Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 :shock: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Οσες φορες και να το δω απλα δεν μπορω να το χωνεψω, δεν παιζεται ο ανθρωπας :respekt: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Απίστευτος ο τυπάς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Ο τυπος πρεπει να εχει ρουλεμαν αντι για κλειδώσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Καλος αλλα δεν πιανει μια μπροστα στον δευτερο τυπο με το κοκκινο μπλουζακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Batsakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Θεοί και οι 2! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλος αλλα δεν πιανει μια μπροστα στον δευτερο τυπο με το κοκκινο μπλουζακι Αυτό πήγα να γράψω με το που το είδα...:D Y.Σ. Εγώ έχω τον καλύτερο break dancer. Έχει το γονίδιο φαίνετε. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2011 από τον Gelinos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω νομιζω οτι εχει πεσει πολυ μονταζ. Δεν λεω οτι ειναι ευκολο, αλλα δεν ειναι ολο αληθεια. Μαλλον σε καποια πραματα που "επιστρεφει" δεν επιστρεφει αυτος αλλα η καμερα και στα σημεια που ειναι πολυ γρηγορος, τον κανει και παλι η καμερα. Επρεπε να παει καπου που να μην εχει καθρεπτη πισω του... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2011 από τον Africaptan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες