Jump to content
mascarita

Help,προβλημα σε tiger 1050

Recommended Posts

thanks !!!θα τσεκαρουμε κι εκει...

hayabusa ,αν κρυωσει δουλευει μια χαρα

alx, kolega,για αυτο ειναι το net να μοιραζομαστε τους πονους μας κι ας ειναι και αμπελοφιλοσοφιες μολις βρουμε λυση και συμβει σε καποιον αλλο ,θα εχει ετοιμη την απαντηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι θέμα λαδιών

Δυσκολεύεται να γυρίσει με την μίζα ο κινητήρας ζεστός ενώ μόλις κρυώσει η μίζα έχει πιο πολύ δύναμη και παίρνει αμέσως και θέλει λάδια ο κινητήρας? Πληροφοριακά και εντελώς να βγάλεις τα λάδια από τον κινητήρα, πάλι με την ίδια ευκολία παίρνει. Το δικό μου το Post που λέω ότι έχω ακριβώς το ίδιο σύμπτωμα το διάβασε κανείς?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο ειπα και πριν να τσεκαρτε και μια επαφη που εχει στο συμπλεκτη.Καμια φορα κολλαει.Τεσπα,περα απο ολα αυτα,μια ειναι λυση.Σακης.Τα ρεστα παγωτα...

Δεν στο λεω γτ τα παιρνω απο εκει ουτε γτ τον εχω γκομενο.Αλλα το παιδι ξερει τι να κανει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προβοκάτσια μου φαίνεται. Το σύμπτωμα το κάνει και το klr μου. Έχω μετρήσει τον ανορθωτή (κρύο βέβαια) και όλα μια χαρά.Δικιά μου ερμηνεία.Απλά όταν έχει ζεσταθεί η μοτοσυκλέτα έχει ανεβάσει θερμοκρασία και ο ανορθωτής και υπολειτουργεί.Οπότε αδειάζει η μπαταρία. Αν αφήσεις λίγο την μηχανή (κανένα 15λεπτο)η μπαταρία ξαναμαζεύει και δίνει αρκετό ρεύμα στην μίζα. Όταν η μπαταρία είναι νέα και δυνατή το σύμπτωμα μειώνεται. Όσο εξασθενεί γίνεται πιο συχνό. Εμένα το κάνει δυο τρεις φορές κάθε Αύγουστο μέσα στην κίνηση. Τρώω κανά σάντουιτς και ξαναπαίρνει. Όσον αφορά τα πιστόνια από ότι διάβασα στο σαιτ της Triumph αυτό το παρουσιάζουν μόνο τα Tiger γιατί δεν έχουν σφυρήλατα πιστόνια όπως τα ST, SPEED TRIPLE οπότε είναι πιο ευαίσθητα στα φαινόμενα προανάφλεξης που παρουσιάζονται με φτωχή ποιοτικά βενζίνα. Έχω ένα συνάδελφο με cbr 900 του 98 του οποίου το μοτερ κόλησε, φόρεσε άλλο μεταχειρισμένο και ξανακόλησε (μπιέλα). Του λέω ότι κάτι πρέπει να κάνεις λάθος μεγάλε δεν εξηγήται. Για το πρώτο κόλημα είπε ότι είχε κάνει μαλακία και ζόρησε το μοτερ κρύο για το δεύτερο δεν ήξερε. Δικιά μου ερμηνεία πάλι. Σίγουρα τα Tiger είναι ευαίσθητα στην φτωχή ποιοτικά βενζίνα (κακώς) αλλά θεωρώ ότι πάλι κάποιος πιθανόν να κάνει κάτι λάθος αλλιώς γιατί δεν χτυπάνε όλα?

maki η μπαταρια δεν εξασθενει ουτε αδειαζει και ο ανορθωτης λειτουργει σωστα.Ακομη και με εξωτερικη μπαταρια πληρως φορτισμενη δεν γυρνα.Σχετικα με την βενζινη εχεις δικιο νομιζω δωθηκε και μια τετοια επισημη απαντηση.

Λοιπον υπαρχει μια απαντηση απο το ιταλικο φορουμ της triumph,προβληματικο γραναζι αναμεσα στην μιζα και στον στροφαλο που οταν ζεσταθει κι αν ειναι λιγο φαγωμενο μπορει να δημιουργει το προβλημα. Τι να πω ?????????????? θα δουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανένας με πρόβλημα στις αλλαγές ταχυτήτων???

Στις αλλαγές είτε κατέβασμα είτε ανέβασμα δε λέει να αλλάξει με τίποτα, ο λεβιές έχει στραβώσει από την πολύ πίεση του ποδιού για αλλαγή.

Έχει ακούσει κανείς τι παίζει???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην ανοίγω νέο θέμα,ήθελα να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος.Μάλλον θα χρειαστώ πηνία ή/και ανορθωτή για ένα Tiger 1050.Η αγγλική ορολογία για τον ανορθωτή είναι ''regulator rectifier'' και για τα πηνία ''stator'',σωστά;

Έψαξα στο http://www.regulatorrectifier.com/catalog/ αλλά βρήκα και στο ebay ένα σε καλή τιμή και από αξιόπιστο πωλητή...

http://www.ebay.com/itm/TRIUMPH-Tiger-1050-2007-2010-regulator-rectifier-30AMP-7-wires-/300746687106?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item4605e64282

Είχε αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ώστε να έχει κάτι να προτείνει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα