Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εχθές ανακάλυψα ότι πατώντας το μπροστά φρένο το πίσω φως μου δεν ανάβει, πριν καμιά εβδομάδα σε έλεγχο που είχα κάνει λειτουργούσε μια χαρά. Στο πίσω φρενάρισμα λειτουργεί μιά χαρά, υπάρχει πιθανότητα να έχει ξεχωριστό λαμπάκι; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου για να ελέγξω τι φταίει; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2011 από τον Ίκαρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) κατά 99% έχει χαλάσει ή δεν κάνει καλή επαφή η βαλβίδα που έχει στην μανέτα για να ενεργοποιείται το φως όταν την πατάς. αν είναι αυτό δεν είναι κάτι σημαντικό, μια επαφή είναι, δες αν έχεις πρόσβαση εσύ για να τσεκάρεις τα καλώδια αλλιώς πήγαινε σε ένα συνεργείο! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2011 από τον Apisteftos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 για να σε βοηθισω λίγο παραπανω η βαλβιδα ειναι καπως ετσι και είναι στην θέση που σου έχω κυκλώσει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν έχω τέτοια βαλβίδα, κατέβηκα κάτω, το τσέκαρα και απο κάτώ απο το κουτάκι με τον διακόπτη (kill switch)έχω ένα μικρό κουτάκι που έχει ένα διακοπτάκι που το πατάει η μανέτα. Δοκίμασα τα καλώδια μεταξύ τους και η λάμπα άναβε, οπότε φταίει σίγουρα αυτό. Πάω αύριο να δώ πόσο κάνει αλλιώς θα δω αν μπορώ να το ανοίξω να το φτιάξω. Ευχαριστώ απίστευτε!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2011 από τον Ίκαρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) ακυρο, Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2011 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Σε ένα μαγαζί που πουλάει ηλεκτρονικά είδη, θα βρεις ακριβώς το ίδιο με το πολύ 1€. Ενα παρόμοιο είχε και μένα το GS και η BMW ήθελε 40€ ανταλλακτικό (μαζί με το καλώδιο και το φυσάκι στην άκρη) Πήγα σε ηλεκτρονικάδικο με το διακόπτη στο χέρι... βρήκαμε έναν ακριβώς τον ίδιο, δούλεψε κολλητήρι και θερμοσυστελόμενο μακαρόνι, και όλα λειτουργούν άψογα εδώ και χρόνια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Αν ξέρει κανείς που μπορώ να πάω να βρώ ανταλακτικό κοντά στον Κεραμεικό ή Αθήνα κέντρο και γύρω γύρω ας μου στείλει σε πμ. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Μοναστηράκι (Ερμού) έχουν. Αγ.Κωνσταντίνου χαμηλά (απέναντι από την παλιά τροχαία) έχουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) με ενα πρόχειρο ψάξιμο το βρήκα σαν "Brake Light Switch - Front" στο παρακάτω site (δεν είναι απο ελλαδα) http://www.wemoto.com/bikes/Honda/CB_500_R_T/93-96/picture/Brake_Light_Switch_-_Front/ γενικά δεν θα το βρείς ακριβό σαν ανταλλακτικό πιστεύω (άντε κανένα 10ευρο υπολογίζω), αν είσαι κεραμικό-βοτανικό μεριά σε βολεύει η Σπύρου Πάτση, κοίτα σε μαγαζιά με ηλεκτρικά, ηλεκτρολογικά. Ρίξε μια ματιά και στην Ηλεκτραποθηκη, Κωνσταντινουπόλεως 125 νομίζω (είναι γωνιακό), 2-3 στενά πριν το φανάρι της Ιερέας Οδού ----edit---- πάρε δώρο και ένα owners manual αν δεν έχεις, μιας και το βρήκα μπροστά μου ψάχνοντας! :lol: http://campaigns.hondampe.com.au/Motorcycles/manuals/CBF250.pdf Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2011 από τον Apisteftos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 με ενα πρόχειρο ψάξιμο το βρήκα σαν "Brake Light Switch - Front" στο παρακάτω site (δεν είναι απο ελλαδα) http://www.wemoto.com/bikes/Honda/CB_500_R_T/93-96/picture/Brake_Light_Switch_-_Front/ γενικά δεν θα το βρείς ακριβό σαν ανταλλακτικό πιστεύω (άντε κανένα 10ευρο υπολογίζω), αν είσαι κεραμικό-βοτανικό μεριά σε βολεύει η Σπύρου Πάτση, κοίτα σε μαγαζιά με ηλεκτρικά, ηλεκτρολογικά. Ρίξε μια ματιά και στην Ηλεκτραποθηκη, Κωνσταντινουπόλεως 125 νομίζω (είναι γωνιακό), 2-3 στενά πριν το φανάρι της Ιερέας Οδού ----edit---- πάρε δώρο και ένα owners manual αν δεν έχεις, μιας και το βρήκα μπροστά μου ψάχνοντας! :lol: http://campaigns.hondampe.com.au/Motorcycles/manuals/CBF250.pdf Ευχαριστώ, απο εκείνο το site "ανέβασα" την εικόνα απο το μπλιμπλίκι :) Θα πάω να τσεκάρω στα μαγαζιά με την πρώτη ευκαιρία Το manual το κατέβασα κατ' ευθείαν μόλις πήρα την μηχανή, και κατέβασα και ένα "common service manual" που είναι γενικά για hondeς. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες