Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 σκοπευω να κανω ανταλλαγη στο γνωστο καταστημα moto vinios , τι γνωμες εχετε για το εν λογο καταστημα ; σφαζει στις τιμες και στην ανταλλαγη ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xrated 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 ρωτα και θα μαθεις.Τι σκοπευεις να δωσεις και να παρεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) το husaberg fc 550 motard για παπακι Honda Innova i η το Yamaha Crypton X Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 από τον Kamiikaze Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 το husaberg fc 550 motard για παπακι Honda Innova i η το Yamaha Crypton X Mε καινούριο address ενός έτους ψήνεσαι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 για τα δυο συγκεκριμενα παπακια ενδιαφερομαι , την μηχανη την δινω 4.900€ φοραει αρκετα πραγματα πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 .... δεν βρισκεις καναν αλλο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 .... δεν βρισκεις καναν αλλο ? καναν αλλο τι ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Μαγαζατορα αδερφε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 ο μονος γνωστος μαγαζατορας που ξερω ειναι ο moto vinios , θα σφαξει στην ανταλλαγη λες ; εχω ακουσει καλα πραγματα για αυτον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Ο μονος ειναι ο βυνιος ? Στην καλλιθεα που ειναι ο βυνιος ξερω ηδη εναν αλλον που ειναι μεγαλυτερος ... Κοιτα "κλεφτης" δεν ξερω αν ειναι ... μαλακας ειναι παντος !! Δεν ξερω τι λενε .. εγω απο προσοπικη εμπειρια λεω .. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1234 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Κοιτα "κλεφτης" δεν ξερω αν ειναι ... μαλακας ειναι παντος !! Δεν ξερω τι λενε .. εγω απο προσοπικη εμπειρια λεω .. είναι λίγο περίεργος και εγώ το είχα δει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 για πειτε περισσοτερα να εχω και εγω το νου μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Γενικα εμενα δεν μαρεσε ι συμπερηφορα τους !! Δεν εκαναν κατι ΧΟΝΤΡΟ ... αυτο ελειπε θα τους ειχα καψει τα ματοκλαδα ... Αλλα εκαναν πολλες μικρομαλακιες που μου την εσπασαν προσοπικα ! Δεν θα ξαναπηγαινα δηλαδη .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Συγνώμη, αλλά τι σε εμποδίζει να καβαλήσεις το μηχανάκι σου και να πάρεις αμπάριζα όλα τα μαγαζιά σε Μιχαλακοπούλου και Καλλιρόης; Ελεύθερη αγορά είναι, όποιος σου δώσει το καλύτερο deal θα σε κερδίσει ως πελάτη. Ρωτώντας σε ένα φόρουμ για το αν είναι καλό ένα μαγαζί ή όχι δεν νομίζω ότι πρόκειται να σε βοηθήσει αν δεν έχεις κάνει λίγη δουλειά πρώτα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 σαν τι μικρομαλακιες σου εκανε ; Συγνώμη, αλλά τι σε εμποδίζει να καβαλήσεις το μηχανάκι σου και να πάρεις αμπάριζα όλα τα μαγαζιά σε Μιχαλακοπούλου και Καλλιρόης; Ελεύθερη αγορά είναι, όποιος σου δώσει το καλύτερο deal θα σε κερδίσει ως πελάτη. Ρωτώντας σε ένα φόρουμ για το αν είναι καλό ένα μαγαζί ή όχι δεν νομίζω ότι πρόκειται να σε βοηθήσει αν δεν έχεις κάνει λίγη δουλειά πρώτα. απαπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 εχω ακουσει οτι σφαζει σε τετοιες διαδιακασιες, μονο αν αγορασεις καινουρια μηχανη φερεται καλα (κανει αρκετα δωρα και τετοια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Τωρα αν κατσω και λεω μια μια τις πιπες που εκανε θα φανει σαν να μου εχει φαει το κουλουρι και θελω απλα να μην πατησει αλλος στο μαγαζι του ! BTW καινουργια μηχανη πηρα και η συμπεριφορα του ηταν σαν να του χροσταγα κιολας τα λεφτα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Τωρα αν κατσω και λεω μια μια τις πιπες που εκανε θα φανει σαν να μου εχει φαει το κουλουρι και θελω απλα να μην πατησει αλλος στο μαγαζι του ! BTW καινουργια μηχανη πηρα και η συμπεριφορα του ηταν σαν να του χροσταγα κιολας τα λεφτα ! ακριβως αυτο εχω ακουσει.οτι παιρνεις μηχανη απο αυτον και πρεπει να του κανεις και μπιπ κιολας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) σαν τι μικρομαλακιες σου εκανε ; απαπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το Μιχαλακοπούλου και Καλλιρόης ένα παράδειγμα είναι. Υπάρχουν πάρα πολλά μαγαζιά στα οποία θα μπορούσες να δείξεις το μηχανάκι σου και να πάρεις κάποια προσφορά. Εσύ δεν μας αναφέρεις καμία προσφορά ανταλλαγής, ούτε καν από το Μότο Βύνιος και περιμένεις να σηζητήσουμε τις προοπτικές που έχεις. Είναι σαν να άνοιξες ένα θέμα "Ελάτε να θάψουμε το Μοτο Βύνιος". Η λύση στο πρόβλημα σου είναι απλή. Παίρνεις σβάρνα τα μαγαζιά και όποιος σου κάνει το καλύτερο deal σε κερδίζει ως πελάτη. Μεταχειρισμένο θα δώσεις, καινούργιο θα πάρεις. Τι σε απασχολεί λοιπόν; Ψάξιμο θέλει και σε αυτό κανείς μας δεν μπορεί να σε βοηθήσει. ΥΓ. Ουδεμία σχέση δεν έχω με το εν λόγω μαγαζί. ΥΓ2. Εννοείται πως σε κάθε περίπτωση συμφέρει να πουλήσεις το μηχανάκι σου και να πας να αγοράσεις με μετρητά, όπου και να πας. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 από τον tzoutz 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 ξενερωσατε με τον χαρακτηρα ; με τις τιμες με ενδιαφερει τι παιζει Το Μιχαλακοπούλου και Καλλιρόης ένα παράδειγμα είναι. Υπάρχουν πάρα πολλά μαγαζιά στα οποία θα μπορούσες να δείξεις το μηχανάκι σου και να πάρεις κάποια προσφορά. Εσύ δεν μας αναφέρεις καμία προσφορά ανταλλαγής, ούτε καν από το Μότο Βύνιος και περιμένεις να σηζητήσουμε τις προοπτικές που έχεις. Είναι σαν να άνοιξες ένα θέμα "Ελάτε να θάψουμε το Μοτο Βύνιος". Η λύση στο πρόβλημα σου είναι απλή. Παίρνεις σβάρνα τα μαγαζιά και όποιος σου κάνει το καλύτερο deal σε κερδίζει ως πελάτη. Μεταχειρισμένο θα δώσεις, καινούργιο θα πάρεις. Τι σε απασχολεί λοιπόν; Ψάξιμο θέλει και σε αυτό κανείς μας δεν μπορεί να σε βοηθήσει. ΥΓ. Ουδεμία σχέση δεν έχω με το εν λόγω μαγαζί. φιλαρακι ολο και καποιος θα εχει κανει ανταλλαγη και θα ξερει τι παιζει με το καταστημα , για αυτο και ρωταο αν δεν θες μην απαντας στην ερωτηση και να λες παρε σβαρνα τα μαγαζια για να ρωταο για το συγκεκριμενο μαγαζι για να ρωταο σημαινει πως με ενδιαφερει κατι και διαβαζω τις γνωμες των υπολοιπων , για Μιχαλακοπουλου και Καλλιροης που μου ειπες φαινετε πως εισαι ασχετος στο θεμα που ρωταο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 <br>ξενερωσατε με τον χαρακτηρα ; με τις τιμες με ενδιαφερει τι παιζει<br><br><br><br>Δεν ξενερωσα με την χαρακτηρα του ! Δεν ηθελα να τον παντρευτω ! Ηθελα ομως οταν πληρωνω να παρω μια μηχανη καινουργια να φαει λιγη ωρα να μου πει 2-3 πραγματα .. αυτος μ ειπε απο που παιρνει μπρος (λες και δεν θα το εβρησκα) και αν δεν τον ρωταγα 2-3 πραγματα εγω δεν θα μ ελεγε ΤΙΠΟΤΑ αλλο ! <div>Οταν μ λεει θα σου δωσω δωρο καλο κρανος SHOEI γιατι δεν παιρνεις την μπαγαζιερα και μου δινει ΜΤ και μ λεει οτι ειναι πολι καλα κρανοι ... ε ρε φιλε οσο νανε εκνευριζομε λιγο ! Δεν ειναι σοβαρος εμπορος !</div><div><br></div><div>Τωρα αν η προσφορα που σου εκανε ειναι καλη τοτε παρτην ! Χεστηκες .. εγω δεν θα ξαναπηγαινα εκει και αυτο απαντησα στο ποστ σου !</div> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) ξενερωσατε με τον χαρακτηρα ; με τις τιμες με ενδιαφερει τι παιζει φιλαρακι ολο και καποιος θα εχει κανει ανταλλαγη και θα ξερει τι παιζει με το καταστημα , για αυτο και ρωταο αν δεν θες μην απαντας στην ερωτηση και να λες παρε σβαρνα τα μαγαζια για να ρωταο για το συγκεκριμενο μαγαζι για να ρωταο σημαινει πως με ενδιαφερει κατι και διαβαζω τις γνωμες των υπολοιπων , για Μιχαλακοπουλου και Καλλιροης που μου ειπες φαινετε πως εισαι ασχετος στο θεμα που ρωταο Οκ, εγώ να βοηθήσω θέλησα, η συμβουλή μου είναι ειλικρινής και ισχύει και ας αποφάνθηκες έτσι γρήγορα ότι είμαι άσχετος με το θέμα. Αν εσύ θέλεις να ρωτάς τον κόσμο αν θα σου έκανε ο Βύνιος καλό deal αντί να ρωτήσεις τον ίδιο τον Βύνιο αν θα σου έκανε καλό deal, προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Απλώς πιστεύω ότι δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα. Καλή τύχη και καλό ψάξιμο. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 από τον tzoutz 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 με τις τιμες τι παιζει ; ενας ειπε οτι σφαζει ισχυει ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 για τα δυο συγκεκριμενα παπακια ενδιαφερομαι , την μηχανη την δινω 4.900€ φοραει αρκετα πραγματα πανω Το θέμα δεν είναι πόσο την δίνεις εσύ, αλλά πόσο κοστίζει στην αγορά σαν μεταχειρισμένη και σε συνάρτηση με την ηλικία της... Από την αντικειμενική της λοιπόν, υπολόγισε για πλάκα 500 ευρώ κάτω... Δηλαδή, αν το μοτόρι κάνει 5.000 μεταχείρω, θα πάρεις στην καλύτερη 4.500... πρόσεξε τι λέω... στην καλύτερη... Αυτά για τους εμπόρους... Γιατί για να την πουλήσει μετά 5.000, που κοστίζει αντικειμενικά, κάτι θα πρέπει να βγάλει κι αυτός... Δηλαδή, θες να δώσεις μηχανή, να πάρεις παπί για ανταλλαγή και το υπόλοιπο σε μετρητά στο χέρι...??? Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις...??? Θα σε κατασφάξουν έτσι... Κάλλιο, πούλα το μοναχός σου και πήγαινε μετά πάρε ότι γουστάρεις, από όπου γουστάρεις, να πετύχεις και καλύτερη τιμή... Γιατί αν πας με την σκέψη του 4.900 σε βλέπω να παίρνεις 4.000 και πολλά να είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες