Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Παντα μου αρεσε το ποδηλατο,ισως και το παθος μου για τις μηχανες πηγαζει απο αυτο οντας δικυκλα και τα δυο.Το ποδηλατο που εχω τωρα το ειχα παρει απο την πρωτη γυμνασιου και εχει συναισθηματικη αξια για εμενα,ειναι ενα bmx και εχω κανει απειρα χιλιομετρα πανω σε αυτο,μενω σε χωριο και ετσι κανω ελευθερα καγκουριες.Το κακο ειναι πως οι συνομηλικοι φιλοι μου,οπως και ολοι στο χωριο δεν ασχολουντε πια με το ποδηλατο και πολλες φορες ακουω και αρνητικα σχολια που δεν περνω την μηχανη για τις μετακινησεις μου μεσα στο χωριο(εγω βεβεα τους γραφω στα φρυδια μου και συνεχιζω). Παντως υπηρξαν αρκετες προσπαθειες για να το ανακατασκευασω στο παρελθον,λογο σκουριας (την σιχαινομαι την σκουρια οσο δεν παει...) και ολλες οι προσπαθειες μου ηταν λιγο αποτυχημενες,μαλλον επειδη ημουν μικρος και δεν τα καταφερνα καλα με το βαψιμο και με τα αλλα... με αποτελεσμα να σκουριαζει ξανα και ξανα ολο και πιο ασχημα.Αυτο το καλοκαιρι ειχα βαλει στοχο να το φτιαξω καλα και να μην χρειαστει ανακατασκευη ξανα και νομιζω οτι το πετυχα,ας μιλησουν οι εικονες... Αυτες ειναι απο της 31/12/2010 Αυτες ειναι απο το καλοκαιρι,οταν αρχισα την ανακατασκευη Και επιτελους οταν ηταν ετοιμο 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 ωραιος ο Μανωλης!!μας υπενθυμησες την γοητεια που εχει η απλοτητα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 απο την σημερινη αναγνωριστικη βολτα των 25χιλ στην Βαυρωνα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Λετε να το παρω στην Θεσσαλονικη σε καμια 10αρια μερες που παω ή θα μου το κλεψουνε ? Μεσα στην πολυκατοικια θα το βαζω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Εγώ παιδιά χρησιμοποιώ το ποδήλατό μου, για πολλούς λόγους, πάμε να τους αναφέρουμε... Μου αρέσει, είναι πολύ καλή άσκηση για τα πόδια μας, που πρέπει να είναι δυνατά μιας και οδηγούμε και μοτοσυκλέτες, το χρησιμοποιώ για να πάω τη βόλτα μου, καμιά φορά για να πάω στη δουλειά, για να πάω σε ένα πάρκο της περιοχής μου που έχει λόφους, χωμά και τέτοια κατάσταση να κάνω καμία λαλακία εκεί που μου αρέσει και επίσης το χρησιμοποιώ ειδικά σε ανώμαλο έδαφος γιατί πιστεύω ότι βελτιώνω και την οδήγησή μου στη μοτό με αυτόν τον τρόπο. Το ποδήλατο είναι αυτό:http://imageshack.us/photo/my-images/220/910nj.jpg/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Εγώ παιδιά χρησιμοποιώ το ποδήλατό μου, για πολλούς λόγους, πάμε να τους αναφέρουμε... Μου αρέσει, είναι πολύ καλή άσκηση για τα πόδια μας, που πρέπει να είναι δυνατά μιας και οδηγούμε και μοτοσυκλέτες, το χρησιμοποιώ για να πάω τη βόλτα μου, καμιά φορά για να πάω στη δουλειά, για να πάω σε ένα πάρκο της περιοχής μου που έχει λόφους, χωμά και τέτοια κατάσταση να κάνω καμία λαλακία εκεί που μου αρέσει και επίσης το χρησιμοποιώ ειδικά σε ανώμαλο έδαφος γιατί πιστεύω ότι βελτιώνω και την οδήγησή μου στη μοτό με αυτόν τον τρόπο. Το ποδήλατο είναι αυτό:http://imageshack.us.../220/910nj.jpg/ κ*υλα η r6 σου,το ξερω ειμαι ακυρος,αλλα το ματι εκει πηγε αμεσως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 κ*υλα η r6 σου,το ξερω ειμαι ακυρος,αλλα το ματι εκει πηγε αμεσως Χαχά! Σε καταλαβαίνω! Και εγώ αυτή κοιτούσα. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 χαχαχαχαχα ποδηλατα ειναι αυτα ρε??? χαχαχα καθηστε να σας ανεβασω φωτο με το δικο μου το τερας :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2012 Το κακο ειναι πως οι συνομηλικοι φιλοι μου,οπως και ολοι στο χωριο δεν ασχολουντε πια με το ποδηλατο και πολλες φορες ακουω και αρνητικα σχολια που δεν περνω την μηχανη για τις μετακινησεις μου μεσα στο χωριο(εγω βεβεα τους γραφω στα φρυδια μου και συνεχιζω). Και πολυ καλα κανεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 Τελικα,τι λετε ? Να το παρω μαζι ? Και αν ναι,ξερεται κανενα μαγαζι για ποδηλατα στο κεντρο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2012 απο την χθεσινη πρωινη βολτα των 30χιλιομετρων στην ομιχλωδη ανατολικη αττικη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2012 πετα την καμερα που εχεις στην θαλασσα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2012 Από κινητό φαίνονται να είναι...δεν είν' κακές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2012 ναι ειναι απο κινητο,δυστηχως δεν τα παω καλα με τις φωτο κ την τεχνη των εικονων,αλλωστε οι καλυτερες ειναι αυτες που περνας απο μεσα κ οχι αυτες που βλεπεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spithas 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 telika paidia poulhsa to bmx mou kai agorasa epitelous ena mountain bike apo aurio kai fwto sugnvmh gia ta greekenglish grafw apo allo pc kai den exei ellhnika Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 ...μιας κ το ΠΣΚ ημουν χωριο εκμεταλευτηκα την ευκαιρια κ τσουλησα λιγακι το πρωτο μου ποδηλατο για μια βουτια στην κοντινη παραλια. ωρα 08.30 θερμοκρασια περιβαλοντος 4 C. θερμοκρασια θαλασσας 13 C, αερας 1 Μποφορ Νοτιος για εμας τους χειμερινους κολυμβητες αυτες ειναι ιδανικες συνθηκες,20 λεπτα μεσα κ δεν ελεγα να βγω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damous T50 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Και εγω εδω με το δικο μου! Ενα Gary Fisher Genesis 2.0 Στα χερια μου ειναι λιγο καιρο.Για αυτο και σε τοσο καλη κατασταση. Ανεβαζω προς το παρον μια φοτο που εχω προχειρη.Φενεται λιγο το ξερω απλως να περετε μια γευση. :P http://img171.imageshack.us/img171/3944/dsc00207ww.jpg Το βραδυ πιστευω να προλαβω να ανεβασω κι αλλες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Να και μια (προ)Σαββατιάτικη δικιά μου! Μενιδιάτη πιστεύω εχεις οργώσει τη Πάρνηθα τωρα με τα χιόνια! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 από τον BlackmanGR 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 αυτα ειναι τα ωραια!!μαυρανθρωπος σε λευκο φοντο..χε.χε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 αυτα ειναι τα ωραια!!μαυρανθρωπος σε λευκο φοντο..χε.χε :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damous T50 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 BlackmanGR γιατι μας τα κανεις αυτα?Θελωωω! Ελπιζω τωρα ΣΚ να μπορεσω να ανεβω! Καμια διαδρομη βουνο κοντα θεσσαλονικη πεζει να ξερει κανενας? Να και καποιες ολοκληρες. http://img836.imageshack.us/img836/2994/dsc02159t.jpg http://img443.imageshack.us/img443/535/dsc02160i.jpg Καποιος να βοηθησει με τις φοτο να φενονται κανονικα και να μην χρειαζεται να πατησεις στο λινκ? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 BlackmanGR γιατι μας τα κανεις αυτα?Θελωωω! Ελπιζω τωρα ΣΚ να μπορεσω να ανεβω! Καμια διαδρομη βουνο κοντα θεσσαλονικη πεζει να ξερει κανενας? Να και καποιες ολοκληρες. http://img836.images...4/dsc02159t.jpg http://img443.images...5/dsc02160i.jpg Καποιος να βοηθησει με τις φοτο να φενονται κανονικα και να μην χρειαζεται να πατησεις στο λινκ? :) Διαδρομες κοντα στη Θεσσαλονικη, ξερω πολλες στο Σειχ Σου. Που μενεις κοντα; Αμα ειχα ποδηλατο, να κανονιζαμε κιολας. Εκτος αν ερθω με το μηχανακι και κανουμε τραμπες στη διαδρομη :P Το μπροστινο σου λαστιχο, μηπως θελει αλλαγη, αμα ειναι να πας βουνο; Βρηκα εναν ποδηλατη, στο σειχ σου τις προαλλες. Η διαδρομη που εκανε ηταν ολο φλαταδουρες απο Περαιββου μεχρι λιγο πριν την Εξοχη, αν γνωριζεις καθολου. Προσωπικα ξερω και μονοπατια πολυ ωραια για ποδηλατο. Σε πολλα απο αυτα ομως θελει και προσοχη, γιατι περνανε και αλλοι ποδηλατες και πεζοποροι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damous T50 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Καταρχας ευχαριστω για τις φοτο. :) Εμ μενω δυτικα Αμπελοκηπους.Και εγω για σειχ σου ελεγα αλλα δεν ξερω σχεδον καθολου.Αν μπορεις πες καμια και θα το ψαξω.Βασικα πιο πολυ με προβληματιζει πως θα φτασω ως εκει,μετα πιστευω θα αρχισω να βρισκω διαδρομες.Παντως οτι εχεις να προτεινει ευπροσδεκτο. Ε ναι ελα με το μηχανακι.Στις ανηφορες θα περνεις το ποδηλατο εσυ.χαχ :P :P Ναι το λαστιχο θα αλλαχτει.Αυτο το εχω προχειρα τωρα γιατι το χωματινο που φορουσα μπροστα εσκασε και εβαλα αυτο για να μπορω να κινουμε. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 εγω μενω στο κεντρο και παω μεχρι τον λευκο πυργο μονο :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Καταρχας ευχαριστω για τις φοτο. :) Εμ μενω δυτικα Αμπελοκηπους.Και εγω για σειχ σου ελεγα αλλα δεν ξερω σχεδον καθολου.Αν μπορεις πες καμια και θα το ψαξω.Βασικα πιο πολυ με προβληματιζει πως θα φτασω ως εκει,μετα πιστευω θα αρχισω να βρισκω διαδρομες.Παντως οτι εχεις να προτεινει ευπροσδεκτο. Ε ναι ελα με το μηχανακι.Στις ανηφορες θα περνεις το ποδηλατο εσυ.χαχ :P :P Ναι το λαστιχο θα αλλαχτει.Αυτο το εχω προχειρα τωρα γιατι το χωματινο που φορουσα μπροστα εσκασε και εβαλα αυτο για να μπορω να κινουμε. :) εγω μενω στο κεντρο και παω μεχρι τον λευκο πυργο μονο :( Αυτο με το μηχανακι και τα ποδηλατα, μην το κοροιδευετε καθολου παντως. Δε θα με χαλουσε μια βολτα και ας παω σα τη χελωνα ή περιμενω για καμποση ωρα μετα απο μια ανηφορα. Μπορουμε εκτος απο την τραμπα που ειπα, στις κατηφορες η διαφορα δεν ειναι μεγαλη, οπως και αμα μπουμε σε καποιο μοναπατι, για εσας θα ειναι απλα παιχνιδακι. Εγω μενω τουμπα οποτε μπαινω απο περραιβου που ειπα (και μαλλον το εγραψα λαθος παραπανω). Δεν ξερω πως βαζω χαρτη, αλλα αμα πατησετε στο γουγλη μαπς "περραιβου, τουμπα, θεσσαλονικη", θα σας βγαλει ενα δρομο που σταματαει βορεια και αρχιζει το βουνο. Ωραια θα ητανε να πηγαιναμε απο καστρα και πριν το Φιλιππειο να στριβαμε δεξια και να πιαναμε χωματοδρομο, που εχει και κατηφορα. Δεν ξερω τι βολευει και περισσοτερο. Παντως εγω ξερω διαδρομες απο Φιλιππειο, μεχρι Πανοραμα και φευγα προς Χορτιατη (μεχρι εκει δε φτανουμε νομιζω με ποδηλατα). Αν ημαστε 2 ατομα, ισως να μπορουσαμε να παρουμε και το ποδηλατο στο μηχανακι πανω, να μην ξεκωλοθουμε, πριν καν φτασουμε στο χωμα. Προφανως μπορουμε να συναντηθουμε οπου θελετε (αν θελετε) και προσφερω το σπιτι μου, να αραξουμε αμα ημαστε κουρασμενοι, μιας και η Τουμπα ειναι σχεδον αναμεσα απο Σειχ σου- κεντρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες