GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Ποιο τεχνικό χαρακτηριστικό των CBF τα καθιστά καλύτερα των YBR; Το 6ρι σασμάν Ποιο τεχνικό χαρακτηριστικό των YBR τα καθιστά καλύτερα των CBF; Fuel injection 19,2 λίτρα δοχείο καυσίμου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros1973 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα τσέκαρε και αυτό εδώ κάπου το είδα στο δρόμο καλό ήταν...17 χιλιάδες ευρώ φαίνεται πολύ άνετη μηχανή σε φάση αράζω και πηγαίνω Πες το ντε. Η λύση ήταν μπροστά στα μάτια μου :) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 από τον spyros1973 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
galaver 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Εγω αν ημουν γυρω στα 40 θα εβγαζα διπλωμα για απεριοριστα και θα ψωνιζα ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ κατι τετοιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros1973 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω αν ημουν γυρω στα 40 θα εβγαζα διπλωμα για απεριοριστα και θα ψωνιζα ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ κατι τετοιο... Fair enough. Είναι όντως πανέμορφη. Έχω την ηλικία, δεν έχω την επιθυμία και τα χρήματα. Έκανα μια βόλτα σε μαγαζιά, είδα και μερικές αγγελίες, οπότε αυτή τη στιγμή οι επιλογές μου έχουν μάλλον εστιαστεί σε καινούργιο YBR125 ή σε μεταχειρισμένο YBR250/CBF250. Διάβασα και κάποιες παρουσιάσεις του καινούργιου Marauder, αλλα ούτε τιμή είδα, ούτε τη μηχανή στους καταλόγους της Suzuki. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 από τον spyros1973 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Μην πάρεις καινούριο (ψιλοπεταμένα χρήματα), καλύτερα 250 μτχ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Φίλε Σπύρο αν και βλέπω να ψιλοαλλάζεις κατηγορία, θα σου προτείνω άλλο ένα τύπου custom... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1732060/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros1973 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Φίλε Σπύρο αν και βλέπω να ψιλοαλλάζεις κατηγορία, θα σου προτείνω άλλο ένα τύπου custom... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1732060/ Δεν το ήξερα το Magna. Μεταξύ των μικρών custom μηχανών που έδω δει, αυτό που είναι πιο κοντά στο γούστο μου είναι το Marauder. Ερώτηση προς γνώστες: Γνωστό συνεργείο/μάστορα δεν έχω. Έχετε να συστήσετε κάποιον, εντός Αθηνών, ο οποίος θα μπορούσε να εκτιμήσει (= ικανός και ειλικρινής) μια μοτοσυκλέττα για να έχω μια εικόνα για το αν αξίζει η αγορά; Επιπλέον, τη σύσταση να αποφύγω να αγοράσω καινούργια, μου την κάνετε έχοντας ως δεδομένο ότι θα θελήσω σύντομα να τη δώσω και ως εκ τούτου κρίμα είναι να σπαταλήσω τα χρήματά μου, τουλάχιστον μέχρι να κατασταλλάξω, ή επειδή το κόστος ενός καινούργιου είναι παραφουσκωμένο σε σχέση με ένα μεταχειρισμένο 3-4 ετών; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες