Jump to content
NapoleoN

Sprinter Imitasion Modenas Dinamik

Recommended Posts

εχω λιωσει στο να ψαχνω διαφορα θεματα για sprinter αλλα δν βρηκα αυτο που ψαχνω.... η απορεια μου ειναι η εξεις. εχω ενα ολοκαινουργιο Sprinter και ειμαι ερωτευμενος με το modenas dinamik ... δν πηρα Dinamik λογο οτι ειναι 2χρονο και οτι ειναι πλεον παλιο μοντελο (2007 το τελευταιο) .. τεσπα . δν ειναι αφτος ο λογος.. πηρα λοιπον ενα Sprinter και θελω να το κανω σαν το Modenas .. το ξερω οτι δν θα γινει 1000% αλλα δν με πειραζει .. ενα απο τα προβληματα μου ειναι το φτερο μπροστα Dinamik . ως γνωστον το μανισιο φτερο πιανει απο κατω προς τα πανω με της βηδες.. ενω το modenas πιανει στα πλαγια .. τι παντεντα να κανω για να μπορω να χαρω το νεο μου φτερο ?

Τροποποιήθηκε από τον NapoleoN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πρώτον κόψε το φτερό του daytona εκτός και αν θες να το βγάλεις κανονικά και μετά το φτερό του dinamik πιάνει με πιάστρες στα πιρούνια , αλλά να ξες όσοι τα έβαλαν τα έβγαλαν στο τέλος γιατί χαλάρωνε η βίδα και η συνέπεια ήταν να γίνεται σκ@τ@ το μηχανάκι κ ο οδηγός !!! αλλά άμα το θες πολύ κάνε το ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτον κόψε το φτερό του daytona εκτός και αν θες να το βγάλεις κανονικά και μετά το φτερό του dinamik πιάνει με πιάστρες στα πιρούνια , αλλά να ξες όσοι τα έβαλαν τα έβγαλαν στο τέλος γιατί χαλάρωνε η βίδα και η συνέπεια ήταν να γίνεται σκ@τ@ το μηχανάκι κ ο οδηγός !!! αλλά άμα το θες πολύ κάνε το ...

δν θα με πειραζε.. θα το εφτιαγνα οσες φορες και αν χαλασει .. γτ το ομορφενει πολυ ... με πιαστρες λες ? και που μπορω να τις βρω ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανε αιτιμα στη ομαδα DAYTONA MANIAC CLUB στο facebook και θα δεις απο κει.. εχουμε πολλα θεματα και οτι θες θα σ βοηθησω και εγω π ειμαι διαχεριστης και πολλοι αλλοι π τ εχουν κανει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανε αιτιμα στη ομαδα DAYTONA MANIAC CLUB στο facebook και θα δεις απο κει.. εχουμε πολλα θεματα και οτι θες θα σ βοηθησω και εγω π ειμαι διαχεριστης και πολλοι αλλοι π τ εχουν κανει!

προσπαθησα να κανω ... αλλα ειμαι φουλ σε ομαδες . και δεν ξερω που να παω να σβησω μερικες.. ειναι στην ομαδα σου ενας "μιχαλης Πουλοπουλος" κολλιτος μου ειναι .. δες τις φωτο του ... το ασπρο ειναι δικο του .. το μπλε ειναι δικο μου .. αμα θελεις κανε με αντ .. darios antal η να σε κανω εγω.. μεχρι να βρω μια πατεντα με τις ομαδες

φτερο dinamic 2 τριπολεσ μια λαμιτσα κ 2 βιδες τοσο απλο

ευχαριστω φιλε μου .. αλλα το τριπολες τι ειναι ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσπαθησα να κανω ... αλλα ειμαι φουλ σε ομαδες . και δεν ξερω που να παω να σβησω μερικες.. ειναι στην ομαδα σου ενας "μιχαλης Πουλοπουλος" κολλιτος μου ειναι .. δες τις φωτο του ... το ασπρο ειναι δικο του .. το μπλε ειναι δικο μου .. αμα θελεις κανε με αντ .. darios antal η να σε κανω εγω.. μεχρι να βρω μια πατεντα με τις ομαδες

ευχαριστω φιλε μου .. αλλα το τριπολες τι ειναι ?

ωπ τριπουλες εννοω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα