Jump to content
Βασιλακης

μινι μοτο

Recommended Posts

Καλησπερα μηχανοβιοι ειμαι 14 και σκεφτομαι να αγορασω ενα μινι μοτο μηχανακη κροσακι για να κανω τις βολτες μου.τι με συμβουλευετε να κανω να αγορασω ενα η ειμαι αρκετα μεγαλος,το υψος μου ειναι 175 και ειμαι 57 κιλα μπορω να καβαλισω ενα μινι μοτο κροσ μηχανακι??το θελω για να το χωριο μου και για το εξοχικο μου οχι για την πολη.μου αρεσουν πολυ τα μηχανακι και θελω να αγορασω ενα μινι μοτο κρος,να το αγορασω η ειμαι αρκετα μεγαλος και πρεπει να περιμενω 4 χρονια ωστε να παρω διπλομα και να αγορασω ενα κανονικο??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πιστευω ολοι μας λιγο πολυ θα θελαμε να καβαλαγαμε μικροι ενα κροσακι :rolleyes:

Εγω προσωπικα το μετανιωσα που δεν το εκανα.. Ειχα μαζεψει λεφτα να παρω ενα για το χωριο αλλα δεν παω συχνα οποτε το αφησα το θεμα..

Καταρχας στο υψος σου θα σε δυσκολεψουν πολυ τα μινι μοτο..

Δεν ξερω αν μπορεις να βρεις κατι του στυλ TTR 125 που ειναι εντουρακι αλλα πιο μεγαλο και θα σε βολεψει καλυτερα (

)

Καλο εξοπλισμο και δωστου να καταλαβει :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες,εγω εψαχνα ενα 50cc γιατι 125 ειναι αρκετα μεγαλο και οι γονεις μου και θα αρχισουν να λενε.ενα 50ρακι θελω πιο πολυ για αυτο ψαχν.και βεβεα θα εχω και εκει τον καταληλο εξοπλησμο :D http://bai-imports.car.gr/bikes/view/1235803/ οπως αυτο εδο για αυτο θελω να μου πειτε μεροικα πραγματακια

Τροποποιήθηκε από τον Βασιλακης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα παρεις 50αρι διχρονο μινι μοτο θα το σπρωχνεις ακομα και στην κατηφορα (που λεει ο λογος..),βαλτε μου - δεν παυει να ειναι η αληθεια αυτο ομως

Τροποποιήθηκε από τον Bobakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επηδει εχω 175 υψος μου κανει το μινι μοτο το 50αρι ναι η οχι??δεν με νοιαζει αν το σπρωχνω και τετια απλα μικρες βολτουλες για το χωριο μου το θελω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου 50αρακι μινι μοτο για το υψος σου δεν νομιζω... Δεν θα χωρας στην σελα και τα γονατα σου θα βρισκουν στο τιμονι... Ασε που θα το πεθανεις το καημενο... Εγω αγορασα 125cc κροσακι στα 14 μου (2α γυμνασιου) και το εχω ακομα, πεταει το εργαλειο. Σου προτεινω να μην παρεις με τιποτα 50αρακι, πηγαινε σε 110 ή σε 125 κυβικα. θα με θυμιθεις.

Τροποποιήθηκε από τον Alexandros96

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψαξε στο car.gr για 50αρια cross enduro εγω απο εκει τα αγοραζω ολα που εχω.Αλλα πριν παρεις μηχανακι παρε κρανος δεν ειναι ντροπη να φορας κρανος και ασε τους να λενε οτι θελουν η ασφαλεια πρωτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο εδω φαινετε καλη φαση mini moto

Τροποποιήθηκε από τον billis93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://bai-imports.c...s/view/1235803/ οπως αυτο εδο για αυτο θελω να μου πειτε μεροικα πραγματακια

1 φορα θα το κανεις βόλτα, άλλες 10 θα το έχεις στον μάστορα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα