Jump to content
Sign in to follow this  
TC-drift

MODENAS KRISS II 05'

Recommended Posts

Η αλλιώς ΄΄Σκύλος Μαύρος΄΄

Ιδανική επιλογή για παπάκι, εμένα φτού να μην το ματιάσω μου έχει κάνει μέχρι στιγμής 12000 αρκετά σκληρά χλμ χωρίς να βγάλει τσιμουδιά...

Προσοχή όμως παιδιά του αλλάζω τα λαδάκια του κάθε 2000 χλμ και γενικά το προσέχω, τα service του τυπικά και όλα καλά

Το μόνο που μου έχει τύχει και μου χει σπάσει λίγο τα νεύρα είναι που έσπασαν τα δοντάκια που στηρίζουν το προστατευτικό της εξ'ατμισης που έχει για να μην κάψεις κάνα πόδι και όλο με κάτι πατέντες που προσπαθώ να το στηρίξω ψιλοσυντονίζεται και είναι λίγο σπαστικό. Τρίχες, γομάρι είναι το εργαλείο, άνετο και οικονομικό. Αξίζει σαν μεταχειρισμένο αν βρείτε ένα σε καλή κατάσταση γιατί σίγουρα θα είναι και αρκετά οικονομικό καθότι καινούργιο κάνει 1600€...

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ως επισης κατοχος ενος τετοιου παπιου συμφωνω απολυτα μαζι σου. :_thumbsup:

Νομιζω πως ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στα 110 κυβικα.

Προχτες ειμου με την γυναικα μου 2καβαλος σταματημενος στο φαναρι διπλα μου ενα απο αυτα τα κινεζικα παπια 110 κυβικα, επισης 2καβαλος και οι δυο τους σε συνολο πρεπει να ηταν τουλαχιστων 20 κιλα πιο ελαφρυτεροι απο εμας, και στην εκκινηση πηγαιναμε μαζι μολις κουμπωσα την 3η ταχυτητα τους αφηναμε πισω. :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ως επισης κατοχος ενος τετοιου παπιου συμφωνω απολυτα μαζι σου.

<{POST_SNAPBACK}>

..Ως πρωην "χρηστης",συμφωνω και γω!!(Ποσο μαλλον,συναρτησει της τιμης του,συγκριτικα με αλλα "επωνυμα"!! :_thumbsup: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αξίζει σαν μεταχειρισμένο αν βρείτε ένα σε καλή κατάσταση γιατί σίγουρα θα είναι και αρκετά οικονομικό καθότι καινούργιο κάνει 1600€...

Αν είναι τόσο καλό όσο λες, επειδή ενδιαφέρομαι, μήπως ξέρεις πόσο πάει ένα μεταχειρισμένο? :think:

:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είναι τόσο καλό όσο λες, επειδή ενδιαφέρομαι, μήπως ξέρεις πόσο πάει ένα μεταχειρισμένο? :think:

:bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Απο 800 μέχρι 1300€ λογικά ανάλογα με την χρονολογία. Αν βρείς σε καλή κατάσταση κανένα 02 ή 03 με το ασημί μοτέρ χτύπα το γιατί είναι πιο καλό σε τελικές απο το μοντ 04 και μετά με το μαυρο μοτέρ(λόγω μάλλον φίμωσης για ρύπους)..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σ'ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη. :winking:

Αφού μου προτείνεις το μοντέλο του '02-'03, θα το προτιμήσω.

Να 'σαι καλά.... :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

:_thumbsup::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ιδανική επιλογή για παπάκι, εμένα φτού να μην το ματιάσω μου έχει κάνει μέχρι στιγμής 12000 αρκετά σκληρά χλμ χωρίς να βγάλει τσιμουδιά...

:thumbsup:

Τρία χρόνια και 18000 χλμ είμαστε μαζί στην πόλη και σε επαρχιακούς δρόμους και παράπονο κα-νέ-να!!!!!

Προσοχή όμως παιδιά του αλλάζω τα λαδάκια του κάθε 2000 χλμ και γενικά το προσέχω, τα service του τυπικά και όλα καλά

Αυτό ακριβώς! Τίποτε άλλο!

Τελικά αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το MODENAS στα χέρια μου αλοκλήρωσε τον κύκλο του και πουλήθηκε αλώβητο μετά απο 20,000 σκληρά χλμ

Δεν έκανε ποτέ τσίκ και μάλιστα όσο πέρναγαν τα χλμ το ένιωθα ακόμη καλύτερο το μοτεράκι του (και σαν καινούργια δούλευαν όλα-σασμάν, αναρτήσεις κλπ). Επίσης δεν άκουσα ποτέ τριγμούς εκτός απο ένα ψιλό στο φανάρι μπροστά που λύθηκε με ένα μικρό σφουγγαράκι ανάμεσα στα πλαστικά

Δεν θα το έδινα ποτέ, ούτε σε 100 χρόνια αλλά χρειαζόμουν κάτι πιο γρήγορο για τις διαδρομές που κάνω καθημερινά

Ένα ακόμη + λοιπόν απο μένα στην MODENAS που αποδεικνύει πως οι Μαλαίσιοι σε συνεργασία με τους Ιάπωνες (μοτέρ Kawasaki) φτιάχνουν γερές κατασκευές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το MODENAS στα χέρια μου αλοκλήρωσε τον κύκλο του και πουλήθηκε αλώβητο μετά απο 20,000 σκληρά χλμ

Δεν έκανε ποτέ τσίκ και μάλιστα όσο πέρναγαν τα χλμ το ένιωθα ακόμη καλύτερο το μοτεράκι του (και σαν καινούργια δούλευαν όλα-σασμάν, αναρτήσεις κλπ). Επίσης δεν άκουσα ποτέ τριγμούς εκτός απο ένα ψιλό στο φανάρι μπροστά που λύθηκε με ένα μικρό σφουγγαράκι ανάμεσα στα πλαστικά

Δεν θα το έδινα ποτέ, ούτε σε 100 χρόνια αλλά χρειαζόμουν κάτι πιο γρήγορο για τις διαδρομές που κάνω καθημερινά

Ένα ακόμη + λοιπόν απο μένα στην MODENAS που αποδεικνύει πως οι Μαλαίσιοι σε συνεργασία με τους Ιάπωνες (μοτέρ Kawasaki) φτιάχνουν γερές κατασκευές

Πόσο το έδωσες αλήθεια; Γιατί θέλω να το δώσω και εγώ. Μου το ζητάνε αλλά δεν ξέρω πόσο να τους πω :rolleyes:

Πες καμιά τιμή, τι παίζει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πόσο το έδωσες αλήθεια; Γιατί θέλω να το δώσω και εγώ. Μου το ζητάνε αλλά δεν ξέρω πόσο να τους πω :rolleyes:

Πες καμιά τιμή, τι παίζει;

Φαντάζομαι μια λογική τιμή για ένα τέτοιο μηχανάκι σε καλή κατάσταση 2-3 ετών είναι γύρω στο 1000άρικο.

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο καθενας στο ειδος του και ο σωτος στο να ξεθαβει παλια θεματα...τωρα που αρχισανε και οι ζεστες..τωρα να δειτε τι θα κανει! παπαδες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και είμαι κάτοχος και εγώ,  η αλήθεια είναι ότι το πήρα χάλια το μηχανάκι,  και λέω θα το φτιάξω του έχω δώσει πάνω από 500 ευρώ και το προσπαθώ να το κάνω όσο καλύτερο γίνεται,  το θέμα μου είναι ότι έχω θέματα στα καύσιμα εγώ ρε παιδιά και δεν ξέρω τον λόγω και πριν και τώρα με την ανακατασκευή,  καίει πολύ 

Τροποποιήθηκε από τον topsisn@gmail.com

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα