Jump to content
markakis

Βελτίωση honda innova

Recommended Posts

Γεια σας και παλι....!!! :bye: :bye:

Τι θα μπορούσα να βάλω στο μηχανάκι για να το βελτιώσω σε ταχύτητα έως 500 ευρώ τα πράγματα για το μοτορ ...

Επισεις αν μπορείτε να μου πιτε και πια λάστιχα είναι καλά για να μν γλιστράνε πολύ ακόμα αν μπορείτε να μου πιτε και πια εξάτμιση είναι καλή δλδ ωραίο θορυβώ

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις που θα μου δώσετε ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ειχα τα pilot και γλυστρουσανε παρα πολυ ιδικα σε βρεγμενο δρομο...Βαλε η michelin gazele η metzeler me22...εξατμιση η protect oval ειναι απο τις καλητερες για το innova ωραιος ηχος και αρκετα φτινη 105 ευρω καινουργια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα κυλινδροπίστονο και ένα καρμπυρατέρ άλλαξε και θα είσαι κομπλέ.Εξάτμιση όπως είπαν τα παιδιά από πάνω protech είναι ότι πρέπει και από λάστιχα michelin M45 ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις σας kwstakisaaa ο στρόφαλος ο κεντροφόρος και γρανάζια δν δίνουν ταχύτητα ??......... κιλιδρομπιστονα καμπιλατερ ο κετροφορος γρανάζια τι μάρκα να πάρω που να είναι καλή και ανθεκτική παρακαλώ πιτε μου...... :help: :help: :help: :help:

Τροποποιήθηκε από τον markakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην ανοιξεις μοτερ και το χαλασεις θα το μετανωσεις.Κοιτα για ενα καρμπυρατερ, γραναζια και μια εξατμιση.Μεχρι εκει.Απο καρμπυρατερ βαλε παλι ενα keihin λιγο πιο ανοιχτο.Θες μεγαλυτερες εκκινησεις ή τελικες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας και παλι....!!! :bye: :bye:

Τι θα μπορούσα να βάλω στο μηχανάκι για να το βελτιώσω σε ταχύτητα έως 500 ευρώ τα πράγματα για το μοτορ ...

Επισεις αν μπορείτε να μου πιτε και πια λάστιχα είναι καλά για να μν γλιστράνε πολύ ακόμα αν μπορείτε να μου πιτε και πια εξάτμιση είναι καλή δλδ ωραίο θορυβώ

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις που θα μου δώσετε ;)

Λοιπον σου προτεινω τα εξης:Λαστιχα Metzeller τωρα απο διαστασεις εσυ αποφασιζεις αλλα οι καλυτερες κατα την γνωμη μου ειναι 2.75 πισω 2.50 μπροστα γιατι αν κατεβεις κι'αλλο δεν θα εχεις κρατηματα και θα φυγεις κατω σε καμια στροφη

Τωρα απο εξατμιση σου προτεινω την protech χειροποιητη,πολυ καλος θορυβος,αυτην εχω και εγω.

Απο μηχανικα θεματα για τα innova δεν ξερω στα σιγουρα γι'αυτο δεν θα σου πω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν καταλαβα καλλα εννοεις ποσο κανει η protech,νομιζω οτι κανει γυρω στα 100,οχι παραπανω.Τωρα η yushimura ξεφευγει πανω απο 300 κατοσταρικα η γνησια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα συμφωνησω με μερικα σχολια απο τα παιδια παραπανω.. το ιννοβα σκεφτηκατε οτ ειναι ιντζεξιον?? και οτι αν αλλαξει καρπυρατερ δεν του εγγυειτε και κανεισ οτι θα δουλεψει?? φιλε μου σορρυ πυο θα στο πω αλλα τετοια παπακια δεν φτιαχνονται ευκολα και θελουν αρκετα λεφτα για να φτιαχτουν.. υπαρχει αναπρογραμματιση εγγεφαλου αν θες που σ καταργει κατι δεν θυμαμαι τι και το μηχανακι σ δειχνει την πραγματικη του δυναμη.. ομως στο κοντερ θα σ δειχνει οτι πας παντα με 2α... ετσι του ειχαν πει ενος φιλου μ που ηθελε τα ιδια με σενα.. τωρα εχει βαλει μια προτεκ γνησια (χαραγμενα γραμματα ,οχι αυτοκολλητο) και γουσταρει θορυβο.. επισης μπορεις να αλλαζεις εκκεντροφορο και να βαλεις καποιον αγριο.... τωρα κυλινδροπιστονα μην αλλαξεις για μενα... αυτα .. ! Α! οσο για τα λαστιχα ψηφιζω δαγκωτο Μετζελλερ.. κρατιματα παντου...! και βεντουζες ..!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα