Jump to content

Recommended Posts

πριν κατι μερες μου επεσε το μοτο

στραβοσε η μανετα συμπλεκτη κ το τιμονι

σκεφτομαι να βαλω ενα renthal

μπενει χωρις μετατροπες?

που θα το βρω?

ποσο περιπου παει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

σκεφτομαι να βαλω ενα renthal

μπενει χωρις μετατροπες?

που θα το βρω?

ποσο περιπου παει?

Ναι, αν παρεις 22 αρι τιμονι μπαινει χωρις μετατροπη, αν διαλεξεις fatbar τοτε θες και αλλα καβαλετα ( επιπλεον κοστος)

Εγω πηρα το 755 που ειναι το πιο κοντο και χωραει οριακα στην μηχανη (τερμα δεξια αν το γυρισω βρισκουν ελαφρια τα σωλ.υψηλης, χωρις ομως να εχω προβλημα σε οτιδηποτε) .... Υπαρχει και το 754 756 που ειναι λιγααακι πιο ψιλο απο το δικο μου... και πιστευω πως αυτο ειναι το ιδανικοτερο για το tdm, χωρις να το εχω φορεσει..... αν παρεις το 756 και δεν σ αρεσει κανουμε τραμπα δοκιμαστικα για αρχηwinking.gif

Θα χρειαστει ΚΑΙ νεα αντιβαρα γιατι τα μαμα δεν μπαινουν....( μπαινουν με μικρη πατεντα αλλα θα ειναι ασχημα)

Εγω το πηρα απο το κουκακι απο τον Αλεξοπουλο... σε χρωμα τιτανιου ( γκρι ουσιαστικα)

Αξιζει για αλλαγη... ερχεται πιο χαμηλα το τιμονι, ειναι πιο ανοιχτο σε σχεση με το μαμα, και εχει ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ κραδασμους στις 3-3500 στροφες απο οτι το μαμα..

Συνολικο κοστος τιμονι + αντιβαρα renthal στα 86 ευρω αν θυμαμαι καλα. Εργασια δικια μου _thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.moto-accessories.gr/products/timonia_1/renthal_universal_road_timoni

χωρις μετατροπες

ααα και δε στραβωνει για πλακα (αν πεσει η μηχανη)οπως το μαμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.moto-acce...sal_road_timoni

χωρις μετατροπες

ααα και δε στραβωνει για πλακα (αν πεσει η μηχανη)οπως το μαμα

Κοιτα ρε γμτ,..... εσπαγα το κεφαλι μου να θυμηθω τον Σαβιδη και δεν μπορουσα οταν εψαχνα....closedeyes.gif

Πριν πας απο Αλεξοπουλο τραβα πρωτα στον Σαββιδη, παιζει να σου κανει και καμια καλυτερη τιμη..._thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω 45 γιουρια το ειχα παρει το 754....αλλα παει καιρος

Τωρα αυτο γιατι το εγραψες; για να βαλω τα κλαματα;this.gifcry.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να κανω παλι μια ερωτηση :offtopic: ακουω συνεχεια που λετε για κραδασμους στο TDM που ακριβως τους εντοπιζετε??Οσα tdm εχω καβαληση εχουν τους πιο λιγους απο ολλα τα δυκυλινδρα μηχανακια ειναι βουτηρο λεμε

ακομα και απο το v strom το οποιο το ειχα και 5 χρονια και ειχα γραψει 60.000 το ενα ηταν κουδουνιστρα ιδιαιτερα στα ψηλα(στρομα)και στο αλλο δεν καταλαβενες ποτε επρεπε να αλλαξεις ταχυτητα και στο θυμιζε ο κοφτης(tdm).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να κανω παλι μια ερωτηση :offtopic: ακουω συνεχεια που λετε για κραδασμους στο TDM που ακριβως τους εντοπιζετε??Οσα tdm εχω καβαληση εχουν τους πιο λιγους απο ολλα τα δυκυλινδρα μηχανακια ειναι βουτηρο λεμε

Κοιτα εχεις δικιο... γενικα το tdm ειναι απο (αν οχι το μοναδικο) τα πιο ''ηρεμα'' ( αν μπορω να το πω ετσι) μηχανακια στον τομεα αυτο...

αλλα θα μιλησω για μενα και μονο..

Αν για καποιο λογο πας για αρκετη ωρα πορεια με 3-3500 στροφες τοτε ενω δεν σε ενοχλει καποιος κραδασμος στο τιμονι, τα χερια μου αρχιζουν να μουδιαζουν... αν ανεβασεις 3800στρ και πανω δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα ποτε..

Ειναι αυτο που λες.... εσυ ειχες το v strom και το ηξερες καλα, ενω το tdm το παιρνεις απο οσο καταλαβα αραια και πουwinking.gif Ο κατοχος του ομως κατι παραπανω εχει εντοπισει με τον καιροvictory.gif

Με λιγα λογια το tdm 900 οτι κραδασμους εχει, (εστω αυτους τους λιγους) τους εμφανιζει απο τις 2000 εως 3500 στροφες... smile.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το renthal αλλάζει η στάση κατά την οδήγηση δλδ? πιο ανοιχτά χέρια είπες ΗΛΙΑ? καλύτερος χειρισμός δλδ?

ειναι πιο πλατυ το after market από το original?

στο παρακατω λινκ δειχνει το 754 πιο χαμηλο απο το 755

http://www.moto-accessories.gr/products/timonia_1/renthal_universal_road_timoni

ROAD%20BAR%20DIASTASIS%20PER.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το renthal αλλάζει η στάση κατά την οδήγηση δλδ? πιο ανοιχτά χέρια είπες ΗΛΙΑ? καλύτερος χειρισμός δλδ?

Ναι ανοιγουν τα χερια και ερχονται και πιο χαμηλα οποτε εχουμε καλυτερο μοχλο σε σχεση με το μαμα.

ειναι πιο πλατυ το after market από το original?

Πλατυ; εννοεις ανοιγμα; ναι

στο παρακατω λινκ δειχνει το 754 πιο χαμηλο απο το 755

http://www.moto-acce...sal_road_timoni

Ναι εχεις απολυτο δικιο.... εκανα λαθος... Το 756 ηθελα να πω οχι το 754.(θα το διορθωσω και στο πρωτο ποστ μου).... Το 754 παιζει να μην μπορει ουτε απλα να κατσει με ευθεια το τιμονο...ποσο μαλλον να στριψεις αριστερα ή δεξια...

Φαντασου ξαναλεω οοτι επειδη φοραω σωλ.υψηλης με το που εβαλα το νεο τιμονι, επρεπε να μεταφερω την ολη βαση της τρομπας/μανετας ελαχιστα πιο αριστερα για να μην μου φαει με τον καιρο το μαυρο πλαστικο_thumbsup.gif

Επισης Παναγιωτη να ξερεις οτι με αλλο τιμονι, σαν το 755, πλεον τα χερια μου ειναι και πιο τεντωμενα σε σχεση με πριν...

αν ομως γυρω ελαφρα εμπρος, τοτε και δεν κουραζομαι και δεν νιωθω '' αβολα''

Βεβαια δεν ξερω τι λεει σε ταξιδι... εντος πολης παντως ειναι απολαυσηyes.gif

Αρη, σου κουμπωσε χωρις προβλημα; Δεν ειναι πολυ χαμηλο;

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS
Προσθηκη στοιχειων που ελειπαν απο λαθος μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επισης Παναγιωτη να ξερεις οτι με αλλο τιμονι, σαν το 755, πλεον τα χερια μου ειναι και πιο τεντωμενα σε σχεση με πριν...

αν ομως γυρω ελαφρα εμπρος, τοτε και δεν κουραζομαι νιωθω '' αβολα''

Βεβαια δεν ξερω τι λεει σε ταξιδι... εντος πολης παντως ειναι απολαυσηyes.gif

βασικά δεν καταλαβα τι εννοείς με το "αν ομως γυρω ελαφρα εμπρος, τοτε και δεν κουραζομαι νιωθω '' αβολα''

και εγω φωρώ σωληνάκια υψηλής και η τρομπα στο "τερμα δεξια" ακουμπαει στο πλαστικο,

με το 756 λες ναναι jet?

τα τεντωμένα χερια στην οδηγηση δεν είναι καλό έτσι δεν είναι? αυτό θελω να αλλαξω γιατί η θεση του TDM

αρεσκεται στα...τεντωμενα χερια. Αν γυρεις μπροστα εχει καλως αλλά δεν ειναι για πολυωρη οδηγηση τετοια σταση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικά δεν καταλαβα τι εννοείς με το "αν ομως γυρω ελαφρα εμπρος, τοτε και δεν κουραζομαι και δεν νιωθω '' αβολα''

Εμ βεβαια ρε φιλε, που να καταλαβεις αφου ξεχασα να γραψω τις μισες λεξης στην προταση; tooth.gifblush.gif( το pc μου φταει βασικα)

και εγω φωρώ σωληνάκια υψηλής και η τρομπα στο "τερμα δεξια" ακουμπαει στο πλαστικο,

με το 756 λες ναναι jet?

λογικα ναι, δεν μπορω να σου πω με σιγουρια.... το μονο πραγμα που θα σου πω ειναι οτι, στην περιπτωση που εχεις ενα μικρο προβλημα, πολυ απλα λυνεις τις βιδουλες και μεταφερεις μερικα χιλιοστα αριστερα (προς τα καβαλετα) την τρομπα... Ουτε με τον καθρεπτη σου θα εχεις προβλημα ( απλα θα τον ξαναρυθμισεις)_thumbsup.gif

τα τεντωμένα χερια στην οδηγηση δεν είναι καλό έτσι δεν είναι? αυτό θελω να αλλαξω γιατί η θεση του TDM

αρεσκεται στα...τεντωμενα χερια. Αν γυρεις μπροστα εχει καλως αλλά δεν ειναι για πολυωρη οδηγηση τετοια σταση

Φαντασου οτι και το νεο τιμονι το εχω γυρει λιγο προς το μερος μου παλι...

Νταξ μην φανταστεις κατι το τραγικο ε; Πιθανον να ειναι καθαρα θεμα συνηθειας... πιστευω μετα απο λιγο καιρο δεν θα εχω προβλημα.

Απλα ακομα δεν εχω κανει πολλα χλμ με την μηχανη να συνηθισω το νεο τιμονι και ετσι ακομα βρισκω διαφορες σε σχεση με το μαμα.winking.gif

Μαλλον με το 756 δεν θα εχεις ιδιαιτερο θεμα γιατι δειχνει πιο ανετο βαση χαρακτηριστικων...

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρη, σου κουμπωσε χωρις προβλημα; Δεν ειναι πολυ χαμηλο;

μια χαρα εκατσε,βρισκει λιγο το σωληνακι των φρενων αλλα οκ .Και οι καθρεφτες ερχονται ενα δαχτυλακι πριν την ζελατινα...

περι βολεματος τωρα,στον καθ'ενα καθεται διαφορετικα το καθε τιμονι....

αυτα τα τιμονια ειναι ουσιαστικα αντιγραφη του μαμα...με λιγο διαφορετικες γωνιες

εγω θα ηθελα να μην κανει αυτη την κληση προς τον οδηγο,με ενοχλει στα πολυωρα ταξιδια στις παλαμες....

απο την αλλη παλυ αν βαλω ισιο τιμονι εντελος,θα ειμαι πιο σκυφτος..ισως εχω καλυτερη αισθηση μπροστινου...αλλα τι γινεται μετα με την μεση... :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα