cliffbass 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2011 Ειναι ενα 125cc modenas dynamik για οσους γνωριζουν.Ειχα ανιξει ενα topic γιαυτο παλιοτερα αλλα καπιοι με κριτικαρανε χωρις να με ξερουν.Το εργαλειο το εχω κοντα 1 μηνα.Αυτααα και κατι αλλο προσοχη σε παλικαρια στιν δικια μου ηλικια τα μιαλα στο κεφαλι οχι στον κ***.Επομενη κινιση μετα απο λιγα χρονακια θα ειναι μηχανη μεγαλυτερου κυβισμου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Kαλοριζικο και καλα χλμ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2011 από τον manosamos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cliffbass 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2011 Kαλοριζικο και καλα χλμ Ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2011 Καλορίζικο μικρέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2011 Καλορίζικο, και εγώ είχα ένα στα 17-18 μου, πολύ καλό παπάκι.. Καλές βόλτες και πάντα όρθιος!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2011 Καλοριζικο το πριονι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2011 Έχω και εγώ, αλλά πρέπει να αλλάξω πιστόνια κλπ, αλλά δεν έχω λ(ι)εφτά :D Να προσέχεις φίλε, γιατί το άτιμο έχει ψυχή, και άμα ανοίξεις το γκάζι και δεν έχεις τα μυαλά στο κεφάλι αλλα στα @@, δεν σε βλέπω καλά! Πάντα κράνος, καλά χιλιόμετρα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2011 Καλορίζικο, να το χαίρεσαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2011 Καλοριζικο και καλες βολτες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2011 καλοβολτο, διχρονιλα ετσι....λαδακια, μυρωδια..ωραια πραγματα τουλαχιστον εσυ ξεκινησες απο τα 125κε εγω ξεκινησα στα 19 μου με 50κε πιατζιο... = ενεργατορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2011 Καλά μυαλά .................. τώρα έχει σειρά το δίπλωμα ....................... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2011 Καλορίζικο και καλοτάξιδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cliffbass 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) ευχαριστω ευχαρισω Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 24 , 2011 από τον cliffbass Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cliffbass 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 καλοβολτο, διχρονιλα ετσι....λαδακια, μυρωδια..ωραια πραγματα τουλαχιστον εσυ ξεκινησες απο τα 125κε εγω ξεκινησα στα 19 μου με 50κε πιατζιο... = ενεργατορα χαχα φιλε απο διχρονο σε διχρονο παω ειχα και typhoon.2 Stroke για παντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Πολύ ωραίο μηχανάκι.. με ένα τέτοιο ξεκίνησα να οδηγώ μηχανάκια... Ωραία φάση ήταν!! Να το χαίρεσαι φίλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 καλοριζικο και δεν πιστευουμε ποτε το κοντερ σ αυτο ε ... ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pdimis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2011 Καλές βόλτες και πάντα κράνος...!!! Καλορίζικο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 Καλοριζικο το τερας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 Καλοβολτο το βρωμογκαζο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cliffbass 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) καλοριζικο και δεν πιστευουμε ποτε το κοντερ σ αυτο ε ... ? χαχα ισχυει αυτο προπολου ασε που ειναι σπασμενο απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη ... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2011 από τον cliffbass Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες