mascarita 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Παιδια, καλησπερα σε ολους Θελω βοηθεια αν ξερετε,πιθανοι λογοι,λυσεις κλπ. λοιπον,εχει φιλος tiger 1050 του 07.Εχει αλλαξει μπιστονια (2 φορες)!Μετα την δευτερη αλλαγη εβγαλε αλλο προβλημαοταν. Οταν ο κινητηρας ειναι ζεστός δεν παιρνει μπρος.Πατας σταρτ δινει ρευμα αλλα γυρνα με δυσκολια η μιζα.Oταν κρυωσει παιρνει μπρος κανονικα σα να μην εχει προβλημα.(δεν ειναι μπαταρια,δεν ειναι ανορθωτης)ειναι τσεκαρισμενα.Με τα καινουργια μπιστονια εχει κανει 1500 km. Ξερει κανεις κατι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Η επίσημη αντιπροσωπία τί λέει; Τα πρώτα πιστόνια τα άλλαξε από μόνος του ή ήταν από τις προβληματικές φουρνιές και του τα άλλαξαν στην εγγύηση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 κομπλερ ισος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Πιστόνια θα είναι. Σόρρυ ρε ξάδερφε, αλλά δεν κρατήθηκα! Άκου δυο φορές πιστόνια! Ούτε φίλτρα λαδιού να ήταν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Η επίσημη αντιπροσωπία τί λέει; Τα πρώτα πιστόνια τα άλλαξε από μόνος του ή ήταν από τις προβληματικές φουρνιές και του τα άλλαξαν στην εγγύηση; Προβοκάτσια μου φαίνεται. Το σύμπτωμα το κάνει και το klr μου. Έχω μετρήσει τον ανορθωτή (κρύο βέβαια) και όλα μια χαρά.Δικιά μου ερμηνεία.Απλά όταν έχει ζεσταθεί η μοτοσυκλέτα έχει ανεβάσει θερμοκρασία και ο ανορθωτής και υπολειτουργεί.Οπότε αδειάζει η μπαταρία. Αν αφήσεις λίγο την μηχανή (κανένα 15λεπτο)η μπαταρία ξαναμαζεύει και δίνει αρκετό ρεύμα στην μίζα. Όταν η μπαταρία είναι νέα και δυνατή το σύμπτωμα μειώνεται. Όσο εξασθενεί γίνεται πιο συχνό. Εμένα το κάνει δυο τρεις φορές κάθε Αύγουστο μέσα στην κίνηση. Τρώω κανά σάντουιτς και ξαναπαίρνει. Όσον αφορά τα πιστόνια από ότι διάβασα στο σαιτ της Triumph αυτό το παρουσιάζουν μόνο τα Tiger γιατί δεν έχουν σφυρήλατα πιστόνια όπως τα ST, SPEED TRIPLE οπότε είναι πιο ευαίσθητα στα φαινόμενα προανάφλεξης που παρουσιάζονται με φτωχή ποιοτικά βενζίνα. Έχω ένα συνάδελφο με cbr 900 του 98 του οποίου το μοτερ κόλησε, φόρεσε άλλο μεταχειρισμένο και ξανακόλησε (μπιέλα). Του λέω ότι κάτι πρέπει να κάνεις λάθος μεγάλε δεν εξηγήται. Για το πρώτο κόλημα είπε ότι είχε κάνει μαλακία και ζόρησε το μοτερ κρύο για το δεύτερο δεν ήξερε. Δικιά μου ερμηνεία πάλι. Σίγουρα τα Tiger είναι ευαίσθητα στην φτωχή ποιοτικά βενζίνα (κακώς) αλλά θεωρώ ότι πάλι κάποιος πιθανόν να κάνει κάτι λάθος αλλιώς γιατί δεν χτυπάνε όλα? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2011 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Πες του να την πουλησει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 H προβληματικη παρτιδα δεν θα βγαλει προβλημα με 100ρα βενζινη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 τι θα γινει μ αυτα τα εγγλεζικα? ολο χαλανε..... :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Κρύο πέρνει και ζεστό όχι? Τροφοδοσία μου μυρίζει... η μηχανική αιτία (πχ πιστόνια) έχει και άλλες, εύκολα διαγνώσιμες, παρενέργιες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Εχω ακουσει απο σουζιδια δεν λιπαινεται καλα ενας κινητηρας. Αλλά σουζιδια μεγαλης διαρκειας Μπορει να ακουγεται αστειο αλλα μηπως το παρακανει με κατι τετοιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPEEDTRIPLE T-509 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 κατα πασα πηθανωτητα εχει να κανη με την τροφωδοσια,αν ειναι σαν το δικο μου (που θα ειναι)αν βγαλη το τεποζητο κ δη τα ρακορ της βενζηνας αυτα πιανιουν πανω σε ενα καπακι,ξεβηδωνοωτας αυτα κ βγαζωντας το καπακι (εσωτερηκω τεπωζγτου)βρησκεται μεσα η αντλια βενζηνας κ το φιλτρο.πιθανον μεσα εκει χανη πιεση η τρομπα κ οταν ζεστενεται επηδηνωνεται το προβλημα,κ την πιεση την χανη απο κανα συνδεσμο γιατι χαλαρωνουν με τον καιρο.Πριν ομως μπη σε αυτη την διαδικασια στο συνεργειο που θα παει να τους βαλει να μετρησουν με τα ρολογια την πιεση της ανλιας που δουλευη στα 3,5 bar κ να την κραταει εκει σταθερη,αν οχι ανοιγμα τεποζιτου.Φιληκα θοδωρης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 οπως μου ειπαν απο την triumph αυτο το προβλημα υπαρχει στα tiger οταν τα πανε σε μη εξουδιοδοτιμενα συνεργεια! εγω το πιστευω παντος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mascarita 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 καλημερα καλη εβδομαδα θα ρωτησω για καποια πραγματα που δεν θυμαμαι καλα ... κομπλερ νομιζω το τσεκαρε ολα τα σερβις και εργασιες σε εξουσιοδοτημενο,σουζες δεν κανει,αλλαγη πιστινιων (προβληματικη παρτιδα,48.000κμ) τροφοδοσια να το δουμε αλλα δε ειναι οτι γυριζει ωρα και δεν παιρνει... δειχνει σαν να μην εχει δυναμη η μιζα να γυρισει τα μηχανικα μερη... μηχανικη αιτια ισως ???το ακουσα και αλλου, τι μπορει να ειναι και γιατι δεν στρωνει? εχει κανει 1500 + κμ. πρεπει να το λυσουμε χασαμε πολλες μοτο βολτες το καλοκαιρι και τωρα θα ημασταν παπιγγο με ξαδερφια κλπ ασε που ετοιμαζεται να ρθει 36 ωρο ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 δε ειναι οτι γυριζει ωρα και δεν παιρνει... δειχνει σαν να μην εχει δυναμη η μιζα να γυρισει τα μηχανικα μερη... Koίτα... ένας κινητήρας χωρίς πρόβλημα και ειδικά όταν είναι ζεστός, παίρνει μπρος και με μισή μιζιά. Ακόμα και να είχε δηλαδή κάποιο πρόβλημα η μίζα, ζεστό θα έπαιρνε αν γυρνούσε έστω και λίγο ο κινητήρας. Εκτός πια κι αν η μίζα γυρνάει το μοτέρ τρομακτικά αργά! Παρόλα αυτά και για να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πχ από μπαταρία, γιατί δεν του κάνετε ένα κονέ τους πόλους της μπαταρίας του με ένα αυτοκίνητο (μέσω καλωδίων) για να δείτε τι θα συμβεί? Αν η μίζα γυρίσει κανονικά και το μηχανάκι πάρει, πάει να πει ότι θέλει μπαταρία. Αν η μίζα συνεχίσει να δουλεύει τόσο δύσκολα όπως λες, ακόμα και με την βοήθεια της μπαταρίας του αυτοκινήτου, τότε κάτι θα παίζει με την μίζα (καρβουνάκια ίσως?) Πρέπει δηλαδή να αρχίσει να αποκλείει τα εύκολα σενάρια βλάβης προτού ψάξει παραμέσα. Δοκιμάστε τα αυτά και τα ξαναλέμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Καλα μην ορκιζεσαι και για μερικα εξουσιοδοτημενα..Τεσπα,αν τσεκαρε μπαταρια και γενικα ηλεκτρικες ιστοριες τοτε ας τσεκαρει και ενα πολυ μικρο.Τα Τ για να παρουν μπροστα πρεπει να κρατας τον συμπλεκτη.Για τσεκαρετε μποσικα και γρασαρετε καλα γτ μπορει με το δουλεμα να παρει βρωμια στην βαλβιδα και να σου κανει προβλημα σαν κακη επαφη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyro 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 οπως μου ειπαν απο την triumph αυτο το προβλημα υπαρχει στα tiger οταν τα πανε σε μη εξουδιοδοτιμενα συνεργεια! εγω το πιστευω παντος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 τι θα γινει μ αυτα τα εγγλεζικα? ολο χαλανε..... :whistling: Μηχανες κατασκευασμενες απο τρελα αγορια,τι περιμενεις να ειναι.................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 οπως μου ειπαν απο την triumph αυτο το προβλημα υπαρχει στα tiger οταν τα πανε σε μη εξουδιοδοτιμενα συνεργεια! εγω το πιστευω παντος Η δήλωση της ημέρας!!!! Αυτή τη στιγμή ο καλύτερος μηχανικός Triumph είναι ο Σάκης που του έχουν πάρει την εξουσιοδότηση!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Εχω ακουσει 99% πολυ καλα σχολια για το Σακη που σκοπευω μια φορα να του παω το μηχανακι μου για σερβις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) οτι ναναι εδω μεσα....... οσο γιαν το τον ΣΑΚΗ ο τυπος ειναι κορυφη το εχουμε ξαναπει. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2011 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Παιδια, καλησπερα σε ολους Θελω βοηθεια αν ξερετε,πιθανοι λογοι,λυσεις κλπ. λοιπον,εχει φιλος tiger 1050 του 07.Εχει αλλαξει μπιστονια (2 φορες)!Μετα την δευτερη αλλαγη εβγαλε αλλο προβλημαοταν. Οταν ο κινητηρας ειναι ζεστός δεν παιρνει μπρος.Πατας σταρτ δινει ρευμα αλλα γυρνα με δυσκολια η μιζα.Oταν κρυωσει παιρνει μπρος κανονικα σα να μην εχει προβλημα.(δεν ειναι μπαταρια,δεν ειναι ανορθωτης)ειναι τσεκαρισμενα.Με τα καινουργια μπιστονια εχει κανει 1500 km. Ξερει κανεις κατι? σε ένα τζιπ που είχα μου κάνε το ίδιο. τελικά είχε διαροή λαδιών και γαμήθηκε ο κινητήρας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mascarita 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Koίτα... ένας κινητήρας χωρίς πρόβλημα και ειδικά όταν είναι ζεστός, παίρνει μπρος και με μισή μιζιά. Ακόμα και να είχε δηλαδή κάποιο πρόβλημα η μίζα, ζεστό θα έπαιρνε αν γυρνούσε έστω και λίγο ο κινητήρας. Εκτός πια κι αν η μίζα γυρνάει το μοτέρ τρομακτικά αργά! Παρόλα αυτά και για να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πχ από μπαταρία, γιατί δεν του κάνετε ένα κονέ τους πόλους της μπαταρίας του με ένα αυτοκίνητο (μέσω καλωδίων) για να δείτε τι θα συμβεί? Αν η μίζα γυρίσει κανονικά και το μηχανάκι πάρει, πάει να πει ότι θέλει μπαταρία. Αν η μίζα συνεχίσει να δουλεύει τόσο δύσκολα όπως λες, ακόμα και με την βοήθεια της μπαταρίας του αυτοκινήτου, τότε κάτι θα παίζει με την μίζα (καρβουνάκια ίσως?) Πρέπει δηλαδή να αρχίσει να αποκλείει τα εύκολα σενάρια βλάβης προτού ψάξει παραμέσα. Δοκιμάστε τα αυτά και τα ξαναλέμε. εχουμε παει σε 3-4 ''γιατρους'',με το που το βλεπουνε αρπανε την μπαταριαρα κι ερχονται με τους πόλους <<μην ανησυχεις μπαταρια ειναι>> αλλα τιποτα...δεν γυρνα κανει αυτο το κομπιασμα πρεπει να περασει ενα 20αλεπτο,μετα δουλευει ρολοι σαν μην εχει τιποτα (σκεψου να σου σβησει ενω εχεις σταματησει για κατουρημα μετα το Νυμφαιο προς Πρεσπες και η ταμπελα να γραφει: ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΡΚΟΥΔΑΣ !!!) Δωστε καμια πληροφορια για Σακη (τηλ- διευθυνση κλπ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Οταν λειτουργει και ειναι ζεστο, δουλευει καλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Λάδια έχει μέσα ρε? :lol: Δεν ξέρω ρε φίλε...ειλικρινά. Αν δεν το ακούσεις κι από κοντά το μηχανάκι να δεις τι κάνει και πως ακούγεται, είναι δύσκολο να εκφέρεις άποψη. Αμπελοφιλοσοφίες λέμε μέσω ίντερνετ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 [Δωστε καμια πληροφορια για Σακη (τηλ- διευθυνση κλπ) https://foursquare.com/v/triumph-%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%82/4cd00f3e5b5ca35df97679f0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες