DT gin gin gin ginnnnnn 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Την Πεμπτη που μας περασε πηρα αδεια απο την δουλεια για να κανω την μεταβιβαση-αγορα ενος DT 125. Κατεβαινω Πειραια με ενα φιλο απο Αγια Παρασκευη για να κανουμε τα χαρτια στην Νομαρχια και μου ανακοινώνει η πωλητρια οτι εχει χασει την αδεια κυκλοφοριας του DT, λεω οκ θα κανει μια αιτηση και θα της την βρουνε όντως εκανε μια αιτηση και μας λεει ο υπαληλος της υπηρεσιας ελατε αυριο να την παρετε το αντιγραφο της αδειας. Του εξηγησαμε λοιπον με πολυ ευγενικο τροπο οτι εχω παρει αδεια απο την δουλεια οτι μενω μακρια απο την συγκεκρημενη υπηρεσια κτλ κτλ και να ναι καλα ο ανθρωπος μεσα σε 15 λεπτα το ειχε βγαλει το αντιγραφο αδειας.Τρεχω παιρνω παραβολα φωτοτυπιες αδειες κτλ κτλ κανουμε την μεταβίβαση ολα καλα και μου λεει ο υπαληλος που μας εκανε την μεταβιβαση οτι η κανονική άδεια θα εκδοχη την Τεταρτη που μας ερχεται πλακωνω το ιδιο παραμυθη που ειναι και αληθεια και μου λεει ελα στις 12:30 να το παρεις.Πανευτυχης που ολα κυλησαν ρολοι με την γραφειοκρατια μεσα σε 1:30 με 2:00 ωρες. Λεω στον φιλο μου μεχρι να βγει η αδεια στις 12:3ο παμε να παρουμε το μηχανακι και να ρθουμε να παρουμε την αδεια.Παμε λοιπον στο σπιτι της πωλητριας γυρο στις 11:30 και κανει μια βολτα το μηχανακι μια χαρα το καβαλαει ο φιλος που ειναι ποιο εμπειρος σε θαματα μηχανης και το αλλο μηχανακι εγω και παμε κονβοι προς την νομαρχια και τωρα αρχιζουν τα ωραια.... Το μηχανακι κανει οτι του κατεβει σβηνει δεν παιρνει μπρος με τα χιλια ζορια φθανει κοντα στην νομαρχια του περημενε εδω να παρω την αδεια που μου ειχε πει ο υπαληλος οτι θα την ειχε ετοιμη,μπαινω στην νομαρχια και τη να δω ενα χαρτονι που αναγραφει οτι στις 12:30 εχει σταση εργασιας τρεχω στο γκισε με θυματε ο υπαληλος ευτυχος μου κανει νοημα και μου δινει την κανονικη αδεια κυκλοφοριας τον χιλιοευχαριστησα και τρεχω πισω στην Πειραιοε οπου το dt αρνιονταν πεισματικα να προχωρησει. Φτανοντας λοιπον κοιταμε βενζινη φουλ του ειχα βαλει 13 euro και το δοχειο με τα λαδια τα διχρονα μισο. Λεω αμεσως μπαταρια αφου μου ειχε πει και η πωλητρια οτι η μπαταρια ειναι παλια λεω δεν πειραζει ας την αλαξω το μηχανακι πηγε σπρωχτω εως το μαγαζι που δεν θυμαμαι σε ποια οδο ειναι και αφου μετρησαμε την μπαταρια και δεν εδειξε τιποτα το οργανο (πολυμετρο) του λεω βαλε μια καινουρια και βλεπουμε. Τραβαμε μετα την τοποθετηση της μπαταριας μανιβελιες με τα εξης αποτελεσματα να μην παρνει μπρος και οταν επαιρνε να σβηνει λεμε αμεσος κατι αλλο συμβαινει και να το παμε σε καποιον μαστορα να μας πει τι μπορει να φταει. Οπως καταλαβενεται το μηχανακι παλι σπρωχτω πηγε αλλα ατην φορα ηταν το ενα μαγαζι σχεδον διπλα στο αλλο περιπου 20 με 30 μετρα αποσταση.η ωρα πλεον ηταν 1:00 Ο μάστορας λοιπόν που είχε το μαγαζί αφου του εξηγούμε το πρόβλημα οτι δυσκολεύεται να πάρει μπρος και οταν παρει δεν κρατάει ρελαντί και σβήνει γυρνάει και μας λέει χωρίς καν να το βάλουμε μπροστά του μπρος ''στρόφαλος ρουλεμάν κατέβασμα μοτέρ 1000 ευρο δουλειά δεν αξίζει πέτα το'' ρε φιλε του λεω το μηχανάκι δούλευε για 10 λεπτό τέλεια ξαφνικά κάτι έπαθε, και μου λεει το κόλλησες....Και ξεκινάει και ο φιλος μου να μου λεει οτι το μηχανακι ειναι βλαμμένο και πηρα σαράβαλο και πανε τα λεφτα μου και εκει επαθα την πρωτη καταθλιψη.Του λεω βαλτο μπρος και φυγαμε παμε σε αλλον να το δει. Μου λεει εχει YAMAHA στην Θυσεως Καλλιθέα του λεω φυγαμε στην διαδρομή εκανε τα δικα του οταν τσίτωνες το γκαζι εδινε σαν τρελο αλλαζες ταχύτητα εσβηνε τράβαγε μανηβελια δεν επαιρνε μετα απο λιγο ξανάπαιρνε στο φαναρι εσβηνε ξανα τα ιδια. Τελος παντον καναμε μια αποσταση 800 μετρων σε 1:30 ωρα. Φτανοντας στην YAMAHA ηταν σαν εχει παραδώσει πνεύμα εκει εγω ειχα χασει ολες τις ελπιδες. Βγαινει ο μηχανικος της YAMAHA εξω και μας ρωταει τι προβλημα εχει και του λεμε δυσκολευεται να παρι μπρος και οταν παρει δεν κραταει ρελαντι.Μας λεει να το βαλουμε μπρος για να το ακουσει. Μετην πρωτη μανιβελια το μηχανακι παιρνει ανακτω τις ελπιδες μου για λιγο, μας λεει ο μηχανικος οτι δεν γνωριζει απο τετοιου ειδους μηχανακια και φωναξε τον συναδελφο του.Σωστος ο μηχανικος δεν ειπε τιποτα λεει δεν το γνωριζω κατσε να φωναξω τον ταδε να το δει που ξερει. Ερχεται και ο αλλος μας λέει ξανά βάλτε το μπρος μας πήρε λιγη ωρα για να το ξανά βάλουμε τελικα πηρε τραβαγε γκαζιες μια χαρα αφηνε το γκαζι εσβηνε και μας λεει ρουλεμαν στροφαλου ανοιγουμε μοτερ και βλεπουμε τον ρωταω κοστος και μου απανταει 500 ,600 1000 στην χειροτερη για μένα πέτα το.Μου ηρθε το εγκεφαλικο συν το εμφραγμα του λεω σημερα το πηρα σημερα να το πεταξω? τι να σου πω μου λεει δωστω πισω. Μου λεει ο φιλος μου ελα να αραξουμε σε ενα παρκακι που εχει εδω ποιο κατω να παρουμε την πωλητρια τηλεφωνο να κάνουμε αυριο την μεταβιαση στο ονομα της και να μας δωσει τα λεφτα πισω. Ξεκινησαμε τα τηλεφωνα δεν αρνηθηκε σε καμια περιπτωση να μην μου επιστρεψει τα λεφτα. Αλλα ελεγε οτι το μηχανακι ειναι απο ρεκτιφιε αλλαγη πιστονιου και ελατηρίου καθαρισμο καρμπυρατερ και φουλ σερβις. Και της λεω δεν αντιλεγω οτι δεν τα εχει κανει αυτα και οτι πραγματικα για κανα 10 λεπτο δουλεψε τελεια, αλλα σε μια αποσταση 1500 μετρων μας εχει αφησει 50 φορες και σπρωχναμε για να το φτασουμε απο συνεργειο σε συνεργειο και οτι και τα δυο συνεργεια εχουν βγαλει το ιδιο πορισμα ρουλεμαν στροφαλου και οτι είναι κολλημένο και πάει για πέταμα. Μας λεει η πωλήτρια να καλεσουμε το μηχανικο της που το ειχε φτιαξει να μας πει τι μπορει να φταίει. Όντως καλεσαμε το μηχανικο και μεσω τηλεφωνικων οδηγιων προσπαθουσαμε να λυσουμε το προβλημα. Ο μηχανικος αυτος μας ειπε οτι οντως εχει αλλαξει πιστονι ελατηρια και εχει κανει ρεκτιφιε κτλ κτλ και οτι το μηχανακι ειναι αστρωτο και πρεπει να ριξουμε διχρονα λαδια μεσα στο ντεποζιτο με την βενζινη παροτι εχει ξεχωριστο δοχειο και να το αφησουμε να δουλεψει κανα 15λεπτο και θα φτιαξει. Τιποτα το μηχανακι εκανε τα δικα του. Ξανακαλεσαμε το μηχανικο και του ειπαμε οτι δεν βελτιωθηκε η κατασταση και συνεχιζει να σβηνει.Η απαντηση ηταν αποκαρδιωτική το κολλήσαμε γιατι δεν του ριξαμε λαδια μεσα στο ντεποζιτο εξαρχης. Η ωρα πλεον ηταν 4:30 και λεω στον φιλο μου αστο εδω να σε παω σπιτι σου και μετα να παω στο δικο μου να συνενοηθω για να γινει παλι η τραμπα. Φτανω σπιτι ρακος σαν να πηρα τα λεφτα και να πεταξα απο το παραθυρο να μην βγαζω αχνα. Η κοπελια να μην το σηκωνει το τηλεφωνο....αυτο ηταν αρχιζω και κατανοώ οτι πεταξαν τα λεφτουδακια μου...Μου λεει η κοπελα μου εσυ δεν ειχες ενα φιλο με dt???? Οπα λεω ο ταδε ναι ρε συ κατσε να τον παρω τηλ αλλα ειχαμε χαθει για αρκετα χρονια ντροπη να τον παρω και να τον χωσω με την μια, απ΄τη αλλη εχανα τα λεφτα μου.Τον βρισκω στο τηλεφωνο που χαθηκες τοσα χρονια τι κανεις και τα λοιπα και του πεταω το τρίποντο πηρα dt ελα ρε μου λέει σκυλί μαυρο δεν καταλαβαινει χριστο το λύνω και το δενω ολο μεσα σε 3 ωρες. Ακου του λέω το πηρα σημερα αλλα εχει προβλημα το βαζεις μπροστα δυσκολα και οταν παρει δεν κραταει ρελαντι... Και τι μου λεει το ρελαντι ειναι μια βιδα που θελει ρυθμιση και οτι δεν παιρνει ευκολα μπρος ειναι ψιλοβουλομενο το καρμπυρατερ η δεν κλεινεις/ανοιγης το τσοκ. Του λεω μπορείς σημερα να το δεις γιατι το παρατησα στην Καλλιθεα και μην το κλέψουν κιόλας. Στις 6 βρεθηκαμε στο Φιξ πηγαμε στην Καλλιθεα μεσα σε ενα μισαωρο το πολυ ειχε ρυθμισει και ελενξει τα παντα και πορισμα του: Ρε μαλακα αυτο ειναι καλυτερο απο το δικο μου ποσο το πηρες? Αυτο ηταν απο κει που ελεγα την μπιπ και ψοφησε, φωναζα παμε για μπυρες κερναω εγω....Καιετσι λοιπον τα δυο διχρονα άφηναν πλουσιοπάροχα την λαδηλα τους στους δρομους της Αθηνας (9:00 περίπου φτάσαμε zoo ) Ευχαριστω ολους όσους συνεισφέρανε οικονομικα, ψυχολογικα και τεχνικα για το ευτυχες γεγονος. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 από τον DT gin gin gin ginnnnnn 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Ο ρε φιλε υδρωσα και ξευδρωσα δεκα φορες οσο διαβασα τι περασες ! Και επειδη και εγω την πρωτη μερα με την μηχανη ειχα παρομια ιστορια .. καταλαβαινω οτι εχασες 3-4 χρονια απο την ζωη σου ! Αφου ειναι ολα καλα ... Παρε και +1 γιατι περασες πολα να στανιαρεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosm 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Τραγικό φίλε, πάλι καλά να λες! grats!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) πωω ρε φιλε, με επιασε η καρδια μου οσο το διαβαζα, που να το περναγα κιολλας.. τελος καλα ολα καλα ευτυχως! εδιτ: ξεχασα να πω με γεια το εργαλειο! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 από τον Whatevier Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Με ψυχοπλάκωσες ρε φίλε. Αφού διάβαζα και έλεγα « τι τίτλο έβαλε αυτός ρε ? » Καλορίζικο και ποτέ ξανά τέτοια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) πορισμα του: Ρε μαλακα αυτο ειναι καλυτερο απο το δικο μου ποσο το πηρες? :2funny: :2funny: με γεια το εργαλειο! ! ! ! ! ! ! Τελος καλο ολα καλα . . . Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 από τον chris76 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotodimis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 ουφ ευτυχώς τα κατάφερε ένα μπράβο στον φίλο σου :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Ελα ρε φίλε, μας ψυχοπλάκωσες. Καλορίζικος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DT gin gin gin ginnnnnn 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 thanks για τις ευχες σας....ουτε στον εχθρο σας να μην τυχη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Μεγειές το εργαλείο φιλαράκι, και εγώ έχω τραβήξει παρόμοια μιας και έχω αλλάξει αρκετά dt αλλά να ξέρεις είναι σκυλί και δεν θάχεις κανένα θέμα, και αποκλείεται για ρουλεμάν στροφάλου (οταν χρειαστεί) να σου πάρουν 500€, με τόσα λεφτά αλλάζεις όλα τα ρουλεμάν και όλες τις τσιμούχες - φλάτζες μέσα στο μοτέρ και γίνεται καινούργιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 πωπω ρε μεσημεριατικα .... κρυος ιδρωτας!!!!!!! ουφ ουφ ολα καλα! καλογκαζωτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Φίλε μου σε ψιλονιώθω..Κι εγώ όταν είχα πάρει το μηχανάκι μου το πήγα για το πρώτο σερβις των 1000χλμ(σε ένα μπαρμπα που είχε μια τρύπα και το έλεγε συνεργείο) και του είπα να δει και κάτι που κοπανάει στο μοτέρ.Αυτός μου είπε ότι αυτό ήταν ρουλεμαν στροφάλου και ήθελε άλλαγμα!Έχασα τη γη κάτω απο τα πόδια μου!Μετά το πήγα και στην αντιπροσωπεία να το δουν και αυτοί και να δούμε τι θα κάνουμε.Τελικά ήθελε λάδωμα η αλυσίδα! Τεσπα καλορίζικο το εργαλείο και πάντα όρθιος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 δεν θελω να φανω κακος αλλα πως βγαλανε αμεσως πορισμα τα μαστορια για κατι τοσο σοβαρο και δεν τους πηγε το μυαλο στην μεταδοση βενζινης,καρμπυρατερ κλπ ? αμα δεν κραταει ρελαντι ,σβηνει και δν περνει ευκολα μπροστα πρωτα απ'ολα κοιτανε την τροφοδοσια καυσιμου . πηγαν να σε παρουν στον λαιμο τους αλλα οπως λες , τελος καλο. μπραβο και στον φιλο σου που σε βοηθησε και ας ειχατε χαθει . με γειες ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Παντα χρειαζονται οι φιλοι...! Αντε τελος καλο ολα καλα!Καλοταξιδο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 καλοριζικο το βρωμιαρικο διχρονο και καλα χιλιομετρα.μαλακες μηχανικοι με τα ως δια μαγειας πορισματα τους ηρθες απο αγια παρασκευη στα μερη μας και επαθες τραγωδια,την επομενη φορα στειλε κανα π.μ. μπορει να σε βοηθησουμε εμεις οι ντοπιοι που ξερουμε τα κατατοπια και τους καλους μηχανικους της περιοχης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 χαχα μεγαλο καψιμο φιλε ... :clapping2: με γεια οπως και να χει :worshippy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Ηταν γραφτο ενα dt να ενωσει 2 φιλους μετα απο πολλα χρονια Καλοταξιδο φιλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kamiikaze 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 εκπληκτικη η ιστορια σου φιλε , νομιζα οτι σου την φερανε οι μαστορες σιγουρα , παλι καλα που ητανε ο φιλος σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DT gin gin gin ginnnnnn 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια Στον πρώτο μηχανικό που πήγα το μηχανάκι για κάποιο λόγο δεν έπαιρνε καν μπρος....και το πόρισμα του ήταν ότι είναι κολλημένο και θέλει κατέβασμα άνοιγμα μοτέρ και θα μου κόστιζε περίπου ένα 1000. Το μηχανάκι έπειτα την ρυθμίσει του ρελαντί δεν σβήνει έκτος και αν το σβήσω από το διακόπτη Με τις μ....ιες τους βγάζει ντουμάνι λαδίλα και κάπου κάπου μπερδεύει αλλά θέλει καθάρισμα το καρμπιρατέρ. Θα το κάνουμε κάποια στιγμή με τον φίλο μου τέρμα οι μάστορες... Και αν το χαλάσω τουλάχιστον θα το έχω χαλάσει εγώ χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αυτό, πάλι, το τροπάριο των μαστόρων με 'το ρουλεμάν στροφάλου' ποτέ δεν το κατάλαβα.Ό,τι και να'χει το μηχανάκι το ρουλεμάν φταίει! Πριν από κάτι χρόνια μπέρδευε το KLR.Γνωμάτευση: <<ρουλεμάν στροφάλου.Έχει πάρει και πηδάει δόντι η καδένα και ξεχρονίζει>>!! Για κάτσε ρε μάστορα άμα είναι να πηδάει δόντι τότε δεν έχει απλώς πάρει το ρουλεμάν αλλά ο στρόφαλος χορεύει ζεμπέκικο. <<Ρε εμένα θα μου πεις,φως-φανάρι είναι>> Καλώς,προχώρα.Και αλλάζει που λέτε ρουλεμάν και μάλιστα το αριστερό που είναι τύπου 'μακαρόνι' κι όχι μπίλια,για πολυστροφίες και φορτία! Με τα πολλά τη ξαναδένουμε τη μηχανή,βάζω μπρος και... ξαναμπέρδευε(φυσικά). <<Α! αυτό είναι άλλο,είναι ηλεκτρονική!>> :ranting3: Τι να του πεις τώρα.. ΥΓ Δεν είμαι πούστης στις συναλλαγές μου αλλά αυτουνού του την έκανα.''Πάρε μάστορα 100 ευρώ που έχω επάνω μου και έρχομαι πάραυτα να σου φέρω και τα υπόλοιπα.Εννοείται πως χάθηκα στο άπειρο. Ε μα πιά! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες