RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Μετά απο άκυρη συζήτηση με τον πατέρα μου, ετσι στο ακυρο, μου ειπε πως αν τα παω καλα με τα διαβάσματα τον χειμωνα να πάρουμε κανενα καθαρο 125, μιας και έχει πιστα εδω, να παρουμε και εξοπλισμο κλπ και να πηγαινουμε στην πιστα με τρειλορ κλπ! Και εγώ έφαγα σκάλωμα και δεν μπορώ να το διώξω απ το μυαλό μου! Τι μοντέλα προτείνετε εσείς οι εμπειροι, και τι εξοπλισμό για αυτά αλλα και για μενα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) γvωμη μου αφου θα το εχεις για πιστα εννοειται διχρονο παρε ενα tm125! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2011 από τον loykas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fedelissimi 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 ποσα λευτα μπορεις να διαθεσεις για την μοτο μονο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 ΥΑΜΑΗΑ ΥΖ 125 πριονοκορδέλα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 ποσα λευτα μπορεις να διαθεσεις για την μοτο μονο? +1 Διευκρίνισε το γιατί παίζει ρόλο. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δόξα τω θεω λεφτά μάζευα απο μικρός και έχω. Ηθελα να παρω καποιο άλλο παπί φέτος, αλλα το ξανασκεφτικα και με λιγα λεφτα επισκευασα το δικο μου. Αρα λεφτα εχω, αλλα τα 5000 μονο το μηχανακι προτειμοτερο θα ηταν να μην τα ξεπερασει. Γιατι θελω να παρω και δικο μου εξοπλησμο και οτι αλλο θα χρειαστει το πριονακι :D Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2011 από τον RedLight Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HondaGLX 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 έχεις το TownMate για πίστα τι να το κάνεις το καθαρό :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 έχεις το TownMate για πίστα τι να το κάνεις το καθαρό :2funny: Βγάζω φανάρι, αλλαζω αναρτησεις κλπ, αλλαζω λαστιχα και έτοιμο για την πιστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fedelissimi 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1463939/ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 αλλα τα 5000 μονο το μηχανακι προτειμοτερο θα ηταν να μην τα ξεπερασει. 5000 ειναι υπερβολικα! φιλαρακι πηρε ktm exc 200 2000ευρο και με εξοπλισμο μαζι του πηγε 2500-2600! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Με 5Κ, που είναι ένα μεγάλο ποσό για μεταχειρό 125MX, νομίζω μπορείς να πάρεις καινούργιο ΚΤΜ προσφορά από αντιπροσωπεία. Στα 5Κ έχει βγάλει και ο Σαρακάκης το μάυρο CRF250R 2009 αλλά εκεί πας σε άλλα έξοδα συντήρησης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 5000 ειναι υπερβολικα! φιλαρακι πηρε ktm exc 200 2000ευρο και με εξοπλισμο μαζι του πηγε 2500-2600! Σιγουρα, απλα επειδή δεν εχω ιδέα ποσο κάνουν ειπα μια ενδεικτικη τιμη που μπορω να δωσω. Αμα βγουν λιγοτερα, και ποσο μαλλον 3000 ευρω παρακατω δεν θα με χαλασει καθολου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NtiNOS 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 παρε μεταχειρισμενο..κανα ktm,cr,yz. υπαρχουν παρα πολλα. οι τιμες ειναι κοντα στα 2000 για καλο μηχανακι. εγω θα επαιρνα cr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Αν δίνεις 5000 πάρε ένα yz125 του 09-10.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fedelissimi 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 5000 ειναι υπερβολικα! φιλαρακι πηρε ktm exc 200 2000ευρο και με εξοπλισμο μαζι του πηγε 2500-2600! Ναι ομως δεν ξερεις αν ο αλλος το κ@υλοεκσιζε ολη μερα... τι συντιριση εχει κανει... γενικα το καινουργιο ειναι αλλο πραγμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 δεν ειναι παντα ετσι! εχεις δικιο γιατι ειναι για πιστα και ο προηγουεμος μπορει να το εσκιζε αλλα το ktm του φιλου ειναι πραγματικα σε αριστη κατασταση και για ακομα μια φορα επαληθευετε το ονομα του μαγαζιου που το πηρε! το μηχανακι λειτουργει ρολοι ειναι παρα πολυ καλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Δόξα τω θεω λεφτά μάζευα απο μικρός και έχω. Ηθελα να παρω καποιο άλλο παπί φέτος, αλλα το ξανασκεφτικα και με λιγα λεφτα επισκευασα το δικο μου. Αρα λεφτα εχω, αλλα τα 5000 μονο το μηχανακι προτειμοτερο θα ηταν να μην τα ξεπερασει. Γιατι θελω να παρω και δικο μου εξοπλησμο και οτι αλλο θα χρειαστει το πριονακι :D Γνώμη μου,μην δώσεις παραπάνω από τρία χιλιάρικα για μηχανή mx που θα σε περιορίζει στην μετακίνηση και θα θες αναγκαστικά τρειλορ.Και όσον αφορά τον εξοπλισμό ρίξε μια ματιά εδώ. Καλές αγορές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Κάτσε και διάβασε πρώτα και μετά βλέπεις τί θα πάρεις φιλαράκι!! Υ.Γ. Άν καταφέρεις και βγάλεις καλό βαθμό, και πάρεις μηχανάκι(που στο εύχομαι) σκέψου και τα έξοδα συντήρησης του καθαρού! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παιδιά ευχαριστώ όλους σας γιατί τωρα ξέρω τι να κοιτάξω! @Giannis90: Ευχαριστώ πολύ για το link!! @Kost4s: Γι αυτο ειμαι προετοιμασμενος ηδη :D Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2011 από τον RedLight Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 οφτοπικ! ρε εισαι καλος μαθητης ή τσαμπα σε μπριζονει ο πατερας σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) οφτοπικ! ρε εισαι καλος μαθητης ή τσαμπα σε μπριζονει ο πατερας σου? Offtopic: Μεχρι στιγμης μαθητης του 18 - 18,5 ημουν/είμαι. :P Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2011 από τον RedLight Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 ενταξει το εχεις παρει ηδη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Και εγώ το ελπίζω. Το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθω σε λεω! Το βλεπω και στον υπνο μου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Ένα ΚΤΜάκι 125 (για αρχή) με 3000 το πολύ κι είσαι άρχοντας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Αprilia rs φίλε μου. Ο,τι πρέπει για πίστα, σχολείο μεγάλο (και γκομενοπαγίδα επίσης ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες