wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Συμφωνώ απολύτως με τον Makisp! Εμένα μετά το VStrom το GSXF μου φαίνεται, αυτές τις τρεις πρώτες ημέρες, σαν "κοφτερό ξυράφι" και παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιώ μόνο το 30% της ισχύος του κινητήρα, λόγω στρωσίματος. Μάλιστα, κάποια στιγμή σκέφθηκα ότι το μεγάλο ληστή δεν θα μπορούσα να τον απολαύσω και ότι πιο πολλούς μπελάδες θα με φόρτωνε, παρά ευχαρίστηση. Τα 86 άλογα είμαι μια χαρά επαρκή και απολαυστικά. Μην το σκέφτεσαι καθόλου για μεγαλύτερο και μάλιστα για αρχή στην κατηγορία αυτή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Συμφωνώ απολύτως με τον Makisp! Εμένα μετά το VStrom το GSXF μου φαίνεται, αυτές τις τρεις πρώτες ημέρες, σαν "κοφτερό ξυράφι" και παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιώ μόνο το 30% της ισχύος του κινητήρα, λόγω στρωσίματος. Μάλιστα, κάποια στιγμή σκέφθηκα ότι το μεγάλο ληστή δεν θα μπορούσα να τον απολαύσω και ότι πιο πολλούς μπελάδες θα με φόρτωνε, παρά ευχαρίστηση. Τα 86 άλογα είμαι μια χαρά επαρκή και απολαυστικά. Μην το σκέφτεσαι καθόλου για μεγαλύτερο και μάλιστα για αρχή στην κατηγορία αυτή. Ισως σου φαινεται τωρα σαν κοφτερο ξυραφι, αλλα μολις περασουν λιγοι μηνες θα ευχεσαι να παρει το 1250. θα εχεις συνηθισει το γκαζι του, θα θελεις λιγο ακομα και δεν θα το εχει. Θα θες να προσπερασεις και θα σου την δινει που θα πρεπει να κατεβασεις 2 ταχυτητες. Ειναι κατι φυσιολογικο. Αν αγοραζες το 1250 παλι θα σου φαινοταν λιγο μετα απο καποιο διαστημα. Ειμαι σιγουρος οτι οταν πρωτοαγορασες το στρωμα σου φαινοταν πυραυλος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Ισως σου φαινεται τωρα σαν κοφτερο ξυραφι, αλλα μολις περασουν λιγοι μηνες θα ευχεσαι να παρει το 1250. θα εχεις συνηθισει το γκαζι του, θα θελεις λιγο ακομα και δεν θα το εχει. Θα θες να προσπερασεις και θα σου την δινει που θα πρεπει να κατεβασεις 2 ταχυτητες. Ειναι κατι φυσιολογικο. Αν αγοραζες το 1250 παλι θα σου φαινοταν λιγο μετα απο καποιο διαστημα. Ειμαι σιγουρος οτι οταν πρωτοαγορασες το στρωμα σου φαινοταν πυραυλος.... Έχεις απόλυτο δίκιο. Έτσι ακριβώς είναι. Πραγματικά όταν καβάλησα το στρόμα από το σκουτεράκι που είχα τότε νόμιζα ότι ανέβηκα σε... διαστημόπλοιο. Το ίδιο τώρα. Πάντως αντικειμενικά, έχει και πολύ περισσότερη δύναμη από το στρόμα και την βγάζει πιο κοφτερά. Καμία σχέση. Άσε που χαίρεσαι να το οδηγείς. Ευέλικτο σε τέτοιο βαθμό, που σκέπτομαι: "Τι τραβούσα τόσο καιρό με τη μαούνα, που κουμαντάριζα(εξαιρετικό πάντως το στρόμα και δεν θα γράψω κακό γι αυτό γιατί απλώς δεν έχω κακό να πω)"; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bandakias 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Makisp ευχαριστω για την απαντηση.. Καλα καταλαβες οτι ειμαι ¨λιγο¨ μπερδεμενος. Δεν με ενδιαφερουν οι τελικες , αλλα η ανεση στο ταξιδι για 2 ατομα σε ταχυτητες απο 140- 160 χλμ, οι γρηγορες ρεπριζ ,οταν χρειαζεται για μια γρηγορη προσπεραση π.χ νταλικας και φυσικα οσο το δυνατον καλυτερα - ασφαλεστερα φρενα , για αυτο εχω φαει κολλημα με το c-abs .... Η ροπη του 1250 με ενθουσιαζει γιατι νομιζω οτι θα μπορω να κινουμαι με τις ταχυτητες που προανεφερα δουλευοντας ο κινητηρας σε λιγοτερες στροφες και φυσικα λιγοτερο θορυβο... Απο την αλλη ομως ισώς χασω πολλα στην κινηση στην πολη λογω βαρους ,μεγαλυτερου ογκου , μεγαλυτερης καταναλωσης(;). Το 1250 δεν ειναι τρομερα πιο γρηγορο απο το 650. Απλα μετακινητε πολυ πιο ανετα σε ολο το φασμα ταχυτητων.Δεν προκητε να σε τρομαξει. Σε σχεση με το 650 θα χασεις μονο περισσοτερα τελλη κυκλοφοριας, καθως ασφαλεια ειναι ΙΔΙΑ (τα εχουμε πει χιλιες φορες) βαρος τα ιδια, και θα ελεγα μαλιστα οτι το 1250 λογο διαφορας στο στησιμο ειναι πιο ευελικτο απο 650. Ολα αυτα τα λεω εχοντας ζησει οδηγικα χρονια και με τα 2. Μετα,εκτος απο το να προσπερασεις, υπαρχει και η γκα@@α το να νιωθεις τη δυναμη να γουργουραει αναμεσα στα ποδια σου χωρις φωνες και πολλα πολλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Μαλλον παω για μεταχειρισμενο bandit 1250 2009 μοντελο ...Τελικα και εμενα μου αρεσει να φαινεται ο κινητηρας . Yπαρχει κατι ιδιαιτερο να προσεξω ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Μαλλον παω για μεταχειρισμενο bandit 1250 2009 μοντελο ...Τελικα και εμενα μου αρεσει να φαινεται ο κινητηρας . Yπαρχει κατι ιδιαιτερο να προσεξω ? Το δεξι σου χερι στην αρχη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Το 1250 δεν ειναι τρομερα πιο γρηγορο απο το 650. Απλα μετακινητε πολυ πιο ανετα σε ολο το φασμα ταχυτητων.Δεν προκητε να σε τρομαξει. Σε σχεση με το 650 θα χασεις μονο περισσοτερα τελλη κυκλοφοριας, καθως ασφαλεια ειναι ΙΔΙΑ (τα εχουμε πει χιλιες φορες) βαρος τα ιδια, και θα ελεγα μαλιστα οτι το 1250 λογο διαφορας στο στησιμο ειναι πιο ευελικτο απο 650. Ολα αυτα τα λεω εχοντας ζησει οδηγικα χρονια και με τα 2. Μετα,εκτος απο το να προσπερασεις, υπαρχει και η γκα@@α το να νιωθεις τη δυναμη να γουργουραει αναμεσα στα ποδια σου χωρις φωνες και πολλα πολλα. Εγώ γιατί πληρώνω τότε 200 ευρώ ετήσια ασφάλιστρα για το 650 και 280 για το 1200? Υ πάρχει αύξηση μετά τα 1000 κυβικά. Μπονους μάλους έχω το μικρότερο (φτου φτου φτου). Σε ταξίδια έχουν κοντινή κατανάλωση αλλά για κάνε καμιά βόλτα στο κέντρο. Το guzzi εθνική και επαρχιακό παίζει 4,8-5,7 ενώ στο κέντρο της Αθήνας (πατησίων-σταδίου) φτάνει τα 9,6. Το klr καίει 5,25 μέσα και έξω. Τα τετρακύλινδρα θα είναι πιο πάνω και στους 2 κυβισμούς. Κάθε πότε άλλαζες πίσω λάστιχο στο 650 και κάθε πότε στο 1250. Αυτό κολιάρει και χωρίς να το θες. Τα ίδια και σε αλυσίδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ασχολουμε επαγγελματικα με ασφαλειες και ολες οι εταιρειες εχουν το ιδιο τιμολογιο απο 500 κυβικα και πανω , οποτε δεν διαφερει το ασφαλιστρο. Π.χ στην Ιντεραμερικαν βγαινει και για τις 2 μηχανες σου ΜΕ οδικη βοηθεια στα 238 ευρω τον χρονο . Το μονο που μπορει να διαφοροποιησει το ασφαλιστρο στην συγκεκριμενη εταιρεια ειναι το αν υπαρχει καποιο ατυχημα τα τελευταια 2-3 χρονια . Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ισως σου φαινεται τωρα σαν κοφτερο ξυραφι, αλλα μολις περασουν λιγοι μηνες θα ευχεσαι να παρει το 1250. θα εχεις συνηθισει το γκαζι του, θα θελεις λιγο ακομα και δεν θα το εχει. Θα θες να προσπερασεις και θα σου την δινει που θα πρεπει να κατεβασεις 2 ταχυτητες. Ειναι κατι φυσιολογικο. Αν αγοραζες το 1250 παλι θα σου φαινοταν λιγο μετα απο καποιο διαστημα. Ειμαι σιγουρος οτι οταν πρωτοαγορασες το στρωμα σου φαινοταν πυραυλος.... Αδερφέ με το συμπάθιο κιόλας, αν είχαμε όλοι τις πεποιθήσεις πως θα προσπεράσουμε έχοντας συνεπιβάτη μπαγαζια ή και κανα τρέιλερ συμφωνα με τα λεγόμενα σου κατα το πέρασμα των χρόνων θα καταλήγαμε σε 6κύλινδρο 1800cc για να κουβαλάμε περισσότερα κιλά ροπής από ποτέ.... Δεν είναι έτσι. Απόλαυση σε μοτοσυκλέτα δεν είναι τα απόλυτα νούμερα αλλιώς τα εργοστάσια στα κορυφαία τους μοντέλα θα είχαν dragster.. Προσυπογράφω ότι μεσαία street κάνουν τα ίδια πράγματα με τα μεγάλα με λίγη λιγότερη δόση "γκάβλας" αλλά όμως και περισσότερη οικονομία χρήσης.. Τέλος (κατόπιν 20ετη χρήση δικύκλων) εάν τώρα δεν είχα μοτό και αγόραζα, μεσαία θα ήταν η κατηγορία που θα αγόραζα και όχι μεγάλη Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 από τον doctoras9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Αδερφέ με το συμπάθιο κιόλας, αν είχαμε όλοι τις πεποιθήσεις πως θα προσπεράσουμε έχοντας συνεπιβάτη μπαγαζια ή και κανα τρέιλερ συμφωνα με τα λεγόμενα σου κατα το πέρασμα των χρόνων θα καταλήγαμε σε 6κύλινδρο 1800cc για να κουβαλάμε περισσότερα κιλά ροπής από ποτέ.... Δεν είναι έτσι. Απόλαυση σε μοτοσυκλέτα δεν είναι τα απόλυτα νούμερα αλλιώς τα εργοστάσια στα κορυφαία τους μοντέλα θα είχαν dragster.. Προσυπογράφω ότι μεσαία street κάνουν τα ίδια πράγματα με τα μεγάλα με λίγη λιγότερη δόση "γκάβλας" αλλά όμως και περισσότερη οικονομία χρήσης.. Τέλος (κατόπιν 20ετη χρήση δικύκλων) εάν τώρα δεν είχα μοτό και αγόραζα, μεσαία θα ήταν η κατηγορία που θα αγόραζα και όχι μεγάλη Πρέπει να συμφωνήσω μαζί σου. Γιώργο μακάρι η πλειοψηφία των οδηγών να μπορούσαν να αξιοποιήσουν τα 77 άλογα στον τροχο του bandit 650. Στην ευθεία όλα λίγα είναι. 77 άλογα τροχάτα είναι αρκετά για το 98% των οδηγών. Αυτό είναι η άποψη μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Το θεμα ειναι οτι ο καθενας απο εμας νομιζει οτι ανηκει στο 2%.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το θεμα ειναι οτι ο καθενας απο εμας νομιζει οτι ανηκει στο 2%.... Αν το στείβεις το μηχανάκι σου υπό όλες τις συνθήκες και δεν σε παιρνάνε πιο αδύναμα/ λιγότερο ικανά μηχανάκια ίσως να νομίζεις σωστά Σκέψου ότι το bandit το 650 αν εξαιρέσεις την ροπή είναι στα ίδια με το guzzi μου οπότε σαφώς ανώτερο του 850 σου. Επείδη έχω περάσει από cbr 600 του 90 με περίπου 80 τροχό (έκανα μαζί του 45.000 χιλιόμετρα) σου λέω ότι έχεις αρκετά άλογα για ότι θες και εκτός εθνικής δεν σε περνάει τίποτα. Αν είσαι γκαυλόγκαζος μετά από λίγο τα συνιθίζεις όλα. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Τέλος (κατόπιν 20ετη χρήση δικύκλων) εάν τώρα δεν είχα μοτό και αγόραζα, μεσαία θα ήταν η κατηγορία που θα αγόραζα και όχι μεγάλη Δηλαδη π.χ αν αγοραζες τωρα θα αγοραζες το cbf600 και οχι το 1000 που βλεπω στην υπογραφη σου? Τι ειναι αυτο που σε οδηγησε σε αυτο το συπερασμα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Δηλαδη π.χ αν αγοραζες τωρα θα αγοραζες το cbf600 και οχι το 1000 που βλεπω στην υπογραφη σου? Τι ειναι αυτο που σε οδηγησε σε αυτο το συπερασμα ? Σε απάντησε ο άνθρωπος "Προσυπογράφω ότι μεσαία street κάνουν τα ίδια πράγματα με τα μεγάλα με λίγη λιγότερη δόση "γκάβλας" αλλά όμως και περισσότερη οικονομία χρήσης.." Αυτό ακριβώς έχω πει και εγώ παραπάνω επανειλημένως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Πολυ πιο οικονομικο ειναι το 1250 απο το 650 σε καταστασεις σκισηματος παντως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bandakias 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Εγώ γιατί πληρώνω τότε 200 ευρώ ετήσια ασφάλιστρα για το 650 και 280 για το 1200? Υ πάρχει αύξηση μετά τα 1000 κυβικά. Μπονους μάλους έχω το μικρότερο (φτου φτου φτου). Σε ταξίδια έχουν κοντινή κατανάλωση αλλά για κάνε καμιά βόλτα στο κέντρο. Το guzzi εθνική και επαρχιακό παίζει 4,8-5,7 ενώ στο κέντρο της Αθήνας (πατησίων-σταδίου) φτάνει τα 9,6. Το klr καίει 5,25 μέσα και έξω. Τα τετρακύλινδρα θα είναι πιο πάνω και στους 2 κυβισμούς. Κάθε πότε άλλαζες πίσω λάστιχο στο 650 και κάθε πότε στο 1250. Αυτό κολιάρει και χωρίς να το θες. Τα ίδια και σε αλυσίδες. Δεν γνωριζω γιατι εσυ πληρωνεις παραπανω.Οπως σου ειπε ο PANAG πανω απο 500 κυβικα ειναι ιδιο τιμολογιο. Γιατι συνκρινεις ανομια πραγματα;Αλλη μηχανη το Guzzi σου αλλο τα Bandit. Το 1250 ποτε δεν μου εχει ξεπερασει τα 7,5 λιτρα μεσα εξω. Δευτερον, αν πανε ταξιδι το 650 και το 1250 διπλα διπλα με ταχυτητες 140-180 το 650 θα καψει περισσοτερο. Εχω 12000 χλμ το Michelin power2ct και μολις αρχισε να τετραγωνιζει. Οσο για την αλυσιδα στα 15000χλμ ειναι μια χαρα. Για να συνοψησω, σε καμια περιπτωση τα 1250 κυβικα δεν σημαινουν + 50% εξοδα παραπανω.Αν καποιος ξεπερασει τα ταμπου των κυβικων θα δει οτι αλλες μηχανες 600 κυβικων ειναι πιο ακριβες στη χρηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Πολυ πιο οικονομικο ειναι το 1250 απο το 650 σε καταστασεις σκισηματος παντως.... Δηλαδή λες ότι σε συνθήκες αξιοποίησης των 100 αλόγων του 1250 σε σχέση με τις αντίστοιχες συνθήκες αξιοποίησης των 77 του 650 το 1250 είναι πιο οικονομικό ή αν χρησιμοποιείς τα 77 του 1250 τότε αυτό θα είναι οικονομικότερο του 650? Σε όλες τις άλλες συνθήκες που λογικά είναι και ο κανόνας το 650 είναι οικονομικότερο. Δεν καταλαβαίνω γιατί διαφωνούμε. Γκαυλογκαζος και κάγκουρας-->1250 Πρακτικότητα, οικονομία, all arroundness-->650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Σε απάντησε ο άνθρωπος "Προσυπογράφω ότι μεσαία street κάνουν τα ίδια πράγματα με τα μεγάλα με λίγη λιγότερη δόση "γκάβλας" αλλά όμως και περισσότερη οικονομία χρήσης.." Αυτό ακριβώς έχω πει και εγώ παραπάνω επανειλημένως Ναι αλλα οπως λενε και οι αλλοι και εχω διαβασει και εγω στο internet ,το 1250 εχει περιπου την ιδια καταναλωση . Στα ασφαλιστρα ειναι το ιδιο ,και η μονη διαφορα ειναι 80 ευρω το χρονο στα τελη κυκλοφοριας . Δεν ξερω ακομη ποση διαφορα υπαρχει στα service . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Σε νορμαλ συνθηκες καιει ελαφρως λιγοτερο το 650, οπου ειναι και ο κανονας που λες. Σε γρηγορους ρυθμους, εκει που το 650 πιεζεται και καιει, το 1250 ειναι χαλαρο. Ο μεγαλος ληστης εχει χαμηλοτερη μεγιστη καταναλωση. Συμφωνουμε Μακη και ξερω οτι για το 98% των αναβατων τα 70 μου αλογα ειναι υπεραρκετα για εκτος αυτοκινητοδρομο... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasV 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το 1250 ποτε δεν μου εχει ξεπερασει τα 7,5 λιτρα μεσα εξω. Δευτερον, αν πανε ταξιδι το 650 και το 1250 διπλα διπλα με ταχυτητες 140-180 το 650 θα καψει περισσοτερο. απο το γεγονος οτι ποτε δεν εχει πεσει η αυτονομια κατω απο 300 χιλιομετρα στα 19 λιτρα(λιγα γραφω)σημαινει 6,3 παντα δικαβαλος και καποιο βαρος αποσκευων (μεχρι 150 λιτρα!). Εχω σιγουρια για 320 χλμ και μεχρι στιγμης εχω δει 370 χλμ.Χαλκιδα,Κορινθος(στη συνεχεια Πατρα) σημεια που απεχουν 100 χλμ, ταχυτητες απο 140 εως και 200,παντα πανω απο 300. Πλεον απο τις τοσες μετρησεις ,αφου ειναι στανταρ τα 5 λιτρα ,δεν με απασχολει ποσο θα το φορτωσω, επιταχυνω και ποια ταχυτητα θα διατηρησω γιατι η μονη δυσαρεστη εκπληξη που θα εχει καποιος με το 650 ειναι της ταξεως των 2 ευρω στα 300 χλμ. Βεβαια δεν εχουν σχεση οι επιταχυνσεις του με το 1250 που και παλι θεωρω τιμιο και αυτο να καψει 1 λιτρο γι αυτο που προσφερει. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 από τον kostasV Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κανει λιγο θορυβο το κιβωτιο στην αλλαγη της ταχυτητας και ειδικα οταν κουμπωνει η πρωτη η μου φαινεται ? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 A και η ασφαλεια που λεγαμε ...καμια επιπλεον επιβαρυνση απο καποιο με 500+ cc . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 Δηλαδή λες ότι σε συνθήκες αξιοποίησης των 100 αλόγων του 1250 σε σχέση με τις αντίστοιχες συνθήκες αξιοποίησης των 77 του 650 το 1250 είναι πιο οικονομικό ή αν χρησιμοποιείς τα 77 του 1250 τότε αυτό θα είναι οικονομικότερο του 650? Σε όλες τις άλλες συνθήκες που λογικά είναι και ο κανόνας το 650 είναι οικονομικότερο. Δεν καταλαβαίνω γιατί διαφωνούμε. Γκαυλογκαζος και κάγκουρας-->1250 Πρακτικότητα, οικονομία, all arroundness-->650 Ξέρω και άλλα: Αλήτης, μαλλιάς (μακάρι να ήταν τόσο εύκολο), κλεφτρόνι, junkie = 1250 Φλώρος, μαμόθρεφτο, καλύτερα πάρε παπί = 650 Ας μην όμως γενικεύουμε όμως έτσι, μπορεί να κάνουμε και λάθος............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω παντως που πηρα το 1250 ειμαι 42 χρονων οικογενειαρχης και ποτε δεν υπηρξα καγκουρας κ.λ.π κ.λ.π Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Εγω παντως που πηρα το 1250 ειμαι 42 χρονων οικογενειαρχης και ποτε δεν υπηρξα καγκουρας κ.λ.π κ.λ.π Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Ωραία μοτοσυκλέτα. Ναι αν γενικεύεις παρακινδυνεύεις και όλοι οι κανόνες έχουν τις εξαιρέσεις τους. Αν και θεωρώ ΔημήτρηΚ72 ότι οι δικοί μου οι χαρακτηρισμοί πχ γκαυλόγκαζος δεν έχουν σχέση με τους δικούς σου πχ αλήτης,μαλλιάς.Καθότι μινιμαλιστής είμαι της απόψεως ότι πρέπει να αξιοποιείς αυτό που έχεις ή δεν υπάρχει λόγος να παίρνεις κάτι περισσότερο από αυτό που χρειάζεσαι. Βάση αυτής της λογικής αν αξιοποιείς τα 12kgm ροπής στον τροχό την γκαυλογκαζίαση σου την έχεις. Τώρα αν κάποιος θέλει να το πάρει απλά και μόνο για να ανοίγει γρήγορα από τα 120 στα 160 χωρίς να χρειάζεται κατέβασμα πάλι επιλογή του και δικαίωμα του. Το 1250 έχει και αλουμινένιο ψαλίδι, έχει και πιο μπούγιο και πρεστίζ και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι λόγοι να το προτιμήσει κανείς από το 650. Παναγ πόσο πήγε το μαλλί για δώσε ινφο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες