Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Κανα 2 μήνες έμειναν μέχρι να στρώσει ο καιρός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Λοιπον, καγκελα βρηκα και τα παραγγειλα. Τη Τεταρτη θα τα εχω. Για πειτε καμια γνωμη για συναγερμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 ρε παιδια για το GSX 1250 FA υπαρχουν μονο αυτα που εχουν εναν σκασμο λεφτα?? http://www.ebay.co.uk/itm/R-G-AERO-CRASH-PROTECTORS-BLACK-SUZUKI-GSX1250FA-CP0267BL-/221117791617?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item337ba5bd81 τιποτα αλλο δεν παιζει???...στεγνωσαμε απο ρευστο και δανεια πλεον δεν δινει κανεις :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Και γω αναρωτιεμαι για ποιο λογο ειναι τοσο ακριβα . Τα περιμενα λιγο πανω απο τη μιση τιμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Κι όμως στο εξωτερικό τα προτιμούν πολλοί για κάποιο λόγο. Όντως είναι ακριβά αλλά μην ξεχνάς ότι σου δίνουν και τους αποστάτες για να βγεί το μανιτάρι στην τρύπα ώστε να μην τρυπήσεις πλαστικά. Δεν ξέρω αν δικαιολογούν την διαφορά της τιμής βέβαια. Άσε που είναι και σχετικά δύσκολο να μπουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Και γω αναρωτιεμαι για ποιο λογο ειναι τοσο ακριβα . Τα περιμενα λιγο πανω απο τη μιση τιμη. μα το κουφο ειναι οτι η ιδια εταιρεια σε ολα τα αλλα μοντελα ειναι 3 φορες κατω στην τιμη και αλλη εταιρεια που να βγαζει μανιταρια για αυτο το μοντελο δεν μπορω να βρω :pray: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) 4kings τι εξατμιση φορας , που την αγορασες/τοποθετησες και ποσο; Εντυπωσεις ; Αυτα τα ολιγα ... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2013 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Μανιταρια... http://www.motorshop.gr/p.MANITARIA-SUZUKI-BANDIT-650-1250-CP0206-R-G.581029.html http://www.bestprice.gr/search?q=suzuki+bandit&c=3220&us=1&many=1&min=15000&max=25000&o=2 http://www.xikis.gr/html/details.aspx?pagenum=173&categoryID=3&CategoryName=&subcategoryID=0&SubCategoryName=&ManufactureID=0&ManufactureName=&description=&productCode=01394428&content=0&specialID=0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Δυστυχώς κι εγώ που έψαχνα δεν βρήκα κάτι. Επίσης όπου κι αν έψαξα για να τα βρω πιο φθηνά.....δεν βρήκα τίποτα. Κυριάκο δυστυχώς αυτά είναι για το bandit. Το δικό μας έχει την ιδιαιτερότητα ότι δεν υπάρχει εμφανές σημείο για να πιάσει το μανιτάρι, το οποίο σημαίνει ότι είτε τρυπάμε πλαστικά είτε θέλει έξτρα κομμάτι για να έρθει το μανιτάρι στην τρύπα του fairing και δυστυχώς αυτό είναι που ανεβάζει απ'ότι φαίνεται και την τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Α οκ. Δε το γνωριζα. Καλο ψαξιμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Αύριο θα κάνω ένα τηλέφωνο στο motomarket να δω αν τα έχει και πόσο τα έχει. Δεν το βλέπω να προλαβαίνω να πάω από εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 4kings τι εξατμιση φορας , που την αγορασες/τοποθετησες και ποσο; Εντυπωσεις ; Αυτα τα ολιγα ... ειναι φτιαγμενη στον race guns http://raceguns.gr μονο και μονο γιατι εχω ακουσει οτι κανει σωστη και καλη δουλεια γιατι κατα τ'αλλα απο θεμα χαρακτηρα ανθρωπου πολυ μετρια πραγματα 260 ευρω "ακατεβατα" ....ωραιος μπασος ηχος σε "ανεκτά" επιπεδα! Αν καποιος εχει τις R&G τα μανιταρια και μας κανει εξυπηρετηση να μας τα δωσει για λιγο, το πιο πιθανο ειναι να μπορεσουμε να κανουμε μια καλη "κόπια" της βασης σε μηχανουργειο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Αν δεν κάνω λάθος ο μόνος που τα έχει είναι ο φίλος intruder που είναι στην Κοζάνη Λες να το ψάξουμε να το κάνουμε έτσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λες να το ψάξουμε να το κάνουμε έτσι; μονο ετσι θα μας ειναι προσιτά γιατι αλλιως .....την κατσαμε! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2013 από τον 4kings Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 http://www.rg-racing.com/Images/Products/ProductFields/pdf1090_60.pdf Ρίξε μια ματιά στο pdf. Πιστεύεις οτι θα μπορέσουμε να βρούμε να μας φτιάξουν κάτι τέτοιο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
intruder 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) οσο για τα μανιταρια κατω απο περιπου 250 δεν νομιζω να τα βρειτε ,αφου κ γω το ξεσκοnησα το θεμα κ απο δω(ελλαδα) ηταν οικονομικοτερα.δεν ξερω για την puig ενας φιλος τα εχει ,αλλα σε gsx650f . οσο για το μηχανουργειο ,δεν ξερω εαν η σκληροτητα,η ελαστικοτητα κτλ θα κανουν τη δουλεια που πρεπει.το σαν πλαστικο εξωτερικο μερος επισης δεν ειναι μεταλο. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2013 από τον intruder Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 ειναι φτιαγμενη στον race guns http://raceguns.gr μονο και μονο γιατι εχω ακουσει οτι κανει σωστη και καλη δουλεια γιατι κατα τ'αλλα απο θεμα χαρακτηρα ανθρωπου πολυ μετρια πραγματα 260 ευρω "ακατεβατα" ....ωραιος μπασος ηχος σε "ανεκτά" επιπεδα! Αν καποιος εχει τις R&G τα μανιταρια και μας κανει εξυπηρετηση να μας τα δωσει για λιγο, το πιο πιθανο ειναι να μπορεσουμε να κανουμε μια καλη "κόπια" της βασης σε μηχανουργειο! Δεν χρειαζεται καμια αλλη αλλαγη αν αλλαχτε μονο το τελικο ? Εχεις σκασιματα ή καποια διαφορα σε δυναμη χαμηλα ? Την εκανες παραγγελια ή πηγες απλα απο εκει και την φορεσες ? Παλι σε εξοδα θα με βαλετε Και δεν ξερω και τι να πρωτοβαλω , εξατμιση, μανιταρια ή τρομπα ? Επισης τωρα τελευταια διαβαζοντας σε διαφορα φορουμ , καποιοι (λιγοι) , προχωρησαν και σε τοποθετηση γεφυρας στα πηρουνια . Οχι οτι εχω κανενα προβλημα , ετσι οπως το παω εγω , αλλα λεμε τωρα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 http://www.rg-racing.../pdf1090_60.pdf Ρίξε μια ματιά στο pdf. Πιστεύεις οτι θα μπορέσουμε να βρούμε να μας φτιάξουν κάτι τέτοιο; οχι!!!...σε καμια περιπτωση!! ..πιστευα οτι ο ανταπτορας για να βγει το μανιταρι εξω ειναι πλακέ! τον ηπιαμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Δεν χρειαζεται καμια αλλη αλλαγη αν αλλαχτε μονο το τελικο ? Εχεις σκασιματα ή καποια διαφορα σε δυναμη χαμηλα ? Την εκανες παραγγελια ή πηγες απλα απο εκει και την φορεσες ? Παλι σε εξοδα θα με βαλετε Και δεν ξερω και τι να πρωτοβαλω , εξατμιση, μανιταρια ή τρομπα ? Επισης τωρα τελευταια διαβαζοντας σε διαφορα φορουμ , καποιοι (λιγοι) , προχωρησαν και σε τοποθετηση γεφυρας στα πηρουνια . Οχι οτι εχω κανενα προβλημα , ετσι οπως το παω εγω , αλλα λεμε τωρα . Παρτον ενα τηλεφωνο πρωτα τον "αντικοινωνικο" :P και πες του "εβαλες προσφατα σε ενα ασημι gsx ενα τελικο καζανακι μπορω να ερθω απο εκει να βαλω ενα ιδιο? " Η δυναμη του ειναι το ιδιο γραμικη σε ολες τις στροφες, οταν κλεινεις το γκαζι αποτομα και το αφηνεις να ρολαρει εχει κατι τάου πάου πίου αλλα ειναι ωραια :D γιατι ειναι γλυκά και ..........μελωδικά :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Την ίδια εντύπωση είχα κι εγώ Παναγιώτη το δικό μου μπερδεύει λίγο στα χαμηλά (κάτω από τις 2.5 χιλιάδες στροφές) και κάνει κάποια σκασίματα. Αν ζεσταθεί κάνει αρκετά. Δεν έχω βάλει βέβαια κάποια από τις Ελληνικές και δεν έχω και τάπα ακόμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Στην φτιαχνει επι τοπου πανω στην μηχανη την ενωση(το καζανακι εχει μονο ετοιμο) και βγαινει οποτε θες με μια βίδα χωρις να χαλασει κατι απο την "μαμα" εξατμιση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 4kings του σκασίματος κι εσύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 τοσο όσο φιλε μου......τόσο όσο !!...οχι παραπανω!! :tooth:μετρον αριστο λεμε :police: :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) 4kings , ειχαμε ξεκινησει πριν απο λιγες ημερες μια συζητηση για τα φρενα του GSXF , εχεις προλαβει να κανεις καμια βολτα ωστε να εχεις αποψη ? Kαι γενικα αναμενω με αγωνια τις εντυπωσεις σου μιας και εισαι ο 1ος με GSX1250F που γνωριζω (μετα απο εμενα ). Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2013 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Αν την δουλέψεις λίγο στα ψηλά θα θες μετά άδεια για οπλοκατοχή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες