Jump to content
Drtzekos

Χειμερινές μπότες

Recommended Posts

Στεφ καλοριζικες ρε. Τσιμπησες μποταρες, οχι αστεια. Περιμενω εντυπωσεις για να τις τσιμπησω κι'εγω τα χριστουγεννα. Αντε με το καλο τωρα και το μπουφαν και εισαι full travel ready.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Με γειες και καλοταξιδες.:_thumbsup:

Τωρα φορεσε τες και μπες σε κανα κουβα νερο να δεις αν οντως ειναι αδιαβροχες.Αμα παρουν νερο τις πας πισω για αντικατασταση.

Δεν κανω πλακα,το πρωτο ζευγαρι που αγορασα,επερναν μεσα νερο και τις πηγα πισω!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα,

ξερει κανεις ποια μαγαζια εχουν μποτες/μποτακια Alpinestars και γενικα προιοντα Alpinestars?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα,

ξερει κανεις ποια μαγαζια εχουν μποτες/μποτακια Alpinestars και γενικα προιοντα Alpinestars?

πετρου ραλλη 1. αλλα και μοτοδυναμικη! δυστιχως η Alpinestars, δεν ειναι τοσο διαδεδομενη στην Ελλαδα και δεν τα βρισκεις οπως τα dainese!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα,

Ελλάδα ή ονλινε? και μιλάς για Ελλάδα σε ποιά περιοχή-πόλη ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ αγόρασα το Σάββατο τις roam boot black...Μου φαίνονται κι εμένα τεράστιες, αλλά υποθέτω πως θα τις συνηθίσω...

ΤΟ θέμα είναι πως το καρτελάκι έγραφε 300 ευρώ τις είχε 160 και μου φάνηκε πως έκανα σουπερ ντουπερ αγορά, όμως διαβάζοντας το νήμα άρχισα να ανησυχώ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η μοτοκίνηση στο Χαλάνδρι έχει bazzar και πολλά alpinestars προϊόντα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελλάδα ή ονλινε? και μιλάς για Ελλάδα σε ποιά περιοχή-πόλη ?

Για Ελλαδα μιλαω, και συγκεκριμενα για Αθηνα.

Απλα διαβαζω διαφορα τωρα για τις μποτες και δεν εχω και πολλα χρηματα για να κανω μια καλη αγορα.

Τις μποτες ή μποτακια τα θελω εκτος για το μηχανακι και για καθημερινη χρηση μιας και "τρεχω" συνηθως στην δουλεια.

Ωραια αν και μου πεφτει λιγο μακρυα αλλα νομιζω επιβαλλεται να ριξω μια επισκεψη

πετρου ραλλη 1. αλλα και μοτοδυναμικη! δυστιχως η Alpinestars, δεν ειναι τοσο διαδεδομενη στην Ελλαδα και δεν τα βρισκεις οπως τα dainese!

Αυτο που λες στην πετρου ραλλη εννοεις ενα καπως μικρο μαγαζακι λιγο πριν βγεις στην πειραιως?

Ποια η διαφορα του touring με το καθημερινη χρηση μποτακι?

Τροποποιήθηκε από τον tsiliha

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ αγόρασα το Σάββατο τις roam boot black...Μου φαίνονται κι εμένα τεράστιες, αλλά υποθέτω πως θα τις συνηθίσω...

ΤΟ θέμα είναι πως το καρτελάκι έγραφε 300 ευρώ τις είχε 160 και μου φάνηκε πως έκανα σουπερ ντουπερ αγορά, όμως διαβάζοντας το νήμα άρχισα να ανησυχώ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο polo motorrad έχουνε 100ε, και συγκεκριμένα στου mannheim έχει +20% εκπτώσεις (άρα 80ε).. Εγώ πήρα τις roam 2 με 110ε πριν κανα μήνα, και μπορώ να πώ είμαι ευχαριστημένος ..

δεν έχω νιώσει κρύο, ούτε καν δροσιά.. και από νερό δεν έχει περάσει σταγόνα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο polo motorrad έχουνε 100ε, και συγκεκριμένα στου mannheim έχει +20% εκπτώσεις (άρα 80ε).. Εγώ πήρα τις roam 2 με 110ε πριν κανα μήνα, και μπορώ να πώ είμαι ευχαριστημένος ..

δεν έχω νιώσει κρύο, ούτε καν δροσιά.. και από νερό δεν έχει περάσει σταγόνα..

Δεν εχω κανει αγορα ενδυσης ή υποδησης απο το ιντερνετ γιατι κολαω με τα νουμερα. Θα μου πεις, πηγαινεις πρωτα σε ενα μαγαζι πουχει το ιδιο πραγμα, βλεπεις ποιο νουμερο σου καθετε καλα και το παραγγελνεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άγιε μου Βασίλη, αν σε περάσει ο δρόμος από Αγία Παρασκευή, φέρε μου ένα ζευγάρι Νο 42. Χρώμα ό,τι θες εσύ, δε χαλιέμαι. :D

Με γειες και καλοταξιδες. :_thumbsup:

Τωρα φορεσε τες και μπες σε κανα κουβα νερο να δεις αν οντως ειναι αδιαβροχες. Αμα παρουν νερο τις πας πισω για αντικατασταση.

Δεν κανω πλακα,το πρωτο ζευγαρι που αγορασα,επερναν μεσα νερο και τις πηγα πισω!!

Ωραίο κόλπο και προβλεπόμενο για τέτοιο προϊόν. Δεν τό 'χα σκεφτεί. ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άγιε μου Βασίλη, αν σε περάσει ο δρόμος από Αγία Παρασκευή, φέρε μου ένα ζευγάρι Νο 42. Χρώμα ό,τι θες εσύ, δε χαλιέμαι. :D

Ωραίο κόλπο και προβλεπόμενο για τέτοιο προϊόν. Δεν τό 'χα σκεφτεί. ^_^

Ψιτ, δεν ξερω αμα τομαθες, αλλα ο Αη Βασιλης εκλεισε το μαγαζι γιατι τον ειχε γαμησει η φορολογια!!!!! :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψιτ, δεν ξερω αμα τομαθες, αλλα ο Αη Βασιλης εκλεισε το μαγαζι γιατι τον ειχε γαμησει η φορολογια!!!!! :uglystupid2:

Μόνο αυτό δεν έχουμε δει ακόμα...... :surrender: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για κανα καλο μποτακι το οποιο να ειναι αδιαβροχο και ανετο για πολιτικη χρηση εχει κανεις καμια ιδεα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για κανα καλο μποτακι το οποιο να ειναι αδιαβροχο και ανετο για πολιτικη χρηση εχει κανεις καμια ιδεα?

Διάβασε απ' την 1η σελίδα αδερφέ. :yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άν μπορείς πές μας πως τα πάνε οι μπότες στο περπάτημα.. Έχοντας τσιμπήσει πρόσφατα alpinestars μπουφανάκι και γαντάκια με ψήνει να κάνω άλλο ένα δώρο στον εαυτό μου :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημερα, απο τοτε που πιασαν οι μεγαλες βροχες και ειδα οτι μπαζουν τα ποδια μου νερο, ψαχνω δεξια και αριστερα στο ιντερνετ πρωτα για να κατασταλλαξω σε καποιο μοντελο για να το δοκιμασω.

Ενα που ειδα στα 120 ευρω ειναι της Alpinestars Ridge. Αλλα αποτι διαβασα δεν εχει gore tex.

Αληθεια, ποσο χρησιμο ή οχι ειναι αυτο το gore-tex που ουσιαστικα επιβαρυνει λιγο παραπανω την τσεπη σου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άν μπορείς πές μας πως τα πάνε οι μπότες στο περπάτημα.. Έχοντας τσιμπήσει πρόσφατα alpinestars μπουφανάκι και γαντάκια με ψήνει να κάνω άλλο ένα δώρο στον εαυτό μου :secret:

Αυτήν την στιγμή τις φοράω :punk:

Συνήθως παίρνω μαζί μου ένα ζευγάρι παπούτσια, γιατί είμαι 8+ ώρες στο γραφείο και είναι πιο άνετα.. (σήμερα δεν είχα χώρο στον σάκο).

ΔΕΝ είναι αθλητικά παπούτσια, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι και δύσχρηστες, αρκετές φορές έχω πάει και για καμιά μπύρα και τις φορούσα, και μερικές μέρες τις έχω φορέσει και 8ωρο στην δουλειά.. μια χαρά παλεύονται, είναι λίγο θέμα συνήθειας και να μαλακώσουνε και λίγο (σε μια-δυο βδομάδες με καθημερινή χρήση είναι κομπλέ).

Δεν τις συστήνω για να κάνεις πορεία ή να παίζεις ποδόσφαιρο :tooth: .. (γενικώς δηλαδή αν είναι να μην πάρεις την μηχανή φόρα άλλα παπούτσια)

Για κάποιες ώρες και μικρές αποστάσεις περπατήματος είναι ΟΚ (μπορείς και να πας για ψώνια πχ, αλλά ΌΧΙ με γυναίκα.. γιατί μετά γίνεται μεγάλη η απόσταση περπατήματος :rotfl: )

καλημερα, απο τοτε που πιασαν οι μεγαλες βροχες και ειδα οτι μπαζουν τα ποδια μου νερο, ψαχνω δεξια και αριστερα στο ιντερνετ πρωτα για να κατασταλλαξω σε καποιο μοντελο για να το δοκιμασω.

Ενα που ειδα στα 120 ευρω ειναι της Alpinestars Ridge. Αλλα αποτι διαβασα δεν εχει gore tex.

Αληθεια, ποσο χρησιμο ή οχι ειναι αυτο το gore-tex που ουσιαστικα επιβαρυνει λιγο παραπανω την τσεπη σου?

Το gore-tex είναι μια μεμβράνη-τεχνολογία, με copyright από μια εταιρία (για αυτό ανεβαίνει και η τιμή αισθητά), από ότι ξέρω είναι μια από της καλύτερες (αν όχι η καλύτερη στην αγορά).. ΑΛΛΑ δεν είναι κάτι απαραίτητο-υποχρεωτικό.. δεν πιστεύω ότι είναι value for money, δηλαδή δεν αξίζει τα έξρα λεφτά του..

Αν σου περισσεύουνε πάρε με gore-tex, αν όχι κοίτα απλά το μποτάκι να καλύπτει τις απαιτήσεις σου (αδιάβροχο κτλ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το gore-tex είναι μια μεμβράνη-τεχνολογία, με copyright από μια εταιρία (για αυτό ανεβαίνει και η τιμή αισθητά), από ότι ξέρω είναι μια από της καλύτερες (αν όχι η καλύτερη στην αγορά).. ΑΛΛΑ δεν είναι κάτι απαραίτητο-υποχρεωτικό.. δεν πιστεύω ότι είναι value for money, δηλαδή δεν αξίζει τα έξρα λεφτά του..

Αν σου περισσεύουνε πάρε με gore-tex, αν όχι κοίτα απλά το μποτάκι να καλύπτει τις απαιτήσεις σου (αδιάβροχο κτλ)

δηλαδη το μποτακι που περιεγραψα παραπανω, ειναι οκ?

ειναι αδιαβροχο? το waterproof αυτο δεν υποδηλωνει, οτι ειναι αδιαβροχο 100%?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, είναι 100% αδιάβροχο! όπως είπε και ο Κώστας, βούτα το σε ένα κουβά νερό, και αν πάρει έστω και μια σταγόνα επέστρεψε το για αλλαγή..

Links με κάποιες λεπτομέρειες:

Ridge 1

Ridge 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον στα toofast θα παω που ταχει το μαγαζι 125.

δε ξερω για το μπαζαρ στην μοτοκινηση μηπως ταχει και παιζει να ταχει σε καλυτερη τιμη οπως και το αλλο στην πετρου ραλλη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα ridge τα έχει και εδώ http://motocard.com/en/boots/boots-alpinestars-ridge.aspx

και σε καλή τιμή.(δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα.)

αλλά φοβάμαι την αγορά τους μην τυχών κάνω λάθος το μέγεθος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτήν την στιγμή τις φοράω :punk:

Συνήθως παίρνω μαζί μου ένα ζευγάρι παπούτσια, γιατί είμαι 8+ ώρες στο γραφείο και είναι πιο άνετα.. (σήμερα δεν είχα χώρο στον σάκο).

ΔΕΝ είναι αθλητικά παπούτσια, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι και δύσχρηστες, αρκετές φορές έχω πάει και για καμιά μπύρα και τις φορούσα, και μερικές μέρες τις έχω φορέσει και 8ωρο στην δουλειά.. μια χαρά παλεύονται, είναι λίγο θέμα συνήθειας και να μαλακώσουνε και λίγο (σε μια-δυο βδομάδες με καθημερινή χρήση είναι κομπλέ).

Δεν τις συστήνω για να κάνεις πορεία ή να παίζεις ποδόσφαιρο :tooth: .. (γενικώς δηλαδή αν είναι να μην πάρεις την μηχανή φόρα άλλα παπούτσια)

Για κάποιες ώρες και μικρές αποστάσεις περπατήματος είναι ΟΚ (μπορείς και να πας για ψώνια πχ, αλλά ΌΧΙ με γυναίκα.. γιατί μετά γίνεται μεγάλη η απόσταση περπατήματος :rotfl: )

Σωραιιιίος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα δεν πηγα να παρω τα μποτακια της alpinestars ridge που λεγαμε γιατι εσκασε προβλημα με το οικονομικο κομματι.

ετσι πηγα σε μια αγορα οικονομικη και οσο κρατησει.

Αγορασα κατι μποτες που τα φορανε στο χιονι απο την Admiral!!!

Οταν τα φορεσα ηταν αρκετα ζεστα και αδιαβροχα (ετσι ειπε, μενει να το δοκιμασω)

Η μποτα ονομαζεται Alpino και μου την αφησε 40 ευρω.

Βεβαια δεν εχει προστασιες και τα σχετικα αλλα εινα σαν αθλητικο παπουτσι και αυτο με βοηθαει στην δουλεια μου.

Βεβαια μεχρι να καταληξω σε αυτο εριξα πολυ γυρα.

Μεχρι και το Σαββατο καλυτερα να πατε οσοι θελετε για μποτες στο μοτοκινηση.

Εχει φοβερες προσφορες στις μποτες. αν ειχα τα χρηματα θα ταπαιρνα.

Ειχε 3 μοντελα Alpinestars Gore-tex 140 ευρω και 180 και ακομα ειχε διαθεσιμοτητα νουμερων.

Ενα ηταν σιγουρα το WEB που κανει 260 αν δεν απαττομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα