xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 εχεις δει σε αυτη την χωρα να ισχυει οτι επιτρεπετε ? αυτα που ισχυουν ειναι οτι δεν πρεπει να γινεται ,οπως κατα την γνωμη μου οι ουρες που κανουμε στα πρατηρια καθε φορα που ακουμε κατι αναλογο με τωρα . αλλα να μου πεις τι αλλο μπορουμε να κανουμε ? εχεις δικιο ..εμεις οι βορειοι εστω μπορουμε να κανουμε κατι σαν απεργια στην απεργια τους και να προμηθευομαστε καυσιμα απο βουλγαργια η σκοπια...αλλα δεν μου απαντησες ειναι νομιμο να αλαζουν καθε τρεις κ λιγο τισ τιμες τους...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Χθες βραδυ φουλαρα με 1,567 με σχετικα λιγη κινηση... σημερα απτο πρωι εχει 200 μετρα ουρα κ το ΙΔΙΟ βενζιναδικο πουλαει 1,643 Να σχολιασω???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Χοχοο...Δεν ειμαι ελλαδα αυτη την εβδομαδα,οποτε παιζει να τη βγαλω καθαρη :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Kι εγώ 1,544 χθες στη Θηβών.Ο ίδιος πριν από λίγο 1,559.Ό,τι του κ@υλώσει του καθενός το κάνει εδώ που μας έριξε ο Θεούλης! Παρεμπιπτόντως,ένας γνωστός μου είπε ότι επειδή δεν υπάρχει μόνο ένα διυλιστήριο αλλά περισσότερα,δε θα υπάρξει τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο ακούγεται.Θα δείξει... Το ενα διυλιστηριο (Ελληνικα πετρελαια) εχει το προβλημα (λογω δημοσιων τεμπεληδων με 18 μισθους το χρονο που εθρεφε, και δεν τους εκατσαν καλα οι περικοπες). Φυσικα ουτε λογος να γινεται για τη ζημια που κανουν στην εταιρεια τους (παρομοια εκαναν και οι πιλοτοι στην Ολυμπιακη παλιοτερα, επαιρναν μπολικα εκατομμυρια, εκαναν μια μονο πτηση πηγαινε-ελα το μηνα, και καθε τοσο βαραγανε και απεργιες... τα αποτελεσματα τα ξερετε). Στο αλλο διυλιστηριο (της Μοτορ Οιλ) οι Βαρδινογιαννηδες "γελανε στο δρομο προς την τραπεζα" που λενε και οι αμερικανοι. Προβλημα θα εχουν ισως καποιες επαρχιακες πολεις που εξυπηρετουνται απο τα ΕΛ.ΠΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Eίναι κωμιτραγικά αυτά που γίνονται σήμερα σε όσα βενζινάδικα πέρασα. Απόλυτο κομφούζιο και κίνηση παντού από τις ουρές έχουν κλείσει όλοι οι δρόμοι. Είμαστε σε ένα απέραντο μπουρδέλο που ότι θέλει ο καθένας κάνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Παρασκευη παιζει να ληξει η απεργια....αλλα ειναι ετοιμοι για απεργιες ακομα και ενος μηνα αν χρειαστει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 εδω στο ηρακλειο το πρωι που περασα απο 2-3 βενζιναδικα δεν ειχαν καθολου ουρες. και γενικα αυτο το πραγμα ειναι αηδια!καθε φορα απεργια στα βενζιναδικα και τρεχουν ολοι να φουλαρουν και να γεμισουν μπετονια ενω πραγματικα δεν χρειαζονται τοση βενζινη και μετα ληγει η απεργια και εχει μεινει η μιση αχρησιμοποιητη.αν εβαζε ο καθενας οση πραγματικα χρειαζεται για 1 βδομαδα ασ πουμε δεν θα υπηρχε προβλημα κανενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Γνωστός μου πρατηριούχος μου είπε ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα, "κι όλο το καλοκαίρι απεργίες έκαναν, κατάλαβες διαφορά;" μου είπε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ έτσι κι αλλιώς τα λεφτά τελειώσανε, από τη δουλειά όλο ρεπό αναγκαστικά μου δίνουν γιατί δεν έχει δουλειά το μαγαζί, δεν έχω να φάω και πάω στο μαγαζί και τρώω το βράδυ ότι έχει μείνει απούλητο. Έχω 200€ στην τράπεζα και τα φυλάω σα κόρη οφθαλμού να βάλω λάστιχα για να μη σκοτωθώ πουθενά με αυτά που έχω που 2 χρόνια τώρα έχουν γίνει σα σλικ ντραγκστεράδικα. Φτιάχνω ένα κατάλογο για 70€ άμα το φτιάξω και το δώσω και του αρέσει του τυπά, θα βάλω και βενζίνη. Αφού πληρώσω τη φόρθνετ. Και τη ΔΕΗ. Γ@ΜΩ ΤΗΝ @@^%# ΚΑΙ ΤΟ ^*#@@@@$% ΜΟΥ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2011 από τον chiliplayer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Μία μέρα απεργία... "βενζίνη τέλος" λένε ένα σωρό πρατήρια! Για πόσο μλκες μας έχουν? Ουρές έξω από αυτά που "έχουν" να περιμένουν καρτερικά ενώ είναι τα 20α αυτοκίνητα. Σκεφτείτε σε πραγματική κρίση τι έχει να γίνει από τους πανικόβλητους όπως τότε με το Σισμίκ που έτρεχαν και άδειασαν τα σούπερ μάρκετ από τα εβαπορέ και τα μακαρόνια Μιλάμε ο σημερινός Έλληνας είναι ΓΤΠ γι' αυτό μας πηδάνε απ' όποια τρύπα διαθέτομεν. Τόσο χεσμένους και πανικοβλημένους δεν μας έχω δει ποτέ. Κάποτε είχαμε και λίγο ανδρεία μέσα μας. Τώρα είμαστε σαν αδερφές του ελέους. (όχι όλοι φυσικά, αλλά οι περισσότεροι) Α... εσείς που βάζετε με αυτές τις φθηνές τιμές, το πιθανότερο είναι να σας έχει δαγκώσει η αντλία και μάλιστα αρκετά. Τα 'χω πει σε άλλο τόπικ. Όσους φθηνούς έχω τσεκάρει, οι αντλίες τους έκλεβαν από 1 λίτρο και πάνω ανά 10 λίτρα. 10 έλεγε η αντλία, 9 σου έβαζε! Φουλάρετε πάντα και μετρήστε την κατανάλωσή σας. Μόνο έτσι μπορείτε να τσεκάρετε τα πρατήρια που βάζετε. Εγώ έχω βρει πρατήριο αξιόπιστο και δεν το αλλάζω. Είναι το μόνο πρατήριο που όταν ανάψει λαμπάκι, δεν μου βάζει περισσότερο από 18,5 λίτρα. Ποτέ λέμε! Οι άλλοι μου έβαζαν 20 και 20,5 μέχρι και 21 λίτρα έχω δει! (κι υποτίθεται όταν ανάβει το λαμπάκι έχω μέσα άλλα 4 λίτρα βενζίνη η ρεζέρβα μου δηλαδή) Μάλλον δεν υποτίθεται, γιατί είναι καρατσεκαρισμένο 8 χρόνια τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Παρεπιπτόντως, πήγα και φουλάρισα το Ibiza (να υπάρχει και κανά τουτού με βενζίνη), φουλάρισα το σκούτερ κι έβαλα και 2 μπετόνια (25 λίτρα νά 'χω να γεμίζω το σκούτερ) και βλέπουμε. Μόνο με το Kymco φουλ και τα 2 μπετόνια καλύπτω 6 εβδομάδες πήγαινε-έλα στη δουλειά. Υπερβολικός? Στο Μπουρδεllada που ζούμε, δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν. Ρε Κωστα...σαν να παμε στον πολεμο φιλε...αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα....Μολις αδειασα το υπολοιπο μπιτονακι στο SH και πεταχτηκα γεμισα το μπιτονακι.Το τουτου ειναι σχεδον αδειο μεταξυ μεσαις γραμμης και τελευταιας.Το κεφαλι παντως δεν θα το βαλω κατω και επειδη εχω ρεπο τον καφε μου θα παω να τον πιω κανονικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδιά, λέτε να παίζει η κρίση στον Παναθηναϊκό με την κρίση στα διυλιστήρια??? Αν αγοράσουν οι Άραβες τον βάζελο, λέτε να πέσει η τιμή του λίτρου κάτω από το ευρώ??? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2011 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Σε αναστολή της απεργίας που ξεκίνησαν την Τρίτη -και ήδη έχει προκαλέσει ουρές στα πρατήρια καυσίμων- προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στα διυλιστήρια, καθώς η ρύθμιση για το ενιαίο μισθολόγιο εξαιρεί τις εισηγμένες ΔΕΚΟ (αυτό θα πει αξιοκρατία και ισονομία) , θέτοντας μόνο τον κανόνα ότι οι αποδοχές των εργαζομένων δεν πρέπει να ξεπερνούν το 65% εκείνων που λάμβαναν το 2009. Σχετική ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων σε Πετρελαιοειδή, Διυλιστήρια και Χημική Βιομηχανία (ΠΟΕΠΔΧΒ) αναμένεται εντός των επόμενων ωρών. Από το πρωί ουρές δεκάδων αυτοκινήτων σχηματίζονται στα πρατήρια, καθώς οι οδηγοί φοβούνται ελλείψεις λόγω της απεργίας. Ήδη πολλά πρατήρια έχουν ξεμείνει από βενζίνη, ενώ σε άλλα έχει απομείνει μόνο ο ακριβότερος τύπος των 100 οκτανίων. πηγή: in.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Ήδη πολλά πρατήρια έχουν ξεμείνει από βενζίνη, ενώ σε άλλα έχει απομείνει μόνο ο ακριβότερος τύπος των 100 οκτανίων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Είδες τι κάνεις η παραπληροφόρηση από το mybike.gr???? Τα αδειάσαμε τα πρατήρια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisxx 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Σε αναστολή της απεργίας που ξεκίνησαν την Τρίτη -και ήδη έχει προκαλέσει ουρές στα πρατήρια καυσίμων- προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στα διυλιστήρια, καθώς η ρύθμιση για το ενιαίο μισθολόγιο εξαιρεί τις εισηγμένες ΔΕΚΟ (αυτό θα πει αξιοκρατία και ισονομία) , θέτοντας μόνο τον κανόνα ότι οι αποδοχές των εργαζομένων δεν πρέπει να ξεπερνούν το 65% εκείνων που λάμβαναν το 2009. Σχετική ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων σε Πετρελαιοειδή, Διυλιστήρια και Χημική Βιομηχανία (ΠΟΕΠΔΧΒ) αναμένεται εντός των επόμενων ωρών. Από το πρωί ουρές δεκάδων αυτοκινήτων σχηματίζονται στα πρατήρια, καθώς οι οδηγοί φοβούνται ελλείψεις λόγω της απεργίας. Ήδη πολλά πρατήρια έχουν ξεμείνει από βενζίνη, ενώ σε άλλα έχει απομείνει μόνο ο ακριβότερος τύπος των 100 οκτανίων. πηγή: in.gr ε βεβαια αφου ξεπουλησαν οτι δεν ειχαν πουλησει λογω της καταστασης ΤΩΡΑ αναστολη ! για ποσο μαμακες μας εχουν μου λετε ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 για ποσο μαμακες μας εχουν μου λετε ???? για μαμακες δεν ξερω ΨΑΡΙΑ ομως ειμαστε σιγουρα αν ειχαμε λιγο μυαλο στο κεφαλι μας, λιγο μονο, δεν θα δημιουργουσαμε προβληματα απο εκει που δεν υπαρχουν (βλεπε ουρες και αδεια πρατηρια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Η επανασταση πετυχε και τα διυλιστηρια ανεστειλαν την απεργια τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Θα συνεχίσουν δηλαδή να παίρνουν τους 18 μισθούς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Τα παντα,ολα. Δεν ειναι ποπολα αυτοι σαν εμας........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Δεν υπαρχει τιποτα ρε παιδια,δεν εχει μεινει τιποτα,δεν δουλευει τιποτα, ειμαστε στο σημειο 0.Τελικα μονο τους παλιους οικοδομους με τα καδρονια φοβοντουσταν αυτοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Μήπως οι Έλληνες είμαστε εντελώς παρτάκηδες? Βλέπουμε που καίγεται το σπίτι του γείτονα και σφυράμε αδιάφορα επειδή η φωτιά δεν έχει φτάσει ακόμα στο δικό μας? Αν κάποιος μάλιστα τους εγγυόταν ότι η φωτιά δεν θα φτάσει στο σπίτι τους, δεν θα σήκωναν με την καμία το κώλο τους να βοηθήσουν στη κατάσβεση του σπιτιού του διπλανού! Απορώ πως ελευθερωθήκαμε από τους Τούρκους και τους Γερμανούς μετά με τέτοια νοοτροπία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Αρχικα δεν ελευθερωθηκαμε απο τους Τουρκους με τετοια νοοτροπια.Απο τους Γερμανους δεν εχουμε ελευθερωθει ακομα... Διαβασα το τοπικ ολο ολοι κραζουμε τους μαλακες Ελληνες που βαζουνε βενζινη και ολοι βαλαμε.Μαζι κι εγω... Μονο και μονο γι'αυτο ειμαστε γαματοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Γάματα είμαστε... όχι γαμάτοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Βαλτε βενζινη γιατι απο βδομαδα απεργουν οι τελωνιακοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες