Jump to content
BlackmanGR

Ποδηλάτες του φόρουμ

Recommended Posts

Παντα μου αρεσε το ποδηλατο,ισως και το παθος μου για τις μηχανες πηγαζει απο αυτο οντας δικυκλα και τα δυο.Το ποδηλατο που εχω τωρα το ειχα παρει απο την πρωτη γυμνασιου και εχει συναισθηματικη αξια για εμενα,ειναι ενα bmx και εχω κανει απειρα χιλιομετρα πανω σε αυτο,μενω σε χωριο και ετσι κανω ελευθερα καγκουριες.Το κακο ειναι πως οι συνομηλικοι φιλοι μου,οπως και ολοι στο χωριο δεν ασχολουντε πια με το ποδηλατο και πολλες φορες ακουω και αρνητικα σχολια που δεν περνω την μηχανη για τις μετακινησεις μου μεσα στο χωριο(εγω βεβεα τους γραφω στα φρυδια μου και συνεχιζω). Παντως υπηρξαν αρκετες προσπαθειες για να το ανακατασκευασω στο παρελθον,λογο σκουριας (την σιχαινομαι την σκουρια οσο δεν παει...) και ολλες οι προσπαθειες μου ηταν λιγο αποτυχημενες,μαλλον επειδη ημουν μικρος και δεν τα καταφερνα καλα με το βαψιμο και με τα αλλα... με αποτελεσμα να σκουριαζει ξανα και ξανα ολο και πιο ασχημα.Αυτο το καλοκαιρι ειχα βαλει στοχο να το φτιαξω καλα και να μην χρειαστει ανακατασκευη ξανα και νομιζω οτι το πετυχα,ας μιλησουν οι εικονες...

Αυτες ειναι απο της 31/12/2010

pc310076.jpgpc310074.jpgpc310073.jpgpc310072.jpg

pc310071.jpg

Αυτες ειναι απο το καλοκαιρι,οταν αρχισα την ανακατασκευη

p6260141h.jpgp7030118.jpgp7030124.jpgp7070139.jpgp7010110.jpgp7150138.jpg

Και επιτελους οταν ηταν ετοιμο

p7170180.jpgp7170179.jpgp7170178a.jpgp7170176x.jpgp7170172d.jpgp7170167yg.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
:offtopic: Λετε να το παρω στην Θεσσαλονικη σε καμια 10αρια μερες που παω ή θα μου το κλεψουνε ? Μεσα στην πολυκατοικια θα το βαζω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ παιδιά χρησιμοποιώ το ποδήλατό μου, για πολλούς λόγους, πάμε να τους αναφέρουμε... Μου αρέσει, είναι πολύ καλή άσκηση για τα πόδια μας, που πρέπει να είναι δυνατά μιας και οδηγούμε και μοτοσυκλέτες, το χρησιμοποιώ για να πάω τη βόλτα μου, καμιά φορά για να πάω στη δουλειά, για να πάω σε ένα πάρκο της περιοχής μου που έχει λόφους, χωμά και τέτοια κατάσταση να κάνω καμία λαλακία εκεί που μου αρέσει και επίσης το χρησιμοποιώ ειδικά σε ανώμαλο έδαφος γιατί πιστεύω ότι βελτιώνω και την οδήγησή μου στη μοτό με αυτόν τον τρόπο. Το ποδήλατο είναι αυτό:http://imageshack.us/photo/my-images/220/910nj.jpg/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ παιδιά χρησιμοποιώ το ποδήλατό μου, για πολλούς λόγους, πάμε να τους αναφέρουμε... Μου αρέσει, είναι πολύ καλή άσκηση για τα πόδια μας, που πρέπει να είναι δυνατά μιας και οδηγούμε και μοτοσυκλέτες, το χρησιμοποιώ για να πάω τη βόλτα μου, καμιά φορά για να πάω στη δουλειά, για να πάω σε ένα πάρκο της περιοχής μου που έχει λόφους, χωμά και τέτοια κατάσταση να κάνω καμία λαλακία εκεί που μου αρέσει και επίσης το χρησιμοποιώ ειδικά σε ανώμαλο έδαφος γιατί πιστεύω ότι βελτιώνω και την οδήγησή μου στη μοτό με αυτόν τον τρόπο. Το ποδήλατο είναι αυτό:http://imageshack.us.../220/910nj.jpg/

κ*υλα η r6 σου,το ξερω ειμαι ακυρος,αλλα το ματι εκει πηγε αμεσως :blush2::pinch:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ*υλα η r6 σου,το ξερω ειμαι ακυρος,αλλα το ματι εκει πηγε αμεσως :blush2::pinch:

Χαχά! Σε καταλαβαίνω! Και εγώ αυτή κοιτούσα. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχαχα ποδηλατα ειναι αυτα ρε??? χαχαχα καθηστε να σας ανεβασω φωτο με το δικο μου το τερας :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κακο ειναι πως οι συνομηλικοι φιλοι μου,οπως και ολοι στο χωριο δεν ασχολουντε πια με το ποδηλατο και πολλες φορες ακουω και αρνητικα σχολια που δεν περνω την μηχανη για τις μετακινησεις μου μεσα στο χωριο(εγω βεβεα τους γραφω στα φρυδια μου και συνεχιζω).

Και πολυ καλα κανεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα,τι λετε ? Να το παρω μαζι ? Και αν ναι,ξερεται κανενα μαγαζι για ποδηλατα στο κεντρο ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ειναι απο κινητο,δυστηχως δεν τα παω καλα με τις φωτο κ την τεχνη των εικονων,αλλωστε οι καλυτερες ειναι αυτες που περνας απο μεσα κ οχι αυτες που βλεπεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

telika paidia poulhsa to bmx mou kai agorasa epitelous ena mountain bike

apo aurio kai fwto

sugnvmh gia ta greekenglish grafw apo allo pc kai den exei ellhnika

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...μιας κ το ΠΣΚ ημουν χωριο εκμεταλευτηκα την ευκαιρια κ τσουλησα λιγακι το πρωτο μου ποδηλατο για μια βουτια στην κοντινη παραλια.

ωρα 08.30

θερμοκρασια περιβαλοντος 4 C.

θερμοκρασια θαλασσας 13 C,

αερας 1 Μποφορ Νοτιος

για εμας τους χειμερινους κολυμβητες αυτες ειναι ιδανικες συνθηκες,20 λεπτα μεσα κ δεν ελεγα να βγω... :grin:

bikepics-2336592-full.jpg

bikepics-2336593-full.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω εδω με το δικο μου!

Ενα Gary Fisher Genesis 2.0

Στα χερια μου ειναι λιγο καιρο.Για αυτο και σε τοσο καλη κατασταση.

Ανεβαζω προς το παρον μια φοτο που εχω προχειρη.Φενεται λιγο το ξερω απλως να περετε μια γευση. :P

http://img171.imageshack.us/img171/3944/dsc00207ww.jpg

Το βραδυ πιστευω να προλαβω να ανεβασω κι αλλες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να και μια (προ)Σαββατιάτικη δικιά μου!

P1020749.JPG

Μενιδιάτη πιστεύω εχεις οργώσει τη Πάρνηθα τωρα με τα χιόνια!

Τροποποιήθηκε από τον BlackmanGR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτα ειναι τα ωραια!!μαυρανθρωπος σε λευκο φοντο..χε.χε

:tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

BlackmanGR γιατι μας τα κανεις αυτα?Θελωωω!

Ελπιζω τωρα ΣΚ να μπορεσω να ανεβω!

Καμια διαδρομη βουνο κοντα θεσσαλονικη πεζει να ξερει κανενας?

Να και καποιες ολοκληρες.

http://img836.imageshack.us/img836/2994/dsc02159t.jpg

http://img443.imageshack.us/img443/535/dsc02160i.jpg

Καποιος να βοηθησει με τις φοτο να φενονται κανονικα και να μην χρειαζεται να πατησεις στο λινκ? :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

BlackmanGR γιατι μας τα κανεις αυτα?Θελωωω!

Ελπιζω τωρα ΣΚ να μπορεσω να ανεβω!

Καμια διαδρομη βουνο κοντα θεσσαλονικη πεζει να ξερει κανενας?

Να και καποιες ολοκληρες.

http://img836.images...4/dsc02159t.jpg

http://img443.images...5/dsc02160i.jpg

Καποιος να βοηθησει με τις φοτο να φενονται κανονικα και να μην χρειαζεται να πατησεις στο λινκ? :)

dsc02159t.jpg

dsc02160i.jpg

Διαδρομες κοντα στη Θεσσαλονικη, ξερω πολλες στο Σειχ Σου. Που μενεις κοντα; Αμα ειχα ποδηλατο, να κανονιζαμε κιολας. Εκτος αν ερθω με το μηχανακι και κανουμε τραμπες στη διαδρομη :P

Το μπροστινο σου λαστιχο, μηπως θελει αλλαγη, αμα ειναι να πας βουνο;

Βρηκα εναν ποδηλατη, στο σειχ σου τις προαλλες. Η διαδρομη που εκανε ηταν ολο φλαταδουρες απο Περαιββου μεχρι λιγο πριν την Εξοχη, αν γνωριζεις καθολου. Προσωπικα ξερω και μονοπατια πολυ ωραια για ποδηλατο. Σε πολλα απο αυτα ομως θελει και προσοχη, γιατι περνανε και αλλοι ποδηλατες και πεζοποροι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχας ευχαριστω για τις φοτο. :)

Εμ μενω δυτικα Αμπελοκηπους.Και εγω για σειχ σου ελεγα αλλα δεν ξερω σχεδον καθολου.Αν μπορεις πες καμια και θα το ψαξω.Βασικα πιο πολυ με προβληματιζει πως θα φτασω ως εκει,μετα πιστευω θα αρχισω να βρισκω διαδρομες.Παντως οτι εχεις να προτεινει ευπροσδεκτο.

Ε ναι ελα με το μηχανακι.Στις ανηφορες θα περνεις το ποδηλατο εσυ.χαχ :mB_kalo_e: :P :P

Ναι το λαστιχο θα αλλαχτει.Αυτο το εχω προχειρα τωρα γιατι το χωματινο που φορουσα μπροστα εσκασε και εβαλα αυτο για να μπορω να κινουμε. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχας ευχαριστω για τις φοτο. :)

Εμ μενω δυτικα Αμπελοκηπους.Και εγω για σειχ σου ελεγα αλλα δεν ξερω σχεδον καθολου.Αν μπορεις πες καμια και θα το ψαξω.Βασικα πιο πολυ με προβληματιζει πως θα φτασω ως εκει,μετα πιστευω θα αρχισω να βρισκω διαδρομες.Παντως οτι εχεις να προτεινει ευπροσδεκτο.

Ε ναι ελα με το μηχανακι.Στις ανηφορες θα περνεις το ποδηλατο εσυ.χαχ :mB_kalo_e: :P :P

Ναι το λαστιχο θα αλλαχτει.Αυτο το εχω προχειρα τωρα γιατι το χωματινο που φορουσα μπροστα εσκασε και εβαλα αυτο για να μπορω να κινουμε. :)

εγω μενω στο κεντρο και παω μεχρι τον λευκο πυργο μονο :(

Αυτο με το μηχανακι και τα ποδηλατα, μην το κοροιδευετε καθολου παντως. Δε θα με χαλουσε μια βολτα και ας παω σα τη χελωνα ή περιμενω για καμποση ωρα μετα απο μια ανηφορα.

Μπορουμε εκτος απο την τραμπα που ειπα, στις κατηφορες η διαφορα δεν ειναι μεγαλη, οπως και αμα μπουμε σε καποιο μοναπατι, για εσας θα ειναι απλα παιχνιδακι.

Εγω μενω τουμπα οποτε μπαινω απο περραιβου που ειπα (και μαλλον το εγραψα λαθος παραπανω). Δεν ξερω πως βαζω χαρτη, αλλα αμα πατησετε στο γουγλη μαπς "περραιβου, τουμπα, θεσσαλονικη", θα σας βγαλει ενα δρομο που σταματαει βορεια και αρχιζει το βουνο. Ωραια θα ητανε να πηγαιναμε απο καστρα και πριν το Φιλιππειο να στριβαμε δεξια και να πιαναμε χωματοδρομο, που εχει και κατηφορα.

Δεν ξερω τι βολευει και περισσοτερο. Παντως εγω ξερω διαδρομες απο Φιλιππειο, μεχρι Πανοραμα και φευγα προς Χορτιατη (μεχρι εκει δε φτανουμε νομιζω με ποδηλατα).

Αν ημαστε 2 ατομα, ισως να μπορουσαμε να παρουμε και το ποδηλατο στο μηχανακι πανω, να μην ξεκωλοθουμε, πριν καν φτασουμε στο χωμα. Προφανως μπορουμε να συναντηθουμε οπου θελετε (αν θελετε) και προσφερω το σπιτι μου, να αραξουμε αμα ημαστε κουρασμενοι, μιας και η Τουμπα ειναι σχεδον αναμεσα απο Σειχ σου- κεντρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα