Jump to content
Sign in to follow this  
Daytona Racing

dynamik-εξατμιση

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολο το forum.Πριν λιγο καιρο πηρα ενα dynamik και δυστυχως εφαγα φετα με τον πιο αστειο τροπο που μπορει να πεσει κανεις.Ευτυχως δεν χτυπησα διοτι φοραγα κρανος και επεσα με 5 χιλιομετρα.Ναι οντως επεσα με 5 χιλιομετρα μην ρωτατε πως τωρα.Το μηχανακι δεν επαθε καμια ζημια.Τα πλαστικα ουτε γρατζουνια,το μονο που επαθε ηταν να γδαρθει το νικελ της εξατμισης.Φοραω την μαμα εξατμιση και γαρθηκε λιγο το προστατευτικο και στο τελικο εγινε μια λακουβιτσα.Για να μην πολυλογω επειδη ειμαι λιγο ψυχακιας και θελω το μηχανακι να ειναι σαν καινουργιο,η εξατμιση ειναι και ψιλοσκουργιασμενη στο πρωτο καζανακι και ειπα να την αλλαξω.Οταν ρωτησα ποσο εχει η μαμα εξατμιση(μιλαμε παντα για γνησια modenas)μου ειπε 150 ευρω και παραλιγο να παθω εγκεφαλικο.Τον ρωταω να μου πει τιμες και για αλλες εξατμισεις και μου ειπε για protecht γνησια 160 ευρουμπες.Με τα πολλα μου λεει ολες οι εξατμισεις για modenas εχουν γυρω στα 150-160.Τωρα θελω να μου πειτε οσοι ξερετε γνωμες σχετικα με εξατμισεις πανω σε dynamik.Δλδ που δινει και που χανει η καθε μια,θορυβο,καπνοι απο λαδια και ολα τα σχετικα.Επισης να πω οτι το μηχανακι ειναι εντελως μαμα(118cc),φανταστητε οτι εχει και το φιλτροκουτι πανω.Αυτα.Ακουω γνωμες. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλε ψαξε στο car.gr εχει αρκετες φθηνες

Το ξερω οτι το car.gr εχει πολλες φθηνες εξατμισεις αλλα πριν αγορασω πρωτα μια θελω να μου πειτε αμα ειναι καποια aftermarket εξατμιση καλυτερη απο την εργοστασιακη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η καλητερη εξατμηση για dinamik ειναι η μαμισια!η καμια χειροποιητη!και η protect καλη ειναι! για κανενα λογο μην βαλεις blade! υπαρχουν και μοτορσποτ σκαροβ και αλλες αλλα δεν ξερω κατι για αυτες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η καλητερη εξατμηση για dinamik ειναι η μαμισια!η καμια χειροποιητη!και η protect καλη ειναι! για κανενα λογο μην βαλεις blade! υπαρχουν και μοτορσποτ σκαροβ και αλλες αλλα δεν ξερω κατι για αυτες!

ΟΚ.Αμα ειναι 8α καθαρισω την μαμισια που εχω και 8α την παω το πολυ πολυ να την νικελωσω ολη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα διαφωνησω με το φιλαρακι απο πανω, αναλογως τα κυβικα και τα χιλιοστα μια Χ εξατμιση αποδιδει καλυτερα απο αλλες.

επειδη το θεμα με τις εξατμισεις το εψαξα πολυ (ρωτωντας φιλους, γνωστους κ μαστορια που εχει πεσει στα χερια τους το συγκεκριμενο μηχανακι) οι περισσοτεροι μου προτειναν για μαμα dynamik να βαλω

level η οποια ειναι πιο ελαφρια απο την μαμα και εμφανεστατα πιο ομορφη (γουστα ειναι αυτα, προσωπικη μου αποψη παντα).μετα μου προτειναν αν σκοπευω να το πειραξω να βαλω μια mtsport i blade (πολυς θορυβος ομως-προβληματα με την αστυνομια)

Εγω εβαλα level πριν κατι μερες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος οσον αφορα την ροπη, την εκανα και νικελ και μπορω να πω πως το μηχανακι αποδιδει πολυ καλυτερα απο πριν που ειχα μια χειροποιητη και σαφως καλυτερα απο οταν ειχα την μαμα.

οριστε και μια φωτο

http://tinypic.com/r/23m0a5f/5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα διαφωνησω με το φιλαρακι απο πανω, αναλογως τα κυβικα και τα χιλιοστα μια Χ εξατμιση αποδιδει καλυτερα απο αλλες.

επειδη το θεμα με τις εξατμισεις το εψαξα πολυ (ρωτωντας φιλους, γνωστους κ μαστορια που εχει πεσει στα χερια τους το συγκεκριμενο μηχανακι) οι περισσοτεροι μου προτειναν για μαμα dynamik να βαλω

level η οποια ειναι πιο ελαφρια απο την μαμα και εμφανεστατα πιο ομορφη (γουστα ειναι αυτα, προσωπικη μου αποψη παντα).μετα μου προτειναν αν σκοπευω να το πειραξω να βαλω μια mtsport i blade (πολυς θορυβος ομως-προβληματα με την αστυνομια)

Εγω εβαλα level πριν κατι μερες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος οσον αφορα την ροπη, την εκανα και νικελ και μπορω να πω πως το μηχανακι αποδιδει πολυ καλυτερα απο πριν που ειχα μια χειροποιητη και σαφως καλυτερα απο οταν ειχα την μαμα.

οριστε και μια φωτο

http://tinypic.com/r/23m0a5f/5

Λοιπον ρωτησα μαστορα που εφτιαχνε ενος φιλου μου ενα aprilia 125rs και μου ειπε πως η protech εξατμιση για μαμα dynamik δινει σε ολο το φασμα των στροφων και αντιθετως με οτι λενε πολλοι οτι χανεις ψηλα,μου ειπε οτι το μηχανακι θα αναπνευσει παρα πολυ γιατι η φουσκα που εχει η εργοστασιακη εξατμιση ειναι πολυ μικρη και στα ψηλα το μπουκωνει.

Τωρα θα μου πεις πως καταλαβε οτι το μπουκωνει.Λοιπον θα σας πω οτι μου ειπε.Οταν το εκανε βολτα και το ανοιγε με το που εμπαινε η 2η ροπη,το μηχανακι ανοιγε μεν αλλα αμα προσεξεις μου ειπε ψιλοτρεμει το μοτερ σαν να ειναι μπουκωμενο.Μου ειπε οτι αυτο γινεται για 2 λογους.Το μηχανακι 8ελει οπωσδηποτε αλλη εξατμιση για να ξεμπουκωσει και μετα βαλτου ειτε καρμπυρατερ μεγαλυτερο(κατα την γνωμη του ενα Keihin PWK 28mm τετραγωνο)+μια καλη χοανουλα,ή να του βαλω τα V-force3 ριντ.Μου ειπε οτι με αυτα τα πραγματα το μηχανακι θα ζωντανεψει παρα πολυ.Τωρα ψαχνω να του βαλω μια αλλη εξατμιση να του κανω κανα test και βλεπουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα