spyros1973 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Πρώτο μήνυμα, οπότε πριν απ' οτιδήποτε, χαιρετώ άπαντες στο forum. Οδηγός αυτοκινήτου από τα 18, και, απηυδισμένος απ' αυτό, μετακινούμενος με ποδήλατο τα 10 τελευταία χρόνια, αποφάσισα τώρα στα "γεράματα" των 38 να πάρω δίπλωμα μηχανής. Καλός εχόντων των πραγμάτων το Α1 θα είναι εντός ολίγων ημερών δικό μου, οπότε εξετάζω το ζήτημα αγοράς μηχανής. Μπαίνουμε λοιπόν στον αισθητικό παράγοντα. Μου αρέσουν μοτοσικλέτες όπως το Kawasaki Eliminator ή το Suzuki Marauder ή η Yamaha Virago (αλήθεια, τα Kawasaki και Suzuki είναι ουδέτερου γένους και τα Yamaha και Honda θηλυκά!). Έχουν σταματήσει να βγαίνουν τέτοιας εμφάνισης μοντέλα πλέον; Ο λόγος είναι εμπορικός ή σε τέτοιους κυβισμούς ήταν πρόβατα με κουστούμι λύκου, φτιαγμένα για άλλες εποχές; Χαιρετώ και πάλι, Σπύρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Καλώς όρισες Σπύρο. Ποτέ δεν είναι αργά για να μπεις στον κόσμο των δικύκλων. Τα μοντέλα που ανέφερες δεν βγαίνουν πλέον. Πιστεύω ότι έχει περάσει πλέον η μόδα των τσόπερ, διότι ο κόσμος πλέον θέλει κάτι πιο χρηστικό και εμπορικό. Πάντως, μπορείς να βρεις τέτοια μοντέλα μεταχειρισμένα σε εξευτελιστικές τιμές πολύ κάτω των 1000 ευρώ. Είναι αξιόπιστα, καίνε λίγο (το virago καίει στα 3λτ/100χμ), και είναι ευκολοδήγητα μέσα στην πόλη. Βέβαια εξαρτάται από το τι ανάγκες έχεις. Πες μας περισσότερα γιαυτό. Με το καλό και το δίπλωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros1973 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Η χρήση θα είναι κατά βάση για commuting. Σκεφτόμουν ότι τέτοιου στυλ μοτοσυκλέττες, καθοτι χαμηλές, θα είναι άνετες για κίνηση στην πόλη. Η παλιά Virago, με το χαμηλό τιμόνι, θεωρείται "τσόπερ"; Το δρόμο του μεταχειρισμένου δε θέλω να τον ακολουθήσω (ποτέ μη λες ποτέ βέβαια), γιατί θεωρώ ότι πρέπει να ξέρεις το αντικείμενο για να μπορέσεις να αξιολογήσεις ένα μεταχειρισμένο... κι εγώ δεν το ξέρω, τουλάχιστον τώρα. Από καινούργιες μικρές μηχανές, μου αρέσουν εμφανισιακά η Yamaha YBR125 και η Derbi Cross City 125. Δεν έχω αποκλείσει και την αγορά σκούτερ, αλλά μάλλον βγαίνω εκτός θέματος στο topic που άνοιξα ο ίδιος! Καλώς όρισες Σπύρο. Ποτέ δεν είναι αργά για να μπεις στον κόσμο των δικύκλων. Τα μοντέλα που ανέφερες δεν βγαίνουν πλέον. Πιστεύω ότι έχει περάσει πλέον η μόδα των τσόπερ, διότι ο κόσμος πλέον θέλει κάτι πιο χρηστικό και εμπορικό. Πάντως, μπορείς να βρεις τέτοια μοντέλα μεταχειρισμένα σε εξευτελιστικές τιμές πολύ κάτω των 1000 ευρώ. Είναι αξιόπιστα, καίνε λίγο (το virago καίει στα 3λτ/100χμ), και είναι ευκολοδήγητα μέσα στην πόλη. Βέβαια εξαρτάται από το τι ανάγκες έχεις. Πες μας περισσότερα γιαυτό. Με το καλό και το δίπλωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 ... (αλήθεια, τα Kawasaki και Suzuki είναι ουδέτερου γένους και τα Yamaha και Honda θηλυκά!)... ΧΑΧΑ σωστόςςςς!!! Δε το 'χα σκεφτεί ποτέ έτσι! Καλώς ήρθες και καλό διάβασμα! Με το καλό να υποδεχθείς τη μηχανάρα σου, όποια κι αν είν'αυτή! δες μερικ΄ςε που σ'αρέσουν εμφανησιακά, καβάλα τες κι όποια σου κάνει κλικ πάρ'τη. Μη σκας και πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 custom εώς 250cc δεν υπάρχει πλέον καινούργιο(εκτός από τα κινέζικα)εφόσον κοιτάς κατηγορία retro look θα μπορούσε να συνδυαστεί με τα classic naked στρογγυλοφάναρα δες για : ybr250 Εφόσον είσαι 38 μη κοιτάς κάτω από 250cc θα βάλεις την κυρά πάνω και σε καμιά ανηφορίτσα θα σπρώχνεστε παρέα Αλλιώς σε μεταχειρισμένο υπάρχουν HondaCBF250 εώς 2008 Honda CB400SF εώς 2002 HondaCB500 εώς 2008 SuzukiGS500 εώς 2007 kawasaki ER-5 εώς 2006 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Απο οτι ειπε ο φιλος ομως θα παρει το Α1 οχι το Α οποτε δεν μπορει να ανεβει και πολι πανω απο τα 250 .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Προφανώς δεν σε ενδιαφέρουν τα κυβικά και τα γκάζια, αλλιώς θα έβγαζες για Α. Άρα σου προτείνω 250άρι, διότι με το 125 θα νιώθεις σίγουρα ότι δεν θα σε καλύπτει και θα ανοίξεις άλλο τόπικ και θα μας λες τι βλακεία έκανα που πήρα 125 κλπ... Τώρα για μεταχειρισμένο, εσύ μπορεί να μην γνωρίζεις ακόμα, αλλά γιαυτό είναι οι μάστορες, για να σου πούνε "καλό είναι πάρε το". Αν πάλι θες να πας σε καινούργιο τότε σου προτείνω τα YBR της yamaha και φυσικά τα CB125 (το οδήγησα και μου άρεσε πάρα πάρα πολύ. Σαν ποδήλατο ήταν με κινητήρα) και VTR 250 της honda. Εγώ πάλι σου προτείνω να βρεις ένα καλό μεταχειρισμένο να αγοράσεις, διότι ΔΕΝ συμφέρει να αγοράζεις καινούργιο και ειδικά για πρώτη μηχανή. Πάρε ένα οικονομικό cb ή μια virago αφού σου αρέσει τόσο, δες ποιες θα είναι οι πραγματικές ανάγκες σου μετά από λίγους μήνες και μετά κάνεις την πιο "μόνιμη" επιλογή όντας πλέον εμπειρότερος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Καλώς ήρθες Σπύρο! Ως μοντέλο 1973 αμφότερος θα πάρω το θάρρος να σε επιπλήξω που έπρεπε να φτάσεις στα 38 για να βάλεις μυαλό! :lol: Δεν πειράζει, κάλλιο αργά παρά ποτέ, άλλωστε έχεις καμιά 30αριά χρονάκια ακόμα για να χαίρεσαι τους μηχανοκίνητους δύο τροχούς προτού εμφανιστούν αρθριτικά και λοιπές ασθένειες της βαθειάς ωριμότητας... Απ΄όσο καταλαβαίνω ψάχνεις ένα χρηστικό μηχανάκι με κλασική αισθητική. Δυστυχώς το είδος σπανίζει στις ημέρες μας.... Κατά την άποψη μου το VTR250 είναι μία καλή περίπτωση σύγχρονης καλοστημένης μοτό, με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και διαχρονικό look. Είναι ακριβό but it's a keeper! Μοτοσυκλετιστικά σε άλλο πλανήτη από το YBR. Ενα άλλο πανέμορφο και ακόμα πιο κλασικό σε εμφάνιση 250άρι είναι το Kawasaki Estrella το οποίο όμως είναι παλαιό και απ΄ότι κατάλαβα μόνο εισαγωγής από την Ιαπωνία. Ισως να υπάρχει θέμα με τα ανταλλακτικά του αλλά υπάρχουν 1-2 στο car.gr στα 2500 περίπου. Estrella Car.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Καλώς ήρθες Σπύρο! Ως μοντέλο 1973 αμφότερος θα πάρω το θάρρος να σε επιπλήξω που έπρεπε να φτάσεις στα 38 για να βάλεις μυαλό! :lol: Δεν πειράζει, κάλλιο αργά παρά ποτέ, άλλωστε έχεις καμιά 30αριά χρονάκια ακόμα για να χαίρεσαι τους μηχανοκίνητους δύο τροχούς προτού εμφανιστούν αρθριτικά και λοιπές ασθένειες της βαθειάς ωριμότητας... Απ΄όσο καταλαβαίνω ψάχνεις ένα χρηστικό μηχανάκι με κλασική αισθητική. Δυστυχώς το είδος σπανίζει στις ημέρες μας.... Κατά την άποψη μου το VTR250 είναι μία καλή περίπτωση σύγχρονης καλοστημένης μοτό, με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και διαχρονικό look. Είναι ακριβό but it's a keeper! Μοτοσυκλετιστικά σε άλλο πλανήτη από το YBR. Μα δεν μου λες, γιατί δεν το βλέπω πουθενά το VTR στους καταλόγους?? Ξέρω ότι είναι καινούργιο μηχανάκι. Τι παίζεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mama_Hina 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Σπύρο καλωσήρθες, Και εγώ καινούριος είμαι στο φόρουμ. Τριγύρισε λίγο και στα υπόλοιπα θέματα για πρώτες μηχανές σε αυτά τα κυβικά και θα βρεις πολύ χρήσιμες συμβουλές. Σχετικά με τα τσοπεράκια τώρα, είχα την Virago 250 του μοντέλο του '98 για περίπου 3,5 χρόνια. Όταν την πούλησα γυάλιζε και ήταν φορτωμένη με καλούδια. Σχετικά με τη μηχανή. +Καίει λίγο +Είναι όμορφη μάλλον +Είναι ελαφριά +Θα την βρεις σε πολύ δελεαστική τιμή ως μεταχειρισμένη +Ο κινητήρας είναι πολύ φιλικός για πρώτη μηχανή +Πηγαίνει-εφόσον είσαι προσεκτικός και προνοητικός-και σε μεγάλο δρόμο +Μοτοσυκλετιστές που την είχαν πίνουν νερό στο όνομα και την αντοχή της (Ρίξε μια ματιά σε άλλα θέματα του φόρουμ για virago) -Οι περισσότερες μεταχειρισμένες είναι σε ελεεινή κατάσταση. Οπωσδήποτε πριν την αγοράσεις πρέπει να την πάς σε έναν μάστορα εμπιστοσνης και να την κάνει φύλλο και φτερό -Οι περισσότεροι που την είχαν την χρησιμοποιούσαν σαν παπί, πράγμα που δεν είναι, οπότε θα έχει και τα ανάλογα προβλήματα -Φρένα κατά την άποψή μου μη αξιόπιστα -Στρίβει δύσκολα λόγω της φύσης της και μπορεί να γίνει εάν πιεστεί ακόμη και επικίνδυνη -Θα την βρεις μόνο μεταχειρισμένη (μπορείς βέβαια να ρίξεις και μια ματιά στις λίγο νεότερες Dragstar 250cc ή 400cc οι οποίες είναι στην ουσία το ίδιο πράγμα σε διαφορετικό κουστούμι). Σκέψου πάντως πως μπορείς να βρεις μια καινούρια μοτοσυκλέτα διαφορετικού στυλ σαν αυτές που προτείνουν παραπάνω οι συνάδελφοι μοτοσυκλετιστές που θα έχει πολύ περισσότερα προτερήματα από ένα παλιό cruiserοειδές. Τώρα αν σκέφτεσαι αυτό το στυλ γιατί σου αρέσει, ό,τι και να σου προτείνει κανείς θα αγοράσεις κάτι τέτοιο και θα το αγαπήσεις και για τα καλά και τα κακά του. Πάντως να καβαλήσεις και άλλα είδη μοτοσυκλετών και αν τελικά κολλήσεις με κάτι στο στυλ της Virago, θα σου πρότεινα να έβλεπες κάτι πιο καινούριο και ίσως μια ιδέα μεγαλύτερο σε κυβικά (400cc) αν και δεν ξέρω τι συμβαίνει με το Α1 και αυτές τις μηχανές. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 από τον Mama_Hina Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros1973 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Ευχαριστώ άπαντες για την ανταπόκριση. Τι στο καλό τη λένε την κατηγορία "custom", αφού από το εργοστάσιο και χωρίς customization έρχονται όπως έρχονται; Τέλος πάντων. Είδα ότι αναφερόμενοι σε μεταχειρισμένα, μου είπατε μόνο για Virago. Αυτό σημαίνει ότι Eliminator και Marauder είναι εκτός συζήτησης; Λιγότερο αξιόπιστα ή απλά ακριβότερα; Είδα πολλές αναφορές σε Virago στο forum. Τα έχουν τα προβληματάκια τους. Όντως, θα μπορούσα να πήγαινα και για το Α αντί για το Α1, αλλά η περισσότερη δύναμη αυτή τη στιγμή μάλλον με φοβίζει, παρά με απελευθερώνει. Νομίζω ότι η περιγραφή "classic naked στρογγυλοφάναρα" με καλύπτει. To VTR250 μου αρέσει πιο πολύ από το Estrella - το παράκανε στο χρώμιο το Kawasaki. Το budget μου για αυτήν την πρώτη προσέγγιση πάει μέχρι τα 2.500 μέσες άκρες. Ψάξιμο, ψάξιμο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alesG4 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Σπυρο καλως ηλθες, για το σκοπο που θελεις τη μηχανη το Virago 250cc ειναι οτι πρεπει ! ειναι φτηνο στην αγορα, καιει λιγο, δε χαλαει, εχει χαμηλα ασφαλιστρα-τελη, δε θα σου πει οχι και σε εξορμησεις αρκει να αντεχεις στον αερα και να εχεις υπομονη (δεν ειναι και η πιο γρηγορη μοτο...). Αν σου αρεσει σου τη προτεινω ανεπιφυλακτα εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος (η Virago ειναι θυλικο γιατι ειναι ερωτας ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Σπυρο καλως ηρθες Εχοντας κανει χλμ με μοντελα του ειδους(steed virago) θα σου ελεγα να κοιταξεις μηχανες που να ειναι πιο χρηστικες, και πιο καινουργιες.Απο την αλλη γουστα ειναι αυτα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 από τον vforever Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Με 2500Ε σου προτείνω ybr125 και cbf125 καινούργια. Μεταχειρισμένα σου προτείνω cbf250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 καλως ορισες καταρχην! αυτό που ψάχνεις είναι μια Royal Enfield ρίξε μια ματιά στο φόρουμ, θα βρεις αρκετές πληροφορίες, και θα με θυμηθείς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Ευχαριστώ άπαντες για την ανταπόκριση. Τι στο καλό τη λένε την κατηγορία "custom", αφού από το εργοστάσιο και χωρίς customization έρχονται όπως έρχονται; Τέλος πάντων. Είδα ότι αναφερόμενοι σε μεταχειρισμένα, μου είπατε μόνο για Virago. Αυτό σημαίνει ότι Eliminator και Marauder είναι εκτός συζήτησης; Λιγότερο αξιόπιστα ή απλά ακριβότερα; Είδα πολλές αναφορές σε Virago στο forum. Τα έχουν τα προβληματάκια τους. Όντως, θα μπορούσα να πήγαινα και για το Α αντί για το Α1, αλλά η περισσότερη δύναμη αυτή τη στιγμή μάλλον με φοβίζει, παρά με απελευθερώνει. Νομίζω ότι η περιγραφή "classic naked στρογγυλοφάναρα" με καλύπτει. To VTR250 μου αρέσει πιο πολύ από το Estrella - το παράκανε στο χρώμιο το Kawasaki. Το budget μου για αυτήν την πρώτη προσέγγιση πάει μέχρι τα 2.500 μέσες άκρες. Ψάξιμο, ψάξιμο... Άρα οι επιλογές που έχεις είναι σε μεταχειρισμένο250ccστο car υπάρχουν cbf250 vtr250 ybr250 TU250 SR250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Καλωσόρισες! Μη σε φοβίζει η αγορά μεταχειρισμένο. Και εγώ δεν ήξερα, αλλά ...έμαθα! Μια χαρά μηχανή είναι αυτή που πήρα κι ας είναι σχεδόν 20 ετών. Απλά πας σε μάστορα και του λες θέλω να πάρω αυτό. Τσέκαρε το. Και θα σου πει... Επίσης αν διαθέτεις μέχρι 2.500€ ακόμα και virago ΣΑΠΙΑ να πάρεις, την κάνεις καινούρια! Δίνεις ένα 800άρι μέχρι χιλιάρι για τη μηχανή, κάνεις γενικό σέρβις, και ότι βγάλει μπορείς να το φτιάξεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros1973 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Αυτές είναι κούκλες. Μου άρεσαν πάντα. Αλλά είπαμε... Α1. καλως ορισες καταρχην! αυτό που ψάχνεις είναι μια Royal Enfield ρίξε μια ματιά στο φόρουμ, θα βρεις αρκετές πληροφορίες, και θα με θυμηθείς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Αυτές είναι κούκλες. Μου άρεσαν πάντα. Αλλά είπαμε... Α1. A1 είναι, φίλε ξεκόλα λίγο με τα "γκάζια" είσαι υπερβολικός! Α1 σημαίνει οτι έχω άδεια να καβαλήσω μοτό με δύναμη εώς 25KW ή αλλιώς 33HP το bullet της enfield από 500cc παράγει 22HP Υπάρχουν street όπως το παλαιό καλό honda bros 400cc που παράγει 33HP Αγοράζουμε μηχανή για να απελευθερωθούμε οχι για να είμαστε στη πρίζα μήπως και πέσουμε, ή "έχει ένα άλογο παραπάνω άρα δεν κάνει" p.s.2Η μηχανή από μόνη της δεν πρόκειται να σου φύγει από τα χέρια, όλα εξαρτιούνται από την δεξιότητα(ή αριστερότητα:D) του αναβάτη. και το πενηνταράκι μπορεί να γίνει επικίνδυνο όταν ο αναβάτης είναι απρόσεκτος. p.s.3Αυτά, stay cool εάν γίνεται αυτό που κάνεις(ψάξιμο - αγορά) είναι ιεροτελεστία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thomasfk 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κ για honda steed 400. Λίγο παλιό αλλά πανέμορφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 καμία απο τις παραπάνω μηχανές δεν θεωρείτε choper οι choper μηχανές ειναι κάπως έτσι!! ουτε custom ειναι .. δεν ξερω τι κατηγορία αλλα chope kai custom den einai Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros1973 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Ναι - αυτά όντως είναι chopper - όχι ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου. Νόμιζα ότι με 500cc η Enfield Bullet θα ήταν σίγουρα εκτός Α1 - μάλλον προστέθηκε άλλη μια στο πεδίο αναζήτησης, αν και μάλλον, από μια γρήγορη ματιά σε αγγελίες, φεύγουν εκτός budget. Ξέρω από επικινδυνότητα δικύκλου ανεξαρτήτως γκαζιού - το ότι τα τελευταία 10 χρόνια κινούμαι στην Αθήνα με ποδήλατο κάτι μου έχει διδάξει... Πάντως, στη δικιά μου ψυχολογία, το να είμαι στην πρίζα είναι μάλλον κομμάτι του παιχνιδιού, θεωρώ ότι δεν πρέπει να υποβαθμίζω την υπαρκτή επικινδυνότητα του πράγματος. Έχεις δικιο όμως δόκτωρα, το ψάξιμο και η αγορά είναι ιεροτελεστία. Είδα και μερικές ενδιαφέρουσες CBF 250 από τα links στο car.gr Ποιο τεχνικό χαρακτηριστικό των CBF τα καθιστά καλύτερα των YBR; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 ΥΑΜΑΗΑ YBR 250cc Τύπος: 4-χρονος, μονοκύλινδρος Ψύξη μηχανής: Αερόψυκτος Κυβισμός: 249 κ.εκ. Bore x stroke: 74.0 x 58.0 χιλ. Σχέση συμπίεσης: 74.0 x 58.0 χιλ. Μέγιστη ισχύς: 15.4 kW (21 PS) @7,500 σ.α.λ. Μέγιστη ροπή: 20.5 Nm (2.1 kg-m) @ 6,500 σ.α.λ. Σύστημα λίπανσης: Υγρό κάρτερ Καρμπυρατέρ: Fuel Injection Τύπος συμπλέκτη: Wet, multiple-disc coil spring Σύστημα ανάφλεξης: TCI (digital) Διάταξη τιμόνευσης: Μίζα Σύστημα μετάδοσης: 5-τάχυτο Τελική μετάδοση: Αλυσίδα Χωρητικότητα δοχείου καυσίμου: 19.2 λίτρα + Χωρητικότητα δοχείου λαδιού: 1.55 λίτρα HONDA CBF 250cc Κινητήρας ΥΓΡΟΨΥΚΤΟΣ 4Τ 1Κ + Κυβικά εκατοστά (cc) 249 Ιπποδύναμη/στροφές 22/8000 Μέγιστη ροπή (Kgm/rpm) 2,2/6000 Εκίνηση ΜΙΖΑ Μετάδοση 6 ΤΑΧ. + Διαστάσεις (Μ-Π-Υ σε χιλ.) 2035Χ745Χ1050 Ύψος σέλας 780 ΧΙΛ. Απόσταση από το έδαφος 175 ΧΙΛ. Χωρητικότητα ρεζερβουάρ 16 ΛΙΤΡΑ Βάρος 138,5 ΚΙΛΑ Φρένα (εμπρός/πίσω) Δ/Τ Ελαστικά (εμπρός - πίσω) (inches) 100/80/17 - 130/70/17 Πάνω κάτω είναι τα ίδια μηχανάκια. Εγώ θα έπαιρνα το honda διότι η φιλοσοφία της σαν εταιρεία ταιριάζει πιο πολύ στην κατηγορία αυτή. Το θεωρώ πιο ποιοτικό και αξιόπιστο από το αντίστοιχο yamaha χωρίς φυσικά να έχω εμπειρία με κάποιο από αυτά. Πάντως το τελευταίο δεν πούλησε και πάρα πολύ. Δες και εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΥΑΜΑΗΑ YBR 250cc Τύπος: 4-χρονος, μονοκύλινδρος Ψύξη μηχανής: Αερόψυκτος Κυβισμός: 249 κ.εκ. Bore x stroke: 74.0 x 58.0 χιλ. Σχέση συμπίεσης: 74.0 x 58.0 χιλ. Μέγιστη ισχύς: 15.4 kW (21 PS) @7,500 σ.α.λ. Μέγιστη ροπή: 20.5 Nm (2.1 kg-m) @ 6,500 σ.α.λ. Σύστημα λίπανσης: Υγρό κάρτερ Καρμπυρατέρ: Fuel Injection Τύπος συμπλέκτη: Wet, multiple-disc coil spring Σύστημα ανάφλεξης: TCI (digital) Διάταξη τιμόνευσης: Μίζα Σύστημα μετάδοσης: 5-τάχυτο Τελική μετάδοση: Αλυσίδα Χωρητικότητα δοχείου καυσίμου: 19.2 λίτρα + Χωρητικότητα δοχείου λαδιού: 1.55 λίτρα HONDA CBF 250cc Κινητήρας ΥΓΡΟΨΥΚΤΟΣ 4Τ 1Κ + Κυβικά εκατοστά (cc) 249 Ιπποδύναμη/στροφές 22/8000 Μέγιστη ροπή (Kgm/rpm) 2,2/6000 Εκίνηση ΜΙΖΑ Μετάδοση 6 ΤΑΧ. + Διαστάσεις (Μ-Π-Υ σε χιλ.) 2035Χ745Χ1050 Ύψος σέλας 780 ΧΙΛ. Απόσταση από το έδαφος 175 ΧΙΛ. Χωρητικότητα ρεζερβουάρ 16 ΛΙΤΡΑ Βάρος 138,5 ΚΙΛΑ Φρένα (εμπρός/πίσω) Δ/Τ Ελαστικά (εμπρός - πίσω) (inches) 100/80/17 - 130/70/17 Πάνω κάτω είναι τα ίδια μηχανάκια. Εγώ θα έπαιρνα το honda διότι η φιλοσοφία της σαν εταιρεία ταιριάζει πιο πολύ στην κατηγορία αυτή. Το θεωρώ πιο ποιοτικό και αξιόπιστο από το αντίστοιχο yamaha χωρίς φυσικά να έχω εμπειρία με κάποιο από αυτά. Πάντως το τελευταίο δεν πούλησε και πάρα πολύ. Δες και εδώ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΠΟΔΑ :D Αλλά κι εγώ CBF θα έπαιρνα. Βασικά εγώ θα έπαιρνα τη virago αν ήμουν εσύ. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 από τον chiliplayer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Καλησπέρα τσέκαρε και αυτό εδώ κάπου το είδα στο δρόμο καλό ήταν...17 χιλιάδες ευρώ φαίνεται πολύ άνετη μηχανή σε φάση αράζω και πηγαίνω καμία απο τις παραπάνω μηχανές δεν θεωρείτε choper οι choper μηχανές ειναι κάπως έτσι!! ουτε custom ειναι .. δεν ξερω τι κατηγορία αλλα chope kai custom den einai η δεύτερη chopper είναι ade bye.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες