Jump to content
moto25

Αποχαιρετιστήριο Μήνυμα...

Recommended Posts

έχεις δίκιο...απλά το είπα γιατί τόσα χρόνια στον Στρατό αυτό έχω διαπιστώσει.

Ότι 10 στους 11 νομίζουνε ότι η θητεία είναι ένα ατελείωτο βουνό και τελικά τελείωνει γρήγορα. Βέβαια είναι υποκειμενικό αυτό γιατί όλες οι θητείες δεν είναι ίδιες.

Άλλο να υπηρετείς στην Πολεμική Αεροπορία στο 5γωνο και άλλο στα Τεθωρακισμένα σε μονάδα του Έβρου ή Νησί.

Πάντως όπως και να χει το πράμα το πιο παρηγορητικό είναι το γεγονός ότι η διάρκεια της θητείας είναι μόνο 12 μήνες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
15 χρόνια είμαι στο στράτευμα ..........

<{POST_SNAPBACK}>

Ντακότααα!!! :grin:

Καλός πολίτης φίλε μου . :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλος φανταρακι φίλε μου και μην μασας ο καιρος θα το παρει χωρις να το καταλαβεις,..

να εισαι καλα και να προσεχεις :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαρακο καλη θητεια ευχομαι!

Να περασει γρηγορα και ξεκουραστα! Στην παραμεθωριο επεδιωξε να πας σε κανενα απομκρυσμενο φυλακιο και θα με θυμηθεις! δεν θα εχεις εξοδους αλλα θα εχεις υπνο!

Και με τον υπνο περναει ο στρατος πιο γρηγορα!

Για το μεσολλογγι μεχρι και πριν 2 χρονια ειχα ακουσει τα καλυτερα! Πολυ "φιλικο" κεντρο!

Καλη συνεχεια, και σε καμια αδεια σου να μας γραφεις!

Εν τω μεταξυ τυχερακια, και τις διακοπες σου προλαβαινεις να κανεις τωρα, και του χρονου θα απολυθεις μεσα στον αυγουστο (αν λογικα κανεις 12αμηνο)! Οποτε παλι καπακι διακοπες! ΣΟυπΕρ! :ok:

Bρε παναθεμα σε :D αυτο "τα τσιμπουσια" τι το θελες?....λιγο βρωμικο μυαλο να εχει ο αλλος...παει! :D

Εγω παντως το ξαναδιαβασα το σημειο για να το εμπεδωσω.Τσιμπουσια ελεγες οντως :sweatdrop:  :grin:

ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή σου θητεία Γιώργο. :bye:

Στην άδεια ορκομωσίας σου, περιμένουμε να δούμε ποστ σου....

Καλά να περνάς, όπου κι αν υπηρετήσεις. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kali thiteia kai apo mena.

Osoi me xerane prin pao fantaros mou eixan pei oti o stratos gia sena tha einai diakopes kai etsi itan kai as iperetisa 20 mines (douleba tote apo mikros 2 douleies proi-bradi). Mpika 70kg kai apolithika me 95kg! Mono apo to kentro ekpaideysis eno oi perissoteroi exanan ego pira 8 kila! (Masa proi mesimeri bradi, den eixa zisei me toso fai!) Sxedon 5 meres tin bdomada skopeia kai to bradi an den filaga germaniko, kopana meta tis dodeka kai boltes me ton bol'dora.

To dodekamino pou exei ginei tora tha to thimasai argotera san mia mikri empeiria san ena dialeima sti zoi sou pou tha perasei poli grigora.

Koita na pernas aparatiritos, na eisai kai ligo afasia kai na kaneis kales filies kai parees...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά απο μια περίοδο κραιπάλης και διακοπές στη Μύκονο να μαι πάλι στη δουλειά για κάτι εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής. :thumbsdown:

Την άλλη εβδομάδα μπαίνω και ο Θεός βοηθός. :pray:

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και τις πολύτιμες συμβουλές σας.

Να στε καλά παιδιά και να προσέχετε. :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:cheers:

Καλό στρατιωτικό φίλε moto25

<{POST_SNAPBACK}>

Καλη συνεχεια φιλε μου και τα νετ στο Μεσσολογγι ειναι μια καλη ευκαιρια για να συνεχισεις να μπαινεις εδω μεσα... :winking: Ασε που ετσι οπως ειναι η βασικη εκπαιδευση εκει,δεν αποκλειεται να εχει κανεις μαζι του και laptop οπότε να μπαινεις κι απο κει μεσα...χαλαρα θα περασεις...Εφυγε ξαδερφος,εκπαιδευτης απο κει πριν 1 μηνα....Μια χαρα θα εισαι.Κολλεγιο.Ε οκ θα εχεις και λιγο ζορι...αφου θα χασεις το mybike.gr αλλά θα το ξεπερασεις... :lol: :lol: Καλος φανταρος λοιπον και θα τα λεμε... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορει να τα παιρνεις συχνα στο κρανιο και επισης να κουραζεσαι καθημερινα.....αλλα πιστεψε με.......εχει και πολυ γελιο μεσα ( δεν ξερω αν συμφωνουν τα υπολοιπα παιδια ). Εμενα πριν παω, μου το ελεγε ο ξαδερφος μου που ειχε παει πριν απο μενα. Σε πληροφορω......καθε μερα μεσα τον θυμομουν ......απειρες φορες. Μαζι με τα αλλα παιδια......ωρες ωρες δεν μας εμενε αντερο απο το γελιο.

Καλη θητεια φιλε μου moto25.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σας μοτο-φίλοι μου.Καταρχήν εύχομαι να είστε όλοι καλά.Δεν μπορώ να παρακολουθήσω και πολύ το site γιατί ως γνωστόν είμαι φαντάρος.Λίγο τα νέα μου να γράψω μόνο για να μην χάνομαι.

Λοιπόν παρουσιάστηκα στο Μεσολόγγι στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων.Το κέντρο ήταν γαμάτο.Χαβαλέ όλη μερα και έπεσα στον καλύτερο λόχο και στην καλύτερη διμοιρία.Όλος ο θάλαμος ήταν γεμάτος με άτομα συνομίληκα με κοινά ενδιαφέροντα και έτσι δέσαμε όλοι.Οι μέρες περνάγανε ευχάριστα και παίρναμε και τις αδειούλες μας.Αφου έγινα κολλητός με ένα παιδί και έδεσα και με άλλους 6 αποφασίσαμε όλοι να πάμε Κύπρο στην ΕΛΔΥΚ για να είμαστε όλοι μαζί.Δηλώσαμε λοιπόν αλλά δεν ξέραμε.Ήρθαμε Κύπρο και απο τους 8 μας έφυγαν οι 6 στο 1ο τάγμα,ο 7ος στο Σύνταγμα και εγω στο 2ο Μ/Κ τάγμα πεζικού.Μόνος μου λοιπόν στο πιο μαύρο στρατόπεδο της Κύπρου.Οι κρατήσεις,οι στερήσεις και οι φυλακές πέφτουν βροχή.Πολύ ζόρικα παίδες αλλά περνάει ο καιρός.Μου λέιπει η Ελλαδίτσα όμως.Δεν βάζω όμως το κεφάλι κάτω για κανέναν.Μπήκα σε κάτι τμήματα Η/Υ και περνάει η ώρα.Πάω να πάρω και το ECDL μέσω ΕΛΔΥΚ.Όλα ψέμματα πάντως για την ΕΛΔΥΚ,μας κοροιδέψανε οι κωλοκαραβανάδες.

Υγεία παιδιά πάνω απο όλα και θα περάσει ο καιρός. Να στε καλά και να προσέχετε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπομονή και καλά να περνάς εκεί φίλε μου!Και σε ευχαριστούμε για τα έστω 5 λεπτά που μας αφιέρωσες για να μας πείς τα νέα σου!Δείχνει οτι μας εκτιμάς και μας υπολογίζεις για φίλους σου και τουλάχιστον για μένα το ίδιο ισχύει στο εξής και για την πάρτυ σου!

Να είσαι καλά!!! :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το νου σου και συ ρε φιλαρακι, και πανω απο ολα να προσεχεις τον εαυτο σου.

Αρκετο κακο ειναι ο στρατος απο μονος του, δεν χρειαζεται να σε παιρνει απο κατω κι εσενα.

Υπομονη και γρηγορα θα ξεμπερδευεις ... Οποτε ανεβεις αθηνα κανε "νοημα" για καφεδακι να τα πουμε και απο κοντα. Καλη συνεχεια :bye::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κουραγιο ρε φιλαρακι. Σιγουρα θα ειναι μανικι εκει. Αλλα μη μασας.......μονο οταν τρως!!!!!!

Ε.....ολο και κατι καλο θα τσιμπησεις εκει κατω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα

ρε συ...ΕΛΔΥΚ πηγες και δηλωσες;
:crazy:
...
:plaf:
....Μονο και μονο για την παρεα(που χωρισε τελικα;)... :( Ε...τουλαχιστο αυτο δειχνει οτι εισαι "ανθρωπος της παρεας" οπότε με το καλο να απωληθεις και στην πρωτη βολτα...τα λεμε παρεα...
:_rock-on::_rock-on:
Μη μασας...ΟΛΑ μεσα στο στρατο...ενα παραμυθι ειναι...Και μια συμβουλη...Οταν σου μιλανε...κοιτα τους ΚΑΤΑΜΑΤΑ...λιγοι το αντεχουν...
:shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα