silentscream 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 καλημέρα παιδιά, αν και έχω καταλήξει θέλω μια γνώμη για αυτό το μπουφανάκι. Ήθελα κάτι οχι πολύ "βαρύ", γιατί οι διαδρομές που κάνω δεν είναι μεγάλες και δεν πρόκειται με το χιονιά να ξεκινήσω να πάω βόλτα. επίσης ήθελα κάτι λίγο διακριτικό, να μπορείς να κυκλοφορεις στο δρόμο χωρίς να μοιάζεις με ρομπότ. το έχω δοκιμάσει και εφαρμόζει καλά. http://www.spyke.it/...il&sqlpam1=3172 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Ήθελα κάτι οχι πολύ "βαρύ", γιατί οι διαδρομές που κάνω δεν είναι μεγάλες και δεν πρόκειται με το χιονιά να ξεκινήσω να πάω βόλτα. επίσης ήθελα κάτι λίγο διακριτικό, να μπορείς να κυκλοφορεις στο δρόμο χωρίς να μοιάζεις με ρομπότ. ................ Δεν το ξέρω και επίσης δεν ξέρω σε τί τιμή το βρήκες. Ίσως θα άξιζε τον κόπο να δείς και αυτό που πληρεί τις προϋποθέσεις που έθεσες παραπάνω. Ο σύνδεσμός μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
silentscream 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 εχω την εντύπωση οτι το παραπάνω μπουφάν δεν προσφέρει καμία προστασία για πέσιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 εχω την εντύπωση οτι το παραπάνω μπουφάν δεν προσφέρει καμία προστασία για πέσιμο Δεν το έχω δει "ζωντανά", αλλά στο site αναφέρει: Multitech CE protectors at shoulders, elbows and forearms Optional Warrior back protector Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) εχω την εντύπωση οτι το παραπάνω μπουφάν δεν προσφέρει καμία προστασία για πέσιμο Multitech CE protectors at shoulders, elbows and forearms Optional Warrior back protector Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 14 , 2011 από τον andrewk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες