Antrikos7 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Καλησπερα! Χθεσ κουρεψα το σασμαν στο αστρεα μου..! :P Δεν ξερω πως ακριβως εγινε απλα εγω κατεβασα απο τεταρτη τριτη και πατισα γαζι κα ιδνε κουνουσε...Σε ολες τις ταχιτητες αυτο γινεται...Ειναι σαν να εχεις νεκρο! :P Τωρα αναρωτιεμαι να του βαλω 5ταχυτο takegawa σασμαν?? Το μηχανακι εχει αρκετο νευρο και δεν θελω να το χασω.. Επισης θελω να μου πειτε ποσο κανει να βλαω συμπλεκτη στην παπιαα..! Ευχαριστω.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 ο τσοπανος τρβαει καρφωτες για να ρθει σουζα ε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antrikos7 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Αυτο το εκανα για κανα μηνα μετά επαιζα μονο με δευτερα.... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) ρε πεζει να εχουν σπασει πισω τα κομπλερ.. που ενωνει το γραναζι με το πισω αξονα της ροδας.. και να μην θες καν αλλο σασμαν.. 35 ευρω μαζι με δουλεια μαστορα θα σ στοιχισει! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2011 από τον Alexandros DayTonA MaNiaC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antrikos7 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Παιζει να ειναι και αυτο..! γτ κουμπωνουν οι ταχυτητες κανονικα και δουλεει το μοτερ κανονικα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Αποκλειεται να εχει κουρεψει τα γραναζια.τα τρωει ενα ενα οχι ολα μαζι.Η εφαγε τον μυλο η σ εφαγε τον πιρο του γραναζιου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2011 Αποκλειεται να εχει κουρεψει τα γραναζια.τα τρωει ενα ενα οχι ολα μαζι.Η εφαγε τον μυλο η σ εφαγε τον πιρο του γραναζιου μαλλον λεμε για το ιδιο.. πισω απο τα γραναζια ειναι αυτο π λεω εγω.. τρεισ αρχιδουλες ειναι.. :P:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannhs mpr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2011 exei kopsei kampana fugokentrikou file.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες