Jump to content
andrewk

Pc Games

Recommended Posts

Χαχα.. Battlefield δεν έπαιζα αλλα το counter 1.6 το ειχα κάψει.. Ηταν τότε που μπαίναμε 5v5 μεσω mirc για gather με μικρόφωνα και ιστοριες.. Ωραιες εποχες :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

/join cs-gather

/join noobwars

/join hl-gather

/join gatherstyle

Μap de_nuke

add a

addme a

addme λεω!!!! παλι δεν μπηκαααα

Mε τι nickname εμπαινες? :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xαχαχα ελα που σε χαλαει.... αληθεια παιζει κανεις CS:Global offensive? γαμαει και ειναι πανευκολο να παιξουμε σαν 5αδα καθοτι απλα μπαινεις σε queue και παιζεις με αλλους 5. Ουτε third party programs κλπ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχω από torrent.. :blush2:

οπότε δεν ξέρω αν γίνεται να παίξω online. Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ μαζί του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oχι δεν γινεται. Αλλα μην φανταστεις, απο steam το ειχα παρει οταν ειχε summer sales για 4,5 €. Πολυ καλο και ισως το πιο πετυχημενο CS μετα το 1.6. Γενικα οτι καλυτερο εχει βγει μετα το 1.6

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

TireN ειχα nick στο cs.. Εγω τα ειχα /ms read last και ανοιγαν ολα μαζι τα channels :mB_kalo_e: Παντως αμα ψήνεται κανεις για 1.6 gather ας μου στειλει να μπουμε :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤireN δεν πρεπει να εχουμε παιξει. Ειδικα για ενα διαστημα (2000-2004 if i recall) το ειχα λιωσει, under the nickname Orgasmo* :mB_kalo_e:

Αν δεν εχεις παιξει το CS:GO να το κανεις. ειναι το 1.6 του σημερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ότι διάβασα στην προηγούμενη σελίδα από την μέση και κάτω.

5217a194c856110b13000006_736.jpg

Δεν καταλαβες τίποτα ή εισαι και εσυ παλιος? :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχα μαλλον τιποτα. Παλιοτερα για να παιξεις CS, δεν μιλαω για το CS που θα επαιζες στα Β 'n' B σε map με 32 ατομα , Ουνοι εναντιων Βαρβαρων ενα πραγμα, αλλα για τα 5vs5 (καθοτι σε τουρνουα 5αρες ειναι οι ομαδες , clans κλπ) επρεπε να μπεις στο IRC σε συγκεκριμενα καναλια που διαφοροι admin φτιαχνανε παιχνιδια.

Ελεγε πχ το bot. Μatch starting at #cs.gather. Map : de-dust2(πχ). Team A (ct) : - , - , - , - , - (5 slots) Team B (terrorists) : - , - , - , - , - (5 slots)

Σου ειχε διαθεσιμα απο 5 slots και εσυ επρεπε με τα αλλα 4 φιλαρακια σου να προλαβετε αναμεσα απο καμια 200αρια αλλους τυπους να μπειτε στο game οταν το bot εκανε την ανακοινωση ,να πατησεις δηλαδη !add Α ή !add Β στην κονσολα του IRC ωστε να προλαβεις μια θεση.

Οταν γεμιζε το game , το bot εστελνε στους 10 τυχερους ενα ip και ενα password. Mετα πηγαινες στο CS, ανοιγες κονσολα και πατουσες "join 192.168.155.24:1560" πχ και "password 12345" πχ. Μετα απο οοοοολα αυτα εμπαινες στο game και αφου περναγες εναν γολγοθα γιατι πχ 2 απο τους φιλους σου ειχαν μπει σε αλλη ομαδα και μεχρι να καταλαβουν τα ζωα οτι ειστε 5αδα και πρεπει να πατε μαζι σου πριζανε τα @@.

Ετσι παιζαμε τα clan matches η καναμε practice με αλλους. Φυσικα το επιπεδο ηταν πολυ υψηλοτερο απο το κλασσικο "παιζω CS και μου αρεσει πολυ το M60" (το οπλο του Rambo).

Ομορφια ε? απλοτητα? :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον Zappa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλα μην φανταστεις, απο steam το ειχα παρει οταν ειχε summer sales για 4,5 €.

ΧΑ! σε 'πιασαν κοροϊδο.

Εγω το πηρα 3 ευρω :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον Angel13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η κ@λ@ ΕΑ τέλη του μήνα κατεβάζει τους server πολλών επικών games ανάμεσα τους και των Bf2 και Bf2142.....

Το bf2 είναι οτι καλύτερο έχω παίξει......

Στα Bf3 και Bf4 επένδυσαν σε σενάρια, και το online τους ηταν ένα CS και τίποτα παραπάνω, ούτε μεγάλες πίστες ούτε στρατηγική , πάνε οι squads και οι commander.

EDIT: Το Κarkand το ξέρω καλύτερα απο τη γειτονιά μου

Τροποποιήθηκε από τον Utopia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα