FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 Θελω τη βοηθεια σας για ενα ταξιδι τριων εβδομαδων που σκεφτομαι να κανω. Θελω να κλεισω μεσω ιντερνετ εισιτηρια για Βορεια Αμερικη. Δεν γνωριζω ομως καθολου τον τροπο. Εχω υποψιν μου τρια σαιτ online κρατησης εισιτηριων: http://www.airtickets.gr http://www.pamediakopes.gr http://www.alitalia.com/GR Υπαρχουν αλλα που αγνοω; Ποιος ειναι ο τροπος κρατησης και της πληρωμης; Γινεται με προπληρωμενη καρτα ειτε Κυπρου ειτε Αγροτικης; Πρεπει να προσεξω κατι; Ενω υποτιθεται οι μηχανες αναζητησης στα δυο πρωτα ψαχνουν ολες τις πτησεις στην πραγματικοτητα εχουν αποκλεισει πολλες εταιρειες απο την αναζητηση Τη φτηνοτερη τιμη την βρηκα στο δευτερο (pamediakopes.gr) Ξερει καποιος αν ειναι αξιοπιστη εταιρεια; Οποιαδηποτε αλλη πληροφορια θα μου ηταν εξαιρετικα χρησιμη. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 Για μένα το καλύτερο είναι το airtickets. Πληρώνω μέσω πιστωτικής και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Λογικά θα μπορείς να πληρώσεις και με προπληρωμένη κάρτα. Εξυπηρετικοί και από το τηλέφωνο. Από εκεί και πέρα, ψάχτο καλά και μην βιαστείς να κλείσεις τα εισητήρια. Αρκεί να έχεις χρόνο μπροστά σου. Να ξέρεις ότι κατά καιρούς οι αεροπορικές εταιρίες βγάζουν προσφορές και μέσα σε δύο μέρες ψαξίματος, μπορεί να δεις μεγάλη διαφορά στην τιμή. Σαββατοκύριακα είναι πάντα πιο ακριβά τα εισητήρια. Τέλος, χρησιμοποίησε το airtickets trends. Βρίσκεται στα εργαλεία του site μετά την αναζήτηση που θα κάνεις. Αυτά Αν θες βοήθεια στείλε μου ένα που-μου, να βοηθήσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 Πετρο,εχω παει κινα με την Air France και εμεινα πολλυ ευχαριστημενος. Το θεμα ειναι να κλεισεις εισητηριο ενα μηνα πριν για να σου ερθει πιο οικονομικα. Θα πεις τον δεσποτη-Παναγιωτη τοσες ωρες ταξιδι............. Εγω πηγα απέυθειας στην εταιρια και χρεωσα την καρτα μου.ΜΗν νομιζεις οτι οι εταιριες εισητηριων θα σου κανουν καλυτερη τιμη. Μια πολλυ καλη εταιρια τωρα ειναι η Καταρ.Δες αν εχει δρομολογιο για εκει που θες.Δεν παιζωνται στις τιμες. http://www.qatarairways.com/global/en/homepage.page?s_kwcid=TC|15121|qatar%20airlines||S|p|7543765220&gclid=CNK0upCxnawCFRSCfAodQnXuAg Αν θες να εισαγεις κατι και θελεις να αποφυγεις το τελωνειο,κοιτα να ερθεις με ενδιαμεσο σταθμο καποιο αεροδρομιο της Ε.Ε. Δηλαδη αντι Νεα Υορκη-Αθηνα,επελεξε το Νεα Υορκη-Μαδριτη-Αθηνα πχ. Οτι αλλη απορια εχεις.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 Εγώ κλείνω από travelplanet24.gr και momondo.com. Το τελευταίο σου δείχνει και low cost εταιρίες. Με προπληρωμένες μπορείς να κάνεις κράτηση, απλά πρόσεχε τις ανταποκρίσεις στις πολύ καλές τιμές. Δεν λέει για 40 ευρώ διαφορά πχ να την βγάλεις στο Χίθροου κανένα δωδεκάωρο... Καλό ταξίδι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 airtickets.gr ολα καλά και απροβλημάτιστα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faif 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 http://www.skyscanner.net/ Mashup που ελέγχει τις τιμές από όλες τις αεροπορικές και άλλες σελίδες και σου δίνει τις καλύτερες τιμές. Κλείνεις φυσικά πάντα με χρεωστική κάρτα (και https επιβάλλεται) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 http://www.skyscanner.net/ Mashup που ελέγχει τις τιμές από όλες τις αεροπορικές και άλλες σελίδες και σου δίνει τις καλύτερες τιμές. Κλείνεις φυσικά πάντα με χρεωστική κάρτα (και https επιβάλλεται) Αυτο... ψαχνει σε ολα και περιλαμβανει και easyjet. και οταν ειναι να κλεισεις σε παει στο αναλογο σαιτ με την πτηση που εχεις επιλεξει! εκλεισα πριν καμια βδομαδα. βρηκα την πτηση απ το συγκεκριμενο σαιτ , την επελεξα και με πηγε στο σαιτ με τη χαμηλοτερη τιμη (to myhellas νομιζω) πληρωσα και ολα καλα.... μη φοβασε γενικα, δεν παιζει προβλημα...απλα οταν ειναι να δωσεις τα στοιχεια της καρτας, να τσεκαρεις τη συνδεση (https) και τα πιστοποιητικα της σελιδας! καλα ταξιδια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 www.skyscanner.net Σου βγάζει για πτήσεις για ολόκληρο μήνα αντί να ψάχνεις τις ημερομηνίες μία-μία. Εδώ και δυο χρόνια το χρησιμοποιώ τακτικότατα. Άλλο πολύ καλό είναι το expedia.com με πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 Πρωτου ανεβεις στο αεροπλανο να γυρισεις πισω... χτυπα ενα τηλ να σου πω τι εχουμε για κυβερνηση μπας και δεν θελεις να ερθεις... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 Χαζεύοντας βρήκα :AYTO... Είναι ενδιαφέρον,ρίξε μια ματιά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yzf-r6 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 petas.gr Τις πιο φθηνες τιμες που εχω βρει και ειναι αξιοπιστο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω απαντες για το ενδιαφερον σας και για τις απαντησεις σας. Τελικα τα εισιτηρια αγοραστηκαν σε σχετικα συμφερουσα τιμη μεσω airtickets.gr που αξιζει να αναφερω οτι μεχρι στιγμης (οσο αφορα κρατηση εισιτηριων και πληρωμη) ηταν εξυπηρετικοτατοι. Μεχρι τη στιγμη που σηκωσα αυτο το θεμα η τιμη ηταν στα 1850€, στη συνεχεια απο 24/11 εως 30/11 επεσαν στα 1365€ και απο 1/12 πηραν την αναφορα φτανοντας τα 2075€. Στις 14/12 τσιμπησαν ακομα ενα 80αρι και πιασαν τα 2150€. Και ενω το μεσημερι της ιδιας μερας ειμαι ετοιμος να κανω κρατηση με αυτο το αστρονομικο΄ποσο ξανακανω μια αναζητηση στο παραπανω σαιτ και βλεπω τιμη 1444€. Εννοειται οτι αμεσα εγινε κρατηση και στη συνεχεια πληρωμε μεσω απευθειας καταθεσης σε τραπεζα. Δυο πραγματακια ακομα θα ηθελα αν γνωριζει καποιος. Ποσες κουτες τσιγαρα επιτρεπονται ανα επιβατη; Ποσες αποσκευες βαρους ως 25 κιλων; και τελευταιο αν γνωριζει καποιος αν θα πρεπει να αγορασω εδω δολλαρια ή οταν φτασω εκει;;; Και οποιαδηποτε αλλη πληροφορια για αεροπορικο ταξιδι θα ηταν ευπροσδεκτη καθως υπερατλαντικο ταξιδι εχω πολλα χρονια να παω. Αυτο που θα με ζορισει λιγο παραπανω ειναι η μακρα αναμονη και η απαγορευση του καπνισματος στο αεροδρομιο μετεπιβιβασης αφου μαζι με την πτηση ξεπερναει τις 14 ωρες η αποχη απο το τσιγαρο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 από τον FOURNARIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 έχουν θαλάμους "κλουβια" στα αερ/μια για καπνίζοντες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 έχουν θαλάμους "κλουβια" στα αερ/μια για καπνίζοντες ναι μόνο στο ελλάντα σε πετάνε έξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 έχουν πολλή πλάκα αυτοί η θάλαμοι για το κάπνισμα άσε που όποιος περνά σε κοιτά με ύφος τι κάνουν αυτοί?????, πρόσεχε στο σακίδιο που θα πάρεις μαζί σου μέσα στο αεροπλάνο να μην έχεις υγρά σκευάσματα, και αντικείμενα αιχμηρά, για της αποσκευές μέχρι 25 κιλά ,και σε αριθμό 2-3 κομμάτια εξαρτάτε από τον/την υπάλληλο.... καλά να περάσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Γενικά ταξιδεύω αρκετά και όλα τα εισητήρια τα κλείνω online. Για μένα δεν υπάρχει το τέλειο site, κάθε φορά τα ελέγχω όλα και αποφασίζω στο τέλος. Καλό είναι κανείς να έχει τα μάτια του ανοικτά για προσφορές κτλ. Μερικά πράγματα που καλό είναι να δεις είναι όταν κάνεις αναζήτηση να κάνεις πάντα +-7 μέρες ή +-3 μέρες, ποτέ ακριβώς την μέρα που θες. Για κάποιο λόγο πολλές φορές τα ίδια εισητήρια (ίδιες ώρες μέρες κτλ) είναι πιο ακριβά όταν δεν κάνεις +-7 μέρες. Γενικά όσο περισσότερο ψάξιμο τόσο καλήτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 ryanair.com Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Ευχαριστω απαντες για το ενδιαφερον σας και για τις απαντησεις σας. Τελικα τα εισιτηρια αγοραστηκαν σε σχετικα συμφερουσα τιμη μεσω airtickets.gr που αξιζει να αναφερω οτι μεχρι στιγμης (οσο αφορα κρατηση εισιτηριων και πληρωμη) ηταν εξυπηρετικοτατοι. Μεχρι τη στιγμη που σηκωσα αυτο το θεμα η τιμη ηταν στα 1850€, στη συνεχεια απο 24/11 εως 30/11 επεσαν στα 1365€ και απο 1/12 πηραν την αναφορα φτανοντας τα 2075€. Στις 14/12 τσιμπησαν ακομα ενα 80αρι και πιασαν τα 2150€. Και ενω το μεσημερι της ιδιας μερας ειμαι ετοιμος να κανω κρατηση με αυτο το αστρονομικο΄ποσο ξανακανω μια αναζητηση στο παραπανω σαιτ και βλεπω τιμη 1444€. Εννοειται οτι αμεσα εγινε κρατηση και στη συνεχεια πληρωμε μεσω απευθειας καταθεσης σε τραπεζα. Δυο πραγματακια ακομα θα ηθελα αν γνωριζει καποιος. Ποσες κουτες τσιγαρα επιτρεπονται ανα επιβατη; Ποσες αποσκευες βαρους ως 25 κιλων; και τελευταιο αν γνωριζει καποιος αν θα πρεπει να αγορασω εδω δολλαρια ή οταν φτασω εκει;;; Και οποιαδηποτε αλλη πληροφορια για αεροπορικο ταξιδι θα ηταν ευπροσδεκτη καθως υπερατλαντικο ταξιδι εχω πολλα χρονια να παω. Αυτο που θα με ζορισει λιγο παραπανω ειναι η μακρα αναμονη και η απαγορευση του καπνισματος στο αεροδρομιο μετεπιβιβασης αφου μαζι με την πτηση ξεπερναει τις 14 ωρες η αποχη απο το τσιγαρο. Αν αγοράσεις duty free τσιγάρα, σου επιτρέπεται μια κούτα τσιγάρα ανά επιβάτη. Όσον αφορά τις αποσκευές, σου επιτρέπεται μόνο μια αποσκευή των 25 κιλών ανά επιβάτη συν την όποια χειραποσκευή μπορεί να έχεις. Δολλάρια ίσως είναι καλύτερα να κάνεις από εδώ και όχι στην Αμερική. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, μην κάνεις συνάλλαγμα στο αεροδρόμιο, βαράνε στο ψαχνό Δεν ξέρω τι άλλο θα ήθελες να μάθεις, αλλά εδώ είμαι να απαντήσω σε ότι γνωρίζω. Έτοιμάζομαι για Αμερική και εγώ, φεύγω στις 17 φλεβάρη και έκλεισα τα εισητήρια μου από το expedia.com. Ρόδο-Αθήνα-Λονδίνο-Βαλτιμόρη και πίσω, 1600ε για δύο άτομα. Το airtickets.gr και το travelplanet24.com είναι καλές σελίδες και έχουν αρκετά καλές τιμές. Επί του προκειμένου όμως, το airtickets δεν μου έβρισκε πτήσεις για βαλτιμόρη και το travelplanet ήταν πιο ακριβό. Όσον αφορά το κάπνισμα, στην Αγγλία δεν έχει κλειστούς θαλάμους για τους καπνιστές και φυσικά το ίδιο ισχύει και στη Σουηδία και στη Νορβηγία. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για την αμερική, αλλά στο JFK, στο αεροδρόμιο της Βαλτιμόρης και στο αεροδρόμιο του Σικάγο, δεν είχε ούτε εκεί θαλάμους για καπνιστές. Για αυτό καλό είναι, όσοι δεν ξέρετε να μην λέτε αρλούμπες για τον Βενιζέλο. Και ευτυχώς έχουμε καλό καιρό εμείς, για σκεφτείτε να έχει -17 έξω και να θες να καπνίσεις... Εδώ που τα λέμε, στο Σικάγο είχε -25, κάπνιζα με τα γάντια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αν αγοράσεις duty free τσιγάρα, σου επιτρέπεται μια κούτα τσιγάρα ανά επιβάτη. Όσον αφορά τις αποσκευές, σου επιτρέπεται μόνο μια αποσκευή των 25 κιλών ανά επιβάτη συν την όποια χειραποσκευή μπορεί να έχεις. Δολλάρια ίσως είναι καλύτερα να κάνεις από εδώ και όχι στην Αμερική. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, μην κάνεις συνάλλαγμα στο αεροδρόμιο, βαράνε στο ψαχνό Δεν ξέρω τι άλλο θα ήθελες να μάθεις, αλλά εδώ είμαι να απαντήσω σε ότι γνωρίζω. Έτοιμάζομαι για Αμερική και εγώ, φεύγω στις 17 φλεβάρη και έκλεισα τα εισητήρια μου από το expedia.com. Ρόδο-Αθήνα-Λονδίνο-Βαλτιμόρη και πίσω, 1600ε για δύο άτομα. Το airtickets.gr και το travelplanet24.com είναι καλές σελίδες και έχουν αρκετά καλές τιμές. Επί του προκειμένου όμως, το airtickets δεν μου έβρισκε πτήσεις για βαλτιμόρη και το travelplanet ήταν πιο ακριβό. Όσον αφορά το κάπνισμα, στην Αγγλία δεν έχει κλειστούς θαλάμους για τους καπνιστές και φυσικά το ίδιο ισχύει και στη Σουηδία και στη Νορβηγία. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για την αμερική, αλλά στο JFK, στο αεροδρόμιο της Βαλτιμόρης και στο αεροδρόμιο του Σικάγο, δεν είχε ούτε εκεί θαλάμους για καπνιστές. Για αυτό καλό είναι, όσοι δεν ξέρετε να μην λέτε αρλούμπες για τον Βενιζέλο. Και ευτυχώς έχουμε καλό καιρό εμείς, για σκεφτείτε να έχει -17 έξω και να θες να καπνίσεις... Εδώ που τα λέμε, στο Σικάγο είχε -25, κάπνιζα με τα γάντια! Για τσιγαρα ελληνικα βασικα ρωτουσα γιατι τα duty free εχουν διαφορετικη γευση. Ισως καλυτερη ισως χειροτερη (δεν ξερω) παντως διαφορετικη. Και εκει που θα παω οι τιμες παιζουν απο 5-7$ Και καπνιζω και αρκετα και θα μεινω και εικοσι τοσες μερες. Αυτη η θερμοκρασια του Σικαγο που ανεφερες με σκοτωσε. Λες;;; Να παω εκει και να πεθανω απο το κρυο; Ειμαι και μαθημενος εγω στη γλυκια ζεστουλα και θαλπωρη στο φουρνο που ναι μεν εχει πολλη υγρασια αλλα και πολυ υψηλη θερμοκρασια. Απο οτι βλεπω εδω παντως κατα καιρους πεφτει αισθητα η θερμοκρασια ορισμενες μερες Η μετεπιβιβαση θα γινει στο Αμστερνταμ. Σαν πολιτης της ΕΕ δεν θα μου επιτραπει να βγω απο το χωρο του αεροδρομιου και στη συνεχεια να ξαναμπω ή θα με θεωρησουν τρανσιτ επιβατη και θα με κρατησουν μεσα; Στην επιστροφη η μετεπιβιβαση θα γινει σε αεροδρομιο των ΗΠΑ (Ατλαντα) και για εκει δεν τρεφω φρουδες ελπιδες οτι θα βγω εξω. Μια αποσκευη (μεγαλη βαλιτσα) δικαιουται και το παιδι (5χρ); Αφου πληρωνει κανονικο εισιτηριο;;;;; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 από τον FOURNARIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εφόσον το παιδί πληρώνει πλήρες εισητήριο, δικαιούται και πλήρη αποσκευή. Τι εννοείς με το να βγείς έξω από το αεροδρόμιο? εννοείς τελείως έξω ή να βγείς να βολτάρεις στο αεροδρόμιο και μετά να περάσεις πάλι από τον έλεγχο διαβατηρίων? Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, απλά θα υποστείς την ταλαιπωρία να περνάς από τον έλεγχο και πάλι. Πολλές φορές κιόλας, οι υπερατλαντικές πτήσεις είναι σε διαφορετικό τέρμιναλ, οπότε θα κάνεις μια βόλτα, θες δεν θες. Το Schiphol είναι τεράστιο, τουλάχιστον 4 φορές ο βενιζέλος και εξίσου μεγάλο είναι και το Σικάγο. Ατλάντα δεν έχω πάει, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Τώρα, όσον αφορά το Σικάγο και τον καιρό του, λυπάμαι πολύ αλλά θα φάς τρελλό κρύο, πολύ χιόνι και τέρμα υγρασία, είναι βλέπεις δίπλα στην λίμνη Μίσιγκαν και θερίζει. Όταν είχα πάει εγώ το 2008, είχε -27 και 40-50 πόντους χιόνι! Και φυσάει πάρα πολύ, Wind City λέγεται. Το Σικάγο είναι διάσημο για τα κρέατα του, την πίτσα του (υπάρχει μεγάλη διαμάχη αν η Σικάγο style είναι η σωστή πίτσα ή αν είναι η Νεα Υόρκη style). Δεν ξέρω αν έχεις ξαναπάει Σικάγο και Αμερική γενικότερα, αλλά είναι ο παράδεισος της μάσας και ειδικά στο Σικάγο εγώ είχα χάσει τη μπάλα, τα πλήρωνε όλα η δουλειά και πήγαινα με τους Αμερικάνους συνάδελφους και τα ρημάζαμε όλα χαχα Αυτές είναι όλες από το κέντρο του Σικάγο και συγκεκριμένα από το Navy Pier. Φανταστικό μέρος με πολλά εστιατόρια, καφέ και μαγαζιά. Εκεί κοντά είναι και το διάσημο συντριβάνι που έδειχνε στην αρχή της σειράς Παντρεμένοι με παιδιά. Όπως κάθε άλλη μεγαλούπολη των ΗΠΑ που σέβεται τον εαυτό της, είναι τεράστια και οι αποστάσεις άστα να πάνε. Προφανώς έχεις συγγενείς εκεί για να μείνεις τόσες μέρες, οπότε θα έχεις και κόσμο να σε κατατοπίσει και να σε γυρίσει στα αξιοθέατα. Το γέλιο πάντως είναι την πρώτη φορά που είχα πάει, ήταν στο εργοστάσιο ένας ελληνοαμερικάνος και μου πρότεινε να πάω να φάω σε ένα πολύ καλό ελληνικό εστιατόριο, ξεράθηκα στο γέλιο μέσα μου όταν μου το είπε... Να είσαι στην Αμερική και να ψάχνεις ελληνικό φαγητό... Συγγνώμη που ξέφυγα κάπως από το θέμα! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 από τον zb00p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Συγγνώμη που ξέφυγα κάπως από το θέμα! Ελευθερα φιλτατε. Αλλωστε εγω το σηκωσα, ποιος θα με κατηγορησει για σπαμ στο δικο μου θεμα;;; Στο Σικαγο εχω συγγενεις οπου και θα μεινω για λιγο παραπαω απο εικοσι μερες. Εχω παει ακομα μια φορα αλλα ημουν αρκετα μικρος για να θυμαμαι. Παντως η ξαδερφη με τρομοκρατησε για το κρυο που εχουν και λεω να κουβαλησουμε μια βαλιτσα μονο βαρια χειμωνιατικα ρουχα. Ωραιες οι φωτογραφιες που εβαλες, εχω δει κι αλλες απο δικο μας παιδι εκει mybiker (πρωην ιταλοφιλο, Ducatti και ετσι). Ελπιζω να πεσω στις Αλκυονιδες παντως και να τη βγαλω light!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά και ήλιο να έχει, θα είναι με δόντια. Το Σικάγο είναι πολύ βόρεια ΚΑΙ έχει τη ρημάδα τη λίμνη δίπλα και θερίζει η υγρασία. Είναι τόσο μεγάλη, που νομίζεις ότι είναι θάλασσα! Όμως, ότι καιρό και να έχει, θα περάσετε φανταστικά, είναι εμπειρία το US of A, άλλος πλανήτης είναι οι φούστηδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Θα το δαγκώσετε Πέτρο, πάρε τα μέτρα σου.......... Καλά να περάσετε φίλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
egge 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 τωρα ειδα το μηνυμα αυτο, προσωπικα, τα αεροπορικα μου εισιτηρια τα κλεινω απο εδω, εχουν πολυ καλες τιμες και γενικα οποτε χρειαστηκε με εξυπηρετησαν αψογα http://www.travelplanet24.com/aeroporika-eisitiria Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 τωρα ειδα το μηνυμα αυτο, προσωπικα, τα αεροπορικα μου εισιτηρια τα κλεινω απο εδω, εχουν πολυ καλες τιμες και γενικα οποτε χρειαστηκε με εξυπηρετησαν αψογα http://www.travelpla...orika-eisitiria Σε ευχαριστω φιλε αν και καθυστερημενα. Νομιζω αυτο το σαιτ το εχει προτεινει και ο Gilles στην προηγουμενη σελιδα. Επισης να πω οτι εχει περασει καιρος απο το ταξιδι. Πηγα ηρθα και πολυ θα ηθελα να ξαναπαω. Ισως για το επομενο ταξιδι!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες