Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 καλοριζικο φιλε !! να το χαιρεσε και να μην τρεχεις...κρατα τα γκαζια για καμια εθνικη γιατι η Αθηνα δε χαριζει!! παντα ορθιος .. Μεσα για την σναντηση κανονιστειτε!!!! ποπο χαιρομαι που εχετε μεινει κ εσεις απο βενζινη γιατι αισθανομουν ασχημα με χρι τωρα ...κεεετςςςς :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BeGood 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Ξανάμεινα σήμερα!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! Παιδιά οι πιο παλιοί κανονίστε συνάντηση !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liakos93 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Καλοριζικο και καλοταξιδο ! ερωτας η hornet ημουν αναμεσα σε ενα μοντελο του 98-00 και ενα xt του 03 αλλα λογω οικονομικων (συντηρηση βενζινη) και μεταπωληση υπερνικησε το χτ.. φωτο απο το εργαλειο θα δουμε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BeGood 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ναι αμέ, απλά κάτι δεν έχω καταλάβει με τα Url. Τι σκατά 23 χρονών μεγάλωσα με ιντερνετ και έχω κουλαθεί! Τα κατάφερα!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 από τον BeGood Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liakos93 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ το ιδιο μοντελο χαλβαδιαζα και εγω το ειχα οδηγησει κιολας ενταξει τι να πω καλοριζικο παντα ορθιο! ποσο πηγε αν επιτρεπεται ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BeGood 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Να σαι καλά! Πάντα όρθιοι! 2.000 με μεταβίβαση μέσα! Δεν του έχω ακουμπίσει ούτε ευρώ στα 1.100 χλμ που έχω κάνει! Μου βγήκε πολύ καλό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liakos93 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 :thumbsup: μια χαρα ειναι ! ενα τσεκαρισμα σε μηχανικο εκανες ? λαδακια ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Τετοια διαβαζω και με φαρμακωνετε και μενα.. μου φενεται τα ονειρα για On/Off θα σβησουν και θα παω και γω σε Street γ@μω τα χωματα μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BeGood 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Του έκανα εγώ ένα τσεκ απ και τώρα σε 1-2 βδομάδες θα του κάνω ένα γενικό σερβις. Θέλει καθάρισμα στα καρμπιλατερ(αν γράφεται έτσι) και σε 1.000χλμ περίπου τακάκια (6 παρακαλώ). Τα λαδάκια του ξανθά, τα ηλεκτρικά του τέλεια. Από αναρτήσεις δεν ξέρω αλλά έχει καλή συμπεριφορά. Γενικά τα λαδάκια παντού είναι καλά. Το μονο που με προβληματίζει είναι ο δίσκος. Δεν νιώθω να πατινάρει αλλά πιάνει ψηλά ο συμπλέκτης, εξ αρχής δηλαδή που το αγόρασα.. Θα το πάω στον γιατρούλη να δούμε σε καμιά βδομάδα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liakos93 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 λογω οικονομικων (σπουδες) δεν πηρα το hornet εγω ειναι ερωτας φιλε μ πραγματικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BeGood 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Τετοια διαβαζω και με φαρμακωνετε και μενα.. μου φενεται τα ονειρα για On/Off θα σβησουν και θα παω και γω σε Street γ@μω τα χωματα μου! Όχι για να χαιδέψω τα γένια μου, αλλά Street for the win! Επίσης κάτι που σκεφτόμουν και γω πριν πάρω το Hornetaki ήταν Fazer το οποίο είναι πολυεργαλείο! Μια κατηγορία μόνο του! Κάτι ανάμεσα σε On/Off και Street και με πολύ ωραίες επιδόσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liakos93 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 οκ παλι καλα εμενα το χτ δεν ειχε ουτε ενα λιτρο λαδι μεσα απο τα 2.8 που θα επρεπε να εχει! και εμενα θα μπει στο γιατρο καπου στις γιορτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BeGood 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 λογω οικονομικων (σπουδες) δεν πηρα το hornet εγω ειναι ερωτας φιλε μ πραγματικα Και γω φοιτητής είμαι! Αλλά έκανα π$%στιά! Ήθελα να εξυπηρετηθώ και χορηγήθηκα ένα Crypton X 135 καινούριο.. ε... σε 3 μήνες πουλήθηκε 2.400... Είμαι κακοοοοοοοοοοοοοοοόςςςς.....!!!!!!!!! οκ παλι καλα εμενα το χτ δεν ειχε ουτε ενα λιτρο λαδι μεσα απο τα 2.8 που θα επρεπε να εχει! και εμενα θα μπει στο γιατρο καπου στις γιορτες Αυτό με τα yamaha λογικά θα το ξέρεις, οτί τσιμπάνε λίγο λαδάκι! Και αν το στίβεις λογικά τσιμπάει λίγο παραπάνω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liakos93 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Και γω φοιτητής είμαι! Αλλά έκανα π$%στιά! Ήθελα να εξυπηρετηθώ και χορηγήθηκα ένα Crypton X 135 καινούριο.. ε... σε 3 μήνες πουλήθηκε 2.400... Είμαι κακοοοοοοοοοοοοοοοόςςςς.....!!!!!!!!! χαχα καλο ακουγεται για ενημερωσε μας ! Αυτό με τα yamaha λογικά θα το ξέρεις, οτί τσιμπάνε λίγο λαδάκι! Και αν το στίβεις λογικά τσιμπάει λίγο παραπάνω.. υποτιθεται οτι ηταν απο σερβις αυτο εννοω Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 από τον liakos93 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BeGood 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Απλά έγινε το λάθος να μπει το crypton x στο όνομά μου.. Πουλήθηκε εντός 3 μηνών σε τιμή 2.400, από 2.700 που είχε αγοραστεί από τον χορηγό μου(μαμά στη προκειμένη)! Την συνέχεια την ξέρεις-βλέπεις ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Είμαι κακομαθημένος.- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liakos93 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Δημοσιεύθηκε πριν από 8 λεπτά Απλά έγινε το λάθος να μπει το crypton x στο όνομά μου.. Πουλήθηκε εντός 3 μηνών σε τιμή 2.400, από 2.700 που είχε αγοραστεί από τον χορηγό μου(μαμά στη προκειμένη)! Την συνέχεια την ξέρεις-βλέπεις ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Είμαι κακομαθημένος.- αα οκ εε ενταξει καταλαβαινει η μανα μην τρελενεσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BeGood 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 αα οκ εε ενταξει καταλαβαινει η μανα μην τρελενεσαι Ναι της έφυγε ένα δάκρυ όταν την έφερα σπίτι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liakos93 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 και παντοφλα στο κεφαλι σου ? χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BeGood 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 και παντοφλα στο κεφαλι σου ? χαχαχα Ε, όχι και έτσι.. Εξ άλλου, εκείνη οδηγάει παπί!! χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liakos93 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες