα εχει σιγουρα φιλαρακι? Τωρα Ε . Αντιστασεως ποιο λες εκεινο στο βοτσι το στοκαδικο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Υπολογισε κανενα 60αρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laziokos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 40 ευρω την πηρα το 2008..την τελευταια φορα που ρωτησα ειχε παει 56.. Σε οποια yamaha θα βρεις.. Και στο ebay που εψαξα δεν την βρηκα και πολυ πιο φθηνη..λογω και μεταφορικων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Καλησπερα αδερφια, ειμαι κατοχος ενος Shark (καλα και αλλων κρανων αλλα αυτο θελω ) και θελω να του περασω μια φιμε ζελατινα . Που μπορω να βρω για το συγκεκριμενο κρανακι τετοια ζελατινα εν Θεσσαλονικει? Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας, ιδια απορια ειχα κι εγω το εψαξα για τσεκαρε εδω και ψαχτω λιγο αξιζει εγω βρηκα για το NOLAN μου Ο σύνδεσμός μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 τι shark εχεις?γιατι πουλαω μια φιμε 35€ κ ειναι ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 τι shark εχεις?γιατι πουλαω μια φιμε 35€ κ ειναι ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ s800 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Μερεμετσάκης 40 ευρώ πριν 2 χρόνια! Αν δεν έχει θα στο φέρει! Μην μπεις στην διαδικασία να παραγγείλεις από έξω γιατί +- δεν έχουν μεγάλη διαφορά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Μερεμετσάκης 40 ευρώ πριν 2 χρόνια! Αν δεν έχει θα στο φέρει! Μην μπεις στην διαδικασία να παραγγείλεις από έξω γιατί +- δεν έχουν μεγάλη διαφορά! Βρε θα τον κανω και λιγο παζαρακι και θα το παρω. να ειπε ενας φιλος απο πανω οτι εχει αμα δεν κανει θα παω αυριο μερεμετσακη. Να σαι καλα φιλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 η Yamaha στην αθηνα πριν κανένα χρόνο μου είχε πει 35euro για την φιμέ αν θυμάμαι καλά, και περίπου 10euro για υποσιαγωνο και αλλά τόσα για επιρίνιο. από εξωτερικό έχω δει και ημιφιμέ αλλα είναι πιο ακριβή, 57euro μαζί με μεταφορικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 η Yamaha στην αθηνα πριν κανένα χρόνο μου είχε πει 35euro για την φιμέ αν θυμάμαι καλά, και περίπου 10euro για υποσιαγωνο και αλλά τόσα για επιρίνιο. από εξωτερικό έχω δει και ημιφιμέ αλλα είναι πιο ακριβή, 57euro μαζί με μεταφορικά Αντιπροσωπος της Shark στην Ελλαδα ειναι η Yamaha? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 απ ότι ξέρω ναι, η yamaha είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της Shark! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Βρε θα τον κανω και λιγο παζαρακι και θα το παρω. να ειπε ενας φιλος απο πανω οτι εχει αμα δεν κανει θα παω αυριο μερεμετσακη. Να σαι καλα φιλε μου σημερα μεσημερι ή απογευμα θα σου ανεβασω φωτο απο την ζελατινα να μου πεις αν σου κανει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 λοιπον αυτη ειναι η ζελατινα....αν σου κανει ριξε μου ενα πμ κ τα υπολοιπα τα κανονιζουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Ο σύνδεσμός μου αυτο καλο φαινετε εχει πολλα χρωματα για ψαχτω αν δεν βαριεσε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 σημερα μεσημερι ή απογευμα θα σου ανεβασω φωτο απο την ζελατινα να μου πεις αν σου κανει Στο δικο μου κρανος θα κανει η δικια σου ζελατινα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 λοιπον αυτη ειναι η ζελατινα....αν σου κανει ριξε μου ενα πμ κ τα υπολοιπα τα κανονιζουμε Το βραδυ δεν παλευετε ε? Μονο για μερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Στο δικο μου κρανος θα κανει η δικια σου ζελατινα? κοιταζοντας στο παραπανω link shark ζελατινα βλεπω οτι σου κανει.....γραφει οτι ειναι για ολες τις σειρες s..... Το βραδυ δεν παλευετε ε? Μονο για μερα? ναι οντως για βραδυ γιοκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 πωωω, φαρμάκι είναι αυτός ο fcmoto... 60euro συν περίπου 8 μεταφορικά??? τα S900, S800, S700, S600 και S650 φοράνε την ίδια, τα RSI πρέπει να φοράνε άλλη, γιατί βλέπω οτι έχουν και άλλες τιμές. πχ 50e η clear για RSI σε σχέση με τα 31e σε clear για S700, από το μαγαζί που ψωνίζω εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 πωωω, φαρμάκι είναι αυτός ο fcmoto... 60euro συν περίπου 8 μεταφορικά??? τα S900, S800, S700, S600 και S650 φοράνε την ίδια, τα RSI πρέπει να φοράνε άλλη, γιατί βλέπω οτι έχουν και άλλες τιμές. πχ 50e η clear για RSI σε σχέση με τα 31e σε clear για S700, από το μαγαζί που ψωνίζω εγώ. ναι οντως τα rsi εχουν διαφορετικου κουμπωματος ζελατινα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 ναι οντως τα rsi εχουν διαφορετικου κουμπωματος ζελατινα αυτό που έχεις στην φωτό παραπάνω, τι σειρά είναι? S650, ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 αυτό που έχεις στην φωτό παραπάνω, τι σειρά είναι? S650, ε? yeap!!! πωλειται ΚΑΙ το κρανος αν ενδιαφερεσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 yeap!!! πωλειται ΚΑΙ το κρανος αν ενδιαφερεσαι που λεφτά για δεύτερα κράνη τώρα... και δεν πάει ούτε χρόνος που πήρα το νέο μου καρχαριάκι! σε κάνα χρόνο και βλέπουμε πάλι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες