ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 .Εγω ενα θα πω.....Ο Βαγγελης με φουλ μαλι Και οχι μονο ο Βαγγελης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Tρελό μαλλί όντως! Εγώ δεν τα έχω προλάβει αυτά τα μηχανάκια αλλά μου αρέσει να τα βλέπω στο δρόμο προσεγμένα. Το τελευταίο που με νοιάζει είναι πόσο επικίνδυνα είναι. Δε νομίζω ότι το παίρνει πλέον κανένας για να το πηγαίνει τάπα. Το παίρνει για το vintage της υπόθεσης. Ένα r1, gsxr, κλπ μπορεί να μην το κοιτάξω καν, ένα τέτοιο θα το χαζέψω, πως να το κάνουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Tρελό μαλλί όντως! Εγώ δεν τα έχω προλάβει αυτά τα μηχανάκια αλλά μου αρέσει να τα βλέπω στο δρόμο προσεγμένα. Το τελευταίο που με νοιάζει είναι πόσο επικίνδυνα είναι. Δε νομίζω ότι το παίρνει πλέον κανένας για να το πηγαίνει τάπα. Το παίρνει για το vintage της υπόθεσης. Ένα r1, gsxr, κλπ μπορεί να μην το κοιτάξω καν, ένα τέτοιο θα το χαζέψω, πως να το κάνουμε... +200 Συμφωνώ απόλυτα σε όλα! Το νόημα στη εποχή μας σε ένα rd δεν είναι να πηγαίνεις τάπα και νασαι ο πιο γρήγορος.. Το κορυφαίο rd θεωρώ του Πέτρου, που έριξε απιστευτα χρήματα για ανακατασκευή και να το κάνει 421cc: και αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στο γκάζι, αλλά και φρένο-αναρτήσεις.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Το εχω δει το βιντεο φιλε, ειναι απιστευτος και ο τυπος και το μηχανακι του! Χαρηκα παρα πολυ που εφαγε τον καγκουρα λαχανο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 +200 Συμφωνώ απόλυτα σε όλα! Το νόημα στη εποχή μας σε ένα rd δεν είναι να πηγαίνεις τάπα και νασαι ο πιο γρήγορος.. Το κορυφαίο rd θεωρώ του Πέτρου, που έριξε απιστευτα χρήματα για ανακατασκευή και να το κάνει 421cc: γαμαει κ δερνει και αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στο γκάζι, αλλά και φρένο-αναρτήσεις.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Χαρηκα παρα πολυ που εφαγε τον καγκουρα λαχανο! Γεια σου πετρο που τον εχεις ενα μετρο αληθεια TDM 900 ηταν αυτο στα φαναρια διπλα του.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πω ΠΩΩΩ ρε αλήτες τι μου θυμίσατε τώρα,!!! Βούτα αύρα κειβ κλπ κλπ καταστάσεις Πρέπει να είσαι λέρα για να καβαλάς γαλέρα έλεγε τότε ο Στέλιος ο φορτηγατζής έξω από το Bobbie's Bar και έκανε κόντρες με το μηκτό από πίσω του στη παραλιακή, και τον Ζέρβα να τρελαίνεται για να τον μπουζουριάσει στη τροχαία Γλυφάδας (ποτέ δεν το έκανε) χα χα χα στα πατίνια να καβαλάω το GPZ 550 και να τρώγομαι με τους κατόχους RD 350 που πολύ από αυτούς έχουν αφήσει τα κόκαλα τους στο δρόμο ασταδιαλα ρε με κάνατε και δάκρυσα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2011 από τον soter3gm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2011 +200 Συμφωνώ απόλυτα σε όλα! Το νόημα στη εποχή μας σε ένα rd δεν είναι να πηγαίνεις τάπα και νασαι ο πιο γρήγορος.. Το κορυφαίο rd θεωρώ του Πέτρου, που έριξε απιστευτα χρήματα για ανακατασκευή και να το κάνει 421cc: και αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στο γκάζι, αλλά και φρένο-αναρτήσεις.. To μηχανάκι του πέτρου απλά δεν υπάρχει! Αποτελεί παράδειγμα για καθε ανακατασκευή πιστεύω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NtiNOS 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2011 εκτος απο το tdm ειχα ακουσει οτι θα ανοιξει και με ενα 1000αρι.αλλα ειχε πει οτι δεν θα το δημοσιευσει.εμαθε κανεις αν εγινε τπτ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sammo 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Η ανακατασκευη είναι όντως απίθανη! Έχω σταθεί σε ένα τέτοιο δίπλα σε ενα φανάρι μια φορά!εγω παπί δίχρονο αυτός με αυτό το τερατάκι!όταν έφυγε έκανε σαν πριονοκορδέλα και "χάθηκε"!! Ακόμα απορώ πώς φρέναρε αφού ακόμα και εγώ που δεν έχω και τόσες γνώσεις(έως άσχετος)ήξερα αυτήν την μηχανή ως τρένο...δεν στρίβω δεν σταματώ!!! πύραυλος κανονικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Η ανακατασκευη είναι όντως απίθανη! Έχω σταθεί σε ένα τέτοιο δίπλα σε ενα φανάρι μια φορά!εγω παπί δίχρονο αυτός με αυτό το τερατάκι!όταν έφυγε έκανε σαν πριονοκορδέλα και "χάθηκε"!! Ακόμα απορώ πώς φρέναρε αφού ακόμα και εγώ που δεν έχω και τόσες γνώσεις(έως άσχετος)ήξερα αυτήν την μηχανή ως τρένο...δεν στρίβω δεν σταματώ!!! πύραυλος κανονικά! Αυτη η μηχανη θεωρητε οντως σκοτωστρα αφου δεν ειχε φρενα,εκλεινες το γκαζι και δεν εκοβε ταχυτητα καθολου,απο σκελετο το απολυτο 0 δυσκολο μηχανημα αλλα απο γκαζια πολλαααα ηθελε χερια και εμπειρια .... πολλοι απο εμας που την καβαλησαν, ισως σημερα ζουν καθαρα απο τυχη.. με βελτιωσεις οπως αυτη του πετρου σιγουρα εχεις κατι πολυ καλυτερο απο τωτε.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2011 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nsr 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2011 Ετσι, για να θυμηθουμε λιγο τα παλια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
avengeraki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΕΧΩ ΕΝΑ RD 350 ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ ΚΑΡΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ EMAIL ΜΟΥ as358040@gmail.com Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον avengeraki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες