Jump to content
wolfering

Suzuki gsx 650 F

Recommended Posts

Τι να μη βιαστώ;

Άμα παίξει πρόβλημα με το ευρώ οι τιμές θα διπλασιαστούν.

Επειδή τα Χριστούγεννα είναι ένα πρώτο όριο εξελίξεων, λέω να εκμεταλλευθώ τη βαθιά γνώση των εξελίξεων που έχω και να χτυπήσω το μοτόρι πριν να τραβάω τα μαλλιά μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μπλέκει το πράγμα πάλι.

Οκ, θα ρίξω μια ματιά και στο Diversion F γιατί δεν αποκλείω να έχεις και δίκιο.

Ξέρεις μήπως που να πάω για τεστ γιατί έχει πολύ μικρό δίκτυο η Yamaha;

Κοίτα, θα σου πρότεινα να τσεκάρεις με ένα τηλεφωνάκι όποιο σε βολεύει->ΕΔΩ Άν δεν είχα Yamaha και εγώ τον ληστή θα έπαιρνα. Όλα τα τέστ λένε τα καλύτερα. Η τιμή του Γιαμάχα είναι γύρω στα 7000 made in Japan όμως. Η εργονομία, το κιβώτιο και οι μεσαίες του θα σου κάνουν καλή εντύπωση πιστεύω...Όταν τα οδηγήσεις μπές να γράψεις και τις εντυπώσεις σου για τον επόμενο...cheers :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να μη βιαστώ;

Άμα παίξει πρόβλημα με το ευρώ οι τιμές θα διπλασιαστούν.

Επειδή τα Χριστούγεννα είναι ένα πρώτο όριο εξελίξεων, λέω να εκμεταλλευθώ τη βαθιά γνώση των εξελίξεων που έχω και να χτυπήσω το μοτόρι πριν να τραβάω τα μαλλιά μου.

:2funny: δεν λεω να το αφησεις κανα χρονο! απλα αν το σκευτεις καλα και να δεις τα υπερ κατα και να τα ζυγισεις οστε να σου βγει η αποφαση για ποιο απο τα 3!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:2funny: δεν λεω να το αφησεις κανα χρονο! απλα αν το σκευτεις καλα και να δεις τα υπερ κατα και να τα ζυγισεις οστε να σου βγει η αποφαση για ποιο απο τα 3!

:clapping2: το κατάλαβα και είπα να το χαλαρώσω λιγάκι.

Σε λίγες ημέρες άντε μια εβδομάδα θα το έχω αποφασίσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντε με το καλο, και οταν το αγορασεις και κανονιστει βολτα απο το φορουμ να εμφανιστεις να μου πεις εντυπωσεις! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα είμαι παρόν και ρίξω αναλυτικό τεστ από τις πρώτες και τις επόμενες εντυπώσεις μου για τους επόμενους.

Ευχαριστώ και πάλι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενδιαφέροντα και όμορφα <<μηχανάκια>> και τα τρία, με το Honda να έχει διαφορετικό προσανατολισμό όμως λόγω στησίματος κινητήρα (100ΗΡ σε σχέση με τους 78 των Yamaha - Suzuki τα οποία υπερτερούν σε ροπή χαμηλά)κατα την γνωμη μου θα είναι πιο βολικά για την χρήση που θέλει ο υποψήφιος αγοραστής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το tdm το σκεφτηκες?

Παλιό, αργό και ξεπερασμένο(κατά τη γνώμη μου).

Ο όγκος είναι καλός για να νομίζουν οι άσχετοι ότι έχεις μεγάλη μηχανή, αλλά εάν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο θα κρατούσα το στρόμα μου, που είναι και άψογο και ως γνωστόν κάνει και τα πάντα.

Ενδιαφέροντα και όμορφα <<μηχανάκια>> και τα τρία, με το Honda να έχει διαφορετικό προσανατολισμό όμως λόγω στησίματος κινητήρα (100ΗΡ σε σχέση με τους 78 των Yamaha - Suzuki τα οποία υπερτερούν σε ροπή χαμηλά)κατα την γνωμη μου θα είναι πιο βολικά για την χρήση που θέλει ο υποψήφιος αγοραστής.

Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου.

Κατάλαβες τι ακριβώς θέλω και πως θα το χρησιμοποιώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα σου προτεινα να ανταλλαξεις με μπαντιτ 1250 και κανα χιλιαρικο+ (θα παρεις πιο καινουργιο μοντελο απο το δικο σου και λιγοτερα χλμ).

Ολα τα 650 επιταχυνουν,με αυτο ισοπεδωνεις!Συμφωνω οτι με το 650 καλυπτεσαι εκτος υπερβολων,αλλα αφου εισαι σε κατασταση αλλαγης μοτο δεν θα σου κοστισει ουτε σε κοστος αποκτησης ουτε συντηρησης τιποτα το ιδιαιτερα παραπανω.

Οι εκδρομες θα δεις ποσο πιο ευκολες θα γινουν,ειδικα δικαβαλος και φορτωμενος.

Τροποποιήθηκε από τον kostasV

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα σου προτεινα να ανταλλαξεις με μπαντιτ 1250 και κανα χιλιαρικο+ (θα παρεις πιο καινουργιο μοντελο απο το δικο σου και λιγοτερα χλμ).

Ολα τα 650 επιταχυνουν,με αυτο ισοπεδωνεις!Συμφωνω οτι με το 650 καλυπτεσαι εκτος υπερβολων,αλλα αφου εισαι σε κατασταση αλλαγης μοτο δεν θα σου κοστισει ουτε σε κοστος αποκτησης ουτε συντηρησης τιποτα το ιδιαιτερα παραπανω.

Οι εκδρομες θα δεις ποσο πιο ευκολες θα γινουν,ειδικα δικαβαλος και φορτωμενος.

Πήγα και το ζαχάρωνα όταν το είχε στην υπερβολική προσφορά των έξι χιλιάρικων.

Όλα όσα λες είναι σωστά και τα έχω τσεκάρει. Φοβάμαι όμως ότι κατανάλωση θα είναι αισθητά αυξημένη και μέσα στην πόλη, όπου κυρίως θα κινούμαι, και στα ταξίδια με γρήγορους ρυθμούς.

Με τις προοπτικές της βενζίνης που είναι να αγγίξει άμεσα το 1,7 και προοπτικά το 2ευρω δεν είναι να παίζει κανείς.

Βάλε και αυξημένα κόστη ασφάλισης και τελών κυκλοφορίας και τότε ίσως συμφωνήσεις μαζί μου ότι δεν κάνει για τις ανάγκες και την περίπτωσή μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα και το ζαχάρωνα όταν το είχε στην υπερβολική προσφορά των έξι χιλιάρικων.

Όλα όσα λες είναι σωστά και τα έχω τσεκάρει. Φοβάμαι όμως ότι κατανάλωση θα είναι αισθητά αυξημένη και μέσα στην πόλη, όπου κυρίως θα κινούμαι, και στα ταξίδια με γρήγορους ρυθμούς.

Με τις προοπτικές της βενζίνης που είναι να αγγίξει άμεσα το 1,7 και προοπτικά το 2ευρω δεν είναι να παίζει κανείς.

Βάλε και αυξημένα κόστη ασφάλισης και τελών κυκλοφορίας και τότε ίσως συμφωνήσεις μαζί μου ότι δεν κάνει για τις ανάγκες και την περίπτωσή μου.

:lipssealed: ησουν ετοιμος για αγορα,προλαβαινες την προσφορα με στρωμα 6ετιας και διαφορα 1800 ευρω για οδοστρωτηρα του κουτιου και κρατηθηκες?

Συγχαρητηρια για την ψυχραιμια σου! :tooth:

Περα απο την πλακα,συμφωνω οτι πλεον υπολογιζουμε και το ευρω και θα συνεχισουμε να το κανουμε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα κανεις!

Απο το 650 να περιμενεις 5 και κατι λιτρα εντος-εκτος πολης με σβελτους ρυθμους,εχω 25000 και εχω δωσει μονο για λαδια-φιλτρα και 2 τακακια πισω(τα μπροστα τα εχω ακομη) και ενα μπροστινο λαστιχο.Εχει σιγουρια σε υψηλες ταχυτητες και χωρις κραδασμους,με 3η εχει 170 και 4η 205,τελικη 230+ (κοντερ παντα).Ειναι στοιχεια που θα σε αφησουν ικανοποιημενο.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α, γειά σου.

Το θέμα είναι ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα και τις περισσότερες φορές δεν είμαστε σε θέση να εξαντλήσουμε τις δυνατότητες μιας τέτοιας μότο.

Τα άλλα είναι για μούρη και για ορισμένους, που πράγματι μπορεί να έχουν ειδικές και αυξημένες ανάγκες.

Εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς.

Σε καμία περίπτωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν σε φτιάχνει εξωτερικά πάρε το!! Άθραυστο, και πολύ όμορφο. Αξίζει σίγουρα τα λεφτά του!

Στην θέση σου θα έβλεπα και για το cbf για το λόγο ότι έχει καλύτερα φρένα και στήσιμο, και είναι πολύ πιο οικονομικό σε κατανάλωση, με 100χμ σχεδόν παραπάνω αυτονομία (αν ενθυμούμαι καλά).

Φυσικά και τα δύο είναι ισάξια στην άνεση και στις τουριστικές ικανότητες.

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν σε φτιάχνει εξωτερικά πάρε το!! Άθραυστο, και πολύ όμορφο. Αξίζει σίγουρα τα λεφτά του!

Στην θέση σου θα έβλεπα και για το cbf για το λόγο ότι έχει καλύτερα φρένα και στήσιμο, και είναι πολύ πιο οικονομικό σε κατανάλωση, με 100χμ σχεδόν παραπάνω αυτονομία (αν ενθυμούμαι καλά).

Φυσικά και τα δύο είναι ισάξια στην άνεση και στις τουριστικές ικανότητες.

cbf, ε;

Λες;

Υπόσχομαι να το τσεκάρω κι αυτό μέσα στην εβδομάδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το cbf στοιχίζει ένα και πλέον χιλιάρικο παραπάνω από το suzuki, το περιοδικό που κοιτώ μου δείχνει μικρότερη ιπποδύναμη και μικρότερη ροπή(αλλά σε λιγότερες στροφές).

Καλοτάξιδο, δε λέω, αλλά πόση σχέση έχει με τα επιμέρους χαρακτηριστικά του gsx 650 F;

Είναι το ίδιο φρέσκο σχεδιαστικά ή παραπέμπει σε προηγούμενες χρονιές;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To cbf έχει πιο κοντές σχέσεις. Στο suzuki είναι πιο "ταξιδιάρικες". Και τα δύο είναι καλά και αξιόπιστα! Όποιο σου κάνει το κλίκ εμφανισιακά αγοράζεις!

Εγώ βέβαια θα αγόραζα bandit 1250 για να είμαι ειλικρινής....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με συγχωρείς αλλά μεταξύ των δύο η καρδιά... επιλέγει το gsx 650 F.

Θέμα οπτικής και τίποτα παραπάνω.

Το 1250 το απέφυγα, όπως εξήγησα και πιο πάνω, γιατί φοβήθηκα την κατανάλωση.

Το θέλω για εργαλείο που θα πηγαίνω καθημερινά στη δουλειά μου και η οικονομία παίζει το ρόλο της. Τουλάχιστον για εμένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσεξε και την παραμετρο αbs,γιατι με συχνη χρηση και δικαβαλο,ταξιδια το θεωρω αναγκαιο (θα απερριπτα οποιο δεν ειχε)

Τροποποιήθηκε από τον kostasV

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με συγχωρείς αλλά μεταξύ των δύο η καρδιά... επιλέγει το gsx 650 F.

Θέμα οπτικής και τίποτα παραπάνω.

Το 1250 το απέφυγα, όπως εξήγησα και πιο πάνω, γιατί φοβήθηκα την κατανάλωση.

Το θέλω για εργαλείο που θα πηγαίνω καθημερινά στη δουλειά μου και η οικονομία παίζει το ρόλο της. Τουλάχιστον για εμένα.

Περί καρδιάς, δεν είμαι καρδιολόγος, αλλά θα πρότεινα και εγώ το gsx...διότι είναι θέμα ψυχικής υγείας.

Τώρα περί κυβικών και κατανάλωσης, θα σου πω ότι είναι στα ίδια επίπεδα. Στην πράξη χρήστες δηλώνουν ότι καίει λιγότερο το 1250. Ίδια σασί, αλλά πιο πολύ ροπή σε λιγότερες στροφές άρα και λιγότερο ζόρισμα.

Ιδού οι αποδείξεις...

κατανάλωση 650

κατανάλωση 1250

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικά το 1250 απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να έχουν πραγματική δύναμη στο δεξί γκριπ από το ρελαντί. Αν νιώθεις ότι είσαι λίγο πιο συντηρητικός στο θέμα ροπής, τότε πάρε το 650, το οποίο 2 κλικ πιο γρήγορο από το στρώμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα