Jump to content
tsiliha

Περι scooter...αγορα

Recommended Posts

Καλησπερα σας,

εχει βαλθει ο πατερας μου να αγορασει ενα καινουργιο scooter οσον τον δυνατον οικονμικο και σε τιμη και σε καταναλωση.

Εχει ενα Piaggio 250i τον οποιο δεν τον καλυπτει για να κανει αποστασεις μεχρι Χαλκιδα (απο Αθηνα).

Εννοω οτι παρολο το Piaggio φτανει σε κατηφορα τα 170-180 ενω στην ευθεια τα 140 με το ζορι, θελει καποιο scooter που να παιζει χωρις ιδιαιτερο προβλημα σε υψηλες ταχυτητες.

Παροτι ακουγεται αντιφατικο οτι θελει να ειναι το scooter οικονομικο και παρολα αυτα να το πηγαινει τερμα, καλο ειναι να μη καιει τα εντερα του.

Θελει στην εθνικη ναχει ενα πιο γκαζιαρικο scooter παντα πραγμα.

Ο λογος που θελει scooter και οχι καποια μηχανη ειναι λογω χωρων που εχουν περισσοτερο τα mega scooter.

Αν και τον εψηνα για vstrom καταληξαμε σε scooter και ψαχνομαστε.

Παροτι κοιτουσα τις 3 μεγαλες εταιριες (yamaha, honda, suzuki) ανεβαινει πολυ το budget σε κυβισμο γυρω στα 400 με 500cc.

ετσι λεω κατσε να παμε σε αλλες εταιριες να δουμε τι παιζουν και οπως ηταν λογικο βρηκα κατι καλα scooter απο peugeot και sym.

Αν μπορειτε δωστα τα φωτα σας για τα μοντελα που προτεινετε ακομα και για τις πρωτες 3 εταιριες που εγραψα πιο πανω.

ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γεια σας! Σκέφτηκα κάτι μάλλον θυμήθηκα κάτι που έχω δει σε πολλά scooters και δεν ξέρω για πιο λόγο γίνετε αυτό.. Λοιπόν εκεί που είσαι απο πίσω απο ένα scooter βλέπεις ξαφνικά να αναβοσβίνει το πίσω φώς, στην αρχή νόμιζα πως είναι το φρένο αλλά μετά είδα ένα video και το ξανασκέφτικα. Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες