TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2006 Η αλλιώς ΄΄Σκύλος Μαύρος΄΄ Ιδανική επιλογή για παπάκι, εμένα φτού να μην το ματιάσω μου έχει κάνει μέχρι στιγμής 12000 αρκετά σκληρά χλμ χωρίς να βγάλει τσιμουδιά... Προσοχή όμως παιδιά του αλλάζω τα λαδάκια του κάθε 2000 χλμ και γενικά το προσέχω, τα service του τυπικά και όλα καλά Το μόνο που μου έχει τύχει και μου χει σπάσει λίγο τα νεύρα είναι που έσπασαν τα δοντάκια που στηρίζουν το προστατευτικό της εξ'ατμισης που έχει για να μην κάψεις κάνα πόδι και όλο με κάτι πατέντες που προσπαθώ να το στηρίξω ψιλοσυντονίζεται και είναι λίγο σπαστικό. Τρίχες, γομάρι είναι το εργαλείο, άνετο και οικονομικό. Αξίζει σαν μεταχειρισμένο αν βρείτε ένα σε καλή κατάσταση γιατί σίγουρα θα είναι και αρκετά οικονομικό καθότι καινούργιο κάνει 1600€... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2006 Ως επισης κατοχος ενος τετοιου παπιου συμφωνω απολυτα μαζι σου. Νομιζω πως ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στα 110 κυβικα. Προχτες ειμου με την γυναικα μου 2καβαλος σταματημενος στο φαναρι διπλα μου ενα απο αυτα τα κινεζικα παπια 110 κυβικα, επισης 2καβαλος και οι δυο τους σε συνολο πρεπει να ηταν τουλαχιστων 20 κιλα πιο ελαφρυτεροι απο εμας, και στην εκκινηση πηγαιναμε μαζι μολις κουμπωσα την 3η ταχυτητα τους αφηναμε πισω. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2006 Ως επισης κατοχος ενος τετοιου παπιου συμφωνω απολυτα μαζι σου. <{POST_SNAPBACK}> ..Ως πρωην "χρηστης",συμφωνω και γω!!(Ποσο μαλλον,συναρτησει της τιμης του,συγκριτικα με αλλα "επωνυμα"!! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Evdokia 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2006 Αξίζει σαν μεταχειρισμένο αν βρείτε ένα σε καλή κατάσταση γιατί σίγουρα θα είναι και αρκετά οικονομικό καθότι καινούργιο κάνει 1600€... Αν είναι τόσο καλό όσο λες, επειδή ενδιαφέρομαι, μήπως ξέρεις πόσο πάει ένα μεταχειρισμένο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2006 Αν είναι τόσο καλό όσο λες, επειδή ενδιαφέρομαι, μήπως ξέρεις πόσο πάει ένα μεταχειρισμένο? <{POST_SNAPBACK}> Απο 800 μέχρι 1300€ λογικά ανάλογα με την χρονολογία. Αν βρείς σε καλή κατάσταση κανένα 02 ή 03 με το ασημί μοτέρ χτύπα το γιατί είναι πιο καλό σε τελικές απο το μοντ 04 και μετά με το μαυρο μοτέρ(λόγω μάλλον φίμωσης για ρύπους).. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Evdokia 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2006 Σ'ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη. Αφού μου προτείνεις το μοντέλο του '02-'03, θα το προτιμήσω. Να 'σαι καλά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2006 Σ'ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη. Αφού μου προτείνεις το μοντέλο του '02-'03, θα το προτιμήσω. Να 'σαι καλά.... <{POST_SNAPBACK}> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2006 Ιδανική επιλογή για παπάκι, εμένα φτού να μην το ματιάσω μου έχει κάνει μέχρι στιγμής 12000 αρκετά σκληρά χλμ χωρίς να βγάλει τσιμουδιά... Τρία χρόνια και 18000 χλμ είμαστε μαζί στην πόλη και σε επαρχιακούς δρόμους και παράπονο κα-νέ-να!!!!! Προσοχή όμως παιδιά του αλλάζω τα λαδάκια του κάθε 2000 χλμ και γενικά το προσέχω, τα service του τυπικά και όλα καλά Αυτό ακριβώς! Τίποτε άλλο! Τελικά αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Το MODENAS στα χέρια μου αλοκλήρωσε τον κύκλο του και πουλήθηκε αλώβητο μετά απο 20,000 σκληρά χλμ Δεν έκανε ποτέ τσίκ και μάλιστα όσο πέρναγαν τα χλμ το ένιωθα ακόμη καλύτερο το μοτεράκι του (και σαν καινούργια δούλευαν όλα-σασμάν, αναρτήσεις κλπ). Επίσης δεν άκουσα ποτέ τριγμούς εκτός απο ένα ψιλό στο φανάρι μπροστά που λύθηκε με ένα μικρό σφουγγαράκι ανάμεσα στα πλαστικά Δεν θα το έδινα ποτέ, ούτε σε 100 χρόνια αλλά χρειαζόμουν κάτι πιο γρήγορο για τις διαδρομές που κάνω καθημερινά Ένα ακόμη + λοιπόν απο μένα στην MODENAS που αποδεικνύει πως οι Μαλαίσιοι σε συνεργασία με τους Ιάπωνες (μοτέρ Kawasaki) φτιάχνουν γερές κατασκευές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Οντως πολυ καλο παπι! (Το ειχα ενα καλοκαιρι..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Το MODENAS στα χέρια μου αλοκλήρωσε τον κύκλο του και πουλήθηκε αλώβητο μετά απο 20,000 σκληρά χλμ Δεν έκανε ποτέ τσίκ και μάλιστα όσο πέρναγαν τα χλμ το ένιωθα ακόμη καλύτερο το μοτεράκι του (και σαν καινούργια δούλευαν όλα-σασμάν, αναρτήσεις κλπ). Επίσης δεν άκουσα ποτέ τριγμούς εκτός απο ένα ψιλό στο φανάρι μπροστά που λύθηκε με ένα μικρό σφουγγαράκι ανάμεσα στα πλαστικά Δεν θα το έδινα ποτέ, ούτε σε 100 χρόνια αλλά χρειαζόμουν κάτι πιο γρήγορο για τις διαδρομές που κάνω καθημερινά Ένα ακόμη + λοιπόν απο μένα στην MODENAS που αποδεικνύει πως οι Μαλαίσιοι σε συνεργασία με τους Ιάπωνες (μοτέρ Kawasaki) φτιάχνουν γερές κατασκευές Πόσο το έδωσες αλήθεια; Γιατί θέλω να το δώσω και εγώ. Μου το ζητάνε αλλά δεν ξέρω πόσο να τους πω Πες καμιά τιμή, τι παίζει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 (τροποποιήθηκε) Πόσο το έδωσες αλήθεια; Γιατί θέλω να το δώσω και εγώ. Μου το ζητάνε αλλά δεν ξέρω πόσο να τους πω Πες καμιά τιμή, τι παίζει; Φαντάζομαι μια λογική τιμή για ένα τέτοιο μηχανάκι σε καλή κατάσταση 2-3 ετών είναι γύρω στο 1000άρικο. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 από τον TC-drift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 τη τελικη εχει ρε παιδεια :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 το ξέθαψες σωτόόόό!!! δες ημερομηνία.... 3 χρόνια πριν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 χαχαχαχ νεκροθάφτης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 χαχαχαχ νεκροθάφτης! Τυμβωρυχος, μαλλον! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 χαχα ναι αυτό ταιριάζει καλύτερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 ο καθενας στο ειδος του και ο σωτος στο να ξεθαβει παλια θεματα...τωρα που αρχισανε και οι ζεστες..τωρα να δειτε τι θα κανει! παπαδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sokianos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2018 (τροποποιήθηκε) Μιας και είμαι κάτοχος και εγώ, η αλήθεια είναι ότι το πήρα χάλια το μηχανάκι, και λέω θα το φτιάξω του έχω δώσει πάνω από 500 ευρώ και το προσπαθώ να το κάνω όσο καλύτερο γίνεται, το θέμα μου είναι ότι έχω θέματα στα καύσιμα εγώ ρε παιδιά και δεν ξέρω τον λόγω και πριν και τώρα με την ανακατασκευή, καίει πολύ Τροποποιήθηκε Ιούλιος 12 , 2018 από τον topsisn@gmail.com Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες