Jump to content
sakisketc

αγορα street 600κυβικα

Recommended Posts

Triumph Daytona 675 :wub:

αν εχεις φραγκα μην το σκεφτεις τσιμπα την παααανεμορφη τρελεες επιδοσεις και σπανια μηχανη :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

kawasaki klx 250 από εμένα. Κάνει τα πάντα σούζες έντο κολιές πάει πολύ γρήγορα λέμε και αν δείτε απο youtube το κοντέρ του z1000 θα καταλάβετε γιατί πρέπει να πάρεις klx250!!!! :hunter: :hunter: :hunter:

πλάκα κάνω παιδιά μην παρεξηγηθεί ο φίλος!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είπα ν απαντήσω σοβαρά αλλα το θέμα έχει γινει "αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλιά κουβάρια..."

Τρελό γέλιο...

ΑΝ καταφέρεις και διαβάσεις μέχρι αυτην εδω την σελίδα για μένα πάρε το street triple an έχεις τα λεφτά... κι ας τους τζαπανούα να ψάχνονται... :P

Εγώ όταν έιμουν στην δική σου θέση εφαγά όλο το δίκτυο να ψάχνω συγκρητικά και μάλιστα το triple δεν ήταν καν πρώτη επιλογή... Ολα όσα διάβασα και κυρίως απο ξένο τυπο ελεγαν Triumph. Συνολικά είναι το top.και έχοντας ένα χρονο την μηχανή αυτη μπορώ να το επιβεβαιώσω και γω και φιλοι μου με Hornet και GSR. Τωρα συζητήσεις του τύπου αυτο έχει καλύτερα φρενα το άλλο πιο πολλά άλογα τις θεωρώ χαζές. Ουτε μηχανάκι για dragster θα πάρεις να μην στριβει, ούτε αποκλειστικά για πίστα να χει στησιμο που θα ξουριζει αλλα μετα πο μια ώρα να κατεβαίνεις σε σχήμα Π απ τις ξυλινές αναρτήσιες. ...

Γιατι 2 ειναι λίγοι και 4 είναι πολλοί ! Ο μαγικός αριθμός είναι το 3... οποιος κατάλαβε κατάλαβε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα