Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 Triumph Daytona 675 αν εχεις φραγκα μην το σκεφτεις τσιμπα την παααανεμορφη τρελεες επιδοσεις και σπανια μηχανη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 πόσο έπικ θέμα.... σας ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TRAPATONI 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 kawasaki klx 250 από εμένα. Κάνει τα πάντα σούζες έντο κολιές πάει πολύ γρήγορα λέμε και αν δείτε απο youtube το κοντέρ του z1000 θα καταλάβετε γιατί πρέπει να πάρεις klx250!!!! :hunter: πλάκα κάνω παιδιά μην παρεξηγηθεί ο φίλος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 εχω κλαψει σοβαρα σας μιλαω κλεω απο τα γελια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aerobitch 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Είπα ν απαντήσω σοβαρά αλλα το θέμα έχει γινει "αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλιά κουβάρια..." Τρελό γέλιο... ΑΝ καταφέρεις και διαβάσεις μέχρι αυτην εδω την σελίδα για μένα πάρε το street triple an έχεις τα λεφτά... κι ας τους τζαπανούα να ψάχνονται... :P Εγώ όταν έιμουν στην δική σου θέση εφαγά όλο το δίκτυο να ψάχνω συγκρητικά και μάλιστα το triple δεν ήταν καν πρώτη επιλογή... Ολα όσα διάβασα και κυρίως απο ξένο τυπο ελεγαν Triumph. Συνολικά είναι το top.και έχοντας ένα χρονο την μηχανή αυτη μπορώ να το επιβεβαιώσω και γω και φιλοι μου με Hornet και GSR. Τωρα συζητήσεις του τύπου αυτο έχει καλύτερα φρενα το άλλο πιο πολλά άλογα τις θεωρώ χαζές. Ουτε μηχανάκι για dragster θα πάρεις να μην στριβει, ούτε αποκλειστικά για πίστα να χει στησιμο που θα ξουριζει αλλα μετα πο μια ώρα να κατεβαίνεις σε σχήμα Π απ τις ξυλινές αναρτήσιες. ... Γιατι 2 ειναι λίγοι και 4 είναι πολλοί ! Ο μαγικός αριθμός είναι το 3... οποιος κατάλαβε κατάλαβε.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες