Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 To απογευματακι θα εισαι ετοιμος λογικα. Κατεβαινει γρηγορα. Παμε για Mybike Squad. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Χαχα.. Battlefield δεν έπαιζα αλλα το counter 1.6 το ειχα κάψει.. Ηταν τότε που μπαίναμε 5v5 μεσω mirc για gather με μικρόφωνα και ιστοριες.. Ωραιες εποχες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 /join cs-gather /join noobwars /join hl-gather /join gatherstyle Μap de_nuke add a addme a addme λεω!!!! παλι δεν μπηκαααα Mε τι nickname εμπαινες? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Άντε να μαζευτούμε πολύ όλο με τον από πάνω παίζω. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Xαχαχα ελα που σε χαλαει.... αληθεια παιζει κανεις CS:Global offensive? γαμαει και ειναι πανευκολο να παιξουμε σαν 5αδα καθοτι απλα μπαινεις σε queue και παιζεις με αλλους 5. Ουτε third party programs κλπ.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Το έχω από torrent.. οπότε δεν ξέρω αν γίνεται να παίξω online. Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ μαζί του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Oχι δεν γινεται. Αλλα μην φανταστεις, απο steam το ειχα παρει οταν ειχε summer sales για 4,5 €. Πολυ καλο και ισως το πιο πετυχημενο CS μετα το 1.6. Γενικα οτι καλυτερο εχει βγει μετα το 1.6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 TireN ειχα nick στο cs.. Εγω τα ειχα /ms read last και ανοιγαν ολα μαζι τα channels Παντως αμα ψήνεται κανεις για 1.6 gather ας μου στειλει να μπουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 ΤireN δεν πρεπει να εχουμε παιξει. Ειδικα για ενα διαστημα (2000-2004 if i recall) το ειχα λιωσει, under the nickname Orgasmo* Αν δεν εχεις παιξει το CS:GO να το κανεις. ειναι το 1.6 του σημερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 αα εγω αρχισα gather το 2008 γι αυτο δεν με πέτυχες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Πφφφφ νιανιαρο ! (πλακιτσα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 TireNNN στο battlefield Καντε με add :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Για ότι διάβασα στην προηγούμενη σελίδα από την μέση και κάτω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Για ότι διάβασα στην προηγούμενη σελίδα από την μέση και κάτω. Δεν καταλαβες τίποτα ή εισαι και εσυ παλιος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Το πρώτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Χαχαχα μαλλον τιποτα. Παλιοτερα για να παιξεις CS, δεν μιλαω για το CS που θα επαιζες στα Β 'n' B σε map με 32 ατομα , Ουνοι εναντιων Βαρβαρων ενα πραγμα, αλλα για τα 5vs5 (καθοτι σε τουρνουα 5αρες ειναι οι ομαδες , clans κλπ) επρεπε να μπεις στο IRC σε συγκεκριμενα καναλια που διαφοροι admin φτιαχνανε παιχνιδια. Ελεγε πχ το bot. Μatch starting at #cs.gather. Map : de-dust2(πχ). Team A (ct) : - , - , - , - , - (5 slots) Team B (terrorists) : - , - , - , - , - (5 slots) Σου ειχε διαθεσιμα απο 5 slots και εσυ επρεπε με τα αλλα 4 φιλαρακια σου να προλαβετε αναμεσα απο καμια 200αρια αλλους τυπους να μπειτε στο game οταν το bot εκανε την ανακοινωση ,να πατησεις δηλαδη !add Α ή !add Β στην κονσολα του IRC ωστε να προλαβεις μια θεση. Οταν γεμιζε το game , το bot εστελνε στους 10 τυχερους ενα ip και ενα password. Mετα πηγαινες στο CS, ανοιγες κονσολα και πατουσες "join 192.168.155.24:1560" πχ και "password 12345" πχ. Μετα απο οοοοολα αυτα εμπαινες στο game και αφου περναγες εναν γολγοθα γιατι πχ 2 απο τους φιλους σου ειχαν μπει σε αλλη ομαδα και μεχρι να καταλαβουν τα ζωα οτι ειστε 5αδα και πρεπει να πατε μαζι σου πριζανε τα @@. Ετσι παιζαμε τα clan matches η καναμε practice με αλλους. Φυσικα το επιπεδο ηταν πολυ υψηλοτερο απο το κλασσικο "παιζω CS και μου αρεσει πολυ το M60" (το οπλο του Rambo). Ομορφια ε? απλοτητα? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2014 από τον Zappa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 μονο poolday! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αλλα μην φανταστεις, απο steam το ειχα παρει οταν ειχε summer sales για 4,5 €. ΧΑ! σε 'πιασαν κοροϊδο. Εγω το πηρα 3 ευρω Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2014 από τον Angel13 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Θα παιζει αξιοπρεπως το BF με onboard gpu radeon hd3300? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Θα παιζει αξιοπρεπως το BF με onboard gpu radeon hd3300? Πηγαινε εδω και δες. http://www.systemrequirementslab.com/cyri 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Κατά το βραδάκι στις 22:00 λέω να μπω. Άν πετύχω κανέναν σας ον δε λάιν θα παίξουμε. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Όποιος θα παίζει battlefield 3 ας στείλει ινβοξ για να κάνω add. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Καινούριο Battlefield. Ωραίο concept. Θα δείξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Utopia 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Η κ@λ@ ΕΑ τέλη του μήνα κατεβάζει τους server πολλών επικών games ανάμεσα τους και των Bf2 και Bf2142..... Το bf2 είναι οτι καλύτερο έχω παίξει...... Στα Bf3 και Bf4 επένδυσαν σε σενάρια, και το online τους ηταν ένα CS και τίποτα παραπάνω, ούτε μεγάλες πίστες ούτε στρατηγική , πάνε οι squads και οι commander. EDIT: Το Κarkand το ξέρω καλύτερα απο τη γειτονιά μου Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2014 από τον Utopia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Eχεις δικιο. Το BF1 ειχα λατρεψει. ισως λογω νοσταλγιας, ηλικιας κλπ... αλλα ηταν πολυ καλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες