Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Εχω την εντυπωση πως το χαμηλωμα πισω δεν παει αναλογικα με το μπροστα... Κι εγώ έτσι νόμιζα... σε αναλογία περίπου 50% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 να πας σε έναν σελά τι έγινε, όλοι στον Σάκη φτιάχνουμε τις σέλες μας?? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Δε θέλει κόπο θέλει τρόπο, ίσως προσπαθείς να τραβήξεις τη μηχανή προς τα πίσω χωρίς να συνδυάζεις το μπροστινό φρένο. Πριν τραβήξεις πίσω σε ελαφρώς ανηφορικό δρόμο πίεσε τη μηχανή μπροστά με το μπροστά φρένο πατημένο για να συμπιεστεί λίγο η ανάρτηση και μετά τράβα προς τα πίσω αφήνοντας το φρένο αφού εκμεταλλευθείς την αποσυμπίεση του μπροστινού. Αλλιώς λύση είναι το ducati monster... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιάννης21 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Διχασμένες οι απόψεις,εγω εχω το fazer 600cc /06' και σκέφτομαι να το χαμιλώσω,καμιά άποψη??? τιμή πόσο θα πάει??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες