Jump to content
wolfering

Suzuki gsx 650 F

Recommended Posts

Λοιπον, καγκελα βρηκα και τα παραγγειλα. Τη Τεταρτη θα τα εχω.

Για πειτε καμια γνωμη για συναγερμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ρε παιδια για το GSX 1250 FA υπαρχουν μονο αυτα που εχουν εναν σκασμο λεφτα?? http://www.ebay.co.uk/itm/R-G-AERO-CRASH-PROTECTORS-BLACK-SUZUKI-GSX1250FA-CP0267BL-/221117791617?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item337ba5bd81

τιποτα αλλο δεν παιζει???...στεγνωσαμε απο ρευστο και δανεια πλεον δεν δινει κανεις :P :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γω αναρωτιεμαι για ποιο λογο ειναι τοσο ακριβα .

Τα περιμενα λιγο πανω απο τη μιση τιμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι όμως στο εξωτερικό τα προτιμούν πολλοί για κάποιο λόγο. Όντως είναι ακριβά αλλά μην ξεχνάς ότι σου δίνουν και τους αποστάτες για να βγεί το μανιτάρι στην τρύπα ώστε να μην τρυπήσεις πλαστικά. Δεν ξέρω αν δικαιολογούν την διαφορά της τιμής βέβαια. Άσε που είναι και σχετικά δύσκολο να μπουν :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γω αναρωτιεμαι για ποιο λογο ειναι τοσο ακριβα .

Τα περιμενα λιγο πανω απο τη μιση τιμη.

μα το κουφο ειναι οτι η ιδια εταιρεια σε ολα τα αλλα μοντελα ειναι 3 φορες κατω στην τιμη

και αλλη εταιρεια που να βγαζει μανιταρια για αυτο το μοντελο δεν μπορω να βρω :waycon1::pray: :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

4kings τι εξατμιση φορας , που την αγορασες/τοποθετησες και ποσο;

Εντυπωσεις ;

Αυτα τα ολιγα ...

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς κι εγώ που έψαχνα δεν βρήκα κάτι. Επίσης όπου κι αν έψαξα για να τα βρω πιο φθηνά.....δεν βρήκα τίποτα.

Κυριάκο δυστυχώς αυτά είναι για το bandit. Το δικό μας έχει την ιδιαιτερότητα ότι δεν υπάρχει εμφανές σημείο για να πιάσει το μανιτάρι, το οποίο σημαίνει ότι είτε τρυπάμε πλαστικά είτε θέλει έξτρα κομμάτι για να έρθει το μανιτάρι στην τρύπα του fairing και δυστυχώς αυτό είναι που ανεβάζει απ'ότι φαίνεται και την τιμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αύριο θα κάνω ένα τηλέφωνο στο motomarket να δω αν τα έχει και πόσο τα έχει. Δεν το βλέπω να προλαβαίνω να πάω από εκεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

4kings τι εξατμιση φορας , που την αγορασες/τοποθετησες και ποσο;

Εντυπωσεις ;

Αυτα τα ολιγα ...

ειναι φτιαγμενη στον race guns http://raceguns.gr μονο και μονο γιατι εχω ακουσει οτι κανει σωστη και καλη δουλεια γιατι κατα τ'αλλα απο θεμα χαρακτηρα ανθρωπου πολυ μετρια πραγματα

260 ευρω "ακατεβατα"

....ωραιος μπασος ηχος σε "ανεκτά" επιπεδα!

Αν καποιος εχει τις R&G τα μανιταρια και μας κανει εξυπηρετηση να μας τα δωσει για λιγο, το πιο πιθανο ειναι να μπορεσουμε να κανουμε μια καλη "κόπια" της βασης σε μηχανουργειο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν κάνω λάθος ο μόνος που τα έχει είναι ο φίλος intruder που είναι στην Κοζάνη :_unsure:

Λες να το ψάξουμε να το κάνουμε έτσι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λες να το ψάξουμε να το κάνουμε έτσι;

μονο ετσι θα μας ειναι προσιτά γιατι αλλιως .....την κατσαμε!

Τροποποιήθηκε από τον 4kings

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.rg-racing.com/Images/Products/ProductFields/pdf1090_60.pdf

Ρίξε μια ματιά στο pdf. Πιστεύεις οτι θα μπορέσουμε να βρούμε να μας φτιάξουν κάτι τέτοιο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οσο για τα μανιταρια κατω απο περιπου 250 δεν νομιζω να τα βρειτε ,αφου κ γω το ξεσκοnησα το θεμα κ απο δω(ελλαδα) ηταν οικονομικοτερα.δεν ξερω για την puig ενας φιλος τα εχει ,αλλα σε gsx650f .

οσο για το μηχανουργειο ,δεν ξερω εαν η σκληροτητα,η ελαστικοτητα κτλ θα κανουν τη δουλεια που πρεπει.το σαν πλαστικο εξωτερικο μερος επισης δεν ειναι μεταλο.

Τροποποιήθηκε από τον intruder

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι φτιαγμενη στον race guns http://raceguns.gr μονο και μονο γιατι εχω ακουσει οτι κανει σωστη και καλη δουλεια γιατι κατα τ'αλλα απο θεμα χαρακτηρα ανθρωπου πολυ μετρια πραγματα

260 ευρω "ακατεβατα"

....ωραιος μπασος ηχος σε "ανεκτά" επιπεδα!

Αν καποιος εχει τις R&G τα μανιταρια και μας κανει εξυπηρετηση να μας τα δωσει για λιγο, το πιο πιθανο ειναι να μπορεσουμε να κανουμε μια καλη "κόπια" της βασης σε μηχανουργειο!

Δεν χρειαζεται καμια αλλη αλλαγη αν αλλαχτε μονο το τελικο ?

Εχεις σκασιματα ή καποια διαφορα σε δυναμη χαμηλα ?

Την εκανες παραγγελια ή πηγες απλα απο εκει και την φορεσες ?

Παλι σε εξοδα θα με βαλετε :blush2:

Και δεν ξερω και τι να πρωτοβαλω , εξατμιση, μανιταρια ή τρομπα ?

Επισης τωρα τελευταια διαβαζοντας σε διαφορα φορουμ , καποιοι (λιγοι) , προχωρησαν και σε τοποθετηση γεφυρας στα πηρουνια .

Οχι οτι εχω κανενα προβλημα , ετσι οπως το παω εγω , αλλα λεμε τωρα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.rg-racing.../pdf1090_60.pdf

Ρίξε μια ματιά στο pdf. Πιστεύεις οτι θα μπορέσουμε να βρούμε να μας φτιάξουν κάτι τέτοιο;

οχι!!!...σε καμια περιπτωση!!

..πιστευα οτι ο ανταπτορας για να βγει το μανιταρι εξω ειναι πλακέ!

τον ηπιαμε! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν χρειαζεται καμια αλλη αλλαγη αν αλλαχτε μονο το τελικο ?

Εχεις σκασιματα ή καποια διαφορα σε δυναμη χαμηλα ?

Την εκανες παραγγελια ή πηγες απλα απο εκει και την φορεσες ?

Παλι σε εξοδα θα με βαλετε :blush2:

Και δεν ξερω και τι να πρωτοβαλω , εξατμιση, μανιταρια ή τρομπα ?

Επισης τωρα τελευταια διαβαζοντας σε διαφορα φορουμ , καποιοι (λιγοι) , προχωρησαν και σε τοποθετηση γεφυρας στα πηρουνια .

Οχι οτι εχω κανενα προβλημα , ετσι οπως το παω εγω , αλλα λεμε τωρα .

Παρτον ενα τηλεφωνο πρωτα τον "αντικοινωνικο" :P και πες του "εβαλες προσφατα σε ενα ασημι gsx ενα τελικο καζανακι μπορω να ερθω απο εκει να βαλω ενα ιδιο? "

Η δυναμη του ειναι το ιδιο γραμικη σε ολες τις στροφες, οταν κλεινεις το γκαζι αποτομα και το αφηνεις να ρολαρει εχει κατι τάου πάου πίου αλλα ειναι ωραια :D γιατι ειναι γλυκά και ..........μελωδικά :P :tooth::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την ίδια εντύπωση είχα κι εγώ :tooth:

Παναγιώτη το δικό μου μπερδεύει λίγο στα χαμηλά (κάτω από τις 2.5 χιλιάδες στροφές) και κάνει κάποια σκασίματα. Αν ζεσταθεί κάνει αρκετά. Δεν έχω βάλει βέβαια κάποια από τις Ελληνικές και δεν έχω και τάπα ακόμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην φτιαχνει επι τοπου πανω στην μηχανη την ενωση(το καζανακι εχει μονο ετοιμο) και βγαινει οποτε θες με μια βίδα χωρις να χαλασει κατι απο την "μαμα" εξατμιση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

4kings , ειχαμε ξεκινησει πριν απο λιγες ημερες μια συζητηση για τα φρενα του GSXF , εχεις προλαβει να κανεις καμια βολτα ωστε να εχεις αποψη ?

Kαι γενικα αναμενω με αγωνια τις εντυπωσεις σου μιας και εισαι ο 1ος με GSX1250F που γνωριζω (μετα απο εμενα :mB_kalo_e: ).

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα