jokey 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2006 τον Hendrix θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που μπορώ να τον δώ στην τηλεόραση και φυσικά να τον ακούσω <{POST_SNAPBACK}> Οπωσδοίποτε αλλά το live έχει άλλη χάρη Θα μου πεις από το ολότελα......! Όπως και νά'χει δεν μπορούμε παρά να συμβιβαστούμε με το κουτί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2006 ..Ρε Νικολα,και αυτα τα ονοματα που αναφερεις,εμενα προσωπικα,προφανως λογω ηλικιας!,φαρμακα μου θυμιζουν,ειτε σε χαπια,ειτε σε εμπλαστρα!!(Οι..luna park,ξεχωριστα ευδιακριτη κατηγορια,εξ'ορισμου!!) :lol: emena pali mou thimizoun klisma :lol: :lol: :lol: PINK FLOYD :D :D <{POST_SNAPBACK}> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2006 Πω πω...πριν κανα δυο μερες κατεβασα ολη την δισκογραφια των ΑCDC (πακετο) σε mp3 που τα εχω ως αντιγραφα ασφαλειας μηπως και μου παθουν κατι τα πανακριβα CD που ειχα αγορασει (απο τον εναν δισκο στον αλλον) Και θα κατεβασω πολλες ακομα δισκογραφιες στον καινουριο δισκο που πηρα.Ετσι για ασφαλεια ειπαμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CROW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2006 TOOL Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dbandit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2006 Pink Floyd, Blue Oyster Cult, AC DC, The Doors, Joplin, Hendrix, Gallagher, Red Hot.., Rammstein Oσοι ξερουν απο metal θα πουν οτι τα 3 τελευταια των Μetallica ειναι οτι χειροτερο... Οσοι εχουν ακουσει και απο Kill'em all μεχρι κ Justice... τα αλλα ειναι ειναι για τα παιζακια που αλλαξαν μετα απο ΝΚΟΤΒ...τεσπα να χαμε να λεγαμε...με τηα μουσικη δε βγαζεις ποτε ακρη γιατι τα προσωπικα γουστα καθενως διαφερουν . Φιλικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tangoman 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2006 Sexteto Mayor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2006 Oσοι ξερουν απο metal θα πουν οτι τα 3 τελευταια των Μetallica ειναι οτι χειροτερο... Οσοι εχουν ακουσει και απο Kill'em all μεχρι κ Justice... τα αλλα ειναι ειναι για τα παιζακια που αλλαξαν μετα απο ΝΚΟΤΒ...τεσπα να χαμε να λεγαμε...με τηα μουσικη δε βγαζεις ποτε ακρη γιατι τα προσωπικα γουστα καθενως διαφερουν . Φιλικα <{POST_SNAPBACK}> Aν ομως οσοι ξερουν απο μεταλ Κωσταντινε, βγαλουν τις παρωπιδες και αντιμετωπισουν ως Χαρντ Ροκ τα τελευταια αλμπουμς των μεταλικα, πλην του "τυπου NuMetal" St.Anger θα δουν οτι τελικα ειναι αψογα τα κομματακια... Και ΝΚΟΤΒ ακουγαμε κι απ'ολα κι ακομα τ'ακουμε παραλληλα με την μεταλ μας .. το καθενα με την ωρα του και τα κεφια μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2006 Thin Lizzy... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες