gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Παναγιώτη, το 1250 είναι ονειρεμένη ΜΗΧΑΝΗ. Και τα κεφαλαία δεν είναι τυχαία... Φοβερή ροπή! Να την χαίρεσαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 απο την αλλη υπαρχει και η ευρωιταλικη λυση του tuono...σιγουρα πιο ακριβη μηχανη αλλα λογω v2 θα εχεις καλυτερες ροπες περισσοτερα (μηχανο)φρενα και λιγοτερη καταναλωση και εντος και εκτος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) απο την αλλη υπαρχει και η ευρωιταλικη λυση του tuono...σιγουρα πιο ακριβη μηχανη αλλα λογω v2 θα εχεις καλυτερες ροπες περισσοτερα (μηχανο)φρενα και λιγοτερη καταναλωση και εντος και εκτος!!! Τουλάχιστον για την κατανάλωση κάνεις λάθος. Aprilia tuono Gasoline 6,34 6,80 8,62 gsf1250 Gasoline 5,06 5,95 7,07 πηγή: www.spritmonitor.de Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Σε όλα κάνει λάθος ο φίλος. Ο κινητήρας του Τuono είναι από τους πιο βενζινοβόρους, δεν έχει την ροπή του κατά 25% υψηλότερου κυβισμού bandit, μηχανοφρένα σε αυτά τα κυβικά έχουν όλες και γενικά δεν είναι καλό αυτό (σκέψου ότι σπορτ μοτοσυκλέτες έχουν μονόδρομους συμπλέκτες για να μειώνουν το φαινόμενο. Δεν είναι ελεγχόμενο το φρένο του κινητήρα εν αντιθέσει με το φρένο. Επίσης οι σύγχρονες μότο έχουν απίστευτα φρένα που δεν χρειάζονται υποβοήθηση από κινητήρα. Φορτηγό οδηγάς είπες? Αν ναι καμία μα καμία σχέση ¨)) Το Τuono είναι εξαιρετική μηχανή αλλά και εντελώς άλλης κατηγορίας από το bandit. Γυμνά και τα 2 αλλά all arround, sport touring το ένα, streetfighter το άλλο. Το Tuono είναι γυμνό mille. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 χμμμ...ναι δεν εχεις και αδικο σε αυτα που λες και σιγουρα δεν ειναι τοοοσο καλο (αναλογως το στιλ οδηγησης του καθενος βεβαια) το φρενο του v2...οντως ειναι διαφορετικης φιλοσοφιας κατασκευες αν και με εκπλησει η καταναλωση του ληστη...ισως ειμαι λιιιγο προκατειλημενος λογω του οτι οι ροπες του v2 βγαινουν απο πολυυυυ χαμηλα ισως και επειδη δεν εχω οδηγησει το 1250...τεσπα οπως και να εχει οντως ειναι δυο διαφορετικα μηχανακια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δηλωνω υπευθυνα οτι οι ροπες του 1250 βγαινουν απο τοσο χαμηλα που χαμηλοτερα δεν γινεται .... Στο συγκεκριμενο video ξεκινα με 4η και εγω στο δικο μου σκεφτομαι καθαρα να καταργησω την 1η Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Ωραία μοτοσυκλέτα Eυχαριστώ φιλε, να εισαι καλα . Τώρα αν κάποιος θέλει να το πάρει απλά και μόνο για να ανοίγει γρήγορα από τα 120 στα 160 χωρίς να χρειάζεται κατέβασμα πάλι επιλογή του και δικαίωμα του. Το 1250 έχει και αλουμινένιο ψαλίδι, έχει και πιο μπούγιο και πρεστίζ και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι λόγοι να το προτιμήσει κανείς από το 650. Παναγ πόσο πήγε το μαλλί για δώσε ινφο. Η ροπη του και το αβασανιστο ανοιγμα που εχει με οποια ταχυτητα και αν κινεισαι ειναι ο λογος που ηθελα αυτη την μηχανη συν φυσικα ολα τα αλλα υπερ που εχει σε σχεση με το 650 . Αυτο σημαινει οπως ,το καταλαβαινω εγω , ποιο ανετο ταξιδι με χαμηλοτερο θορυβο και μικροτερη καταναλωση . Οταν δε το καινουργιο GSX650F 6900 + κανενα 1000αρικο το 3βαλιτσο + την ζελατινα που ηθελα φτανει στα 7900 , τοτε στο δικο μου μυαλο το μεταχειρισμενο με 6500 χλμ GSX1250FA με ολον αυτον τον εξοπλισμο στα 7600 φανταζει μια καλη ευκαιρια .. Εχει βεβαια και τα μειονεκτηματα του , ειδικα για εμενα που δεν ειμαι και το πρωτο μποι .. - Λιγο παραπανω βαρος - φαρδυτερο . Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εντυπωσιακό. Τι πάθατε σήμερα με την κατάργηση των ταχυτήτων? Μάλλον ζηλέψατε το καινούργιο Honda 700. Ελαστικά τα τετρακύλινδρα αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ υγιεινή πρακτική για το κινητήρα. Οι κινητήρες πρέπει να δουλεύουν στην ωφέλιμη περιοχή τους. Αν επιταχύνεις από πολύ χαμηλά πχ 6η με 1.500 στροφές θεωρώ ότι το σύστημα στροφαλομπιέλλες το τρώει το ζόρι του. Σίγουρα ο κατασκευαστής δίνει το ελάχιστο όριο στροφών για πλήρες άνοιγμα γκαζιού αλλά και πέρα από αυτό οδηγάτε τους κινητήρες εκεί που νιώθουν άνετα. Τρακτέρ το bandit όπως και να έχει. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) Eνταξει θα αλλαζουμε και καμια φορα ταχυτητα , αλλα οχι τοσο συχνα !! Το video ειναι η καθ'υπερβολη τεκμηριωση της ροπης του . Τρακτερ , αλλα πρεπει να συνηθισω τον ογκο του ... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Eνταξει θα αλλαζουμε και καμια φορα ταχυτητα , αλλα οχι τοσο συχνα !! Το video ειναι η καθ'υπερβολη τεκμηριωση της ροπης του . Τρακτερ , αλλα πρεπει να συνηθισω τον ογκο του ... Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bandakias 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι Εκανες την καλυτερη επιλογη, καλοριζικο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Ακόμη δεν το πήρα και άρχισα να "τρώγομαι" με την εξάτμιση. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο ήχος και σε δεύτερη φάση η εικόνα(έτσι κι αλλιώς θα δίνει καλύτερη εικόνα από το "θερμοσύφωνα" της μαμάς suzuki) Υπάρχει κανείς, που να έχει περάσει σε ληστή ή gsx 650F after market εξατμισούλα και να μπορεί να μου πει δύο λόγια; Αν υπάρχει και βιντεάκι με ήχο, ακόμη καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 ελα μωρε τα βιδεα πλεον ειναι το μονο ευκολο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Η δεύτερη μου αρέσει πολύ εμφανισιακά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 εχει πολλες και για μενα καλο ειναι να κοιταξει προς yoshimura μερια αλλα ΟΧΙ τις usa...αν και οι leovince ειναι ακρως οικονομικοτερες και ισως το καλυτερο value for money!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ναι έχεις δίκιο, αλλά η πρώτη έχει πιο "γεμάτο" ήχο. Την τροχαία την περνάνε όλες αυτές; χιχιχιχιιχχιχιχιι Θέλω επίσης και μια που να ταπώνεται-ξεταπώνεται εύκολα. Να κυκλοφορώ σαν άνθρωπος και όταν θέλω γούστα να πετάω την τάπα με δυο βιδάκια. :shoot: Πολύ όμορφες, ως διπλές είναι και ετούτες, αλλά ήχος δεν ακούγεται κάτι εξαιρετικό Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 από τον wolfering Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 ολες νομιζω το εχουν αυτο το προσον....στα βιντεο ο ηχος χανεται (λογικο νομιζω) οι mivv σαν εξατμισεις ξεταπωτες κανουν υπερβολικο θορυβο σε σημειο που γινονται ενοχλητικες σε ολα τους τα μοντελα και σε ολα τα μηχανακια...ειναι ομως φτηνες...πες πανω κατω μεχρι ποσα λεφτα διαθετεις...ο μηχανικος μου συνηθως για οτι μηχανη και αν εχουμε συζητησει δε μου αναφερει ΠΟΤΕ τις akrapovic...εχει δυναμομετρο και απ'οτι ισχυριζεται ειναι οι πιο ακριβοπληρωμενες εξατμισεις με δυσαναλογη αποδοση...κατ'εμε αν και θα επαναληφθω κοιτα προς yoshimura μερια...αν φυσικα αντεχεις να ακουσεις τιμη αυτων!!!! σε αυτο το βιντεο ο τυπος βαζει και βγαζει το σιγαστηρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) yoshi είχα και στο στρώμα και πραγματικά καμάρωνα για τον ήχο της. Είναι όμως ακριβές και μετά την αγορά της καινούργιας μηχανής δεν θέλω να ξεφύγω από το 500αρικο. Κάπου εκεί σκέφτομαι να κινηθώ και μάλλον μόνο για τελικό. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 από τον wolfering Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 ε ναι μωρε...τελικο μονο βαλε και αν αργοτερα θες λαιμους πας και βαζεις arrow... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Eμενα μου αρεσει πολυ ο μαμισιος ηχος , αλλα με χαλαει το μεγεθος . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Eμενα μου αρεσει πολυ ο μαμισιος ηχος , αλλα με χαλαει το μεγεθος . Δεν την ακούω-απολαμβάνω ρε γμτο. Λες να είναι τόσο καλός ο ήχος και να μην το έχω καταλάβει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν είναι ανάγκη να δώσετε και μια περιουσία. Και με κανά 300ευρω καθαρίσατε και λόγω σπανιότητας δεν σας τις τρώνε κιόλας. http://www.quillexha...i_tri-oval.html (έχουν και lifetime warranty) http://www.ixil.com/HTML/indexIN.html Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 http://www.ebay.com/itm/08-10-Suzuki-GSX650F-Two-Brothers-M2-CF-Slip-on-Exhaust-/310329984518?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item48411bc606 http://www.ebay.com/itm/YOSHIMURA-R-77-S-O-SLIP-ON-EXHAUST-GSX650F-GSX-650-GSX-/290520183822?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item43a45a340e Αυτη την τελευταια,πρεπει να την εδινε κανα 700αρι ο Σφακιανακης???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bandakias 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ειχα την mivv και την αλλαξα καθως εκανε υπερβολικο θορυβο.Μου εσπαγε τα τυμπανα. Τωρα εχω ακραπα η οποια δεν κανει θορυβο (εννοειτε ξεταπωτη ) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 από τον Bandakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Άρα εγώ πάω για MIVV; χιχιχιχιχιχιχιχχιι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες