Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγώ σπάω την κεφάλα μου να βάψω ένα κομματάκι 5x5 εκατοστά και αυτός ζωγραφίζει.... http://www.youtube.c...&v=iJjJd5yHDY0#! (ευχαριστώ για την μεταφορα στην σωστή κατηγορία, συγγνώμη για την ταλαιπωρία) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2011 από τον Ίκαρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Eνταξει ο ανθρωπος εχει την σταθεροτητα κ ακριβεια μιας μηχανης CNC. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Απλά γιατί δεν είναι άνθρωπος, απάνθρωπος είναι αυτός που κάνει τέτοιες μαγγανείες βασκανίες κτλπ. Μην βλέπετε το απέξω του, από μέσα είναι μεταλλαγμένος φτου σκόρδα μακριά από μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Ο αλλος...τι μιλαει "πανω στο χερι"?!?!? :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Αμα το είχες κάνει κι εσύ 7000 φορές επειδή εξαρτάτο η επιβίωση σου από αυτό, κι εσύ με την ίδια ευκολία θα το έκανες. Η Ινδία είναι σίγουρα μία χώρα στην οποία είναι πολύ φθηνότερο να κάνει ένας άνθρωπος την δουλεία μιας μηχανής. Και μιλάμε ακόμα ακόμα και για το αυτόματο άνοιγμα μίας πόρτας σε ένα όχι και τόσο ακριβό εστιατόριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Achilleas trikala 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Απλως ο ανθρωπος αντιγραφει το ταλεντο μου....νταξει τωρα!!!χααχαχαχαχαχ.Οκ απλα εχει ταλεντο... :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Ρε τον πάκι...εεε Ινδό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LuckyStrike- 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 ποπο νταξ παω να τον βρω.τωρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Koukos03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Ελα ρε σιγά, εγώ το κάνω στον ύπνο μου αυτό ........Σοβαρά τώρα είναι πολύ καλός.Εγώ δεν μπορώ να κάνω ούτε ένα σπίτακι και με πατέρα ζωγράφο...Αστα να πάνε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Ο τύπος είναι φοβερός, δε λέω, αλλά έχει χαραγμένο το σχήμα. Στην αρχή νόμιζα ότι το έκανε στον αέρα και τρελάθηκα!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες