NeosAnavatis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2011 ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΦΤΕΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΠΑΠΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 125 ΜΗΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ. ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ??????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NtiNOS 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2011 η μηχανη ειναι παντα ποιο ασφαλης.γιατι παντα εχει καλητερο πλαισιο,θεση οδηγησης,αναρτησεις,φρενα και πολλα αλλα. και σαν συνολο ειναι πολυ καλητερη απο το παπι. η ποιο γρηγορη σημερινη ειναι η aprilia rs,που εχει 34 αλογα και τελικη 170+ τα ποιο γρηγορα παπια ειναι το yamaha z και το dinamik με περιπου 18 αλογα και τελικη 130-140 ειναι και καποια καθαρα οπως το yz125 κτλ τα οποια περνανε ολα τα παπια. ειναι και καποια παλια μοντελα οπως nsr125,tzr125,tdr125,kx125,mito, και αλλα πολλα που ξεχναω..οπως και να εχει αυτες οι μηχανες ειναι ολες διχρονες με πολλα αλογα και καμια απο αυτες δεν την περναει παπι. οποτε στα διχρονα υπερτερουν οι μηχανες. στα τετραχρονα εχουμε το ποιο γρηγορο που ειναι το fx. με περιπου 13 αλογα..μπορει και 14. οι τετραχρονες μηχανες εχουν διαφορα αλογα..μπορει να ειναι απο 11 μεχρι 15 αλογα..οποτε στα τετραχρονα παιζετε αν νικανε τα παπια ή οι μηχανες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2011 Ποιο ασφαλές είναι σίγουρα η μηχανή. Πιο γρήγορη εκκίνηση συνήθως έχει το παπί λόγω πολύ μειωμένου βάρους, μεγαλύτερη τελική συνήθως όμως έχει η μηχανή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2011 Είναι πιο γρήγορο αυτό που γράφει με κεφαλαία. Καλησπέρα κιόλας. Βασίλης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NeosAnavatis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΕΦΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΙ ΑΝ ΠΑΡΩ ΚΤΜ SIXDAYS ΜΕ 41 ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟΘΣ ΦΕΒΓΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2011 από τον NeosAnavatis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Ρε φίλε ποιο είναι αυτό το 125cc που έχει 41 άλογα;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fedelissimi 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Ρε φίλε ποιο είναι αυτό το 125cc που έχει 41 άλογα;;; το ΕΦΧΑΡΙΣΤΩ δεν σε πειραξε? σορρυ για το οφ..... Παρε ενα 125 οικονομικο που να κανει την δουλεια σου ρε αγορι μου. Οταν γινεις 20 με το καλο παρε οτι τραβαει η ψυχη σου.. και σκεψου οτι τα 2χρονα θελουν πολλες βενζινες και ζουμε σε εποχες δυσκολες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 το ΕΦΧΑΡΙΣΤΩ δεν σε πειραξε? σορρυ για το οφ..... Παρε ενα 125 οικονομικο που να κανει την δουλεια σου ρε αγορι μου. Οταν γινεις 20 με το καλο παρε οτι τραβαει η ψυχη σου.. και σκεψου οτι τα 2χρονα θελουν πολλες βενζινες και ζουμε σε εποχες δυσκολες Αφού έβαλε Ω τα υπόλοιπα περισεύουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NtiNOS 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 βεβαια αν εισαι λευτας μπορεις να παρεις και το αγωνιστικο και παλιο honda rs 125 με περιπου 50 αλογα.. οσα εχουν σημερα τα gp125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Τρολάκι μυρίζει μάγκες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Τρολάκι μυρίζει μάγκες... Το κατάλαβες και εσύ εεεεε;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 ΕΦΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΙ ΑΝ ΠΑΡΩ ΚΤΜ SIXDAYS ΜΕ 41 ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟΘΣ ΦΕΒΓΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Δυστυχώς όχι. Κατά κανόνα, ότι έχει λιγότερα από 90 άλογα το περνάει και αναπηρικό καροτσάκι. Για να φεύγεις από τους φίλους σου θέλεις τουλάχιστον 200-300 άλογα αλλά η κωλο-εταιρίες μας καταπιέζουν και δεν βγάζουν τέτοια μοτέρ. Άρα για τον απλό άνθρωπο που θέλει σπίτι-δουλειά κάθε μέρα σε ένα λογικό χρονικό διάστημα η μόνη λύση είναι υπερ-κυβισμός, τούρμπα, νίτρα και τα ρέστα. Ψάξε για μεταχείρα Hayabusa και Crypton X. Βάλε το μοτέρ από το 1ο στο σκελετό του 2ου. Τότε θα τους φεθβγεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NeosAnavatis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ KTM SIX DAYS TOSA EXEI ΜΠΗΤΕ ΣΤΟ CAR KAI ΔΕΙΤΑΙ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 εσύ μιλάς όχι για το sixdays αλλά για το sevendays που έχει πιο γλυκό γκάζι...! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Μην ψαρώνεις με το SixDays, απλά μια φούσκα ειδική έκδοση είναι. Αναρωτήθηκες ποτέ τι σημαίνει? Six days = έξι ημέρες. Έξι ημέρες τον χρόνο, είναι το μέγιστο διάστημα για το οποίο η ΚΤΜ σου δικαιολογεί και καλύπτει τα έξοδα ξενοδοχείου όταν μείνεις σε μια ράχη στου διαόλου τη μάνα και το μοτέρ βρίσκεται στον γκρεμό παρακάτω. Είναι απλά ζήτημα support, δεν είναι πιο γρήγορο. Αυτό που σου λέω. Από 1000cc και πάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Μην ψαρώνεις με το SixDays, απλά μια φούσκα ειδική έκδοση είναι. Αναρωτήθηκες ποτέ τι σημαίνει? Six days = έξι ημέρες. Έξι ημέρες τον χρόνο, είναι το μέγιστο διάστημα για το οποίο η ΚΤΜ σου δικαιολογεί και καλύπτει τα έξοδα ξενοδοχείου όταν μείνεις σε μια ράχη στου διαόλου τη μάνα και το μοτέρ βρίσκεται στον γκρεμό παρακάτω. Είναι απλά ζήτημα support, δεν είναι πιο γρήγορο. Αυτό που σου λέω. Από 1000cc και πάνω. Να σε πω.......... το six days κρουασαν δεν ειναι? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Ναι! Με ημερομηνία λήξης κάθε Τετάρτη! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mpaokaras 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Δυστυχώς όχι. Κατά κανόνα, ότι έχει λιγότερα από 90 άλογα το περνάει και αναπηρικό καροτσάκι. Για να φεύγεις από τους φίλους σου θέλεις τουλάχιστον 200-300 άλογα αλλά η κωλο-εταιρίες μας καταπιέζουν και δεν βγάζουν τέτοια μοτέρ. Άρα για τον απλό άνθρωπο που θέλει σπίτι-δουλειά κάθε μέρα σε ένα λογικό χρονικό διάστημα η μόνη λύση είναι υπερ-κυβισμός, τούρμπα, νίτρα και τα ρέστα. Ψάξε για μεταχείρα Hayabusa και Crypton X. Βάλε το μοτέρ από το 1ο στο σκελετό του 2ου. Τότε θα τους φεθβγεις. φιλε σοβαρα πεθανα στο γελιο!!! πραγματικα γαματος! αχαχα crypton με Μοτερ busa....σε τσαλακι παει πιο πολυ...ιδικα με νιτρα...δενει ασχημα..χεχε τουρμπα νιτρα και τα ρεστα.0α0χ0α0χ. τσιμπα +1 :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Εντάξει ας πω πάλι τίποτα να ανεβάσω τα ποστ μου... Αν και για ντιλιτ το βλέπω, αλλά οκ... Αν θες κατι παραγματικά γρήγορο, έχω τη γιαγιά μου, τις έχω βάλει ρόδες (πατίνι την έκανα), και να μην σου πώ καλύτερα πόσο πολύ φεύγω απο τους φίλους μου! Ούτε να με δουν δεν προλαβαίνουν λέμεεεεεεεε Να σε πω.......... το six days κρουασαν δεν ειναι? seven days λέγονται τα κρουασάν φίλε μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Εντάξει ας πω πάλι τίποτα να ανεβάσω τα ποστ μου... Αν και για ντιλιτ το βλέπω, αλλά οκ... Αν θες κατι παραγματικά γρήγορο, έχω τη γιαγιά μου, τις έχω βάλει ρόδες (πατίνι την έκανα), και να μην σου πώ καλύτερα πόσο πολύ φεύγω απο τους φίλους μου! Ούτε να με δουν δεν προλαβαίνουν λέμεεεεεεεε seven days λέγονται τα κρουασάν φίλε μου.. Είναι πίσω ο άνθρωπας ρε, ούτε η 7η ημέρα δεν του έχει φτάσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 XAXA... Kαλό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες