Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πηγαινα με το παπι(ενα daytona nova s) στη μεσογειων στην εθνικη αμυνα,προς τα κατω με την κοπελα μου για να παρουμε κρανος γιατι δεν ειχε. τελος παντων η μεσαια λωριδα ειχε κινηση και στην αριστερη ηταν μια εμπειρη με ενα μαυρο yaris.εκει λοιπον που πηγαινα με μια 60αρα αποφασιζει η κυρα να αλλαξει λωριδα(εγω ημουν λιγο πιο αριστερα απο την διαχωριστικη σε μια αρκετη αποσταση) χωρις να βγαλει φλας και χωρις καν να κοιταξει καθρεπτη.κοβει δεξια βγαζει μετα φλας και μετα με πηρε χαμπαρι και κοβει λιγο αριστερα αλλα οχι τελειως,παταγε δηλαδη στη διαχωριστικη.πεφτω στα φρενα (ευτυχως τα pilotακια κρατησαν και δεν μου εφυγε καμια μουρη) κορναρω αλλα τιποτα αυτη,και λιγο πριν σκασω στο δεξι πισω φτερο(ειχα σχεδον σταματησει και εαν εβρισκα θα ηταν με μικρη ταχυτητα)βαζω τον ωμο για να σκασω για να μην βρει το τιμονι και το χασω και πεσουμε(ο μεγαλος μου φοβος ειναι να παρω στο λαιμο μου κανεναν αλλο εαν εχω 2ο ατομο πανω για αυτο παω 5 φορες πιο προσεκτικα τοτε).δεν επαθα τιποτα,κοιταζα εαν χτυπησα εγω η η κοπελα μου κτλ και η κυρια βαζει 1η και αλλαζει την λωριδα σαν να μην τρεχει τιποτα(παιζει να μην πηρε χαμπαρι τιποτα).κατεβαζω την κοπελα μου,την στελνω στην ακρη και παω διπλα στην εξυπνη και της κατεβαζω τα παντα ολα. σε μια φαση μου λεει,θα σου κανω μηνυση.της πεταω ενα:βρε αντε στο διαολο μωρη μ@λ@κισμενη και σηκωνομαι και φευγω. ετρεμα για κανα 5λεπτο παντως μετα,καθως μια φορα εχω πεσει ολη και ολη και αυτη σε νερα.επαφη κτλ με αυτοκινητο ποτε... συμπερασμα:αμα γινω πολιτικος θα καταργησω τα διπλωματα στις γυναικες(μην με παρεξηγησουν οι γυναικες του forum αλλα...) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2011 από τον Dant3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheGhostDriver 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2011 Όσες φορές και αν έχω περάσει απο τη μεσογείων και την κηφισίας θα δώ μ@λ@κες με σπασμένουν ή κλειστούς καθρέπτες Εντάξει πες ότι δεν το πρόσεξες όταν ξεκίνησες, δεν το είδες ρε γαμώτο καθώς οδηγούσες? Για ομορφιά τους έχουνε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2011 Προσοχή ρε παιδιά,παντού και πάντα. Μην λέμε συνέχεια τα ίδια. Οι βλάκες και οι αφηρημένοι αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν είναι τυχαίο ότι απ'όσα ατυχήματα έχουν αναφερθει εδώ (τουλάχιστον όσο είμαι μελος του my bike) το 90% είναι γυναίκες στο τιμόνι του κουτιού! Δε πα να λένε ό,τι θελουν...! Τα γεγονότα μιλάνε απο μόνα τους. Δε θα λύσουμε εμείς τα κόμπλεξ που κουβαλάνε...! Αnyway. Μακαρι να μη σου ξανατύχει ποτέ τίποτα φίλε! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2011 από τον saber rider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2011 Προσοχή ρε παιδιά,παντού και πάντα. Μην λέμε συνέχεια τα ίδια. Οι βλάκες και οι αφηρημένοι αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. +500 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Η ελλειψη πολιτισμου, ευγενειας, οδικης συμπεριφορας και γενικα παιδειας ειναι εννοιες οι οποιες εχουν εκλειψει απο τους Ελληνες. Δεν υφιστανται λεμε αυτες οι εννοιες πλεον και δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να ξαναεμφανιστουν στο αμεσο μελλον. Γι' αυτο το λογο ολοι εμεις που ελπιζουμε οτι εχουμε καποιο απομειναρι τους καλα θα κανουμε να προσεχουμε διπλα, γιατι με τους ηλιθιους, τους τρελους και τους αμορφωτους δεν βγαζεις ακρη. Τους υποστηριζει το συστημα που στηθηκε πανω σ' αυτους(καλα εγραψα τωρα, πολυ φιλοσοφημενο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Honda C 50 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Προσοχη παιδια στους δρομους!!! Εδω το καλοκαιρι, στημ μυκονο, γινεται της πουτ@ν@ς!! Αλλα εγω τωρα πηγα να την παθω που χειμωνιαζει.. Ειμαι τωρα με το παπι(Honda c 50) κινουμενος με 65 χιλιομετρα. Μπροστα μου 2 αυτοκινητα. Ενω προχωραμε κανονικα, το πρωτο αυτοκινητο αποφασιζει να στριψει αριστερα. Ο δρομος εχει διπλη διαχωριστικη. Σταματαει αποτομα και το μπροστα μου αυτοκινητο κανει ελιγμο απο δεξια και το αποφευγει. Εγω μολις τον βλεπω δεν μπορουσα να τον αποφυγω απο τα δεξια διοτι ειμουν πιο αριστερα ωστε να με βλεπει στον καθρεφτη. Πλακωνομαι στα φρενα, αλλα δεν γινοταν να φρεναρω πολυ αποδοτικα λογω οτι η πισσα ηταν γυαλι + οτι ηταν σταματημενη η κυρια στα 10 μετρα. Με τα πολλα και αφου εχω μειωσει λιγακι την ταχυτητα μου, μολις φτανω κοντα της αφηνω τα φρενα και περνω το ρισκο να περασω απο αριστερα(δεν μπορουσα κ αλλιως.). Μολις ξεπερναω απο το αυτοκινητο(ευτυχως δεν εστριψε!!!) και παω να μπω παλι στο δρομο μου βλεπω πεζο να περναει το δρομο!!! Δεν προλαβα να φρεναρω απλα τον απεφυγα! Πηγα πιο κατω σταματησα και σκεφτομουν τη μαλακια ειχε κανει εκεινη και τι θα μπορουσε να ειχε γινει εξαιτιας της βλακειας της! Παιδια προσοχη στους δρομους και παλι και παντα με κρανος!! Πρωτα θα σεβαιστε εσας!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 δεν ειναι θεμα γυναικας και αντρα οδηγου. και μεις οι αντρες παμε στην αθηνα με 110 εχουμε το χερι εξω απο το παραθυρο και βριζουμε με το παραμικρο. δεν ειμαστε καλυτεροι.. ειναι θεμα ανθρωπου. απλα οι γυναικες φοβουνται στο τιμονι και οι αντρες δεν φοβομαστε καθολου (κακο αυτο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Honda C 50 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 δεν ειναι θεμα γυναικας και αντρα οδηγου. και μεις οι αντρες παμε στην αθηνα με 110 εχουμε το χερι εξω απο το παραθυρο και βριζουμε με το παραμικρο. δεν ειμαστε καλυτεροι.. ειναι θεμα ανθρωπου. απλα οι γυναικες φοβουνται στο τιμονι και οι αντρες δεν φοβομαστε καθολου (κακο αυτο) Το θεμα ειναι οτι οι γυναικες δεν σκεφτονται τοσο οσο οι αντρες στο τιμονι. Μπορει να στριψει καπου χωρις να το σκεφτει. Να σημειωθει οτι αριστερο καθρεφτη δεν ειχε και αμφιβαλλω αν το ειχε παρει και χαμπαρι. Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι οι αντρες δεν κανουν μακακιες! ολοι κανουμε απλα οι αντρες σε μικροτερο ποσοστο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Γενικα προβλεπω τις μ@λ@κιες των αλλωνων για αυτο και 20000χλμ στην αθηνα δεν εχω κανενα ατυχημα αλλα αυτη μπορω να πω με επιασε στον υπνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 βασικα εχουμε γεμισει κολους, ανδρες γυναικες, που το χειροτερο απο ολα ειναι οτι σου πεταγονται, πανε να σε σκωτοσουν, παθαινεις 3 καρδιακα εσυ, και εχουν το θρασος να σου την πουνε κιολας επιδει τους φωναξες η θελεις να τους σπασεις τα μουτρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες