billdv50 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Φίλε GEORGE επειδή έχω διαβάσει από την αρχή το συγκεκριμένο θέμα , βλέπω πως κάθε εβδομάδα κάνεις υπεραρκετά χιλιόμετρα! Συγχαρητήρια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Φίλε GEORGE επειδή έχω διαβάσει από την αρχή το συγκεκριμένο θέμα , βλέπω πως κάθε εβδομάδα κάνεις υπεραρκετά χιλιόμετρα! Συγχαρητήρια!! χε,χε ψυχαγωγια ειναι,να σαι καλα φιλε ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billdv50 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Παρακαλώ! Φίλε μου αυτό που λατρεύω και εγώ στην ποδηλασία είναι ότι όσο περισσότερο κάνεις , τόσο περισσότερο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα ! Και εκεί είναι η μεγαλύτερη απόλαυση . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 θα ερθει κανενας στο brevet της κορινθου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 θα ερθει κανενας στο brevet της κορινθου? δουλευουμε μεσιε κ δεν θα ειμαστε εκει. κρατα ομως δυναμεις για το 300αρι στο Λεμονοδασος με μια προθερμανση το 200αρι της Νεμεας ενα μηνα πριν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Να το καμαρι μου. Κλαπηκε στο τριτο του ετος και το βρηκε ο γιος του μηχανικου που το πηγαινα και μου το γυρισε. 5 χρονια σε υπηρεσια και δεν ειχε σπασει τιποτα. 5 χρονια με slick λαστιχα κοντρα σε downhill-αδες σε βουνα και δρομους. Πανε αυτοι οι φιλοι ομως (τους εφαγαν τα παπια). 5 χρονια μεταφορικο μεσο. Παει και αυτη η χρηση (η σχολη ειναι μακρια). 5 χρονια που ποτε δεν χαρηκα παραπανω και δεν μετανοιωσα ποτε. Never forget. . I need a minute. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 4 , 2013 από τον Roaf Beast Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 δουλευουμε μεσιε κ δεν θα ειμαστε εκει. κρατα ομως δυναμεις για το 300αρι στο Λεμονοδασος με μια προθερμανση το 200αρι της Νεμεας ενα μηνα πριν... το λεμονοδασος που ειναι? και κατι ακυρο της νεμεας δεν ηταν τον αυγουστο? ελπιζω καποια στιγμη να ποδηλατισουμε σε ενα brevετ καινα τα πουμε απο κοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 εδω ειναι, παραδοσιακα της Νεμεας γινεται τελη Γεναρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 απεχουμε απο την ενημερωση αλλα οχι κ απο το πεταλι συνεχιζοντας τις βολτο-πρπονησεις στην ευρητερη περιοχη της Αν.Αττικης κ οχι μονο χθεσινα 52χιλ σε Ν.Μακρη-Πικερμι-αναβαση Καλλιτεχνουπολης κ επιστροφη απο Ραφηνα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 με τα 38χιλ σημερα θεωρω οτι εχει κλεισει κ αυτη η ποδηλατικη χρονια για μενα, απομενουν ελαχιστες βολτες,χασομερια λογω εορτων κτλ οποτε καπου εδω θα κανουμε τον φετινο χιλιομετρικο μας απολογισμο... εχουμε κ λεμε λοιπον. -με το Τρεκινγκ 1.307 χιλ -με την κουρσα 3.358 χιλ συνολο 4.665 χιλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Νεος στο αθλημα, εδω και ενα χρονο εχω ξαναξεκινησει την ενασχοληση μου με το ποδηλατο, με ιδιεταιρη εμφαση στο mountain bike, μιας και εντουρας που αγαπαω τη φυση. 24 χιλιομετρα σημερα στις Σερρες απο ασφαλτο και χωμα, με υπεροχη μερα, μετα απο αρκετες μερες επειδη ο καιρος δεν ηταν συμμαχος τις τελευταιες δυο εβδομαδες. Btw... ψαχνω και για παρεα στις Σερρες για καμια ποδηλαταδα, μονος πηγαινω. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2013 από τον panagiotis_enduro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Έχεις ποδήλατο? Δες τι σου έρχεται... Ποδηλατοπορείες διαμαρτυρίας ανά την Ελλάδα! Έρχεται νέα φορο-επιδρομή, αυτή τη φορά με στόχο την τσέπη όσων οδηγούν ποδήλατο. ποδήλατο Όπως όλα δείχνουν, οι παράλογες απαιτήσεις της τρόικας δεν έχουν σταματημό. Η επιστολή που απέστελλαν οι εκπρόσωποι των διεθνών δανειστών με τα προαπαιτούμενα μέτρα που πρέπει να εφαρμόσει η ελληνική κυβέρνηση εντός τους έτους, λίγο έως πολύ έχει δει το φως της δημοσιότητας. Την επιστολή αυτή συνοδεύει ένα απόρρητο έγγραφο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι η καταβολή τελών κυκλοφορίας οχημάτων απαιτείται να επεκταθεί, από φέτος κιόλας, και στους κατόχους ποδηλάτων. το νέο τέλος κυκλοφορίας δεν θα μπορεί να είναι χαμηλότερο των 100 ευρώ ανά ποδήλατο. Σύμφωνα με το σκεπτικό της τρόικας και με βάση τα δημοσιονομικά στοιχεία που παραθέτει στο απόρρητο σκέλος της επιστολής της η αύξηση των τελών κυκλοφορίας την τελευταία τριετία δεν έχει αποδώσει τα δέοντα στα κρατικά ταμεία. Όπως σημειώνουν, ο αριθμός των οδηγών ΙΧ και μοτοσυκλετών που επιλέγουν να καταθέσουν τις πινακίδες του οχήματός τους στην εφορία, έχει αυξηθεί ανησυχητικά. Μεγάλη μερίδα εξ αυτών, αντί να στραφούν όπως ήταν αναμενόμενο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (όπου επίσης σχεδιάζεται αύξηση της τιμής του εισιτηρίου), έχουν αντικαταστήσει το αυτοκίνητο ή την μηχανή με το ποδήλατο. Χαρακτηριστικό της τάσης αυτής είναι το γεγονός ότι οι πωλήσεις ποδηλάτων έχουν σημειώσει το τελευταίο έτος μόνο, αύξηση της τάξης του 1.245%. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της τρόικας αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα κυκλοφορούν περισσότερα από 1 εκατ. ποδήλατα (εκ των οποίων το ένα τέταρτο περίπου είναι ηλεκτρικά), για τα οποία οι κάτοχοί τους δεν πληρώνουν κανέναν απολύτως φόρο. Οι εκπρόσωποι των δανειστών κάνουν λόγο στην επιστολή τους για «πρωτοφανή φορολογική αδικία και ανισότητα εις βάρος όσων διαθέτουν άλλου είδους μεταφορικά μέσα» και απαιτούν από την ελληνική κυβέρνηση να επιβάλει τέλη κυκλοφορίας και στους ποδηλάτες και μάλιστα άμεσα. Ως παράδειγμα προς μίμηση φέρνουν ένα άλλο κράτος-μέλος της Ε.Ε., την Ολλανδία, όπου έχει επιβάλει ανάλογο φόρο από το 1982. Όπως αναφέρεται σε ξεχωριστό παράρτημα, η τρόικα προτείνει ο υπολογισμός του νέου τέλους κυκλοφορίας ποδηλάτων να γίνεται με βάση δύο παραμέτρους: α) την εμπορική και συναισθηματική αξία του ποδηλάτου και β) την περίμετρο της γάμπας του ποδηλάτη και την συνολική μυική του μάζα (σ.σ. που αντιστοιχεί στους ίππους και τα κυβικά) Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, όπως τονίζει η τρόικα, το νέο τέλος κυκλοφορίας δεν θα μπορεί να είναι χαμηλότερο των 100 ευρώ ανά ποδήλατο. Μάλιστα από την υποχρέωση καταβολής του δεν θα εξαιρεθεί κανείς. Ούτε οι άνεργοι αλλά ούτε καν οι ανήλικοι ακόμη κι αν χρησιμοποιούν ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες ή τρίκυκλα παιδικά ποδήλατα (σ.σ. στην περίπτωση αυτή το τέλος θα κληθούν να πληρώσουν οι γονείς τους). Ακόμη, η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να υποχρεώσει τους ποδηλάτες να ασφαλίζουν τα ποδήλατά τους, «όπως εξάλλου ισχύει για όλους τους υπόλοιπους κατόχους οχημάτων», καθώς έχει παρατηρηθεί αύξηση στα τροχαία ατυχήματα που έχουν προκαλέσει σε τρίτους οδηγούς, οι ποδηλάτες που παραβιάζουν κατ’ εξακολούθηση φωτεινούς σηματοδότες, σήματα ΚΟΚ ή/και κινούνται στην αριστερή λωρίδα σε λεωφόρους ταχείας κυκλοφορίας και στις εθνικές οδούς. Η είδηση έσκασε ως ρόδα στην κοινότητα των ποδηλατών, ενώ αναμένεται να προκαλέσει κύμα αλυσιδωτών αντιδράσεων σε όλη τη χώρα, αρχής γενομένης από τα Τρίκαλα, γνωστά και ως το Άμστερνταμ της Ελλάδας. «Δεν θα τους περάσει. Θα τους κάνουμε τη ζωή ποδήλατο» προειδοποιούν παλαίμαχοι ποδηλάτες. http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/2013/12/foros-sta-podilata.html 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) α) την εμπορική και συναισθηματική αξία του ποδηλάτου και β) την περίμετρο της γάμπας του ποδηλάτη και την συνολική μυική του μάζα (σ.σ. που αντιστοιχεί στους ίππους και τα κυβικά) ??? Are you kidding me? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 από τον panagiotis_enduro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 μην μασατε ωρε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 ετοιμαζεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 κοντευει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 οι εργασιες προχωρησαν με δυνατους ρυθμους... δινοντας μας ενα εξαιρετικο αποτελεσμα!! TREK 3,1 Madone H2 Carbon frame με σειρα Campagnolo Veloce κ τροχους Fulcrum Racing 7. σελα Specialized Avatar,τιμονι,λαιμος κ λαστιχα Bontrager 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 εξαιρετικος καιρος κ απολυτος συμαχος στην παρθενικη μας βολτα/δοκιμη σημερα. 76χιλ,2,45 ωρες με τις καλυτερες των εντυπωσεων για την νεα μας αγορα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PeteGlamGR 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 Καλημέρα και χρόνια πολλά !! Μου έχει έρθει όρεξη να αρχίσω πάλι το ποδήλατο που το έχω παρατήσει, έστω μέσα στην πόλη ή καμιά βολτίτσα γύρω γύρω. Έχω αυτό το ποδήλατο και χρήματα για καινούργιο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ.- http://de.idealbikes...g/dss-26-wh.jpg Τα πράγματα που με ενοχλούν και με αποθαρρύνουν από το να το ξαναπιάσω (τελευταία φορά έκανα το καλοκαίρι και επειδή έκανα ποδήλατο φίλου μου που μου τόνισαν τις αδυναμίες του δικού μου) είναι τα εξής: 1) Σκυφτή θέση οδήγησης. Υπάρχουν αποστάτες τιμονιού ή κάτι τέτοιο; Το τιμόνι δεν πάει άλλο πάνω. 2) Σέλα. Με πονάει μετά από λίγο. ΟΚ αυτό είναι εύκολο να υποθέσω. 3) Βάρος δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι 4) Μπορώ να αλλάξω λάστιχα να βάλω δρόμου από τα λιγότερα χωμάτινα που έχει πάνω; Θα κερδίσω κάτι; Σκέφτηκα να κοιτάξω ebay να κάνω καμιά παραγγελία, οπότε αν έχετε κάποιο link (πχ αν υπάρχουν αποστάτες τιμονιού, πως τους βρίσκω στο ebay; Ή καμιά σελίτσα δοκιμασμένη να μην πονάω; ) Ευχαριστώ. EDIT: αποστάτη βρήκα αυτό: http://www.ebay.com/...=item3389775823 Λέτε να βολέψει;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrapos 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 Φίλε το ποδήλατο που έχεις είναι λίγο ακατάλληλο για να κάνεις βόλτες στην άσφαλτο.Εκτός απο το βάρος και τα λάστιχα που δεν βοηθάνε βλέπω οτι το ποδήλατο έχει αναρτήσεις μπροστά και πίσω.Αυτό δυσκολεύει πολύ την κατάσταση γιατι μέρος της δύναμης που βάζεις στο πετάλι ξοδεύεται στην κίνηση των αναρτήσεων.Ακόμα η πίσω ανάρτηση(ειδικά αν είσαι βαρύς) αλλάζει συνεχώς την απόσταση της σέλας απο τα πετάλια κατι που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη μέση και στα γόνατά σου.Αν απόφασήσεις να κάνεις ποδήλατο με αυτό να κάνεις πολύ μικρές βόλτες και να μήν ζορίζεσαι ακολουθόντας άλλους με ασφάλτινα ποδήλατα γιατι θα πάθεις ζημιά.Γνωστό μου πρόσωπο με χρήση ανάλογου ποδηλάτου έπαθε χονδροπάθεια στα γόνατα οπότε να είσαι πολύ προσεκτικός και αν νιώσεις την παραμικρή ενόχληση να το αφήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PeteGlamGR 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 Αντιλαμβάνομαι αυτό που λες, αλλά και τι να κάνω; Θα μπορούσα να το χρησιμοποιώ για το καφεδάκι μου αν δεν κατεβαίνω 2πλός (2+2 χλμ μέσα στην Κόρινθο, σιγά τα ωά) ή να κατεβαίνω στη δουλειά (είναι μισοκατηφορικό το κατέβασμα, οπότε δεν πρόκειται να πηγαίνω και ιδρωμένος ή κάτι τέτοιο). Και τώρα γίνεται, αλλά δε βλέπω το λόγο να κάνω τη ζωή μου ευκολότερη. Αύριο μεθαύριο θέλω να πάω μια βολτίτσα 10-15 χλμ. Γιατί να πιαστεί ο κ**** μου ή η πλάτη μου; Ε μέχρι εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 .................. Χωρίς περιπαιχτική διάθεση, αλλά θα σκάσω ρε συ Γιώργο αν δε ρωτήσω..... Η σέλα έχει τρύπα για να μπορεί να κατουράει / αφοδεύει ο αναβάτης? :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) Φίλε το ποδήλατο που έχεις είναι λίγο ακατάλληλο για να κάνεις βόλτες στην άσφαλτο.Εκτός απο το βάρος και τα λάστιχα που δεν βοηθάνε βλέπω οτι το ποδήλατο έχει αναρτήσεις μπροστά και πίσω.Αυτό δυσκολεύει πολύ την κατάσταση γιατι μέρος της δύναμης που βάζεις στο πετάλι ξοδεύεται στην κίνηση των αναρτήσεων.Ακόμα η πίσω ανάρτηση(ειδικά αν είσαι βαρύς) αλλάζει συνεχώς την απόσταση της σέλας απο τα πετάλια κατι που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη μέση και στα γόνατά σου.Αν απόφασήσεις να κάνεις ποδήλατο με αυτό να κάνεις πολύ μικρές βόλτες και να μήν ζορίζεσαι ακολουθόντας άλλους με ασφάλτινα ποδήλατα γιατι θα πάθεις ζημιά.Γνωστό μου πρόσωπο με χρήση ανάλογου ποδηλάτου έπαθε χονδροπάθεια στα γόνατα οπότε να είσαι πολύ προσεκτικός και αν νιώσεις την παραμικρή ενόχληση να το αφήσεις. +1 απολυτα σωστος! @Κωστα πλακα κανεις η' θες απαντηση? λοιπον το κενο αυτο ειναι για να μην πιεζεται ο προστατης. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2014 από τον George_® Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες