orestispap 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Καλησπερα παιδια Εχω αυτο το Kymco το οποιο το πηρα σαν αποζημιωση απο ενα μαγαζι που δουλευα και εκλεισε. Το μηχανακι εχει καπου στις 23000 χιλιομετρα πανω και απο οτι ξερω εχει ηδη αλλαχτει μια φορα το μπιστονι του και νομιζω και οι βαλβιδες του. Το θεμα ειναι οτι το μηχανακι δεν ειχε κανει ποτε σωστο στρωσιμο μιας και το επαιρναν πολλοι απο το μαγαζι εκει(ηταν για παραδωσεις βλεπετε). Το μοτερ ειναι για γελια λοιπον(δεν εχει τραβηξει και λιγα...σκυλος κατα τη γνωμη μου). Οποτε λεω να το συμαζεψω το εργαλειο να το κανω λιγο αξιοπρεπες... Ξερει κανεις αν παιρνει καποιο αλλης εταιρειας μοτερ επανω; Ή τι να αλλαξω στο υπαρχον για να ερθει στα ισια του και να μου δωσει κατι παραπανω... Δεν μιλαω να γινει Ferrari αλλα απο τωρα που σπασμενο παει με το πολυ ζορι εκατο να εχει διαφορα... Ξερω οτι θα πειτε "βαλε Kymco αμα δεν ζητας κατι το πολυ ιδιαιτερο" αλλα τα ανταλλακτικα της ειναι πανακριβα και δεν της εχω και πολυ εμπιστοσυνη... Ευχαριστω και ελπιζω να μην σας κουρασα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
orestispap 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Δεν εχει γνωση κανεις; Αν ξερει καποιος θα το εκτιμουσα αν ενπαινε στο κοπο να μου απαντησει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 επειδή το έψαχνα όταν είχα το 50cc είχα μάθει ότι θα μπορούσα να βάλω, πέρα από τα lifan και daytona, ένα μοτέρ από astrea.... μέχρι εκεί ξέρω.... για περισσότερα..... ρώτα τον μηχανικό σου... εκείνος θα σου πει καλύτερα τι παίρνει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
orestispap 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω για την απαντηση αλλα ο μηχανικος μου ειναι η αντιπροσωπεια!!! Απλα μια δοση μου εσπασε το ελατηριο της επαναφορας του ποδοφρενου και δεν ειχε και με εστειλε σε ενα καταστημα με ανταλλακτικα και μου ειπε να πω του πωλητη να μου δωσει απο astrea και πηρα και σιαγονες και γραφουν οτι ειναι για astrea και αυτοι!! Οποτε ρωταω τον πωλητη και μου λεει οτι πολλα ανταλλακτικα μεταξυ των δυο τους ειναι ιδια απλα θα πρεπει να του φερω το καθε ανταλλακτικο να δει αν περνει απο astrea... Εγω γουσταρω να περνει ανταλλακτικα απο astrea γιατι honda=respect... Και απο ποιοτητα και τιμη γιατι τα kymco ειναι πι@σωκωλικ@... Οποτε αμα μου πει καποιος οτι περνει απο astrea στανταρ χωρις πειραγμα στις βασεις και γενικος τιποτα ιδιαιτερες παρεμβασεις και μπαινει δηλαδη το μοτερ βαλε-βγαλε, οτι θελει μετα απο μενα... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 από τον orestispap Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το συγκεκριμένο μηχανάκι είναι κορυφή. Είναι σκυλί στην κυριολεξία. Είχα το 50άρι. Την 2η μέρα που το πήρα το έκανα 72 γιατί δεν μπορούσα να ανεβοκατεβαίνω 15χλμ κάθε μέρα ανηφόρα με το 50άρι. Με το που το έκανα 72 πέρα απο τότι ούτως ή αλλιώς το στρώσιμο δεν θα γινόταν σωστό, απο την πρώτη ώρα που το πήρα του ήπια το αίμα στην κυριολεξία. Όλη την ώρα τσίτα το πήγαινα. Δεν μου παρουσίασε ποτέ κανένα πρόβλημα με γύρω στα 60000χλμ. Στην θέση σου αν δεν ήμουν ικανοποιημένος με την κατάσταση του μηχανικά, θα του ξανάβαζα τα αρχικά κυλινδρομπίστονα μιας και είναι το 125. Αν πάλι δεν σου αρχεί, μπορεί να πάρει κυλινδρομπίστονα απο 150. Honda είναι respect, αλλά δεν βγάζει εκείνη τα ελατήρια και τις σιαγώνες. Αυτά τα βγάζουν άλλες εταιρείες. Ναι μεν είναι κοινά δλδ αλλά γενικά το μοτέρ δεν είναι ίδιο. Μην κάνεις την βλακεία να αλλάξεις μοτέρ. Δεν θα έχεις μετά ούτε ασφάλεια ούτε τίποτα. Όσο κατασπαραγμένο και αν είναι, με ένα νέο κυλινδρομπίστονο στην χειρότερη των περιπτώσεων, και ένα καλό στρώσιμο θα πηγαίνει ρολόι το μηχανάκι. Πιστεύω ότι είναι απο τα λίγα καινούργια μηχανάκια που τα λεφτά του τα αξίζει και με το παραπάνω και ας μην είναι μεγάλης εταιρείας. 1400€ έκανε μόνο. Αν το είχε ακόμα η kymco θα το ξανάπερνα.;) Όσο για την kymco δεν είναι κακή εταιρεία. Είναι κατά πολύ καλύτερη απο lifan και τέτοιες εταιρείες. Κάτι dv και lifan τα είχα για την πλάκα μου. Και κάτι astrea grand με sebring και γρανάζια επίσης. Πέρα απο αυτό η kymco συνεργάζεται πια με την bmw και θα βγάζει κινητήρες και για τα Husqvarna. Κατά την γνώμη μου μπορεί να είναι καινούργια εταιρεία σχετικά, στον χώρο των μηχανακιών, αλλά έχει προυποθέσεις για να γίνει μια απο τις μεγάλες. Οτιδήποτε θέλεις να με ρωτήσεις για το μηχανάκι αυτό στείλε μου Pm. Το είχα 2 χρόνια και έχω καβαλήσει και το 125 πολλές φορές. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 από τον Gelinos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
solitary 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2014 Ολο και καποιος κάτοχος activ θα ψάχνει το service manual, το βρήκα εδώ http://www.motor-land.com.pl/files/ksiazki_serw/ks_active50.pdf Καλά μαστορέματα B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες