andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Εγώ τν λέω Σάκη απ το καβασάκι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 το KLE φωνάζαμε Κλαίρη το typhoon το φωνάζουμε Τρύφωνα και το Tenere το φωνάζω Teneke (ή darth vader) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Rένα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Εγω τη λεω Μποτσαρη(απο τον Μαρκο Μποτσαρη) γιατι οποτε την παω στο μηχανικο,μου λεει.............παλι εφερες τον Μποτσαρη?Πηγαινε πετα την αρχαιολογια και παρε μηχανακι της προκοπης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 XT=Νωντας η Νωνδας! Γιατι? Γιατι ειναι γαιδουρ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 το klr το λεω τραχτερ γιατι κανει σα τραχτερ και μοιαζει με τραχτερ αλλα το κανονικο του ονομα το εβγαλε ενας φιλος μου οταν το πε κορακι γιατι ειναι πισα μαυρο. Το cb βασικα χμ.. δεν εχει ονομα αλλα το επικρατεστερο ειναι cool bike γιατι μαλλον το cb σημαινει cool bike οπως πχ το cbr σημαινει cool bike racing Η cafe bike racing για αγωνιστες καφεδομηχανοβιους ενω το cb το κανανε για απλους καφεδομηχανονοβιους cafe bike Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 ενα παπι kriss modenas που ειχα το ελεγα Χρισταρα.... και το Hornet το λεω Horny (εχει και σημασιολογικη εννοια :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Εγω το παπι μου το φωναζω Λογιστη...οι λογοι ευνοητοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) εγω δεν το εχχω βαφτισει αλλα τον λεω kawasakaro και η γυναικα ολη μερα το λεει μωρο.... με πουλησε για τον kawasakaro.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2012 από τον alexwho Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Τσου. Πώς να την πώ? Παπουδιέρα? Ή μήπως κιτρινούλα? Πείτε καμμιά ιδέα....... :P Πειράγματα επιτρέπονται..... και επιβάλλονται μη σας πω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 παραφουσκωμενο tweety...?πιασαρικο και για τα γκομενακια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 παραφουσκωμενο tweety...?πιασαρικο και για τα γκομενακια.... Ναι ρε συ, πώς δεν το σκέφτηκα? Thanks a lot my friend. Λοιπόν παιδιά, τα βαφτίσια γίνανε. Tweety λοιπόν :vv: και ευχηθείτε "πάντα άξιος" στον Νονό Μιχάλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Έρχεται το Πάσχα, μην ξεχνιέσαι...... Περιμένω λαμπάδα για το μοτόρι....... με τον tweety φυσικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Για καμμια λαμπα philips σε κοβω ομορφαααααντρα μου και τον tweety αυτοκολητακι στη ζελατινα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Για καμμια λαμπα philips σε κοβω ομορφαααααντρα μου και τον tweety αυτοκολητακι στη ζελατινα.... Μμμμμμμ....... Δε 'ν κακή ιδέα...... μόλις πάω Jumbo θα ρίξω μια ματιά. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Μοτοπισινούλη μου στα έχω έτοιμα τα αυτοκόλλητα, δωράκι από εμένα αν βρεθούμε στον Τσιβλό !!! Αλήθεια λέω και είναι αρίστης ποιότητας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 τι θελω και ανοιγω το στομα μου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Μοτοπισινούλη μου στα έχω έτοιμα τα αυτοκόλλητα, δωράκι από εμένα αν βρεθούμε στον Τσιβλό !!! Αλήθεια λέω και είναι αρίστης ποιότητας. 1ο bold) 2ο bold) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Ψιτ Tweety με ακούς ; Τα βρήκα Είναι ματ σαγρέ η επιφάνεια τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 :worthy: :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 εγω γεν βγαζω ονομα αλλα ενα που θα ταιριαζε θα ηταν ''Βεντζινορουφήχτρα'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 εγω γεν βγαζω ονομα αλλα ενα που θα ταιριαζε θα ηταν ''Βεντζινορουφήχτρα'' Αυτό δεν είναι όνομα, αλλά κακό όνομα. :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 NιSυRος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostakis zx10 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 ο kανιβαλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες