Jump to content
Antrikos7

Συμπλέκτης και Σασμάν

Recommended Posts

Καλησπερα!

Χθεσ κουρεψα το σασμαν στο αστρεα μου..! :P Δεν ξερω πως ακριβως εγινε απλα εγω κατεβασα απο τεταρτη τριτη και πατισα γαζι κα ιδνε κουνουσε...Σε ολες τις ταχιτητες αυτο γινεται...Ειναι σαν να εχεις νεκρο! :P

Τωρα αναρωτιεμαι να του βαλω 5ταχυτο takegawa σασμαν?? Το μηχανακι εχει αρκετο νευρο και δεν θελω να το χασω..

Επισης θελω να μου πειτε ποσο κανει να βλαω συμπλεκτη στην παπιαα..!

Ευχαριστω.!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ρε πεζει να εχουν σπασει πισω τα κομπλερ.. που ενωνει το γραναζι με το πισω αξονα της ροδας.. και να μην θες καν αλλο σασμαν.. 35 ευρω μαζι με δουλεια μαστορα θα σ στοιχισει!

Τροποποιήθηκε από τον Alexandros DayTonA MaNiaC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιζει να ειναι και αυτο..! γτ κουμπωνουν οι ταχυτητες κανονικα και δουλεει το μοτερ κανονικα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποκλειεται να εχει κουρεψει τα γραναζια.τα τρωει ενα ενα οχι ολα μαζι.Η εφαγε τον μυλο η σ εφαγε τον πιρο του γραναζιου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποκλειεται να εχει κουρεψει τα γραναζια.τα τρωει ενα ενα οχι ολα μαζι.Η εφαγε τον μυλο η σ εφαγε τον πιρο του γραναζιου

μαλλον λεμε για το ιδιο.. πισω απο τα γραναζια ειναι αυτο π λεω εγω.. τρεισ αρχιδουλες ειναι.. :P:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα