NavySeal_ 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 γεια σας, ειμαι κ γω απο αυτους που θελουν να πειραξουν το 50αρι τους (σπριντερ) μιας κ εχω ξενερωσει πολυ!σκεφτομαι για αρχη να το κανω 72αρι βαζοντας κυλινδροπιστονο κ σετ αλυσιδογραναζα. θα ηθελα να ρωτισω τ πιστονι κ τ κυλινδρο να βαλω? εχω ακουσει οτι τα ναριτα κ τοπ κιτ ειναι απο τα καλυτερα, εσεις τι λετε? επισης ποσα χιλιοστα λετε να βαλω? 48 ή καμια 50? κ τελος οσον αφορα τα γραναζια, τι συνδιασμο λετε ωστε ναι μεν να εχω μια χ επιταχυνση αλλα κ μια ψ τελικη!! ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sprinterakias 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 φιλε το δικο μου το χω κανει πανω απο 50mm και εχω βαλει narita.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NavySeal_ 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 εχω θα βαλώ η τοπ κιτ ή ναριτα αλλα πιο πολυ κλεινω σε ναριτα 47 χιλιοστα. ποσα κυβικα το εχεις?? τρ σκεφτομαι ποιος θα ειναι ο καλυθτερος συνδιασμος γραναζιων για 72cc, εχεις να προτεινεις κανεναν?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sprinterakias 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 ακριβως οτι ειπε το παιδι εχω κανει στο δικο μου.....σχεδον σαν 100σταρι παει,φιλος μου εχει το daytona to nova-s-97cc και τον παω κοντρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannhs mpr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 παρτε ρε παιδια κυλινδοπιστονα assa οπωσ 9ελετε χιλιοστα διαδρομη πιστονια μαμακιες ολα κομπλε...τ παραγελνεισ οπςσ 9εσ και εισαι ετοιμοσ..;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytona Racing 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Ναι οντως να Aasa εχουν πολυ μεγαλη γκαμα αλλα μετα απο λιγο πεφτουν πολυ σαν αποδοση.Δεν τα συνιστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NavySeal_ 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 εβαλα 47 χιλιοστα narita k δν θυμαμαι πως μου ειπε ο μαστορας τον κυλινδρο παντος μου λεει οτι ειναι τελευταιας γενιας κ οτι πλεον τον χρησιμοποιουνε παρα πολυ κ εχει μεγαλη αξιοπιστια! (ο μαστορας ειναι κορυφη εδω στην αλεξ/πολη) οσον αφορα τα γραναζια, θα ηθελα να σας ρωτησω τι συνδιασμο μου προτεινετε να βαλω?? σκεφτομαι για 13-40 εσεις τι λετε?? δν θελω να χανω ουτε πολυ εκκινηση ουτε τελικη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytona Racing 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) εβαλα 47 χιλιοστα narita k δν θυμαμαι πως μου ειπε ο μαστορας τον κυλινδρο παντος μου λεει οτι ειναι τελευταιας γενιας κ οτι πλεον τον χρησιμοποιουνε παρα πολυ κ εχει μεγαλη αξιοπιστια! (ο μαστορας ειναι κορυφη εδω στην αλεξ/πολη) οσον αφορα τα γραναζια, θα ηθελα να σας ρωτησω τι συνδιασμο μου προτεινετε να βαλω?? σκεφτομαι για 13-40 εσεις τι λετε?? δν θελω να χανω ουτε πολυ εκκινηση ουτε τελικη! Επειδη τελικα απο οτι καταλαβα το εκανες 69cc,αν εχεις καποιο μικρο γραναζι πισω βαλτου το για να το στρωσεις πρωτα και μετα αναλογως το γκαζι του,κρινεις και βαζεις εσυ οτι 8εωρεις καλυτερο.Εγω του ειχα 13-36.Ειχε με 9.000 στροφες 100 χιλιομετρα τελικη αλλα εμενα ηταν και 83cc και ηταν πιο πολυ πειραγμενο απο το δικο σου.Τωρα το δικο σου δεν ξερω πως παει και γιαυτο δεν μπορω να σου προτεινω κατι.Στρωστο πρωτα και μετα τα γραναζια τα φτιαχνεις κατα την προτιμηση σου. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2011 από τον Daytona Racing Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NavySeal_ 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) τωρα τ στρωνω με τα μανισια τα 11-44. το θεμα ειναι οτι δν μπορω συνεχεια να πληρωνω λεφτα για να μ βαζει ο μαστορας μπρος πισω τα γραναζια γτ μετα αρχιζει το θεμα να μην πολυαξιζει! να φανταστεις με τα μανισια πιανω 6500 στροφες στα 50!! ειναι πολυ μλκια να το στρωνεις αλλα το αποτελεσμα θα ειναι πιο γλυκο ;) φαινεται με τα 11-44 οτι εχω πολυ γκαζι ακομα γιαυτο κυριως σκεφτομαι το 13-40 βεβαια δν ξερω κατα ποσο πολυ θα χασω απο εκκινηση γιαυτο πρωτα θα δοκιμασω μαλλον αυτον τον συνδιασμο! βεβαια σκεφτομαι κ την περιπτωση να αλλαξω τωρα το 1 γραναζι το μπροστινο να το κανω 13αρι απο 11αρι ωστε να μπορω τουλαχιστον να πηγαινω λιγο πιο γρηγορα γτ τωρα ανεβαζω πολυ γρηγορα στροφες κ ξενερωνω με τα 45-50χλμ που πηγαινω ωστε να το στρωσω το κυλινδροπιστονο... :P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2011 από τον NavySeal_ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytona Racing 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 τωρα τ στρωνω με τα μανισια τα 11-44. το θεμα ειναι οτι δν μπορω συνεχεια να πληρωνω λεφτα για να μ βαζει ο μαστορας μπρος πισω τα γραναζια γτ μετα αρχιζει το θεμα να μην πολυαξιζει! να φανταστεις με τα μανισια πιανω 6500 στροφες στα 50!! ειναι πολυ μλκια να το στρωνεις αλλα το αποτελεσμα θα ειναι πιο γλυκο ;) φαινεται με τα 11-44 οτι εχω πολυ γκαζι ακομα γιαυτο κυριως σκεφτομαι το 13-40 βεβαια δν ξερω κατα ποσο πολυ θα χασω απο εκκινηση γιαυτο πρωτα θα δοκιμασω μαλλον αυτον τον συνδιασμο! βεβαια σκεφτομαι κ την περιπτωση να αλλαξω τωρα το 1 γραναζι το μπροστινο να το κανω 13αρι απο 11αρι ωστε να μπορω τουλαχιστον να πηγαινω λιγο πιο γρηγορα γτ τωρα ανεβαζω πολυ γρηγορα στροφες κ ξενερωνω με τα 45-50χλμ που πηγαινω ωστε να το στρωσω το κυλινδροπιστονο... :P Καταρχας καλοριζικο το μοτερ!!!Αμα εχεις καποιο γραναζι,ειτε μεγαλυτερο μπροσ,ειτε μικροτερο πισω ωστε να σου δωσει λιγη τελικη βαλτο για το στρωσιμο.Μολις το στρωσεις το 13-40 μου φαινεται οκ για τα κυβικα του.Αφου το στρωσεις βαλτου πρωτα ενα απο τα δυο γραναζια για να δεις τελικη-επιταχυνση.Οσο για τα γραναζια το να τα αλλαξεις δεν ειναι τιποτα.Δεν χρειαζεται να πηγαινεις καθε φορα στον μαστορα.Μπορεις να τα βαλεις και μονος σου.Βαλτου το 13αρι μπρος αφου το εχεις ηδη,στρωστο και βλεπεις αποτελεσματα μετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NavySeal_ 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 δν αλλαξα μοτερ φιλε μ :) απλα μιας κ αλλαξα κυλινδροπιστονο πρεπει να το στρωσω :) το μπροστινο γραναζι ξερω δν ειναι κ τπτ να το βαλω κ μονος, το προβλημα ειναι με το πισω που εχει πολυ περισσοτερη δουλεια! ο μονος λογος που σκεφτομαι να βαλω τωρα το 13αρι ειναι για να πιανω λιγο μεγαλυτερη τελικη (εστω κ 5χλμ ειναι καλυτερα να πηγαινω 55 απο 50) πολλοι βαζουν 13αρι μπροστα στα 50αρια οποτε πιστευω θα κατσει μια χαρα με τα 72 κυβικα, θα πρεπει να δοκιμασω μετα το 40αρι πισω να δω αν θα τραβαει καλα αλλα αυτο οταν το στρωσω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 παιδια 13-40 εχω εγω και δεν ειμαι κ πολυ ευχαριστημενος.. θελω πιο πολυ τελικη..! 1η : 17 ,2α : 37 3η: 50 4η: 78 περιπου και δεν παει αλλο ... εχω 100αρα κεφαλη και 22αρι καρμπυρατερ... γενικα εχει αρκετο νευρο στο οποιο ειμαι αρκετα ικανοποιημενος αλλα θελω και αλλο τελικη.. οταν ειχα βαλει 14-40 ειχε πιο πολλα χιλιομετρα σ καθε ταχυτητα αλλα η τεταρτη δεν φορτωνε και πηγενε με σταθερο ρυθμο.... καποιος μ ειπε ν βαλω 38 αλλα δεν ξερω... α και τα γραναζια τ αλλαζω μονος μου επειδη ξερω δεν ειναι τιπτοα αν μαθεις ν βαζεις βγαζεις ροδα πισω και ασφαλεια γραναζιου μπροστα.. ΤΕΣΠΑ για πειτε ρ μαγγες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NavySeal_ 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 κυλινδροπιστονο εχεις αλλαξει?? 14-40 ειναι πιο πολυ τελικων απο 13-40... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 ναι ρε εχω βαλει 47μμ κυλινδροπιστονα... και σκεφτομαι αν παει παραπανω... αλα μαλλον δεν παει... εχω δει 90 σε κατηφορα και 78 περιπου σε ευθεια... α και το κοντερ δεν κλεβει... αντιθετως με 1η ξεκιναει να γραφει μετα τις 6000 στροφες ... και ειναι και μετρημενο με xt... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NavySeal_ 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 παει μεχρι 50μμ χωρις να αλλαξεις στροφαλομπιελα... αν οντος ισχυει αυτο που λες οτι δν κλεβει οταν λειε εσενα 78 στα αλλα κοντερ θα δειχνει 90... τωρα δν ξερω τι να σ πω... αλλα εχω μια απορια γτ μονο μετα τισ 6000 να δειχνει το κοντερ?? αυτο δν μπορω να καταλαβω :S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 ναι το ξερω φτανει και 52 και 53 και 57 αμα θες με κυλινδρο χωρις χιτωνιο... μονος μου τα αλλαξα με το αδερφο μου και το μετρησαμε... δεν χανει πολυ ... αντε να χανει 5 χιλιομετρα απο τα αλλα κοινα σπριντερ... αφου οταν βαρεσα 90 σ κατηφορα τα ματια μου δακρυσαν που μονο στη xt το παθενα αυτο..! τεσπα το κοντερ ειναι κομπλε... και απο οτι φενεται μονο το καρμπυρατερ να θελει λιγο ρυθμισμα.. θα μας βοηθαγε πολυ η γνωμη ενος που ειχε δοκιμασει κατι διαφορετικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες