Jump to content
wolfering

Suzuki gsx 650 F

Recommended Posts

4kings , ειχαμε ξεκινησει πριν απο λιγες ημερες μια συζητηση για τα φρενα του GSXF , εχεις προλαβει να κανεις καμια βολτα ωστε να εχεις αποψη ?

Kαι γενικα αναμενω με αγωνια τις εντυπωσεις σου μιας και εισαι ο 1ος με GSX1250F που γνωριζω (μετα απο εμενα :mB_kalo_e:).

Νομιζω οτι αν μπει μια ακτινικη τρομπα και "μαγκωνει" η μανετα απο ψηλά θα εχει "φρεναρες" τωρα εχει απλά καλά φρενα!!

Αν την δουλέψεις λίγο στα ψηλά θα θες μετά άδεια για οπλοκατοχή; :tooth:

τωρα το απογευμα που ερχομουν απο Ραφηνα δυο τρεις ξαπλωσαν στο πεζοδρομιο ο ενας πισθάγκωνα και ο αλλος με τα χερια ψηλά, αλλος κρυφτηκε πισω απο τ'αμαξια .....ασε χαμος λέεεεμε.....................πρεπει να παω να βγαλω αδεια :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ανεβαστε και κανενα videaki με ηχο να μας φτιαξετε λιγακι , γιατι για να σκαω 450+ ευρωπουλακια για yoshimura , akrapovic κ.λ.π δεν προβλεπετε μεσα σε αυτη την δεκαετια (#$!@! την κριση τους) :wallbash:

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kανε και κανενα συγκριτικο με το vstrom οταν θα εχεις περισσοτερα χλμ .

Και παλι καλοταξιδο το κτηνος και να σε δουμε και απο κοντα και καμια βολτα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομιζω οτι μπορει να συγκριθει σε κατι!

φυσικα και να κανουμε και καμια βολτουλα!

και παλι ευχαριστω! :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομιζω οτι μπορει να συγκριθει σε κατι!

Mη λες τετοια , γιατι υπαρχουν ατομα εδω μεσα που ελεγχουν τον καιρο ακομη και σε προσωπικο επιπεδο ...

:peep: :peep:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήρα τηλέφωνο στο motomarket και μου είπαν οτι δεν τα έχουν πλέον αλλά αν θέλουμε τα παραγγέλνουμε και θα τα έχουμε σε κανα μήνα στην τιμή των 259€. Σε Puig δεν έχουν επίσης κάτι αλλα δεν ανέφερε τίποτα για παραγγελία.

4kings δεν νομίζω να προστατέψουν τίποτα πλαστικά αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι καποιος να δωσει τοσα λεφτα καλυτερα να παρει τα R&G που φαινονται πολυ μελετημενα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν πάμε εμείς οι 3 και πούμε είτε εδώ είτε σε κάποιο site του εξωτερικού οτι θέλουμε 3 σετάκια, πιστεύω οτι μπορούμε να τα πάρουμε σε καλύτερη τιμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ξεσκιστει να ψαχνω :online2long::online2long:

...ενα σουζουκαδικο φορουμ που να εχει αποδεκτει οτι υπαρχουμε και εμεις με το συγκεκριμενο μοντελο, υπαρχει αραγε??

..αν μαζευτουμε ολοι απ'ολο τον κοσμο κλεινουμε κανενα μπαρακι στα εξαρχεια :crazy:

μερικά site ειναι οτι να ναι :crazy:

που ειναι ρε μεγαλε η φωτο?? http://www.capitalcycle.com/Crash-Pad--Suzuki-GSX-1250-FA_p_3902.html

αυτα εδω ? http://www.motorcycle-luggage-shop.com/Motorcycle_Brand/50803__Suzuki_GSX_1250_FA_Protection/10046__Crash_bung_Suzuki_GSX1250FA.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...ενα σουζουκαδικο φορουμ που να εχει αποδεκτει οτι υπαρχουμε και εμεις με το συγκεκριμενο μοντελο, υπαρχει αραγε??

http://forums.bandit...y.net/index.php

http://www.banditfor...forum/index.php

http://www.twtex.com/?

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ συνήθως ρίχνω καμιά ματιά σ'αυτό...

http://gsx650f.me.uk/forum/index.php

Αυτά είναι της Puig...

Η αλήθεια είναι πως της R&G μου γεμίζουν περισσότερο το μάτι

PUIG13415.jpg

Τώρα που έψαξα στον θείο Ebay τα παίρνουμε στην προνομιακή τιμή των 154€

Τροποποιήθηκε από τον Masif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ να δεις :mB_kalo_e:

Σίγουρα 100€ είναι μια μεγάλη διαφορά αλλά θα κάνουν την ίδια δουλειά;

Τροποποιήθηκε από τον Masif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ συνήθως ρίχνω καμιά ματιά σ'αυτό...

http://gsx650f.me.uk/forum/index.php

Αυτά είναι της Puig...

Η αλήθεια είναι πως της R&G μου γεμίζουν περισσότερο το μάτι

Τώρα που έψαξα στον θείο Ebay τα παίρνουμε στην προνομιακή τιμή των 154€

Eνταξει της RG φωναζουν απο μακρυα οτι ειναι πολυ προσεγμενη και ψαγμενη κατασκευη

Δεν εχω δει αλλα μανιταρια να πιανουν μεταξυ τους με αυτο τον τροπο .

Για τα puig δεν χρειαζονται τρυπες στο φαιρινγκ ετσι ?

Πολυ κοντα δεν ειναι ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι για τα δικά μας αλλά αν μπεις στο manual που έχει στο site θα δεις οτι δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές.

Αυτά βέβαια δεν πιάνουν μεταξύ τους.

Θα το ψάξω λίγο παραπάνω αργότερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει αλλάξει κάποιος ατέρμονα κοντέρ ή αισθητήρα κοντέρ ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων μέσα στην εγγύηση χωρίς χρέωση, κάτι σαν ανάκληση ας πούμε για το συγκεκριμένο ανταλλακτικό, σε gsx 1250 fa;

Έχω το gsx 1250 fa (traveller) καινούριο, από τον Σεπτέμβρη του '12 και στείλανε (από Σφακιανάκη) το παραπάνω ανταλλακτικό στον αντιπρόσωπο που αγόρασα τη μηχανή να μου το αλλάξει γιατί μακροπρόθεσμα κάτι γίνεται με τις επαφές και σταματάει να δουλεύει το κοντέρ λένε.

Έχει κανείς κάποια εμπειρία γι αυτό;

Σε ανακλήσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχω βρει κάτι που να αφορά σ' αυτό που αναφέρω παραπάνω.

Επειδή ο τοπικός αντιπρόσωπος τυγχάνει να είναι ο ίδιος και "μάστορας", τρομάρα του και επειδή δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη, αλλά επειδή είναι θέμα εγγύησης και επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη μ' αυτόν, γι αυτό και η απορία μου.

Μόλις το τακτοποιήσω όμως θα ρίξω ενημέρωση.

Λοιπόν, μετά από αρκετό καιρό έγινε επιτέλους η αντικατάσταση του εν λόγω ανταλλακτικού ή αλλιώς "ατέρμονα κοντέρ" ή 'speed sensor" δωρεάν από το (προαναφερθέν) εξουσιοδοτημένο συνεργείο suzuki.

Ο αισθητήρας είναι αυτός που φαίνεται στη φωτό

speedsensor.jpg

Κατά τα λεγόμενα του αντιπροσώπου-μηχανικού και με εντολή του Σφακιανάκη "η αντικατάσταση του παραπάνω ανταλλακτικού γίνεται στο μοντέλο SUZUKI GSX 1250 FA (δωρεάν) γιατί με την πάροδο του χρόνου κάτι γίνεται με τις επαφές και σταματάει να δουλεύει το κοντέρ".

Αυτά μου είπε, αυτά σας μεταφέρω... τέλος καλό όλα καλά! :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατά τα λεγόμενα του αντιπροσώπου-μηχανικού και με εντολή του Σφακιανάκη "η αντικατάσταση του παραπάνω ανταλλακτικού γίνεται στο μοντέλο SUZUKI GSX 1250 FA (δωρεάν) γιατί με την πάροδο του χρόνου κάτι γίνεται με τις επαφές και σταματάει να δουλεύει το κοντέρ".

Αυτά μου είπε, αυτά σας μεταφέρω... τέλος καλό όλα καλά! :bye:

Λετε να κανουμε καμια βολτα απο τα συνεργεια στο ξεκαρφωτο και να τους πουμε να μας τα αλλαξουν ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας που εχουμε μπει στο τρυπακι κατι τετοιο αξιζει τον κοπο εστω να το σκεφτουμε?

Την γεφυρα στα πηρουνια εννοω.

dscf4613.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λετε να κανουμε καμια βολτα απο τα συνεργεια στο ξεκαρφωτο και να τους πουμε να μας τα αλλαξουν ?

Επίσης από το τμήμα εξυπηρέτησης της suzuki.gr μου είπαν ότι με την άδεια κυκλοφορίας της μηχανής και με επίσκεψη σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο της suzuki μπορούν να σε πληροφορήσουν για όποια τυχόν ανάκληση υπάρχει για τη μοτοσυκλέτα που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα