Jump to content
wolfering

Suzuki gsx 650 F

Recommended Posts

Χαιρετώ όλους τους φίλους.

Ψάχνω, ψάχνω, ψάχνομαι για νέο μοτόρι και δυσκολεύομαι να αποφασίσω.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εξαιρετικό V Strom που έχω θα το αποχωριστώ και μάλιστα πολύ σύντομα. Καλά πέρασα μαζί του και παράπονο δεν έχω, αλλά ήλθε η ώρα της αλλαγής. Σκέπτομαι να πάω σε κάτι πιο street γιατί το στρόμα μου τα έξι χρόνια που το έχω μόνο από λάθος πάτησε χώμα. Είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει και δεν σκέφτομαι να το βάλλω μέσα στις επιλογές μου.

Οι ανάγκες μου μοιάζουν με εκείνες του μέσου αναβάτη και κάτι παραπάνω.

Εξηγούμαι...

Χρησιμοποιώ τη μηχανή για τις καθημερινές μου μετακινήσεις, χειμώνα-καλοκαίρι, περνώντας αρκετές ώρες πάνω στη σέλα. Το παραπάνω προκύπτει από το γεγονός ότι μένω εκτός Αθηνών(περίπου 35 χλμ μακρυά από το κέντρο) και κάθε ημέρα μπαίνω και βγαίνω στην πόλη για τη δουλειά μου. Προκύπτει λοιπόν καθημερινά μια διαδρομή πάνω από 100 χιλιόμετρα, που τους πιο ζεστούς μήνες πολύ συχνά μπορεί να φθάσει και τα 200-250(με βολτίτσες το απόγευμα και τα βραδάκια μετά τη δουλειά).

Θέλουμε με τη σύζυγο και κοντινές εκδρομούλες κάποια καλοκαιρινά ΣΚ, αλλά δεν είναι ο πρώτος στόχος τα ταξίδια.

Νομίζω λοιπόν, ότι χρειάζομαι μία μοτό με χαμηλή κατανάλωση, εύχρηστη, αξιόπιστη, εύκολη στο χειρισμό, που να με κάνει να χαμογελάω οδηγώντας και να μου παρέχει καλή κάλυψη από τον αέρα(το κρύο ιδιαίτερα), μια ανθρώπινη θέση οδήγησης και να μου δίνει διαφορετική αίσθηση από το V Strom.

Με τα κριτήρια αυτά και με δεδομένο ότι δεν θέλω να ξοδέψω μια περιουσία καταλήγω στο gsx 650 F και θα παρακαλούσα να κάνουμε μια συζήτηση για τη μηχανή αυτή(δεν υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναρτήσεις στο φόρουμ μας μέχρι σήμερα), αλλά και να ακούσω κάποιες προτάσεις, που μπορεί να έχει κάποιος άλλος, καθώς δεν βιάζομαι και δεν πιέζομαι να αποφασίσω.

Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Συντροχε δεν θα μιλησω εκ πειρας-διοτι δεν εχω-αλλα εξ ερευνας απο περιοδικα ιντερνετ φορουμς κ.α., αρα δεν μπορω να ειμαι ακρως αξιοπιστος....παρολα αυτα θα πω την γνωμη μου!

Λοιπον απ οσο ξερω το gsx 650f βασιζεται στο bandit. Βασικα είναι το ίδο με αλλα πλαστικά λίγο πιο σπορ και επιθετικά. Οπως και το bandit ειναι εξαιρετικη value for money προταση που θα τα κάνει όλα μετρια χωρις να αφήνει ασχημη αίσθηση. Θα σε ταξιδέψει λιγότερο άνετα απο το στρωμα αλλα στην πολη θα ναι περισσοτερο ευέλικτο λόγω μικρότερου όγκου. Γενικά ακούω οτι είναι άνετο, με καλή ανεμοκάλυψη (πράγμα που βελτιώβεται και αλλο) εχει μοχλικό πίσω και στην εκδοση του 2011 έχει προστεθεί και το ABS. Μου αρέσει και ο πίνακας οργάνων που είναι κάτι παραπάνω απο πλήρης και με την προσθήκη μιας yoshi μιλάμε για όπλο.

Αλογα 85 δίνει η σουζουκι που μαλλον θα ναι 78-79 στο τροχό. Σίγουρα ταξιδεύει, πόλη παει άνετα αν συνηθήσεις το βάρος. Α και δεν έχει ακουστεί τίποτα για βλάβες. Αν θέλεις να δεις για κατναλώσεις κανα search στο νετ για το bandit 650. Ιδιο κινητήρα φοράνε. Ανθρωπινη θέση οδήγησης φαίνεται να έχει και σίγουρα θα δεις διαφορά απο το στρωμα.

Το σκεφτόμουνα και εγώ να το παρω πριν αποφασίσω για το er6 αλλα μέχρι φέτος δεν το φέρνανε με ABS και δεν το προτίμησα.

Κάλες αγορές πάντως....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Suzuki gsx 650 F Μου αρέσει, μου κάνει, να το πάρω?

Και μόνο απ' τον τίτλο, θα σου πω χτύπα το. :_thumbsup:

Αν ρωτάς για λόγους αξιοπιστίας, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συντροχε δεν θα μιλησω εκ πειρας-διοτι δεν εχω-αλλα εξ ερευνας απο περιοδικα ιντερνετ φορουμς κ.α., αρα δεν μπορω να ειμαι ακρως αξιοπιστος....παρολα αυτα θα πω την γνωμη μου!

Λοιπον απ οσο ξερω το gsx 650f βασιζεται στο bandit. Βασικα είναι το ίδο με αλλα πλαστικά λίγο πιο σπορ και επιθετικά. Οπως και το bandit ειναι εξαιρετικη value for money προταση που θα τα κάνει όλα μετρια χωρις να αφήνει ασχημη αίσθηση. Θα σε ταξιδέψει λιγότερο άνετα απο το στρωμα αλλα στην πολη θα ναι περισσοτερο ευέλικτο λόγω μικρότερου όγκου. Γενικά ακούω οτι είναι άνετο, με καλή ανεμοκάλυψη (πράγμα που βελτιώβεται και αλλο) εχει μοχλικό πίσω και στην εκδοση του 2011 έχει προστεθεί και το ABS. Μου αρέσει και ο πίνακας οργάνων που είναι κάτι παραπάνω απο πλήρης και με την προσθήκη μιας yoshi μιλάμε για όπλο.

Αλογα 85 δίνει η σουζουκι που μαλλον θα ναι 78-79 στο τροχό. Σίγουρα ταξιδεύει, πόλη παει άνετα αν συνηθήσεις το βάρος. Α και δεν έχει ακουστεί τίποτα για βλάβες. Αν θέλεις να δεις για κατναλώσεις κανα search στο νετ για το bandit 650. Ιδιο κινητήρα φοράνε. Ανθρωπινη θέση οδήγησης φαίνεται να έχει και σίγουρα θα δεις διαφορά απο το στρωμα.

Το σκεφτόμουνα και εγώ να το παρω πριν αποφασίσω για το er6 αλλα μέχρι φέτος δεν το φέρνανε με ABS και δεν το προτίμησα.

Κάλες αγορές πάντως....

Σκέψου να είχες και προσωπική εμπειρία... :_thumbsup:

Η περιγραφή του είναι πλήρης, ισορροπημένη και νηφάλια. Ταιριάζει, δε, με τις σκέψεις μου και αυτά που θέλω να κάνω. Νομίζω ότι με φέρνεις πιο κοντά στο μοτόρι αν και είναι χειμώνας ακόμη και ο καιρός δεν με φτιάχνει για αγορές. Θέμα εβδομάδων όμως...

Δίκιο έχεις. Έτσι το σκέφτομαι κι εγώ. Έχω κοιτάξει πολλά μηχανάκια αλλά αυτό είναι από εκείνα, που μου έκατσαν με την πρώτη ματιά, που λένε...

Μεταπωλητική δυνατότητα θα έχει όμως ή είναι από αυτά που τα παντρεύεσαι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνω με μοτο λοβερ.ενα τεστ ντραϊβ κανε του για να εισαι σιγουρος και αμα σου κανει παρτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δίκιο έχεις. Έτσι το σκέφτομαι κι εγώ. Έχω κοιτάξει πολλά μηχανάκια αλλά αυτό είναι από εκείνα, που μου έκατσαν με την πρώτη ματιά, που λένε...

Μεταπωλητική δυνατότητα θα έχει όμως ή είναι από αυτά που τα παντρεύεσαι;

Έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση (με τα οικονομικά εννοώ), όλοι "παντρεμένοι" είμαστε με τα μοτόρια μας. Διάκριση καμμία. :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρωτα απο ολα πας για καινούργιο η μτχ ?

Μεταχειρισμένα που έριξα μια ματιά βρίσκεις και με 4500 χωρίς ABS αλλα σίγουρα αν πας μετρητά πέφτει και άλλο η τιμη. Αν πας για καινουργιο καλύτερα να το παντρευτείς η να περιμένεις να ριξεις τις απαιτήσεις σου γιατί δεν κρατούν μεταπωλητική αξία.

Είναι ενα πολύ καλό και τίμιο μηχανάκι αλλα ο Ελλην ακόμα και εν καιρώ κρίσης θα προτιμήσει κατι με πολλά R στα πλαστικα η ένα παπάκι.Σπάνια κατι ενδιάμεσα! Πόσα πολλά πράγματα θα κερδίζαμε ως λαός αν δεν προσπαθούσαμε τόσο πολυ πολύ να φανούμε. Ντάξει ολοι είμαστε λιγο ψωνια αλλα είναι απίστευτο πως μερικοι υποτιμούν τρελές ευκαιρίες επειδή δεν είναι ποζεραδικες. Καλυτερα για τους υπόλοιπους βέβαια.

Σίγουρα με τιμή καινούργιου στα 5990 φυσικά και αξίζει να το παρεις κουτα και να χαρείς την παρθενία του !

Πάντως αν σκέφτεσαι να το κρατήσεις όσο και το στρώμα σίγουρα μετα απο 6 χρόνια δεν θα μπορέσει να κρατήσει τιμή.

Πάρτο για τα γούστα σου, κανε το κομματι σου οσο καλυτερο μπορεις εν μέσω κρίσης και πιο μετά αν και όποτε μπορέσεις πας σε κάτι άλλο με λιγότερες ενοχές οτι το σκότωσες. Πιες του το αίμα και μετα αν δεν σε έχει κερδίσει δώστο για ένα κουτί γλυκα. Αρκεί να πάρεις όσο περισσοτερα μπορεις και αγοραστης αργα η γρηγορα με πολλα η λίγα θα βρεθει!

Το συγκεκριμένο είναι έρωτας και με προικά αλλα υψηλή τιμή.

Ο σύνδεσμός μου

Τροποποιήθηκε από τον GeOx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ομορφο μηχανακι και τιμιο.Στημενο στη βαση του bandit,αρα αξιοπιστο,ανεμοκαλυψη με τα φαιρινγκ,και ψαρωτικο look στο λευκο-μπλε χρωμα.

Μονο ''αρνητικο'' κατ' εμε το βαρος που φτανει καμια 245 νομιζω,αλλα δεν νομιζω να ειναι θεμα,εκτος απο τους επιτοπιους ελιγμους.

Για μεταπωληση,δεν μπορεις να το πεις και επενδυση,αλλα τωρα πια,ολα τα σφαζουν ολα τα μαχαιρωνουν...

Το ειχα βαλει στο ματι οταν πρωτοηρθε,αλλα μετα μου εκατσε το ΧΧ.

Δεν κυκλοφορουν και πολλα παντως,ε???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ομορφο μηχανακι και τιμιο.Στημενο στη βαση του bandit,αρα αξιοπιστο,ανεμοκαλυψη με τα φαιρινγκ,και ψαρωτικο look στο λευκο-μπλε χρωμα.

Μονο ''αρνητικο'' κατ' εμε το βαρος που φτανει καμια 245 νομιζω,αλλα δεν νομιζω να ειναι θεμα,εκτος απο τους επιτοπιους ελιγμους.

Για μεταπωληση,δεν μπορεις να το πεις και επενδυση,αλλα τωρα πια,ολα τα σφαζουν ολα τα μαχαιρωνουν...

Το ειχα βαλει στο ματι οταν πρωτοηρθε,αλλα μετα μου εκατσε το ΧΧ.

Δεν κυκλοφορουν και πολλα παντως,ε???

SPAM ON

Δεν κυκλοφορούν πολλα. Προσωπικά μόνο σε έκθεση εχω δει!!! Τα ξαάπα , φταιει που δεν είναι πουλ-μουρ.

Στην Ελλαδα πηγε άπατο όπως και πολλα άλλα μηχανάκια er6 F, XJ6 diversion F, Gladius, beneli trek, Suzuki Sv....

SPAM OFF

Τροποποιήθηκε από τον GeOx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

wolfering Οπως σου ειπαν τα παιδια.Απο τις πιο τιμιες αγορες που μπορεις να κανεις.Η ελαστικοτητα του μοτερ κ ο πολυ καλος ψεκασμος θα ειναι συμμαχος στις δυσκολιες της πολης ενω στην εθνικη τα φαιρινγκ θα κανουν πολυ καλα την δουλεια τους.Βελτιωνεις καποια στιγμη αναρτησεις κ φρενα κ δεν θες τιποτε αλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε Bandit 1250 να χορτάσεις ροπόγκαζο.

Είναι το ίδιο μηχανάκι σε κιλά, καίει τα ίδια (ίσως και λιγότερο, και με λιγότερα πλαστικά (που σπάνε όταν σου πέσει από τον πλάγιο). Η ανεμοκάλυψη είναι η ίδια.

Φιλικά..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρωτα απο ολα πας για καινούργιο η μτχ ?

Είναι ενα πολύ καλό και τίμιο μηχανάκι αλλα ο Ελλην ακόμα και εν καιρώ κρίσης θα προτιμήσει κατι με πολλά R στα πλαστικα η ένα παπάκι.Σπάνια κατι ενδιάμεσα! Πόσα πολλά πράγματα θα κερδίζαμε ως λαός αν δεν προσπαθούσαμε τόσο πολυ πολύ να φανούμε. Ντάξει ολοι είμαστε λιγο ψωνια αλλα είναι απίστευτο πως μερικοι υποτιμούν τρελές ευκαιρίες επειδή δεν είναι ποζεραδικες. Καλυτερα για τους υπόλοιπους βέβαια.

Σίγουρα με τιμή καινούργιου στα 5990 φυσικά και αξίζει να το παρεις κουτα και να χαρείς την παρθενία του !

Πάντως αν σκέφτεσαι να το κρατήσεις όσο και το στρώμα σίγουρα μετα απο 6 χρόνια δεν θα μπορέσει να κρατήσει τιμή.

Πάρτο για τα γούστα σου, κανε το κομματι σου οσο καλυτερο μπορεις εν μέσω κρίσης και πιο μετά αν και όποτε μπορέσεις πας σε κάτι άλλο με λιγότερες ενοχές οτι το σκότωσες. Πιες του το αίμα και μετα αν δεν σε έχει κερδίσει δώστο για ένα κουτί γλυκα. Αρκεί να πάρεις όσο περισσοτερα μπορεις και αγοραστης αργα η γρηγορα με πολλα η λίγα θα βρεθει!

Το συγκεκριμένο είναι έρωτας και με προικά αλλα υψηλή τιμή.

Ο σύνδεσμός μου

Ενδιαφέρομαι για καινούργιο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τώρα εάν προκύψει κάποια ευκαιρία-πραγματική ευκαιρία-και δεν μιλάω μόνο από άποψη της τιμής, το συζητάω.

Ο έλληνας είναι πραγματικά μυστήρια ράτσα. Πολύ μυστήρια. Είχα πάει στην BMW και ο τυπάκος με κατέβασε στο γκαράζ, όπου είχε μαζέψει ένα σωρό GS 1200, που τα πήγαιναν πίσω γιατί δεν μπορούν πλέον να τα συντηρήσουν και να ταΐσουν βενζίνες. Ακόμη και με 5-7.000 χιλιόμετρα τα παρατάνε αρκεί να ξεμπλέξουν. Τι να πει κανείς με τον προγραμματισμό της ζωής του, που έχει κάνει ο καθένας :whistling:

wolfering Οπως σου ειπαν τα παιδια.Απο τις πιο τιμιες αγορες που μπορεις να κανεις.Η ελαστικοτητα του μοτερ κ ο πολυ καλος ψεκασμος θα ειναι συμμαχος στις δυσκολιες της πολης ενω στην εθνικη τα φαιρινγκ θα κανουν πολυ καλα την δουλεια τους.Βελτιωνεις καποια στιγμη αναρτησεις κ φρενα κ δεν θες τιποτε αλλο.

Αυτή είναι και η δική μου εντύπωση και γι αυτό καταλήγω στο μηχανάκι αυτό. Πλήρες για τις ανάγκες μου και ισορροπημένο. Εξάλλου, καβαλώντας περίπου 29 χρόνια μηχανές έχει πεισθεί ότι το καλύτερο είναι εχθρός του καλού. :whistling:

Πάρε Bandit 1250 να χορτάσεις ροπόγκαζο.

Είναι το ίδιο μηχανάκι σε κιλά, καίει τα ίδια (ίσως και λιγότερο, και με λιγότερα πλαστικά (που σπάνε όταν σου πέσει από τον πλάγιο). Η ανεμοκάλυψη είναι η ίδια.

Φιλικά..

Δημήτρη το 1250 το travel, που κοίταγα έχει πολύ-μα πολύ-μεγαλύτερη κατανάλωση. Ιδιαίτερα μέσα στην πόλη όπου εγώ θα κινούμαι κατά κύρια βάση. Πράγματι όταν βγεις για ταξιδάκι όλα βελτιώνονται και η κατανάλωση πέφτει σημαντικά, αλλά τα περισσότερα χλμ θα τα κάνει σε αστικό περιβάλλον και μάλιστα σε ώρες αιχμής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κλείστηκε το test ride και το πολύ μέχρι την Τρίτη θα ξέρω εάν "κουμπώνω" πάνω του ή όχι.

Νομίζω όλα θα πάνε καλά, όμως, και σύντομα θα μπορώ να ποστάρω κι εγώ στα... ευχάριστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θα σε ενδιεφερε και το cbr 600 f 2011? ειναι ποιο street απο το gsx μιας και εχει κλιπ ονς αλλα δεν ειναι υπερβολικα χαμιλα ουτε πολυ επιθετικη θεση οδιγισης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θα σε ενδιεφερε και το cbr 600 f 2011? ειναι ποιο street απο το gsx μιας και εχει κλιπ ονς αλλα δεν ειναι υπερβολικα χαμιλα ουτε πολυ επιθετικη θεση οδιγισης!

Μου προτείνεις δηλαδή να ρίξω μια ματιά και σ΄ αυτό πριν αποφασίσω τελικά;

Δεν είναι κακή ιδέα, αν και το cbr 600 f μου φαίνεται πιο επιθετικό(και κουραστικό) από το suzuki.

Αλήθεια πόσο κοστίζει αυτό και τι μπορεί να καίει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ενισχύσω με ένα λόγο παραπάνω γιατί να πάρεις το συγκεκριμένο μοτό, είναι το μόνο μεσαίο street από τα τετρακύλινδρα το ανταγωνισμού στο οποίο οι suzuκαιοι όχι μονο δεν τσιγκουνευτίκαν.. έχουν τοποθετήσει:

1.αμορτισέρ με prolink ενώ τα cbf600,xj6, fazer λόγο φτήνιας κατασκευής,βάζουν prolink μόνο για τα μεγάλα αδέρφια τους 800-1000cc,

2. υδραυλικό συμπλέκτη όταν οι υπόλοιποι για τους ίδιους λόγους στα μεσαία φοράνε ντίζες

είχα την ευκαιρία να έχω στην κατοχή μου για 15μέρες ένα suzuki bandit 650SA '09 κατόπιν καταλαβα οτι δε υπάρχει θέμα (εκτός του καυταναλωτισμού) κάλυψης των αναγκών συγκρινόμενο με τα cbf1000 και bandit 1250 συνυπολογίζοντας αξία-τιμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου προτείνεις δηλαδή να ρίξω μια ματιά και σ΄ αυτό πριν αποφασίσω τελικά;

Δεν είναι κακή ιδέα, αν και το cbr 600 f μου φαίνεται πιο επιθετικό(και κουραστικό) από το suzuki.

Αλήθεια πόσο κοστίζει αυτό και τι μπορεί να καίει;

εχω 3 περιοδικα για το cbr να τα γραψω ολα? χεχε θα σου πω αμεσως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ενισχύσω με ένα λόγο παραπάνω γιατί να πάρεις το συγκεκριμένο μοτό, είναι το μόνο μεσαίο street από τα τετρακύλινδρα το ανταγωνισμού στο οποίο οι suzuκαιοι όχι μονο δεν τσιγκουνευτίκαν.. έχουν τοποθετήσει:

1.αμορτισέρ με prolink ενώ τα cbf600,xj6, fazer λόγο φτήνιας κατασκευής,βάζουν prolink μόνο για τα μεγάλα αδέρφια τους 800-1000cc,

2. υδραυλικό συμπλέκτη όταν οι υπόλοιποι για τους ίδιους λόγους στα μεσαία φοράνε ντίζες

είχα την ευκαιρία να έχω στην κατοχή μου για 15μέρες ένα suzuki bandit 650SA '09 κατόπιν καταλαβα οτι δε υπάρχει θέμα (εκτός του καυταναλωτισμού) κάλυψης των αναγκών συγκρινόμενο με τα cbf1000 και bandit 1250 συνυπολογίζοντας αξία-τιμή.

Τοποθετήσε με γενναιότητα βλέπω παρά το ότι είσαι κάτοχος Honda.

Τέτοιες απόψεις έχουν συνήθως μεγαλύτερη αξία.

Τώρα για τις τεχνικές λεπτομέρειες(αν και καθόλου λεπτομέρειες), που αναφέρεις δεν τις ήξερα, ούτε θεώρησε ο πωλητής σκόπιμο να μου τις επισημάνει.

Θα ρωτήσω αύριο όμως, μήπως και έχει αλλάξει κάτι. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Honda%20CBR600F%2011%20%206.jpg πρωσοπικα μου αρεσει σε μπλε και μετα σε κοκκινο!

εχουμε και λεμε!

αλεξισφερος κινητηρας απο το hornet (βασικα ειναι ενα street hornet με πλαστικα)

ριθμιζομενες αναρτησεις μπρος και πισω

ανεστραμενο πιρουνι 41 mm και συμβατικο ψαλιδι.

υψος σελας 800 mm.

πλαισιο μονης ραχοκοκαλιας.

μεταξονιο 1,437

μηκος 2,150

πλατος 740

καστερ (μοιρες) 25

ιχνος 99

βαρος 211

κινητηρας

ιπποι 100/12,000 σ.α.λ

ροπη 6,5/ 10,500 σ.α.λ

συμπιεση 12:1

διαμετροςxδιαδρομη 67χ42,5

χωριτικοτιτα ρεζερβουαρ 18,4

καταναλωση 6,5

τελικη ταχυτιτα 246

πλαισιο-αναρτησεις

αρκουντος ακαμπτο και στη γρηγορη οδηγηση συνδυαζεται με αλουμινενιο ψαλιδι και ανεστραμμενο πιρουνι με το τελευταιο να προερχεται απο το cbr600rr αλλα μεδιαφορετικα χαρακτηριστικα στη συμπιεση του.(ποιοτικη η λειτουργια και των 2)

για την αποσβεση επαναφορας αλα και την προφορτιση του ελατηριου μπορειτε να επεμβετε στις ρυθμισεις του.

το νεο μοντελο χαρακτηριζεται και απο υποδειγματικη σταθεροτιτα κοντα στην τελικη του που δεν αφηνει παραπονα.

εργονομια: σπορ αλλα οχι ακραια

το τιμονι,σελα και μαρσπιε βρισκονται ενα κλικ πιο "κατω" απο τα σκληροπιρινικα ss δινοντας προτεραιοτητα στην ανεση και οχι στον απολυτο ελεγχο σε ακραιες συνθηκες, με ευεργετικα αποτελεσματα στην καθημερινη χρηση.

η σελα ειναι μεγαλη σε διαστασεις και επενδυμενη με πλουσιο αφροδες κρατωντας ετσι ξεκουραστα τα μαλακα μορια ακομη και μετα απο πολυωρη οδηγηση. τα clip-on εχουν τοποθετηθει πανω απο την πλακα του πιρουνιου εχουν σωστο πλατος και προσφερουν καλο μοχλο, χωρις παραλληλα να κουραζουν τους καρπους. οσο για τον συνεπιβατη τα νεα ειναι ευχαριστα με την σελα να εμφανιζεται αρκετα ανετη ακομη και σε μεγαλυτερες διαδορμες διαθετοντας ικανοποιητικο αφροδες και σωστα τοποθετιμενα μαρσπιε. δεν υπαρχουν χειρολαβες αλλα δυο εσοχες αριστερα και δεξια για καλυτερη στηριξη.

αισθητικη/ποιοτιτα:

η ποιοτιτα της μοτοσυκλετας βρισκεται στα γνωστα υψηλα στανταρ της honda που πλαστικα και μεταλλικες επιφανειες πειθουν με την ποιοτητα της βαφης αλλα και με της συναρμολογησης!

κινητηρας:

ο 16 βαλβιδος 4 κυλινδρος 100 ιππων ειναι απολυτα φιλικος και ικανος να κινησει ταχυτατα την μοτοσυκλετα.

δουλευει βελουδινα απο το ρελαντι μεχρι τον κοφτη και αποδιδει στωτα την δυναμη του χωρις τρυπες χαμηλα και σπεσματα ψηλα. αλλα ειναι 600αρης και το δειχνει κατι που σημενει οτι πρεπει να ανεβασετε ακρετες στροφες για να δειξε τα δοντια του.

ωστοσο δαν δεν χρειαζεστε ολη αυτην την ισχυ μπορειτε να κινειστε ολη μερα με την6η και 3.000 σ.α.λ.

φρενα

η μοτοσυκλετα ειναι εφοδιασμενη με c-abs(το c-abs φανερωνει τις αρετες του ειδικα στο φρεγμενο οδοστωμα). οι δυο μπροστινοι δισκοι των 296 χλστ συνδυαζονται με τριπιστονες δαγκανες της nissin ενω για το πισω δισκο ενος εμβολου. στο δρομο το συστημα παρουσιαζεται ακρος αποτελεσματικο προσφεροντας παραλληλα καλη αισθηση στην μανετα.

η ταχυτητα του cbr θα μειωθει γρηγορα και αποφοσιστικα ακομη και αν κινειστε με περισσοτερα απο 200 χλμ με τα σημαδια της κοπωσης να μην κανουν την εμφανηση τους ακομη και σε παρατεταμενη χρηση. φυσικα υπαρχει και εκδοση χωρις c-abs με δαγκανες 2 εμβολων για τα μπροστινα δισκοφρενα.

στον δρομο:

ειναι ενα ικανοτατο allroynder και καταφερνει να ανταποκρινεται πληρως στις προσδοκιες του αναβατη που ψαχνει μια πολυχρηστικη και πολυταλαντη σπορ μοτοσυκλετα (σαν και εσενα :P ). χωρις να φοβιζει η να κουραζει το cbr θα κινηθει γρηφορα στις στροφες γεμιζοντας με αυτοπεποιθηση τον αναβατη του ανεξαρτητα απο το επιπεδο εμπειριας του.

αυταααααααααα κανε ενα κοπο και διαβασε τα, γιατι οκ ανεργος ανεργος αλλα μην τα εγραψα και τσαμπα χαχα:2funny:

Πηγη: μοτοτριτη

Τροποποιήθηκε από τον A7XBilly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Honda%20CBR600F%2011%20%206.jpg

αυταααααααααα κανε ενα κοπο και διαβασε τα, γιατι οκ ανεργος ανεργος αλλα μην τα εγραψα και τσαμπα χαχα:2funny:

Πηγη: μοτοτριτη

:_thumbsup: Σιγά μην τα έγραψες για να μην τα διαβάσω. Κουβεντούλα κάνουμε και έχει κι αυτή την αξία της.

Με ψήνεις όμορφα με όσα παραθέτεις και σίγουρα θα κάνω ένα πέρασμα από τη χόνδα. Τιμή δεν μου έδωσες μόνο και κάποιο λάκο έχει η φάβα μου φαίνεται.

Ε; :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε a7xbily έχεις δει ποτέ σε cbr τριβάλιτσο??και εαν είδες(τανα ζωή τι θα άλλο να δούμε):wallbash:?πόσο κομψό σου φάνηκε? ο άνθρωπος λέει εχει vstrom και θέλει να κανει ένα βήμα σε street λόγο οτι δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου χωμάτινα περάσματα..

wolfering,κυρά πάνω, μπαγάζια δεμένα και vamos για ξύσιμο :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι κουτος που ειμαι! φυσικα τιμη!

λοιπον 9,780 με abs λεει το περιοδικο αλλα τωρα μπορει να την παρεις και καλυτερη τιμη σε μαγαζι με δωρα και μλκιες κατεβαζουν και τα βρακια τους για πουλησουν καινουργια μοτοσυκλετα και ποσο μαλλον μοτοσυκλετες που δεν φευγουν οχι σκουτερ και παπια χαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κλείστηκε το test ride και το πολύ μέχρι την Τρίτη θα ξέρω εάν "κουμπώνω" πάνω του ή όχι.

Νομίζω όλα θα πάνε καλά, όμως, και σύντομα θα μπορώ να ποστάρω κι εγώ στα... ευχάριστα.

Κάνε και ένα στο Diversion F...Πρώην κάτοχος XJ6 και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος από τον κινητήρα του. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα...παίζουν και προσφορές.

Yamaha_XJ6_Diversion_F_ABS_2011.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάνε και ένα στο Diversion F...Πρώην κάτοχος XJ6 και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος από τον κινητήρα του. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα...παίζουν και προσφορές.

Yamaha_XJ6_Diversion_F_ABS_2011.jpg

Μπλέκει το πράγμα πάλι.

Οκ, θα ρίξω μια ματιά και στο Diversion F γιατί δεν αποκλείω να έχεις και δίκιο.

Ξέρεις μήπως που να πάω για τεστ γιατί έχει πολύ μικρό δίκτυο η Yamaha;

τι κουτος που ειμαι! φυσικα τιμη!

λοιπον 9,780 με abs λεει το περιοδικο αλλα τωρα μπορει να την παρεις και καλυτερη τιμη σε μαγαζι με δωρα και μλκιες κατεβαζουν και τα βρακια τους για πουλησουν καινουργια μοτοσυκλετα και ποσο μαλλον μοτοσυκλετες που δεν φευγουν οχι σκουτερ και παπια χαχα

Τα 9780€ είναι πολλά λεφτά γμτο!

Καμία σχέση με 6885€ που έχει το Suzuki gsx 650 F! Βάλε και κάτι δωράκια που κάνουν, βάλε ότι θα πάρουν και το στρόμα μου σε καλή τιμή(γύρω στα 4200€ δίνουν), μάλλον με απομακρύνει. Εάν βέβαια ανέβω και με ξετρελάνει... θα δούμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τις βλεπεις και τις 3 μοτο, και παιρνεις αυτην που σου αρεσει περισσοτερο!

παντος μην βιαστεις αυτο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα