xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Καλη σας μερα .. λοιπον μπενω στ θεμα στη σελιδα μου στο fb εχω το παλιο μου e-mail αλλα εχω ξεχασει τον κοδικο και θελω να μπω υπαρχει καπιος τροπος μεσω fb η κατι αλλο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 έλα πες το...έχεις υποψίες για την γκόμενα έτσι; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thundy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Το e-mail σου σε ποια εταιρία είναι? Είχες βάλει κρυφή ερώτηση ή μήπως το είχες συνδέσει με άλλο λογαριασμό e-mail? Στο παλιό e-mail είχες εγγραφεί μόνος σου ή μήπως σε είχε κάνει κάποιος invite στην υπηρεσία? Κανένα παλιό, ξεχασμένο από το θεό, pc/laptop/smartphone που είχες αποθηκεύσει το password στον browser ή σε mail client? (Καλό θα ήταν να απαντήσεις τουλάχιστο ένα «ναι» ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 έλα πες το...έχεις υποψίες για την γκόμενα έτσι; :P ADMIN σβισε την απαντηση του Raven Το e-mail σου σε ποια εταιρία είναι? Είχες βάλει κρυφή ερώτηση ή μήπως το είχες συνδέσει με άλλο λογαριασμό e-mail? Στο παλιό e-mail είχες εγγραφεί μόνος σου ή μήπως σε είχε κάνει κάποιος invite στην υπηρεσία? Κανένα παλιό, ξεχασμένο από το θεό, pc/laptop/smartphone που είχες αποθηκεύσει το password στον browser ή σε mail client? (Καλό θα ήταν να απαντήσεις τουλάχιστο ένα «ναι» ) απαντηστε τωρα που αποκαλιφθηκα εχω μονο τον κςδικο του φβ κ το φβ τιποτα αλλοο ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες